Jump to content

EURO 2020


George_D
 Share

Recommended Posts

O Λ.Ενρίκε της Ισπανιας δεν πηρε κανέναν παίκτη της Ρεαλ στην αποστολή ενω κάλεσε 24 και οχι 26 παικτες λέγοντας οτι σε ολη τη διοργανωη το πολυ να χρησιμοποιηθουν 18-19 παικτες

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, μετά από μελέτη θα κάνω πρόβλεψη. Γαλλία - Ιταλία και Γερμανία - Βέλγιο ημιτελικοί, δεν θα έχουμε έκπληξη, θα επικρατήσει το φαβορί η Γαλλία. Η Γερμανία είναι ρίσκο, το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Κίμιχ και ο Κρος, και αν θα μπορέσει να τους συμπληρώσει μπροστά τους επάξια ο Χάβερτς. Αν δεν, βάλε Αγγλία στη θέση της.

Link to comment
Share on other sites

Τα κριτήρια στις ισοβαθμίες

  1. Περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια
  2. Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια
  3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια
  4. Εάν έπειτα απ' την εφαρμογή των κριτηρίων από 1 έως 3 υπάρχουν ακόμα ισόβαθμες ομάδες (ύστερα από περίπτωση ισοβαθμίας 3 ή 4 ομάδων) υπάρχουν ακόμα ισόβαθμες ομάδες, επανεφαρμογή των κριτηρίων 1 έως 3 μόνο γι' αυτές τις ομάδες
  5. Καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλα τα παιχνίδια ομίλου
  6. Καλύτερη επίθεση σε όλα τα παιχνίδια ομίλου
  7. Περισσότερες νίκες σε όλα τα παιχνίδια ομίλου
  8. Αν στην 3η αγωνιστική δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους, το παιχνίδι έρθει ισόπαλο και έχουν ίδιους βαθμούς, γκολ υπέρ και γκολ κατά στον όμιλο, διεξάγεται διαδικασία πέναλτι (δεν ισχύει αν υπάρχει τριπλή ή τετραπλή ισοβαθμία).
  9. Λιγότεροι πειθαρχικοί πόντοι σε όλα τα παιχνίδια ομίλου (1 πόντος για κίτρινη κάρτα, 3 για κόκκινη, 4 για κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη)
  10. Υψηλότερη θέση στο συνολικό ranking των προκριματικών του Euro 2020

 

Τα κριτήρια διαβάθμισης για τις ομάδες της 3ης θέσης

  1. Περισσότερους βαθμούς
  2. Καλύτερη διαφορά τερμάτων
  3. Καλύτερη επίθεση
  4. Περισσότερες νίκες
  5. Λιγότεροι πειθαρχικοί πόντοι σε όλα τα παιχνίδια ομίλου (1 πόντος για κίτρινη κάρτα, 3 για κόκκινη, 4 για κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη)
  6. Υψηλότερη θέση στο συνολικό ranking των προκριματικών του Euro 2020
Link to comment
Share on other sites

Αντίθετα εγώ βλέπω ότι η Ιταλία δείχνει πιο επιθετική από άλλες χρονιές, κινητική, παίζει και κάθετα. Δε βοηθάει το πούλμαν που έχει στήσει η Τουρκία μπροστά στην εστία της βέβαια, αλλά δείχνει πραγματάκια η Ιταλία απόψε. Πιέζει καλά στο κεντρο επίσης, δεν αφήνει την Τουρκία να ξεμυτισει. 

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

0-0 ημίχρονο

ΥΓ καλά δεν ήταν πέναλτι αυτό για την Ιταλία? Άπειρα τέτοια έχουν σφυριχτεί εις βάρος μας

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Γαμω το σπιτάκι του απατεώνα ,κομματόσκυλου του κέρατα, πρασινοφρουροκοπροσκυλου Σωτηρακόπουλου που έκανε μόδα την στατιστηκολογια και το διαρκές πρήξιμο με την προιστορία και την αριθμολογία. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×