Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2021-22


Recommended Posts

Κυριακή στις 13.00 η έναρξη της νέας σεζόν, στο Κασιμάτης, κόντρα στη Σαλαμίνα. Ήταν να γίνει Σάββατο απόγευμα το παιχνίδι, αλλά επειδή πάιζει και ο βάζελος στο ΟΑΚΑ μπάσκετ, το μετέφεραν για Κυριακή....Ωραία ώρα, πώς και δεν το έβαλαν πιο νωρίς......Τέσπα, καλή αρχή στην ομάδα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

27-23 κέρδισαν στου Ρέντη το Διομήδη οι γάβροι. Μέτρια ομάδα, χειρότερη από την προπέρσινή τους, που ήταν μια κλάση κάτω από την τότε δική μας. Ευτυχώς που γύρισαν, θα έχει πολλές τσόντες με αυτούς φέτος. ΠΑΟΚ, με χίλια ζόρια κέρδισε στην Κέρκυρα τον Τσίλη και τον Τσιλιμπάρη. Φέτος νομίζω ότι θα κερδίσουμε το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας μας, αν είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

23-36 ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 

Ας ευχηθούμε να μην ειναι σοβαρος ο τραυματισμος του   Λεμος.

Υγ πουλεν ο κοτσιωνης. 

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Δημητρουλιας :

Για τον τραυματισμό του Λέμος:

«Φαίνεται πως έχει πρόβλημα πάλι στο γνωστό του θέμα, στο γόνατο. Παραπάτησε και πόνεσε, αλλά η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί».

Link to comment
Share on other sites

Πάτρικ Λέμος αποχώρησε τρυματίας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σε μια αανύποποπτη φάση παραπάτησε, έπεσε στο παρκέ και έδειχνε να έχει χτυπήσει το δεξί του γόνατο, αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το παρκέ. Όπως όλα δείχνουν τελικά τα νέα για την κατάστασή του δεν είναι ανησυχητικά, καθώς φαίνεται πως αντιμετωπίζεται με ειδικό πρόγραμμα και με δεδομένο το ότι η ΑΕΚ έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα στο Πρωτάθλημα υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του. 

Link to comment
Share on other sites

Χάντμπολ: Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι πιθανοί αντίπαλοι στο EHF European League

122051a1094e20179478f2d16830e60a.jpg

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκετα στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί γύροι του EHF European League και έτσι έγιναν γνωστές οι 24 ομάδες που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση. Η διοργανώτρια αρχή, παράλληλα, έκανε γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει και της κλήρωσης της Πέμπτης (30/09), με την ΑΕΚ να τοποθετείται στο 3ο γκρουπ.

Οι τρεμπλούχοι έτσι δεν μπορούν να κληρωθούν με τις Cocks (Φινλανδία), RK Gorenje Velenje (Σλοβενία) και Tatran Presov (Σλοβακία).

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φάση των Ομίλων του EHF European League:

ΓΚΡΟΥΠ 1
Bidasoa Irun (Ισπανία)
Grundfos Tatabanya KC (Ουγγαρία)
HBC Nantes (Γαλλία)
SC Magdeburg (Γερμανία)

 

ΓΚΡΟΥΠ 2
Chekhovskie Medvedi (Ρωσία)
HC Eurofarm Pelister (Βόρεια Μακεδονία)
IK Savehof (Σουηδία)
Pfadi Winterthur (Ελβετία)

ΓΚΡΟΥΠ 3
ΑΕΚ (Ελλάδα)
Cocks (Φινλανδία)
RK Gorenje Velenje (Σλοβενία)
Tatran Presov (Σλοβακία)

ΓΚΡΟΥΠ 4
Fuchse Berlin (Γερμανία)
PAUC Handball (Γαλλία)
Sporting CP (Πορτογαλία)
TBV Lemgo Lippe (Γερμανία)

ΓΚΡΟΥΠ 5
BM Logrono La Rioja (Ισπανία)
GOG (Δανία)
Orlen Wisla Plock (Πολωνία)
USAM Nimes Gard (Γαλλία)

ΓΚΡΟΥΠ 6
Fenix Toulouse Handball (Γαλλία)
Kadetten Schaffhausen (Ελβετία)
RK Nexe (Κροατία)
SL Benfica (Πορτογαλία).

Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η κλήρωση, από την οποία έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο τέταρτο γκρουπ του EHF European League.

Αντίπαλοί της θα είναι η Grundfos Tatabanya KC από την Ουγγαρία, η Eurofarm Pelister από την Βόρεια Μακεδονία, η Sporting CP από την Πορτογαλία, η USAM Nimes Gard από την Γαλλία και η Kadetten Schaffhausen από την Ελβετία.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ έχει ως εξής:

  • 19/10: ΑΕΚ-Grundfos Tatabanya KC
  • 26/10: Nimes-ΑΕΚ
  • 16/11: ΑΕΚ-Eurofarm
  • 23/11: Sporting-ΑΕΚ
  • 30/11: Kadetten Schaffhausen-ΑΕΚ
  • 07/12: ΑΕΚ-Kadetten Schaffhausen
  • 15/02: Grundfos Tatabanya KC-ΑΕΚ
  • 22/02: ΑΕΚ-Nimes

AEK_HC_klirosi_EHF_European_League_2021-

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μας έκανε χατήρια η κληρωτίδα φέτος. Αρκεί να μπορείς να περάσεις τους προκριματικούς και τις Βελέζ αυτού του κόσμου...
Είμαστε και τυχεροί γιατί η Ταταμπάνια φέτος έχει την χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών, αλλιώς θα είχαμε σίγουρα την ήττα από αυτούς, τώρα παίζεται. Θα γράψω και δυό λογάκια για τις άλλες λίγο αργότερα.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν... τα βασικά. Έχουμε τέσσερις ομίλους των 6 ομάδων. Από κάθε όμιλο προκρίνονται 4 ομάδες και έχουμε μετά τα νοκ άουτ από την φάση των 16.

Στον όμιλό μας η γαλλική Νιμ και η πορτογαλική Σπόρτινγκ δείχνουν να ξεχωρίζουν κι από κοντά η ελβετική Σαφχάουζεν η οποία είναι παραδοσιακή ομάδα του ευρωπαϊκού χάντμπολ στα μεσαία επίπεδα. Πιστεύω αυτές οι τρεις ομάδες θα έχουν τον πρώτο λόγο για την τετράδα. Οι σκοπιανοί δεν είναι κανά φόβητρο, όπως δεν είναι και η ουγγρική Ταταμπάνια πλέον, όπου είχαμε 2 αποσύρσεις παιχτών το καλοκαίρι, περικοπές στο μπάτζετ, η εικόνα τους είναι κάτι κουρασμένα παλικάρια γενικά. Έρχονται όμως από ένα πολύ ανώτερο χαντμπολικό περιβάλλον από το ελληνικό, οπότε είναι υπολογίσιμος αντίπαλος εννοείται.

Αρχίζουμε 19 Οκτώβρη εντός με την ουγγρική, το θεωρώ καλό γιατί όπως είπα πριν μπορούμε να τους κερδίσουμε, οπότε έχουμε δυνατότητα για καλή αρχή, επίσης αυτοί μπορεί να έρθουν λίγο ανυποψίαστοι. Μετά πάμε Γαλλία να πάρουμε γεύση από... Ευρώπη.

Οι διαφορές πάντως (θέλω να) πιστεύω ότι είναι μικρές μεταξύ των ομάδων συμπεριλαμβανομένου και της Α.Ε.Κ. φυσικά, και πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα πάμε, δεν μπορώ να πω οτιδήποτε με σιγουριά, δεν έχουμε δει πως συμπεριφέρεται η ομάδα σε αυτό το ανταγωνιστικό επίπεδο.

ΑΕΚ ΑΕΚ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥ ΑΕΚ

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Η ατυχία ξαναχτύπησε την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χρήστου Κεδέρη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη πρόσθιου και έσω πλαγίου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί πάνω από έξι μήνες για να μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Η εξέλιξη αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ΑΕΚ που μόλις είχε δει τους περσινούς τραυματίες της να επανέρχονται και ετοιμαζόταν πλήρης για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Κεδέρης προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν και είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά και τη φετινή χρονιά έχοντας σημαντική συμβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Η απουσία του αποτελεί ένα δυνατό πλήγμα για την ομάδα και τον Δημήτρη Δημητρούλια που καλείται πριν ακόμα ξεκινήσει καλά καλά η σεζόν να διαμορφώσει τα πλάνα του και να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξέλιξη αυτή.

enwsi.gr

  • Sad 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×