Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2021-22


Recommended Posts

Μεγαλη νίκη και ανέλπιστα ευκολη απεναντι στους Μαγυάρους . Η ομάδα δείχνε πως ξεπερασε γρηγορα την ασχημη εμφανιση με τον γαυρο και τις μουρμουρες που ακουστηκαν για τον Δημητρούλια .  Ευχαριστο γεγονός επισης που πρεπει να καταγραφεί είναι και αυτοί οι 250 που εδωσαν το παρών στο κλειστο της Χαλκίδας Τρίτη 19.30 η ώρα.

Μιας που εγραψα για το κλειστο που θα μας φιλοξενεί φέτος στα ευρωπαικά να αναφερω οτι μέχρι και σημερα το πρωι ο αγωνας ηταν στον αέρα μιας και οι υπαλληλοι του γηπεδου εβαλαν λαθος καθαριστικό και γλιστρούσε το ταραφλεξ .Οι Μαγυάροι εκαναν διαμαρτυρια στον παρατηρητη και απειλησαν πως δε θα κατεβουν.  Τελικα το προβλημα λυθηκε μιας και ολη τη νυχτα εχθες ο Παπασταματης εβαλε ανθρωπους και ετριβαν καθαριζαν το ταραφλεξ και ετσι καμφθηκαν και οι αντιρρησεις της Ταταμπανια .

 

 

  • Δικεφαλάκι 14
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο πρόεδρο, πρωτίστως. Για να είμαι ειλικρινής, είχα και γω τις εντάσεις μου για την διαχείριση του αγώνα με τον σκατογαυρο, από τον Δημητρουλια. 

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλή η ομάδα σήμερα, μετά την άσχημη παρένθεση με τα ιεκ ξυνή.

Ο Μπεριάχ ΧΤΗΝΟΣ! Για τον μόνο που έχω αμφιβολίες, είναι ο τερματζής. Ο Μπάουερ μου φαινόταν πολύ καλύτερος από τον Μπουκοβίνα.

Link to comment
Share on other sites

Προτεραιότητα έχει η Ευρώπη. Να αφήσουμε τον Δημητρούλια ήσυχο γιατί φέρνει τίτλους κ έχει μεγαλώσει μαζί με τον πρόεδρο φυσικά αγωνιστικά την ομάδα. Ποιος τους γαμεί στην τελική τους ανύπαρκτους που μπορεί σε 2 μήνες από τώρα να την ξανά πουλέψουν όπως πέρυσι? Όταν έρθει η ώρα κ αν κατέβουν φυσικά, θα κεραστούν όπως πρέπει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Πέλιστερ-Νιμ 6-15 στο ημίχρονο. Οκ, οι Γάλλοι είναι άλλο επίπεδο. Για παράδειγμα το τέρμα τους, εκτός του ότι έχει 8 αποκρούσεις, έχει και 3 γκολ σε φάσεις που οι Σκοπιανοί παίζανε χωρίς τερματοφύλακα...Δε νομίζω ότι τους έχουμε, αλλά θα είναι 2 γερά τεστ τα παιχνίδια μαζί τους. Οι Σκοπιανοί είναι στα μέτρα μας.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ελβετική Σαφχάουζεν προηγείται 9-12 στο ημίχρονο στην Πορτογαλία επί της Σπόρτινγκ, είναι μια μικρή έκπληξη, θα δώσει κι άλλο ενδιαφέρον στον όμιλο αν κάτσει εκεί το διπλό. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 4ο Όμιλο του EHF European League η ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 34-26 της Γκρούντφος Ταταμπάνια στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας! Η «Ένωση» πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, πρόσφερε θέαμα και έφτασε στη νίκη στην ιστορική και παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με τον κόσμο της ΑΕΚ να δίνει το «παρών» στο γήπεδο και να στηρίζει ασταμάτητα, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έφτασε στο δίποντο και… συνεχίζει!

Στο αγωνστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε εξαιρετικά στο γήπεδο και με δύο γκολ του Τζηρά πήρε κεφάλι στο σκορ (2-0). Μόγια και Πλάθα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίζουν τη μπάλα στο πίβοτ δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-5 και 8-6, με την ΑΕΚ να απαντά με σερί 3-1, με τον Μυλωνά να «εκτελεί» από παντού (11-7, 18′). Η άμυνα της ΑΕΚ και ο Μπουκοβίνας κάτω από τα δοκάρια, έκαναν εξαιρετική δουλειά, με τους Ουγκάλντε, Τζηρά και Μυλωνά να ανεβάζουν τη διαφορά στα 5 τέρματα (16-11). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν το ημίχρονο σε 16-12.

Ο Μυλωνάς ξεκίνησε με γκολ και το β’ ημίχρονο, σημειώνοντας το 17-12. Ο Μόγια με δύο διαδοχικά τέρματα και ο Πλάθα με πολύ ωραίο τελείωμα έφεραν την ΑΕΚ στο +6, με 20-14. Η αμυντική λειτουργία του «Δικεφάλου» δεν άφηνε περιθώρια στην αντίπαλη επίθεση, με την ΑΕΚ να κλέβει τη μπάλα και με τον Ουγκάλντε να σκοράρει σε κενή εστία το 21-14, εν μέσω αποθέωσης. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε νέα φρεσκάδα στην ομάδα ρίχνοντας στη «μάχη» τον Αραμπατζή, με τον εξτρέμ της ΑΕΚ να βρίσκει δίχτυα δις για το 23-16 και 24-16. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Πλάθα που για πρώτη φορά έφερε την ΑΕΚ στο +9 (25-16). Οι Ούγγροι μείωσαν σε 25-17, όμως οι Μυλωνάς και Τζηράς «εκτόξευσαν» τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια νούμερα (28-18). Η Ταταμπάνια μείωσε σε 30-23, 6′ πριν το τέλος, χωρίς όμως να μπορέσει κάτι περισσότερο, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τη νίκη με 34-26.

AEK – Γκρούντφος Ταταμπάνια 34-26
ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μυλωνάς 7, Μόγια 6, Τζηράς 6, Ουγκάλντε 3, Αραμπατζής 3, Πλάθα 3, Μπεριά 2, Νικολαΐδης 2, Μπριάτκα 2, Ηλιόπουλος, Λέμος, Άντζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδιονυσίου, Μπεντζιλάλι, Καλόμοιρος.
ΓΚΡΟΥΝΤΦΟΣ ΤΑΤΑΜΠΑΝΙΑ (Βλάνταν Μάτιτς): Ζντόλικ 3, Γιούχαζ 3, Αντσίν 3, Σουνάκο 2, Μπαλόγκ 5, Στόνιτς 2, Τότ 2, Ούρμπαν 2, Μόλναρ 1, Χόρνιακ 1, Φοτάκε 1, Ουσάλ 1, Μπαλίντ, Περενί, Μπαρτούτσκ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, 1989 generation said:

Πέλιστερ-Νιμ 21-26 και Σπόρτινγκ-Σαφχάουζεν 29-28, παιχνιδι θρίλερ με γκολ των Πορτογάλων στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα. Η αποψινή ΑΕΚ, πλην μάλλον της Νιμ, τους έχει όλους.

Κλέψιμο κ γκολ στην κενή εστία καθώς οι Ελβετοί έπαιζαν χωρίς τέρμα, απίστευτη φάση.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, 1989 generation said:

30-27 η Μπάρτσα. Το πήρε ο Μεμ πάνω του στο δεύτερο ημίχρονο, συν τις 17 αποκρούσεις του Ντε Βάργκας, καθάρισαν το παιχνίδι.

Θηρίο ο Μεμ, είναι 24 ακόμα και έχει ολυμπιακό και παγκόσμιο χρυσό, από τα 20 στην εθνική Γαλλίας, α ναι, Παριζιάνος, καθάρισε την Παρί σήμερα. Παπασταμάτη ξηγήσου, το δεξί ίντερ που θέλουμε. :D:D 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Κάνε τώρα δική σου την Κάρτα Φίλου ΑΕΚ. Οι δύο παίκτες της ομάδας χάντμπολ, Νάτσο Πλάθα και Κρίστιαν Ουγκάλντε σε καλούν να στηρίξεις την Ερασιτεχνική.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 και η ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 μπορεί να γίνει δική σου με τους εξής τρόπους:

1. Με ηλεκτρονική αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.aek.gr, κλικάροντας στο μενού ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ
2. Με παραγγελίες στα γραφεία της ΑΕΚ στο τηλέφωνο 2102584582 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aek.gr
3. Στα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά 10:00-20:00, τηλ. 2102584582, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.
4. Στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
5. Στην εταιρία Ticketmaster στο τηλέφωνο 210-8938111 από Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-21:00.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

• ΤΙΜΗ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 60 €
• ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ 55 €
• ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ 50 €

Με κάθε ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ παρέχεται δώρο ένα κασκόλ χάντμπολ.
Η ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΕΚ μπορεί να γίνει δική σου με τους εξής τρόπους:
1. Με ηλεκτρονική παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.aek.gr, κλικάροντας στο μενού ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
2. Με ηλεκτρονική παραγγελία από το επίσημο e-shop AEK μέσω του www.aek.gr, ή στο www.eshop.aek.gr.
3. Με παραγγελίες στα γραφεία της ΑΕΚ στο τηλέφωνο 2102584582 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aek.gr
4. Στα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά 10:00-20:00, τηλ. 2102584582, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 18.00. Πληροφορίες:
τηλεφωνικά στο 210-2584582, με mail στο info@aek.gr., στα γραφεία ΑΕΚ Φωκών 9 Νέα Φιλαδέλφεια με αυστηρή τήρηση πρωτοκόλλου υγείας.

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Δεν είναι μόνο το πιο επιτυχημενο τμήμα σε ομαδικό άθλημα, είναι και το τι εικόνα δείχνει. Τμημα με τίτλους σε άθλημα που έχει αφήσει πίσω γαυρους α και β, υγιές, με πρόεδρο που, αν και δεν μου αρέσει να εκθειαζω προέδρους, έχει φέρει την αφρόκρεμα των Ελλήνων στην ομάδα, βάση πλέον της εθνικής, παικταραδες ξένους, μορφές του αθλήματος στον πάγκο, χώνει χωρίς να ΧΡΩΣΤΑ,χώνει και αλλού και προπάντων με αξιοπρέπεια. Δεν έχει τα αρδακια να προμοταρουν την ομάδα όπως αλλά αθλήματα και δεν κλαίγεται ούτε ο ίδιος ούτε αλλά στελέχη του. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει το αίσθημα υπεροχης σε άθλημα έναντι των γαυρων, πράγμα σπάνιο τα τελευταία χρόνια και το κυριότερο είναι ότι οι προοπτικές ειναι για ακόμα καλύτερο μέλλον. 

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, το αθλημα βοήθησε να διαδοθεί στον κόσμο της ΑΕΚ και να μιλάει για αυτό η ®, που το αγκαλιασε απο την πρώτη στιγμή που ακόμα ήταν αγνωστο, καθόλου τρέντι, και οι επιτυχίες δεν ήταν σίγουρες. για να φτάσουμε λοιπόν στο σήμερα, εβαλαν και αυτοί ενα λιθαράκι, τι λιθαρακι δηλαδή, μενιρ ολοκληρα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πετάει σήμερα το απόγεμα για τη Γαλλία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νιμ αλλά δεν λείπουν τα προβλήματα.

Η σημαντικότερη είναι αυτή του Χρήστου Μυλωνά ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα αναγκαστεί να μείνει στην Αθήνα. Ο παίκτης δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Γαλλία και ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στην αυριανή δύσκολη αναμέτρηση.

Επιπλέον πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Πάτρικ Λεμος με το γόνατο αλλά θα πετάξει κανονικά στη Γαλλία και θα κάνει ένεση για να μπορέσει να αγωνιστεί. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή από τη Γαλλία. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν την τελευταία στιγμή οι Κοτσιώνης και Στάθης.

enwsi.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×