Jump to content

ΑΕΚ- Πόλο Γυναικών 2021-22


George_D
 Share

Recommended Posts

H AEK ηττήθηκε 13-7 από τον ΑΝΟΓ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας

277094702_3228140917421359_3266838122808

Link to comment
Share on other sites

Εύκολη όσο και πολύ σημαντική νίκη για τη γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που επιβλήθηκε στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης της Λάρισας με 18-7 για την 18η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΑΕΚ – ΝΟ Λάρισας 18-7

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-2, 5-2, 2-1.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 4, Κασσάρη, Λούδη 2, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατιδάκη 5, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ., Βαμβακάρη, Τσουρή, Κοβάσεβιτς 2.
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 1, Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ – Βασιλεία 4.

Link to comment
Share on other sites

Η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 20-5 για την 19η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.


ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 20-5

 

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 7-3, 4-0.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Μπεκρή, Πασκάλε 2, Κασσάρη 3, Δ.Καλπούζου 1, Γαβαλά, Μαστροκάλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ. 5, Γροζοπούλου, Μ.Καλπούζου Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου.
Νηρέας Χαλανδρίου (Ελευθέριος Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Τσαγκαλίδη, Γιαμπασάκου, Κονταλέξη 1, Κόλλια, Μπινιάρη 1, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη 2, Κατσιάνου, Κακλή 1, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

Link to comment
Share on other sites

Η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 14-7 απο τον Εθνικό ΟΦΠΦ στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, για την 14η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 7-14
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-4, 0-2, 3-3.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Κάσεϊ 3, Κάσσαρη, Κοβάσεβιτς, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Μπεκρή, Βαμβακάρη, Ζαχαρίου.
Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη Ι. 2, Ελληνιάδη 2, Κοντωνή 2, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλ. 4, Ρακιντζή, Χαραλαμπίδη Στ. 2, Μπενέκου 1, Μπερίκου Ιο., Φερεντίνου, Γκότζια, Καραμπέτσου 1.

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 13-8 από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ για την 20η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 5-1, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου,Χριστοδούλου, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Τζωρτζάκη 1, Δρακωτού 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τριχά, Μαργαρίτη 1.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη 1, Γαβαλά, Βαμβακάρη , Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Link to comment
Share on other sites

Τη νίκη με 15-8 πανηγύρισε η ΑΕΚ επί του ΝΟ Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης για την 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

ΑΕΚ – ΝΟ Ρεθύμνου 15-8
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 8-4, 10-6, 15-8.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 4, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Ζαχαρίου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 6, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., 1 Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς 1.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 2, Αμορόζα 2, Κυριακάκη 3, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Τσακωνάκη, Στ.Λιμπιτάκη, Ε. Λιμπιτάκη, ,Λαμπαθάκη Δημ.

Link to comment
Share on other sites

Ήττα στη Βουλιαγμένη, αλλά 5η θέση για την ΑΕΚ

13/04/2022
101 Views
vouliagmeni-aek-waterpolo-women-gynaikes

Με 14-9 ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ από τη Βουλιαγμένη στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ πέτυχε το στόχο της, καθώς κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα και πλέονα αναμένει τα παιχνίδια των Play Off, αλλά και του F4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΕΚ 14-9
Τα οκτάλεπτα
: 2-5, 2-2, 7-1, 3-1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μαρία Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 4, Σάντα 3, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Πιοβάν, Ανδρεάδη.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 4, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. , Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

Link to comment
Share on other sites

Την ήττα και τον αποκλεισμό από τον ΑΝΟΓ υπέστη η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που στον Ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος ηττήθηκε με 8-7. Η «Ένωση» ήταν καλύτερη για περισσότερο από 2 οκτάλεπτα, βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 4 γκολ διαφορά, όμως τα λάθη στην άμυνα και στην επίθεση στην 3η περίοδο και οι άστοχες επιλογές στην τελευταία περίοδο, της στέρησαν την παρουσία στον Τελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έπαιξε ωραίο πόλο και έφτασε μία ανάσα από τη νίκη. Ωστόσο, τελικώς, έμεινε εκτός συνέχειας και πλέον στρέφει την προσοχή της στα Play Off της Α1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Στρατιδάκη άνοιξε το σκορ από τη θέση της φουνταριστού (1-0). Η ομάδα της Γλυφάδας ισοφάρισε με πέναλτι, για να ακολουθήσει ένα σερί 2-0 από την ΑΕΚ με τις Κώτσια και Ευφροσύνη Τσιμάρα για το 3-1 της περιόδου.

Στο β’ οκτάλεπτο, η ΑΕΚ είχε συνεχόμενες κερδισμένες αποβολές, ωστόσο δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα. Τελικά, η Κώτσια με σουτ από τα 10 μέτρα τράνταξε τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας το 4-1. Η Αρχοντάκη κάτω από τα δοκάρια, αλλά και η γενικότερη εικόνα του «Δικεφάλου» και στην άμυνα, κράτησαν το σκορ στο 4-1 για ώρα. Η Ευδοκία Τσιμάρα στο 1:44 πριν το ημίχρονο σκόραρε για το 5-1, με τον ΑΝΟΓ να μειώνει στην εκπνοή σε 5-2.

Άλλη ΑΕΚ παρουσιάστηκε με το ξεκίνημα του γ’ οκταλέπτου. Ο ΑΝΟΓ μείωσε αρχικά σε 5-3, ενώ ακολούθησαν 3 φάσεις στις οποίες η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι τις αποβολές των «κιτρινόμαυρων» έφεραν το ματς στα ίσια (5-5, 4:48). Η Ευδοκία Τσιμάρα με άλλο ένα τρομερό τελείωμα από πλάγια θέση «έγραψε» το 6-5, όμως στο επόμενο λεπτό ο ΑΝΟΓ ισοφάρισε σε 6-6. 2′ πριν το τέλος της περιόδου, η Κάσι έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά.

Στην τελευταία περίοδο, ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα, με 6-7, 6:34 πριν το φινάλε. Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν, με τις «κιτρινόμαυρες» να διαμαρτύρονται δικαίως για ορισμένες τραβηγμένες αποβολές και καταλογισμένα επιθετικά φάουλ. 2:20 πριν το τέλος, η ομάδα της Γλυφάδας πήρε «αέρα» 2 τερμάτων (6-8), με την Κάσι να μειώνει με την κόρνα της λήξης σε 7-8.

ΑΕΚ – ΑΝΟΓ 7-8
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 1-2.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφροσύνη 1, Τσιμάρα Ευδοκία 2, Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.
ΑΝΟΓ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 4, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

aek.gr

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία που αντιμετώπισε η γυναικεία ομάδα Πόλο στον Ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ. Σε ένα θεσμό-γιορτή, όπου και μέσω διαδικτύου άπαντες μπορούσαν να παρακολουθήσουν, γίναμε μάρτυρες μίας κάκιστης διαιτησίας που οδήγησε την ομάδα μας στον αποκλεισμό.

O κ. Κωνσταντινίδης και η κα. Μαρκοπούλου, ειδικά από το σημείο που προηγήθηκε η ομάδα μας με 5-1, δεν άφησαν να εκτελέσουμε σωστά ούτε μία επίθεση. Με συνεχή σφυρίγματα και αντίθετες αποφάσεις από αυτές που έβλεπαν τα μάτια μας (επιθετικά φάουλ, δίλεπτες που δεν δίνονταν κ.α.), πέτυχαν το στόχο τους. Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Τελικού.

Ζητούμε την τιμωρία και την εξαίρεση των διαιτητών για την κάκιστη αντιμετώπιση προς την ομάδα μας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έγινε με δόλο, αλλά εμπίπτει μέσα στην κακή ημέρα που μπορεί να έχει ένας διαιτητής, ακόμα και σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Η, εδώ και καιρό, απόφασή μας να μην λειτουργούμε επιθετικά στις, αρκετές τη φετινή σεζόν, κακές διαιτησίες εις βάρος μας, μάλλον κρίθηκε από κάποιους ως αδυναμία. Ως εδώ.

aek.gr

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ κρίμα έτσι όπως εξελίχθηκε.

Στο γ' κομπλάραμε και μας το γύρισαν.

Μπράβο για την ανακοίνωση!

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 15-6 από τον Εθνικό ΟΦΠΦ για τον 1ο αγώνα της Β1 Φάσης των Play Off της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

Πλέον, η ΑΕΚ στρέφεται στον επαναληπτικό του Σαββάτου (07/05, 19:00) στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΕΚ 15-6
Τα οκτάλεπτα
: 3-2, 6-1, 4-1, 2-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Χαραλαμπίδη Ι. 1, Ελληνιάδη 1, Κοντονή 1, Πάρκες 3, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α. 2, Ρακιντζή, Χαραλαμπίδη Σ. 4, Μπενέκου Ι. 2, Καραμπέτσου, Τζόνσον, Γκότζια, Μπέτα.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά 1, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς.

Link to comment
Share on other sites

H AEK ηττήθηκε 13-5 στον δεύτερο αγώνα της Β1 Φάσης των Play Off της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

Ήττα με 13-5 από τον Εθνικό για τα πλέι οφ και… τέλος της σεζόν για την ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε 2-0 στη σειρά, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και να μην προχωρήσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» στο πρώτο οκτάλεπτο παρουσιάστηκε σοβαρή και με στιβαρή άμυνα, ήταν στο γκολ η διαφορά (2-3). Ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «κιτρινόμαυρες» δέχθηκαν πέντε τέρματα (1-5), με αποτέλεσμα να κυνηγούν τον Εθνικό στο σκορ. Στο τρίτο οκτάλεπτο δεν άλλαξε επί της ουσίας τίποτα, με την ΑΕΚ στο τέλος να ηττάται στο τέλος με 15-3.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 5-13
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-5, 1-2, 1-3.
ΑΕΚ (Κυριακή Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 2, Κοντονή, Πάρκες 1, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 4, Ιόλη Μπενέκου 1, Καραμπέτσου 1, Τζόνσον, Γκότζια 1, Μπέτα.

https://www.aek.gr/den-ta-katafere-apenanti-ston-ethniko/?fbclid=IwAR3V9BhYudY22RiZjiaLtSWTlih1ibHpRtHFbQxKfBGgUZ2HLPRFuTYkp9Y

 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×