Jump to content

EURO 2020


George_D
 Share

Recommended Posts

Δίκαια κέρδισαν οι Ιταλοί, αν είχε δυνάμεις ο Βεράτι και δεν τραυματίζονταν ο Κιέζα δεν θα πήγαινε ποτέ στα πέναλτι. Οι Άγγλοι με εντελώς αμυντική νοοτροπία, φοβικοί ενώ έχουν πλούσιο ρόστερ, έφτασαν στον τελικό επειδή έπαιξαν εύκολα παιχνίδια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κανένας Άγγλος δεν είπε Αφρικανό και μαϊμού κανέναν παίκτη τους, σοβαρά τώρα; 

Στο τουίτερ γίνεται απίστευτη ρατσιστική επίθεση βέβαια από τα Αγγλάκια κατα των παικτών τους που έγιναν ξαφνικά Αφρικανοί σήμερα το βράδυ.. αλλά τα σπυριά που βγάζουμε όταν ακούμε Αγγλία ..μάλλον μας κανουν να τα φανταζομαστε.

Δεν είπα πάντως εσένα ρατσιστή ούτε στη Λάρισα αναφέρθηκα τη γενέτειρα σου,δε ξέρω γιατί τρελάθηκες έτσι νυχτιάτικο.

ΥΓ. Έτσι για να πάρεις και συ μια τζούρα για Άγγλους οπαδούς  .. στα πρόχειρα και πολύ γρήγορα βρήκα αυτα...διάβασε τα και δεξου την αλήθεια.

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/society/2021/jun/27/why-online-abuse-of-englands-footballers-is-a-problem-for-us-all

 

https://www.google.com/amp/s/theathletic.com/news/saka-rashford-sancho-racist-abuse/bNiOc8bvSB95%3famp=1

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μην του το χαλάς τώρα φίλε και δείχνει πώς το πιστεύει πραγματικά,  ρατσιστες οι Άγγλοι; Αποκλείεται , βγάζεις και συ σπυριά όταν ακούς Αγγλία.

Link to comment
Share on other sites

@Stylianopoulos

Καλα τα περι ρατσισμου, αλλα τωρα που τελειωσαν και οι κωλο-εθνικες,

περνα μια βολτα απο το τοπικιον Μεταγραφων γιατι ο Λουπος γραφει οτι παμε για τον (σαπακα θα πω εγω) Χατζισαφι, τον πρωην του γαυρου.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, AlexKR21 said:

@Geologos Σε καλή μεριά τα κέρδη μας φίλε

FORZA SQUADRA AZZURRA 

Τρελή εμπνευση μερες πριν το γιουρο.

Τελικα προχθες ανακαλυψα οτι οντας ασχετος με το στοιχημα, είχσ παιξει Ιταλία νικήτρι ή φιναλιστ. Δηλαδη είδα ματσάκι σημερα χαλαρος, με λίγα στην τσέπη και περιμενοντας περισσοτερα

Link to comment
Share on other sites

Στα αγωνιστικά, τα 3 σπουργίτια σκοράρουν στην 1η επίθεση και στο επόμενο διάστημα που οι Ιταλοί είναι lost in space ο Αλεφαντος βλέπει την ομάδα από το Twitter. Κρίμα να μην βαθμολογούσαν με άριστα τη βουτιά του Σινκλερ να διαβάζαμε για ταυτότητες του Σαουθγκειτ. Ουδείς βγάζει σπυριά με την εθνική Αγγλίας. Να πούμεγια τους Φτιτζιδες το καταλαβαινω, αλλά το Γερμανικό ζήτημα και δεν αναφέρομαι ποδοσφαιρικά μας απασχολεί από την Φεουδοαρχια. Η Αγγλία ανήκει στο hall of fame των γραφικών ομάδων των διοργανώσεων. Νοοτροπία μπαοξτζηδων. Τρέμει η Ευρώπη τον γίγαντα ΠΑΟΚ. Πως μπορείς να μην λατρεύεις τη μαλάκια τους; 

Link to comment
Share on other sites

It's coming Rome!!!

Γλυτώσαμε από απίστευτο σπαζοπούτσι για τα επόμενα χρόνια. Εδώ ακόμα το μουντιαλ του 1966 μνημονεύουν οι παπάρες!!

Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία. Όλοι οι παίκτες της γηραιάς Αλβιόνας να σκαρφαλώσουν ο ένας στην πλάτη του άλλου….τα αρχίδια των Ιταλών ούτε που τα ακουμπάνε.

Εν τω μεταξύ, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, τότε φαίνεται το αληθινό πρόσωπο. Και το πραγματικό τους πρόσωπο είναι αυτό που αποτυπώνεται στα social media σήμερα για τους 'Αφρικανούς' πάικτες της Εθνικής τους.

PS: Ο Δέλλας και ο Γιούρκας έχουν περισσότερα EURO από τους παίκτες της 'πατρίδας' του ποδοσφαίρου.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι θα ήταν ο Μπακακης αν ήταν απόγονος γαλαζοαιματου μουλου 

Link to comment
Share on other sites

Η φάση κιελινι σακα είναι το λεγόμενο "γύρνα στο τέρμα σου ρε παιδάκι"

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Υπάρχει καμιά καλή Βρετανική εκπομπή να δούμε το κλάμα τους στο you tube?

Link to comment
Share on other sites

Κύριοι για τον @Kostas21 είναι η 2η πατρίδα του. 
 

Εδώ εγώ έμεινα εκεί σκάρτα 4 χρονια και, παρότι παντα υποστηρίζω Ιταλία στις διοργανώσεις, χθες ημουν λιγακι μοιρασμένος.

Παροτι κι εγώ συμφωνω ότι με την διαιτησία δεν έγινε κάτι μεμπτό, παρότι κι εγώ έχω να σουρω αρκετά στους Άγγλους, ας ειμεθα λιγο ψύχραιμοι στα σχόλια και στην ανταλλαγή αποψεων, μην πικαριζομαστε μεταξύ μας για το γιουρο τώρα.

Ειρήνη Υμίν 

 

 

Link to comment
Share on other sites

λοιπον... 

μαλακιστηκαν οι αγγλοι..

οταν ειχαν διαθεση για παιχνιδι, εδειξαν  οτι μπορουν να πανε τη μπαλα στην περιοχη της ιταλιας.

οι ιταλοι δεν παιζουν οπως παλια με αμυνα μπετον. βεβαια χθες και επιθετικα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. βγηκε πολυ κουραση.. τραυματιστηκε και ο κιεζα..

στα πεναλτυ εφοσον ο σαουθγκειτ εκανε τη μαλακια να βαλει να βαρεσουν τα πεναλτυ 3 παιδακια αφρικανικης καταγωγης, το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο. εχουμε πει οτι στη μπαλα οι αφρικανοι ειναι περιεργα τραινα... λειτουργουν πολυ με ενστικτο και βγαζουν φοβο.

ντοναρουμα βουνο... φοβητρο... ψαρωσε τα ΄παιδακια...

Link to comment
Share on other sites

καταλλα υποστηριζα ιταλια, γιατι παρολο το αντιπαθητικο ποδοσφαιρο που κατα καιρους παιζουν, μεγαλωσα με μπατζιο, μεγαλεξανδρο και τα ρεστα

 

Link to comment
Share on other sites

Έλλειψη ψυχραιμίας είχαν οι Άγγλοι στα πέναλτις και το χασαν. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Σαουθγκέιτ εριξε μια ζαρια. Τα χασανε τα πέναλτι οι 2 αλλαγές, συμβαίνει. Αμα πήγαινε αλλιώς η ιστορια θα λέγανε γεια σου μαγκα Σαουθγκέιτ τι κινησάρα έκανες. Πολύ το ψειριζουμε

Τωρα οτι φταιει η... αφρικανική καταγωγή και κατι μαλακιες που γράφονται δεξα αριστερα, ειναι οχι απλα μαλακιες, μαλακιες συν πίπες και όλο στο τετράγωνο. Γεννημα θέμα του μαντσεστερ ο Ρασφορντ, τον βλέπει σκουρόχρωμο ο καθε φιλοδοξος ανθρωπολογος και κανει αναλύσεις της πούτσας για τους "αφρικανούς". 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Αρχικά πιστεύω ότι το πήρε η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, οπότε ήταν δίκαιο.

Από κει και πέρα εγώ από μικρός Ιταλία και Αργεντινή υποστήριζα, αλλά χθες πριν αρχίσει το ματς ήμουν μοιρασμένος, όμως από το 30 και μετά που παρουσίασε αυτήν την εικόνα η Αγγλία ήρθα στα ίσια μου και πανηγύρισα το γκολ το μπονουτσι και τις αποκρούσεις του ντονουραμα. Θα ήταν άδικο να μην το πάρει αυτή η Ιταλία, οι Άγγλοι έπαιξαν σαν μικρή ομάδα η σαν μικροί παίκτες που όταν άρχισε να ζοριζει τον πράγμα τους κόπηκαν τα πόδια.

Link to comment
Share on other sites

Η Εθνικη Αγγλιας εχει μελλον και εχει μπει σε καλη τροχια τα τελευταια χρονια. Παντως το χτεσινο ηταν εντελως σαδιστικο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

η αγγλια εδειξε καλο προσωπο στο τουρνουα. και οντως εχει μελλον

Link to comment
Share on other sites

Ειναι απιστευτο αυτο που καταφερε η Ιταλια με τον Μανσινι και το τιμ του. Η χώρα ήταν σε απολυτη ποδοσφαιρικη παρακμή, εκτός μουντιαλ το 18, και γενικά σε μια διαρλή παρακμιακή κατασταση μετα το 12, μην πουμε μετα το 06 και το 12 ήταν μια αναλαμπή.

Και ηρθε ο Μαντσινι, βγήκε μια πολύ ωραια φουρνιά, δεσανε, ο κορμός έχει 2 3 τουρνουα μινιμουμ μπροστά του ηλικιακα, ειναι αηττητοι 30 και παιχνίδια, χτιζουνε νοοτροπια νικητή, ειδικα μετα απο αυτο το τουρνουα δε θα μασανε τα αρχίδια τους ποτε.

Απο κει και πέρα έχεις τους Άγγλους που απο ομαδα λουζερ με Σαουθγκειτ έχουν 2 σερι πολύ καλα τουρνουα, βασικά, ιστορικά καλά πλασαρισματα για Αγγλους, έχουν νέανική εθνική, ανεξαντλητο ταλέντο να ερχεται απο πίσω, εχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν.

Μετά είναι οι Γαλλοι που θα επανελθουν δυνατοι λογικά του χρόνου, Βέλγοι τελευταία ευκαιρία του χρόνου μαλλον, οι Ισπανοι έχουν πολυ ταλέντο μαζεμενο, οι Γερμανοι θα εξαρτηθει απο τον προπονητη, αυτές είναι οι εθνικές, στη λατινική αμερική είναι όλοι μέτριοι οπότε οι πρωταγωνιστές του Γιουρο θα ειναι και του χρόνου στο Κατάρ οι ιδιοι, ενώ η πόρτα θα ειναι και παλι ανοιχτη για εκπλήξεις.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×