Jump to content

ΑΕΚ Β


AG21
 Share

Recommended Posts

Το εύκολο φιλικό με τη Κ19 ήρθε ισόπαλο. Αν δεν ενισχυθεί με παίκτες της Α ή μεταγραφές θα πάτωσουμε. Είδαμε να παίζει με την ΑΕΚ Β ένας Ντάικος. 

 

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ Β με το Βόλο σε φιλικό που διεξήχθη στην Πορταριά

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κ19 του Βόλου ΝΠΣ σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Πορταριάς, όπου η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο νεαποκτηθείς Σπύρος Σκόνδρας άνοιξε το σκορ στο 5' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κώστα Σταμούλη. Η ΑΕΚ Β είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 70', αλλά το σουτ του Αποστόλη Χριστόπουλου χτύπησε στο δοκάρι. Η Κ19 του Βόλου ισοφάρισε στο 85' με γκολ του Τουλουμενίδη.

Την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ Β αποτέλεσαν οι: Αγγελόπουλος, Σταμούλης, Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας, Γκολφίνος, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μαρίνης, Κάτσικας, Μαντζουρανάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Ευθύμης Χριστόπουλος και Αποστόλης Χριστόπουλος


 

Link to comment
Share on other sites

Δεν με ενδιαφέρει κι αν χάσει όλα τα ματς της σεζόν και είναι σχεδόν όλοι άσχετοι. Αρκεί να υπάρχει ένας ανά 1-2 χρόνια που να γίνεται αντάξιος πρώτης ομάδας.

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ Β ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα μετά το φιλικό 1-1 με την Κ19 του Βολου το Σάββατο. Στο φιλικό συμμετείχε και ο Αϊντί Ντάικο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης τον Ιούνιο. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Ντάικο έδειξε καλά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε και η περίπτωση του δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Εφόσον συνεχίσει να δείχνει στις προπονήσεις τα στοιχεία που έδειξε στο φιλικό, είναι όλα ανοιχτά.

Link to comment
Share on other sites

Ο Χρήστος Ευαγγέλου που δοκιμάστηκε από την ΑΕΚ Β’ δεν έπεισε και ως εκ τούτου αποχώρησε.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στην Χάιντενχαϊμ και έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, δοκιμάστηκε από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, ωστόσο δεν έπεισε.

Να θυμίσουμε ότι η Χάιντενχαϊμ τον είχε αγοράσει 280.000 ευρώ + το 30% των δικαιωμάτων του νεαρού άσου, από την ομάδα του Μονάχου.

Ο ταλαντούχος άσος, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της Μπάγερν (U14, U15, U17), ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στις υποδομές της Λάρισας.

Ο Ευαγγέλου θα ψάξει αλλού για ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, billy21 said:

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ Β ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα μετά το φιλικό 1-1 με την Κ19 του Βολου το Σάββατο. Στο φιλικό συμμετείχε και ο Αϊντί Ντάικο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης τον Ιούνιο. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Ντάικο έδειξε καλά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε και η περίπτωση του δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Εφόσον συνεχίσει να δείχνει στις προπονήσεις τα στοιχεία που έδειξε στο φιλικό, είναι όλα ανοιχτά.

Ποσο καλός μπορεί να είναι που δεν βρίσκεις τπτ στο ίντερνετ γιαυτόν... Που δεν είχε συμμετοχές πέρσι και έμεινε ελεύθερος φέτος. Ούτε να; γράφουν ότι ήθελε να το κρ; ρηαει ο αστέρας.. Τελοσπαντων φθηνή προσθήκη σε μια θέση που πονάει ή ΑΕΚ Β 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AG21 said:

Ποσο καλός μπορεί να είναι που δεν βρίσκεις τπτ στο ίντερνετ γιαυτόν... Που δεν είχε συμμετοχές πέρσι και έμεινε ελεύθερος φέτος. Ούτε να; γράφουν ότι ήθελε να το κρ; ρηαει ο αστέρας.. Τελοσπαντων φθηνή προσθήκη σε μια θέση που πονάει πόλη ή ΑΕΚ Β 

Τι να πω. Γνώμη μου είναι ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει έναν σκάουτερ στην Σκανδιναβία κ ειδικά στην Νορβηγία σε μικρές κατηγορίες κ άλλον έναν στην Αφρική. Λέμε το λιγότερο αριθμητικά. Και να στέλνουν κάθε χρόνο παίκτες για δοκιμή. Και φυσικά να χτίσεις σωστές ακαδημίες. 

Link to comment
Share on other sites

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έτοιμος για το επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας του.

Ο Σάββας, έκλεισε στο Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

Ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΑΕΠ Κοζάνης, είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στο περυσινό πρωτάθλημα.

Με την παρουσία του Ρομαν Ναντβορνικ στον πάγκο της ομάδας μας, πολλά παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την μεγάλη του προπονητική εμπειρία και ο Σάββας ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που έκανε ένα τεράστιο άλμα καλυτέρευσης.

Με το πάθος που τον διακρίνει, την ταχύτητα στα πρώτα μέτρα και την έμφαση στο σκοράρισμα, έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια.

Η ΑΕΚ Β, πίεσε πέρυσι για την απόκτηση του Σάββα Κοτταρίδη, όμως η εμπειρία των παραγόντων της ομάδας μας έλεγε ότι έπρεπε να πατήσει πρώτα γερά στο γήπεδο, κάτι που ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε, έμεινε και καθιερώθηκε.

Είναι και αυτό ένα σημάδι της φιλοσοφίας της ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς ήδη μέσα σε 1,5 χρόνο, είναι ο τρίτος παίκτης μας που κάνει το μεγάλο βήμα και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι πολύ σύντομα.

Όλοι οι ταλαντούχοι παίκτες που εμπιστεύονται την ομάδα μας.

Πριν από ένα μήνα, ο Κοτταρίδης δοκιμάστηκε στην Τσέχικη ομάδα Α Εθνικής, FC Brno, αλλά τελικά παρότι δεν έγινε η μεταγραφή, είχε γίνει το ξεκίνημα για την αποχώρηση του παίκτη από τη Γ Εθνικη.

Ο Κοτταρίδης, γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 1999, έχει τις δυνατότητες για μια μεγάλη καριέρα.

Ο Μακεδονικός, λογικά θα αποτελέσει ένα εφαλτήριο και το επόμενο βήμα θα είναι το εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ Β

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Κατσικας, Dajko, Χατζηκυριακος, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Gerolemou, Παρράς, Garcia, Σκονδρας, Γκολφίνος.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λαμία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος». 

Η εξέλιξη του αγώνα

1' Εναρξη της αναμέτρησης
15' Ο Παρράς απέκρουσε μπροστά στην εστία της ΑΕΚ Β συρτό σουτ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Πάρη Μπάμπη.
23' Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β μετά από εκτέλεση φάουλ του Γερολέμου, πρώτη κεφαλιά του Γκολφίνου και δεύτερη του Χατζηκυριάκου που απέκρουσε ο Γκαραβέλης.
36' Σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ για τη Λαμία, ο Μπάμπης «πάτησε» για τον Προβυδάκη και αυτός βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Τρούμπουλο που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια.
40' Σουτ του Τζούντα αρκετά έξω από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια
Λήξη ημιχρόνου

Έναρξη β' ημιχρόνου

66' Απόκρουση Αγγελόπουλου σε απευθείας φάουλ του Προβυδάκη.

86' Ο Γιάννης Κορομηλάς χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β με διαγώνιο σουτ από δεξιά που έφυγε άουτ.

Λήξη αγώνα, Λαμία-ΑΕΚ Β 0-0


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Σλίβκα, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Νούνιεζ, Μαργαρίτης.

Αγωνίστηκαν και οι Σαράνοφ, Νταβίντ, Γκοράνοφ, Ντε Βιντσέντι, Ρόμανιτς, Γιακουμάκης, Γκέντζογλου, Μανούσος, Λαμπρόπουλος

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Κάτσικας (77' Κορομηλάς) Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Σταμούλής, Ρουκουνάκης (77' Πιτιλάκος) Γερολέμου (90+2' Πάπα) Παρράς (90' Μαντζουρανάκης) Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας (77' Νταμπίζας) Γκολφίνος

Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα ακολουθήσει και άλλη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού αφού ούτε ο λατσι προβλέπεται να γυρίσει στη Β ομάδα ενώ ο θυμιατης δεν ακούμε να ολοκληρώνεται. 

https://www.aekfc.gr/newsdetails/stin-aek-v-o-ainti-ntaiko-128135.htm?lang=el&path=-1590619734

O κεντρικός αμυντικός Αϊντί Ντάικο αποτελεί την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη για την ΑΕΚ Β (μετά τους Λέλεκα, Χατζηκυριάκο, Νούλα και Σκόνδρα) εν όψει της σεζόν 2022-23 στη Super League 2. Είναι γεννημένος στις 28/10/2002 και έχει ύψος 1,87. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ Κυριακίου στη Βοιωτία και στη συνέχεια πέρασε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης. Είναι διεθνής με την U17 της Αλβανίας. Με την ΑΕΚ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Araujo21 said:

Θυμιανης δεν βλέπω να έρχεται. Θέλει μόνο Α ομάδα 

Μεγάλη αξία του δίνουμε νομίζω που θέλει μόνο Α για να έρθει.  

Link to comment
Share on other sites

Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση αφού δεν φαίνεται να έρχονται για την ώρα οι παίκτες της πρώτης ομάδας και δεν ξέρουμε αν έρθουν τελικά και πόσοι .

Β' ΟΜΑΔΑ
Να είναι 16-23 ετών ( την 1/1 του έτους ) 5 παίκτες άνω 23 δικαίωμα συμμετοχής
ΦΑ 10 ποδοσφαιριστές από Ελληνική Ακαδημία ( θητεία 3 χρόνια σε αυτές )
5 παίκτες με δικαίωμα εθνική ομάδα
12 μη κοινοτική από τους οποίους 8 άνω 23 και μέχρι 5 σε ΦΑ χωρίς ηλικιακό όριο

ΤΕΡΜΑ 3

1-1 Α (Κ19) Γ. Θεοχάρης 20 ετών μέχρι 2024 Έχει πολλά χρόνια & με προπόνησεις στην Α . Λογικά φέτος θα είναι το τέρμα της Β ομάδας έχοντας μια δυνατή προετοιμασία. 

2-2 (Κ19) Α. Αγγελόπουλος 19 ετών (19/2/2003) μέχρι 2024 . Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Αχαϊκή το 2019 και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της ΑΕΚ. Ύψος 1,88 & βάρος 75 κιλά. Διεθνής με την Εθνική U17
3-3 ( ->Κ19) Γ.Μαρίνης 17 ετών ( 21/12/2004) Αναμένετε να παίξει Κ19

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 2
1-4  (>23#2) Α. Παρρας 60.000 24 ετών (12/05/98) μεχρι 2026 θα παίξει στην ΑΕΚ Β και δεν φαίνεται προοπτική για Α
2-5 (Κ19) Γ. Μαντζουρανακης 19 ετών (10/6/2002) . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2015 από τον Αίολο Κριεζών Ευβοίας. Υψος 1,82 & βάρος 73 κιλά. Διεθνής με τις Εθνικές U16 και U19.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 2
1-6 (Κ19) Κ. Σταμούλης 30.000 ευρω 21 ετων (29/10/2000) μεχρι το 2023 . Απο τα παλιά προσπεκτ που δεν εξελίχθηκαν με δανεισμούς . Μένει για Β ομάδα άλλα δεν πολυπαίζει .
2-7 (Κ19) Σ. Κάτσικας 20 ετών (28/2/2002) μέχρι 2026 .Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U15, U16 και U17 .

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4

1-8 (->7) Β. Τρούμπουλος 18 ετών ( 23/12/2003)  μέχρι 2025  Αμυντικός μέσος & στόπερ. Μεταγραφή από Λαμία (  Κ19 / πρώτη ομάδα)  Υψος 1,94,  βάρος 87 κιλά.

2-9 (->1) Σ. Χατζηκυριάκος 18 ετών μέχρι το 2025 απο Φωστήρα.
3-10 (->5) Α. Ντάικο 20 ετών μέχρι το 2025 Αστέρα Τρίπολης 


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-11 Α16 (->Κ19) Κ. Ρουκουνάκης 20 ετών ( 17/7/2001) μέχρι 2026 έχει παίξει Εθνικής Ελλάδος U19. Δείχνει καλά στοιχεία άλλα στη Β ακόμα δεν κάνει τη διαφορά στο κέντρο .
2-12 (->2) Χ Λέλεκας 19 ετών μέχρι 6/2024 από τη Κ19 του ΟΦΗ
3-13 (->Κ19) Μ. Τσιοκρης 19 ετών (8/8/2003) μέχρι 2024 . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από οκτώ ετών. Υψος 1,82 και βάρος 70 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17, έχοντας διατελέσει αρχηγός στις δύο τελευταίες και μπορεί να παίξει Κ19 .

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2
1-14 (Κ19) Γ. Κορομηλας 19 ετών ( 20/6/2002) μέχρι 2024 . Είναι από εννέα ετών στην Ακαδημία της ΑΕΚ και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν 20 αρχηγός της Κ19. Έχει ύψος 1,75 και βάρος 66 κιλά. Εχει κληθεί στην Εθνική U19.
2-15 (->Κ19) Γ. Πιτιλάκος 17 ετών (30/11/2004) μέχρι 2024 . Υψος 1,77 κ& βάρος 69 κιλά. Εχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ απο 2019. Αναμένεται να παίξει φέτος Κ19 λόγο μικρής ηλικίας και για να πάρει παιχνίδια .

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2
1-16 Α17 Γ. Γερολέμου κέντρο μέσος 22 ετων (27/1/2000) μεχρι το 2023 περιμένουμε μεταγραφή από ΑΕΛ Λεμεσού για να κάνει το βήμα παραπάνω δείχνοντας πράγματα στην ΑΕΚ Β . Είναι διεθνής με την Εθνική ελπίδων της Κύπρου

2-17 (->6) Ν. Δημητρίου 20 ετών μέχρι 2025 (22/4/2002).  Κύπριος από ακαδημία  ΑΠΟΕΛ.  Υψος 1,80. Συμμετοχές στις Εθνικές Κύπρου από U14 μέχρι και U17. Σπουδαζει Νομική στην Αθήνα. 
3-18 (->3) Χ. Νούλας 17 ετών μέχρι 2025 απο Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 4

1-19 Α (Ξ1) J. García  21 ετων μεχρι το 2024 Αδελφός του Γκαρσία μάλλον για εξυπηρέτηση μοιάζει άλλα ας το δούμε πρώτα . Ταχύτητα τεχνική & τώρα μαθαίνει να παίζει σωστά τη θέση που τον βάζουν . Συνεχείς βελτίωση όμως .

2-20 (->4) Σ. Σκόνδρας 21ετων ( 6/4/2001) μέχρι το 2025. Ήρθε από Παναιτωλικο μετά από δανεισμό στην επισκοπή που είχε γεμάτη χρόνια. 
3-21 (->Κ19) Π. Γεωργεας 18ετών (21/8/2003) μέχρι 2024 . Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από Ακαδημία Λάκη το 2019. Ύψος 1,82 & βάρος 74 κιλά. Εχει αγωνιστεί με την Εθνική U19. Είναι γιος του παλιού αμυντικού της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα. Δείχνει κάποια στοιχεία και πέρνει λεπτά. Μπορεί να παίξει και Κ19 .
4-22 (Κ19) Λ. Πάπα 19 ετών ( 22/1/2003) μέχρι 2024 . Εχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και είναι διεθνής με τις ομάδες U15, U17 και U19 της Αλβανίας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 3

1-23 (Κ19) Ε. Χριστοπουλος  30.000 ευρω 21 ετων (20/9/20) μεχρι το 2023 Θεωρείται μεγάλο ταλέντο άλλα φαίνεται ο Κοσίδης να τον έχει ξεπεράσει σε σειρά και πλέον να μην παίζει καθόλου , είναι και δύσκολη θέση που αν έρθει παίκτης δεν φαίνεται να παίζει καθόλου αρα πρέπει να βρεθεί λύση . Λογικά στην ΑΕΚ Β και πιθανών να παίξει και στα πλάγια λόγο ότι δεν είναι ο φορ περιοχής . Σκόρατε στη Β.
2-24 (->Κ19) Α. Γκολφινος 17ετών ( 24/11/2004) μέχρι 2024 . . Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Αρη Πατρών το 2020. Υψος 1,81 & βάρος 79 κιλά. Εχει κλήσεις στην Εθνική U15. Έχει ήδη σκοράρει ένα γκόλ και έχει κάνα δύο καλά παιχνίδια . Πιθανών να παίζει φέτος με τη Κ19 λόγο μικρής ηλικίας και για να πάρει παιχνίδια .
3-25 (Κ19) Α. Χριστόπουλος 19ετών (29/1/2003) μέχρι 2024 . . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ απο 2015. Υψος 1,86 & βάρος 79 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ
1. (Κ19) Μ. Αρβανίτης 20 ετών (3/3/2001) μέχρι 2024. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από το 2013. Υψος 1,83 & βάρος 83 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U16, U17, U18 και U19. Έχει προοπτική αλλα και χαστους που αναμένετε επιστροφή τέλος χρόνου.
2.  (Σ1) Α. Σάμπα 100.000 ευρω 23 ετων (24/5/99) μεχρι το 2023 Μέχρι στιγμής κανείς δεν τον πιστεύει. Στην ΑΕΚ Β παιχνίδι με παιχνίδι ανεβηκε και προσφέρει

ΥΠΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ( Με συμβόλαιο )
1. (Κ19 ) Π. Γκίνης 30.000 ευρω 23 ετων (23/1/99) μέχρι 2023 . Ιδανικός για δεύτερος σε ομάδα Β που πλέον είναι στο ηλικιακό περιορισμό.
2. (Κ19) Θ. Κωτσιος 20 ετών ( 18/1/2002) μέχρι 2024 . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ απο 2017 ( Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ Ρεθύμνου, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ . Υύψος 1,83 & βάρος 71 κιλά. Διεθνής με την U18.

Κ19
1. (->19) Γ. Σαμαντζίδης (25/02/2005 ) παίζει και αμυντικό χάφ . Αρχηγός της Κ17 και την εθνικής . Αναμένετε να παίξει Κ19 

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ ότι η Β ομάδα θα πρέπει να παίζει όπως η πρώτη ομάδα και απο τη στιγμή που παίζουμε 3-1-4-2 και θεωρώ οτι μας ταιριάζει κιόλας φτάνει να βρεθεί μια αξιόπιστη 3άδα πίσω . 

               

Link to comment
Share on other sites

H ΑΕΚ Β' πήρε τον Τρούμπουλο από τη Λαμία

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ Λαμία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ένωσης στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οπως αναφέρει το starsports Τρούμπουλος δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες στη Λαμία, για αυτό θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.
O Βασίλης Τρούμπουλος ήταν ο 2ος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην περσινή Super League σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 4 ημερών.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Γιουσης προηγείται του μάχαιρα όπως φάνηκε στην αντικατάσταση του μιται άρα θεωρώ ότι αντι να ταλαιπωρείτε στην επαρχεία χωρίς βέβαιη συμμετοχή καλύτερα να μείνει κοντά στη πρώτη ομάδα και να παίξει μια γεμάτη χρόνια στη Β και μπορεί αν δουλέψει καλά να έχει και αυτός εξελίξει όπως χ'' Εμμανουήλ κορνεζος Μπάμπης μιται γιουσης.  

Link to comment
Share on other sites

On 8/19/2022 at 8:53 PM, Araujo21 said:

H ΑΕΚ Β' πήρε τον Τρούμπουλο από τη Λαμία

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ Λαμία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ένωσης στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οπως αναφέρει το starsports Τρούμπουλος δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες στη Λαμία, για αυτό θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.
O Βασίλης Τρούμπουλος ήταν ο 2ος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην περσινή Super League σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 4 ημερών.

σωστη κινηση . να μαζςψουμε οτι καλυτερο υπαρχει 15-19 ετων

https://talentabout.gr/2021/12/i-lamia-echei-to-polyergaleio-tou-mellontos-photos/

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 0-4 από την Κηφισιά σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο Σεραφείδειο.

Η Κηφισιά προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Γκίνι (21′) και Καλλέργη (37′) ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραρε ο Ταλάλ στο 58′ και στο 82′.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ενώ χρόνο συμμετοχής για περίπου μισή ώρα πήρε και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Κάτσικας, Νταμπίζας (46′ Κορομηλάς) Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης (46′ Γερολέμου) Μουστακόπουλος (61′ Γαλανόπουλος) Σταμούλης (77′ Πάπα) Μαχαίρας (46′ Τζούντα Γκαρσία) Γεωργέας (46′ Σκόνδρας) Κοσίδης (77′ Απ. Χριστόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να, Ποζατζίδης, Γκίνι, Καλλέργης, Πρίτσας, Σεϊς, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Παναγιώτου, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Κουιρουκίδης, Νοικοκυράκης, Σπίνος, Παυλάκης

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

Καλή σφαλιάρα μπας και κινηθεί η ΠΑΕ και κατεβάσει μια αξιοπρεπές ομάδα επενδύοντας σε νεαρούς παίκτες.  

Ειδικά η άμυνα είναι για τρίτη εθνική 

 

Link to comment
Share on other sites

Εκτός του γαλανό βλέπω και μουστακοπουλο,  μάχαιρα και κοσιδη και πάλι φάγαμε 4...  Πάντως περνούμε μια εικόνα ποιους έστειλε ο Αλμέιδα στη Β.  

Χατζηεμμανουηλ Θεοχάρης ήταν μια ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια.  

Βλεπω ότι συνεχίζεται να δοκιμάζεται ο υιός Νταμπιζας.  

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, AG21 said:

Εκτός του γαλανό βλέπω και χατζηεμμανουηλ,  μουστακοπουλο,  μάχαιρα και κοσιδη και πάλι φάγαμε 4...  

Βλεπω ότι συνεχίζεται να δοκιμάζεται ο υιός Νταμπιζας.  

Λογικο αφου δεν εχεις αμυνα

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Araujo21 said:

Λογικο αφου δεν εχεις αμυνα

Συμφωνώ απόλυτα και το συμπλήρωσα μετά.  Δεν υπάρχει αξιόπιστος στόπερ πλέον στην ομάδα.  Βασικά δεν υπάρχει στόπερ εκτός του καινούργιου Ντάικο και του υπό δοκιμή κομμένου από βαζελο β γιο του Νταμπιζα.  Έτσι ότι και να έχεις μπροστά θα σε γλεντήσει κάθε βετεράνος φορ της SL2. 

Η περσινή 4αδα δεν είναι πλέον εδώ ( Λατσι δεν παίζει στη Β,  κορνεζος Λαμία,  Γιαννούτσος ελεύθερος,  αρβανίτης χιαστους) 

Χρειάζεται ενίσχυση έστω και αν πρέπει να πληρώσουμε ομάδα για παίκτη που να παίζει βασικός μέχρι 20 χρόνων. 

Link to comment
Share on other sites

AΕΚ Β - ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΠΑΤΑ  0-4

ΓΑΥΡΟΣ Β - ΚΗΦΙΣΙΑ ΡΕΝΤΗ 2-2

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Link to comment
Share on other sites

Νέο αίμα για μελλοντικές πωλήσεις 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

 

Δημητρίου και Τρούμπουλος στην ΑΕΚ Β \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  26/8/2022 dyo-akoma-prosthikes-stin-aek-v-denlarge
Με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Δημητρίου και Βασίλη Τρούμπουλο ενισχύθηκε η ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2022-23 στη Super League 2.

Ο Νίκος Δημητρίου (αριστερά) γεννήθηκε στις 22/4/2002 στη Λευκωσία και εντάχθηκε σε πολύ μικρή ηλικία στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ. Εφτασε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου σε δύο αγώνες της μεγάλης κατηγορίας της Κύπρου και πέρσι το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό Β, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν. Εχει ύψος 1,80 και παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Εχει συμμετοχές στις Εθνικές Κύπρου από U14 μέχρι και U17. Στην Ελλάδα συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Βασίλης Τρούμπουλος (δεξιά) είναι γεννημένος στις 23/12/2003 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και στόπερ. Προέρχεται από τον ΠΑΣ Λαμία, όπου ήταν μέλος της Κ19 αλλά είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και σε αγώνα πρωταθλήματος (Λαμία-Παναιτωλικός 2-2 στις 26/9/2021) και ήταν ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην περσινή Super League σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 4 ημερών. Εχει ύψος 1,94 και βάρος 87 κιλά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τριετή συμβόλαια.
 
 
dyo-akoma-prosthikes-stin-aek-v-denlarge
Link to comment
Share on other sites

https://www.transfermarkt.com/nikolas-dimitriou/leistungsdatendetails/spieler/537440/wettbewerb/GRS2

Ο Δημητρίου έπαιξε ελάχιστα πέρσι στο βαζελο Β.  Μάλλον γέμισμα είναι.  

https://www.transfermarkt.com/vasilios-troumpoulos/profil/spieler/726465

Ο Τρούμπουλος είναι δυνατή μεταγραφή σαν προσπέκτ που έχει παίξει και SL1.  Η βασική του θέση είναι αμυντικό χαφ αλλά μάλλον θα παίζει στην δεύτερη του θέση στόπερ λόγο έλλειψης.  Βασικός και αναντικαταστατος εκτός απροόπτου.  Φαίνεται και με δυνατη σωματοδομη.  

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×