Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, AlexKR21 said:

Me and @Bluesman being like...

am i a joke to you.jpg

Να τοποθετηθώ πάντως εκ νέου:

 

Προπονητής ο οποίος:

1) Με άσημη σέρβικη ομάδα έχει ανέβει κατηγορία, της έχει δώσει το μόνο κύπελλο στην ιστορία της και την καλύτερη θέση στην ιστορία της

2) Με τον Πανιώνιο και απειροελάχιστο προϋπολογισμό τερμάτισε πεμπτος έχοντας +8 βαθμούς από την προηγούμενη χρονιά του Ουζουνίδη και έχοντας φύγει ο σκόρερ Μπακασέτας και ο Μπουμάλ αλλά και ο Ανσαριφάρντ πιο μετά...

3) Με τον Ερυθρό Αστέρα παίρνει την σκυτάλη στο πρωτάθλημα από την σχεδόν αήττητη Παρτιζάν του Νίκολιτς και την βάζει δύο διαδοχικές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας ομάδες όπως η Σάλτσμπουργκ, Γιουνγκ Μποις, Κοπεγχάγη με φθηνό δυναμικό και έπειτα στους ομίλους έχει όντως κάποια βαριά σκορ αλλά και νίκη επί της Λίβερπουλ, ισοπαλία επί της Νάπολι καθώς και την επόμενη χρονιά χάνει στο όριο την πρόκριση για την τρίτη θέση από τον ισχυρό Ολυμπιακό του Μάρτινς.

Και μετράει μία αποτυχία στην αραπια και δεν ξερω με την Ομόνοια αν ισχύει το ίδιο.


Τυχαίος δεν είναι. Δεν είναι και υπερβατικός όπως εν δυνάμει ήταν ο Ρεμπρόφ. Εμένα μου κάνει ο Μιλόγεβιτς ως επιλογή αλλά ειδικά φέτος με την όλη εσωστρέφεια και το ότι σηματοδοτεί ότι θα είναι εξόχως συμβιβαστικός, πιθανώς να μην πετύχει. Αν ο Μιλόγεβιτς ερχόταν το 2019 θα ήταν καλύτερα.
Εν ολίγοις το πρόβλημα με τον Μιλόγεβιτς δεν είναι το βιογραφικό όπως γράφουν στρεβλά και άδικα αρκετοί εδώ μέσα ενώ έχω αποδείξει το αντίθετο εκ των γεγονότων, όσο το αν θα κληθεί και αυτός όπως ο Χιμένεθ παλαιότερα να βαφτίσει το κρέας ψάρι.
Δηλαδή ο Ρεμπρόφ πέραν του ότι με έπειθε περισότερο, θα σήμαινε και λιγότερους συμβιβασμούς.
Όλα αυτά αν τα φέρει η κατάσταση.


Σε ό,τι αφορά τον Χιμένεθ με την παρούσα διοικητική ηγεσία δεν θα χε νόημα να μείνει. Υπήρχε μεγάλη φθορά, συγκεκριμένη φιλοσοφία και το πιθανότερο είναι να έφευγε πιο γρήγορα και από τον Μιλόγεβιτς ή όποιον άλλον.
Μάλιστα πλέον δεν θα τον ξαναφέρει ο Μελισσανίδης ακόμα και αν φύγει ο Μιλόγεβιτς στο μέσο της χρονιάς.

 

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Τα καλά νέα συνεχίζονται  ο τίγρης είναι αποφασισμένος να θωρακίσει τον νέο προπονητή, συνεχίζοντας τις κινήσεις στην ομάδα που θα πλαισιώσει τον Σέρβο. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο καταξιωμένος κος Μιχαηλίδης και βοηθός προπονητή ο κος παναγιωταρας. 

Link to comment
Share on other sites

Τα τυπικά παραμένουν από χθες στο πρατήριο σοτο του κιοφτε. Όπου τυπικά βάλτε μισθα, αποζημιώσεις, έξοδα κίνησης. Οι καλές ανακοινώσεις βγαίνουν στα μαύρα σκοτάδια. Είναι και επικοινωνιακο το θέμα, ακόμα και αν έχεις συμφωνήσει από τον Εσπερινό δείχνεις στο ποίμνιο πόσο έχεις πάρεις σοβαρά τα οι πράγματα. 

Link to comment
Share on other sites

Απαίτησε παίχτες καργιολα. Μη χαϊδεύεις αφτακια. Αν ήρθες σαν αναλώσιμος και γλειφτης δε γλιτώνεις ούτε εσύ το μπινελίκι. 

Link to comment
Share on other sites

αν πραγματι παιρνει λιγα παραπανω απο τον Ινσουα, τι παικτες να απαιτησει?

 

that's my problem. και οχι το βιογραφικο του, που δεν ενθουσιαζει μεν, αλλα δεν το λες και χαλια.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

αν πραγματι παιρνει λιγα παραπανω απο τον Ινσουα, τι παικτες να απαιτησει?

 

that's my problem. και οχι το βιογραφικο του, που δεν ενθουσιαζει μεν, αλλα δεν το λες και χαλια.

Ασχέτως βιογραφικού, μπορεί να έρθει ένας προπονητής και να πει αυτά τα υλικά έχουμε, αυτό το φαγητό θα μαγειρεύουμε ή και να πει στο αφεντικό να πάει Σκλαβενίτη να αγοράσει 2-3 κρέατα και 1-2 Φρεσκουληδες από το ψυγείο μπας και χορτάσουμε. 

Μάλλον ο Σέρβος είπε στον τιγρη το πρώτο σενάριο. Δοκιμές, δεύτερες ευκαιρίες και στο τελος - 30. Αυτός θα τσεπωσει μισθούς και στην χειρότερη θα ξαναγυρίσει Σερβία στον αστέρα. Είδαμε έναν β γύρο και πλευ οφφ μια ομάδα έκτρωμα και αντί να αλλάξει τα πάντα, πάμε πάλι στα θα δούμε και μάλλον και μπορεί. 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, tony_montana said:

Buko,γράψτον στα παπαρια σου και πάμε να σχολιάσουμε τον χρήστη @Macross που υποστήριξε τις τρατες της LM.

 

COME AT ME BRO

tumblr_mfrw3uLNup1qlg8dio3_500.gifv

 

On topic αδιάφορη είδηση, περιμένουμε την λήξη συνεργασίας

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο Μιλόγεβιτς είναι ειδικός και στις προκρίσεις σε ομίλους ειδικά αν δεν πέσει σε κανά μεγαθήριο.

Το 2017-18 ο Ερυθρός Αστέρας του Μιλόγεβιτς και μάλιστα δίχως Μάριν, Μπεν κλπ. απέκλεισε εκτός των άλλων την Σπάρτα Πράγας με δύο νίκες (2-0 και 0-1)  και την ισχυρή Κράσνονταρ(ήττα 3-2 έξω και νίκη 2-1 μέσα) που αρκετοί παίκτες της ήταν αντίπαλοι και του ΠΑΟΚ πέρυσι όταν τον απέκλεισαν.


Στους ομίλους κέρδισε δύο φορές την γερμανική Κολωνία(υποβιβάστηκε εκείνη τη χρονιά) και απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από την Άρσεναλ ενώ στους "32" αποκλείστηκε οριακά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας(0-0 και 1-0 αντίστοιχα).

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

Καλώς τονα, από εμένα φουλ στήριξη μέχρι να δώσει δικαίωμα. Κι εγώ Ρεμπρόφ ήθελα αλλά θεωρώ αξιοπρεπή επιλογή τον Μιλόγεβιτς και ελπίζω να κλείσει στόματα (όχι το δικό μου).

Πάντως διασκεδάζω που μας πέφτουνε λίγοι οι Σέρβοι οι οποίοι αυτή τη στιγμή μας κατουράνε σε όλες τις κατατάξεις ουέφα, φίφα, εθνικές, διασυλλογικές κλπ. Θέλω να πω, αν δεν γουστάρεις Μιλόγιεβιτς για προπονητή ΑΕΚ όλα καλά, αλλά αν σε χαλάει που είναι Σέρβος, ε, δεν είμαστε και ποδοσφαιρομάνα εμείς που μιλάμε, σε τριτοκοσμικό ποδόσφαιρο τους παρακαλάμε να έρθουνε και νομίζουμε ότι τους κάνουμε και upgrade από τον Ερυθρό Αστέρα που έχει κατακτήσει Πρωταθλητριών.

 

Link to comment
Share on other sites

On 4/8/2021 at 9:02 PM, SpiRos said:

Καθυστερημένα να πω κι εγώ τα δικά μου, τον Λουτσέσκου δεν τον θέλω γιατί δεν τον θεωρώ καλό προπονητή. Γι΄αυτό μόνο, τα άλλα δε με νοιάζουν, εδώ έχουμε ιδρυτή τον μπινέ και θα κολλήσω σε ένα προπονητή που ήταν απλά σε μια αντίπαλη ομάδα; Αδιάφορο.
Με Μιλόγιεβιτς δεν τρελαίνομαι, δεν βλέπω προοπτική, τι μπορεί να δώσει σε βάθος χρόνου, χρυσή μετριότητα, δλδ εδώ θα καταλήξουμε στάνταρ.
Κίκε Φλόρες δεν πρόκειται να έρθει, αλλά και να έρθει, ζήτημα να κάνει παρέλαση, τα κλασσικά του οργανισμού Α.Ε.Κ., θα θέλουμε μπαλάρα και πρωταθλητισμό με Μάνταλο και Μπακάκη και νταντσένκους.

Καλώς ήλθες λοιπόν. Καλή επιτυχία, δεν έχω καμία ελπίδα, συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο τόσα χρόνια. Κάτσε να δούμε και τις μεταγραφές να δέσει το γλυκό. Είπαμε, το πιο hard core καλοκαίρι θα είναι μέχρι το επόμενο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό θα μπει Αγιασοφιά. Ο πήχης είναι χαμηλά, αν δεν βγει κάτω από τέταρτος θα μείνει, δεν είναι κάποιος ξένος μη γιούγκος που κοστίζει πολλά για να έχουμε απαιτήσεις και απόλυση από το Φθινόπωρο. Καλά ξεμπερδέματα.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Vargas21 said:

ΕΔωσε και 2 χρονια συμβολαιο που δειχνει οτι με αυτον θελει να μπει Αγια Σοφια.
Μην ξεχναμε οτι οι Σερβοι ειναι ορθοδοξοι και αυτα τα μετραει ο Τιγρης

Δεν θα υπάρχει, καλού κακού, κάποια ρήτρα για σπάσιμο του συμβολαίου στον έναν χρόνο;

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ του Μιλόγεβιτς είχε ακουστεί πριν τελικά κοιτάξουμε προς ρωσικό πρωτάθλημα και κλείσουμε Καρέρα. Ας κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τον Βλάνταν και αργότερα κάνουμε και την υπέρβαση με προπονητές σαν τον Ρεμπρόφ. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μέτρια επιλογή άλλα σαφώς καλύτερη απο τα στάνταρ μας δλδ καράφλες ( μοράες , κετσπάγια και καρντόσο ) , βολικοι ( δελλας , ουζουνίδης ) και σία 

Με το καρρέρα είχε πιο πολλές προσδοκίες και με τον μανόλο μια σταθερή μέτρια . 

οκ το προτιμώ απο πιθανών ρίσκα ( δεν το θεωρώ ρίσκο ) άλλα χρειάζεται δυνατό τιμ και είναι ξεφτίλα να του κόψουν βοηθούς για να βάλουν δικούς μας άλλωστε πόσο πέρνουν ο Παναγιώταρος και Μιχαιλίδης και μπορεί να δουλέψουν και στις ακαδημίες . Ο Παναγιώταρος μεν είναι ο ρουφιάνος και δεν αλλάζει πόστο με τπτ . 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Bukowski said:

Επειδη μας τα επρηξαν με το περασμα του στον Πανιωνιο, παραθετω την τοτε ενδεκαδα του:

Γιαννιώτης
Καθάριος Οικονόμου Ρισβάνης Βλάχος
Σιώπης Κόρμπος
Μασούρας Μασούντ Μπεν
Ανσαριφάρντ

Πιστευετε στην ΑΕΚ θα βρει καλυτερο υλικο;

νομίζω ότι είναι υπερ του που έφιαξε ομάδε με παίκτες απο την ακαδημία που στη συνέχεια έκαναν και καριέρα και μπόρεσε να πάρει όσα μπορούσε απο μασούντ . 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν κρίνω τον Μιλογεβιτς ως προπονητή γιατί ούτε που θυμάμαι πως έπαιζε ο Πανιώνιος τότε, ξενερώνω με αυτό που δείχνει ο επιλογή του στα τριγύρω. Αν κάνει μεταγραφές επιπέδου ΑΕΚ πρωταθλητισμού τότε δεν με ενοχλεί η πρόσληψη του.

Link to comment
Share on other sites

 Kαλώς ήλθες Βλανταν Μιλόγεβιτς στην μεγαλύτερη ομάδα του κοσμου .

 Σε θέλαμε χρόνια ,μας ήλθες εστω και καθυστερημενα.

 Είσαι Σέρβος , πουλάς και τη μάνα σου για να τα καταφέρεις οπότε σίγουρα θα μας φέρεις τίτλους και χαρές.

 Πληροφορίες απο τη συνάντηση του Σαββάτου αναφέρουν πως ζήτησες επιτακτικά την αποκτηση 8 παικτων ενώ λεγεται πως εντυπωσιασες με το ποσο καλά γνωρίζεις λεπτομερειες ακόμα και των αποδυτηριων της ομάδας μας.  Μακάρι να παρεις σκούπα και φαράσι λοιπόν .

 Ζητησες να ξεκινησεις με τον τερματοφύλακα απο την Κύπρο και δυο καλούς στοπερ βασικους .. μετά -αλλα απαραιτητως- να ερθουν και δυο σοβαρά ακραια μπακ ..ενα 6άρι ,ένα 8άρι, ένα αρ.εξτρέμ και ένα σεντερ φορ ..αρα ξεκινησες καλά . Αυτούς θέλουμε και εμεις . Θέλουμε να δουμε και ποδόσφαιρο επιτελους από την ΑΕΚ .

 Ζήτησες να μη μπαίνει κανείς ,ουτε κουνουπι στα αποδυτηρια . Μεταφραστή δε θέλεις ,μιλάς 4 γλώσσες.

 Είπες πως υπάρχει μεγάλο έλλειμμα προσωπικοτητων στην ομάδα μας και πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές ηγετικές φυσιογνωμίες . Μπράβο σου.

 Είμαστε μαζί σου Μιλόγεβιτς .

 Φέρε μας νίκες και χαρές . Κάνε την καψούρα μας πάλι τρανή ,κάνε την ΑΕΚάρα μας ξανά πρώτη.

 ΥΓ. Εφεξής προσβλητικά σχόλια του στυλ ΄΄το μουνι της μάνας σου Σέρβε ''καριόλη πουσταρά Μιλογεβιτς '' κλπ που διαβάσαμε δω στο φόρουμ εχθές τη νύχτα..απαγορευονται. Θα έχει Έντι για όσους το συνεχίσουν .

 

 

  • Δικεφαλάκι 18
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×