Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2021-22


George_D
 Share

Recommended Posts

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά. Ο 24χρονος (13/05/1995) διεθνής πλέι μέικερ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2022, συμπληρώνοντας μία πενταετία με τον “Δικέφαλο” στο στήθος.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς φόρεσε για πρώτη φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το 2017 και μέσα σε 4 χρόνια έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup. Ο Μυλωνάς έχει αγωνιστεί σε 135 επίσημους αγώνες και έχει πετύχει 383 τέρματα, αποτελώντας τον 7ο κορυφαίο σκόρερ στην Ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μία χρονιά με την ΑΕΚ! Θα καταβάλω τα μέγιστα για να πραγματοποιήσουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά όσο η περσινή, όπου κατακτήσαμε τα πάντα. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και με τον κόσμο στο πλευρό μας να μείνουμε στην κορυφή“.

AEK_HANDBALL_ananeosi_2021_site_MYLONAS.jpg

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ κατέληξε στον τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Πέτρο Μπουκοβίνα τη νέα σεζόν

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν και την αποχώρηση του Τόμας Μπάουερ η ΑΕΚ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον διεθνή Μαυροβούνιο, Γκόραν Άντζελιτς ο οποίος θα αποτελέσει το δίδυμο της ΑΕΚ κάτω από τα δοκάρια μαζί με τον Πέτρο Μπουκοβίνα. Είναι γεννημένος στις 12.3.1988 και έχει ύψος 1.99μ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της SPR Stal Mielec στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του και πρόκειται για μια εξαιρετική λύση που θα καλύψει επάξια το κενό του Αυστριακού.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Bauer δεν είναι ο Andjelic, κακά τα ψέματα. Δεν παύει να είναι συμπαθητικό τέρμα, συμπαθητικό δίδυμο με τον Μπουκοβίνα, μπορεί να βγουν ακόμα καλύτεροι στην πράξη, αλλά προς το παρόν είναι γλυκόπικρη η γεύση που μου αφήνει η θέση του τερματοφύλακα. Και πολύ ελπίζω να με διαψεύσουν γιατί είναι σημαντικότατη θέση.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Goran Andjelic. O 33χρονος (12/03/1988) διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας, ύψους 1,95 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Goran Andjelic ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαυροβούνιο όπου αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις HC Buducnost Podgorica και HC Rudar, με τις οποίες βρέθηκε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια του EHF Champions League και EHF Cup. Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της HMRK “Zrinjski” Mostar (Βοσνία) την οποία και οδήγησε με τις εμφανίσεις του στους “16” του Challenge Cup. Ακολούθησε η RK Izviđač από τη Βοσνία, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην SPR Stal Mielec της Πολωνίας με την οποία έγινε ευρέως γνωστός με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ του πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο Goran Andjelic είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και συμμετείχε στην πρόκριση της ομάδας του στα Τελικά του ΕURO2022.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Goran Andjelic δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ και την πανέμορφη Αθήνα. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την ομάδα, καθώς αποτελεί έναν από τους Συλλόγους που αγωνίζονται συνεχώς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πέρσι κατέκτησε και το EHF European Cup, καθώς επίσης και ότι η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια με πολλά σπορ να καλλιεργούνται. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους“.

 Goran, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

AEK_Handball_welcome_2021_site_OTHER_ANDJELIC.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θέμη Ηλιόπουλο. Ο 24χρονος (19/12/1996) διεθνής δεξιός ίντερ, ύψους 1,95 μ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος ξεκίνησε το χάντμπολ από τον ΑΣΕ Δούκα, με τον οποίο μάλιστα αγωνίστηκε και στο Challenge Cup της περιόδου 2014-15 και σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στη Γερμανία. Εκεί φόρεσε τις φανέλες των HSG Freiberg (2015-2017), ΗC Empor Rostock (2017-18), Northeimer (2018-2020) και Bayern Dormagen (2020-21), επιστρέφοντας στη χώρα μας για λογαριασμό των τρεμπλούχων.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος είναι βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ έχει τιμήσει τη “γαλανόλευκη” και στις μικρές εθνικές ομάδες.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Θέμης Ηλιόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Δε χρειάζεται νομίζω να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους έρχομαι στην ΑΕΚ, όταν πρόκειται για μία ομάδα που σημείωσε το τρεμπλ, για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα μας. Προσωπικά δε μου αρέσει να μιλάω για μένα, ούτε να λέω πολλά λόγια. Απλά θα ήθελα να πω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και μακάρι να κάνουμε κάτι ανάλογο με πέρσι“.

AEK_Handball_welcome_2021_site_1_OTHER_Iliopoulos.jpg

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Ο Αλεξάντερ Γιάντσα που ανήκει στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει αρκετό χρόνο, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του, αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Δούκα. Στόχος της Ένωσης είναι ο 17χρονος διεθνής να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς υπάρχει πίστη στο ταλέντο του.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και επίσημες εξελίξεις. 

aek365.org

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χαράλαμπο Δομπρή.

Ο Χαράλαμπος Δομπρής αγωνίστηκε για 4 χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup. Αγωνίστηκε σε 143 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 349 τέρματα, αποτελώντας τον 10ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

aek.gr

AEK_HANDBALL_thank_you_site_Dobris-1.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τρεμπλ. Αγωνίστηκε σε 29 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, σημειώνοντας 33 γκολ.

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

aek.gr

AEK_HANDBALL_thank_you_social_Arapakopoulos-1.jpg

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Δομπρής και Αραπακόπουλος ταβάνιασαν, δεν φαίνεται να έχουν κάτι παραπάνω. Όταν λείπει ο Μόγια και βάζεις με μισό πόδι το Λέμος να παίξει αντί για το Δομπρή, αυτό λέει πολλά. Αναμένουμε τους αντικαταστάτες.

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ανεβάσεις κ άλλο το επίπεδο παικτών τώρα που συμμετέχεις σε καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πιστεύω προς τα εκεί κινείται η ομάδα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Ολα καλα,το μονο τμημα που εμπιστευομαι προεδρο και προπονητη.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ φαίνεται δεν κάνουν αγάλματα όσους συμμετέχουν σε τίτλους. 

Link to comment
Share on other sites

Αραπακοπουλος και Δομπρης εκλεισαν στο Ιεκ Ξυνη  ετσι για ενημερωση

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Araujo21 said:

Αραπακοπουλος και Δομπρης εκλεισαν στο Ιεκ Ξυνη  ετσι για ενημερωση

Λογικό, που αλλού να πήγαιναν. Παίξανε στη μεγαλύτερη ομάδα, τώρα πάνε κάπου που θα μπορούν να παίζουν περισσότερο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Είναι απίστευτο που αυτό το καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού παράμεινε στην κατηγορία παρόλο που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Η «Ένωση» μετά το φετινό τρεμπλ έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη καθώς εκτός από τον δεδομένο στόχο του νταμπλ στην Ελλάδα έχει μπροστά της την μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση των ομίλων του EHF European League. Η αποχώρηση των δύο παικτών έγκειται στον γενικότερο σχεδιασμό του τμήματος που θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με διαφορετικού στυλ παίκτες. Αναφορικά με τον Δομπρή ο οποίος ήταν τρίτος πλέι μέικερ πίσω από τους Μόγια και Λέμος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να προωθήσουν και τα δικά τους παιδιά που έχουν αφήσει μεγάλες υποσχέσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους όπως είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης και ο Μιχάλης Στάθης, που είναι από τις πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους αθλητές της γενιάς τους.

Στη θέση του Αραπακόπουλου που ήδη υπάρχουν οι Πλάθα και Παπαδιονυσίου η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός ποιοτικότερου ξένου αμυντικού που θα δώσει ύψος στην άμυνα της ομάδας, ενώ θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και ο πολύ εξελίξιμος Δικαιούλιας. Επιπλέον εκτός από τον ξένο αμυντικό η διοίκηση κινείται και για έναν ξένο αριστερόχειρα ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα επιδιώξει να κάνει ξανά την έκπληξη στην Ευρώπη.

Η διοίκηση του τμήματος σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό team κινούνται ώστε να ενισχύσουν το τμήμα με τον καλύτερο τρόπο, με προσεγμένες κινήσεις που θα δώσουν στην ομάδα στοιχεία που της έλειπαν από το φετινό παιχνίδι, ύψος και δύναμη. Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι δύο τερματοφύλακες, Πέτρος Μπουκοβίνας και Γκόραν Άντζελιτς και ο δεξιός ίντερ Θέμης Ηλιόπουλος.

https://www.enwsi.gr/1028509/aek/handball/fakelos-aek-chantmpol-foylarei-gia-akomi-2-xenoys-paiktarades-dinei-ypsos-kai-dynami-sto-roster.html?utm_source=internal&utm_medium=feed

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 19:00 η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου. Οι τρεμπλούχοι που έκαναν υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ξεκινούν την προετοιμασία τους από την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ εν όψει της σεζόν 2021-22.

Αφού γέμισαν μπαταρίες και με παρόντα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι “κιτρινόμαυροι” θα συγκεντρωθούν στην έδρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Παρόντες θα είναι οι: Αραμπατζής, Τζηράς, Νικολαΐδης, Μυλωνάς, Στάθης, Plaza, Moya, Παπαδιονυσίου, Ugalde, Δικαιούλιας, Καλόμοιρος, Μπουκοβίνας, Κεδέρης, Andjelic, Ηλιόπουλος, ενώ ο Lemos φτάνει το βράδυ της Τρίτης και οι Κοτσιώνης και Βασιλείου έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων στα Σκόπια.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται ρητά η είσοδος θεατών, με βάση το πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

aek.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: «Έκλεισε» ο Ζαρίκος, Δοκιμάζεται ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Μουσταφά

Δύο νέα πρόσωπα στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Δύο νέα πρόσωπα περιλάμβανε η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον νεαρό Ελληνοαμερικανό Νικ Ζαρίκος ο οποίος συμφώνησε και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ.

Ο 21χρονος ομογενής αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ  και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Δούκα. Παράλληλα στις προπονήσεις θα συμμετέχει και ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Μουσταφά ο οποίος θα δοκιμαστεί για τις επόμενες ημέρες. Ο Μουσταφά είναι 20 ετών, περιφερειακός ύψους 2 μέτρων, διεθνής με την Νέων της πατρίδας.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: Ο Δούκας ανακοίνωσε τον δανεισμό των Γιάντσα και Κοβάνη

Η ΑΕΚ παραχώρησε με μορφή δανεισμού τους δύο παίκτες της στον Δούκα

Γιολάντα Ζύκα

12/08/2021 | 14:08

Στον Δούκα θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Γιάντσα και Λευτέρης Κοβάνης όπως είχε γράψει ήδη το enwsi.gr.

Η ΑΕΚ συμφώνησε και παραχώρησε τους δύο νεαρούς αθλητές της στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού, έτσι ώστε να αποκτήσουν παραστάσεις και να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Handball Premier.

Η ανακοίνωση του Δούκα αναφέρει: «Κάτοικοι Δαΐς θα γίνουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο οι Λευτέρης Κοβάνης και Αλεξάνταρ Γιάντσα, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στον ΑΣΕ Δούκα. Πρόκειται για δύο αθλητές που χρόνο με το χρόνο εξελίσσονται και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες της ηλικιακής τους κατηγορίας έχοντας δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής!

Ο Κωστής Μπούνας τους δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν με την ιστορική φανέλα του Δούκα και οι ίδιοι είναι έτοιμοι να την αδράξουν και να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας».

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Γιάντσα μου έκανε τρομερή εντύπωση όσες φορές τον είδα (με τα τρία πράματα που καταλαβαίνω)

 

@1989 generation έχεις κάποια πληροφόρηση από τους ανθρώπους μας για την προοπτική που έχει;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, yiannis_21 said:

Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Γιάντσα μου έκανε τρομερή εντύπωση όσες φορές τον είδα (με τα τρία πράματα που καταλαβαίνω)

 

@1989 generation έχεις κάποια πληροφόρηση από τους ανθρώπους μας για την προοπτική που έχει;

Τον πιστεύουν γιατί έχει τσαγανό. Αλλά θέλει παιχνίδια, οπότε ο Δούκας είναι μια καλή ευκαιρία. Και μεγάλο σχολείο, βελτιώνει πολύ τους μικρούς που πάνε εκεί.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.

Οι τρεμπλούχοι, θα δώσουν μία σειρά από φιλικά προετοιμασίας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων κόντρα σε ισχυρές ομάδες.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν τα φιλικά τους στις 25 Αυγούστου, όταν και θα φιλοξενήσουν τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η “Ένωση” θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, όπου στις 26 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την AD Sanjoanense. Θα ακολουθήσει το μεγάλο τουρνουά Gaia στην Πορτογαλία το τριήμερο 27-29 Αυγούστου. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σπουδαίους αντιπάλους και συγκεκριμένα την Nantes, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έφτασε στο F4 του EHF Champions League, την Porto, Νταμπλούχο Πορτογαλίας, και την τοπική Gaia.

H AEK για 2η διαδοχική χρονιά θα διοργανώσει το διεθνές Τουρνουά “Α. Παπασταμάτης”, στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας:
25/08 ΑΕΚ – Ιωνικός Ν.Φ.(δεν έχει οριστεί ώρα ακόμα)

26/08 AD Sanjoanense – AEK (20:00)

27/08 Gaia – AEK (21:00)

28/08 Nantes – AEK (19:00)

29/08 FC Porto – AEK (15:00)

aek.gr

aek-handball-proponisi-2022-nikolaidis-kalomoiros12312312.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο, πολύ δυνατά τα φιλικά με Ναντ και Πόρτο. Η Ναντ έχασε με 3 γκολ στον ημιτελικό του ΤσΛ (ήταν λίγο έκπληξη που έφτασε εκεί) από την Παρί, η Πόρτο είναι ο,τι είναι και στο ποδόσφαιρο σε δύναμη περίπου. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Σε ακόμη μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, από τη στιγμή που ήρθε σε συμφωνία με… ένα πραγματικό τανκ, που θα δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Αλγερινό Σοφιάν Μπεντζιλαλί, που αγωνίζεται στη θέση πίβοτ και αποτελεί τον παίκτη που η ομάδα χρειάζονταν έτσι ώστε να δυναμώσει και να δώσει ύψος στην άμυνα, από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που είναι 2 μέτρα.

Ο Σοφιάν Μπεντζιλαλί αγωνίσθηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο.

Πλέον το μόνο που απομένει βάσει του σχεδιασμού, είναι να έρθει ένας ξένος αριστερόχειρας για να ανέβει έτσι ακόμα περισσότερο ο πήχης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα επιδιώξει να κάνει ξανά την έκπληξη στην Ευρώπη η «Ενωση».

enwsi.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×