Jump to content

Στα Τούνελ της Ετζίαν και της ΟΠΑΠ αρίνα..


Stylianopoulos
 Share

Recommended Posts

image.png.c527afa41127b9e319179a0c9300a273.png

Αν ισχύει κάτι τέτοιο (που το αποκλείω), μιλάμε για τραγική απόφαση να την απορρίψουμε και θυμίζει τα 8 μύρια για τον Πετράκη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά τη χρονιά που η μισή Ελλάδα πανηγύρισε τη κέντα του θηρίου στα προκριματικά του Champions League, ο Ευπατρίδης γύρισε τους μισούς με το αεροπλάνο, τους υπόλοιπους με μουλάρια (δεν θυμάμαι αν έχουμε/είχαμε αγνοούμενους) και σήκωσε κατσαρόλι στο Γκρίχελαντ το Μάιο. Αι θεωρίαι των θεμελίων ισχύουν σε πρωταθλήματα, δεν θα πω προηγμένα, αλλά τουλάχιστον δεν πρωταγωνιστεί η οπωρινή συμμορία των σεσημασμένων τσίπιδων. Με την ΕΠΟ  σημαδεμένη χρειάζεται απλά να πράξεις τα δέοντα για να είσαι καβάλα. Φέτος είναι σαν να ετοίμασαν ένα μια πίτα δύο διαφορετικοί σεφ. Ο ένας έβαλε σταμναγκάθι και πιπεριά, ο άλλος τζιαντουγια και καραμελωμένες φλοίδες από πορτοκάλι. Βέβαια, είχαμε μια μεγάλη ανατροπή. Ο νέος τσοπάνης αποδείχθηκε χειρότερος από τον περσινό εραστή μας. Ο τσίπης πίστευε (και όλοι μας εδώ που τα λέμε) ότι η χειρότερη ΑΕΚ θα ήταν πιο δυνατή από το καλύτερο κεφαλοχώρι. Αμ δε! Αν η χρονιά συνεχιζόταν σύμφωνα με μάστερ πλαν οι μεταγραφικές πίπες (=στοιχήματα του θέρους, σαλάμια αέρος) θα ήταν ο κανόνας. Ο Ζούμπερ των ξυπόλυτων, ο Αραφάτ των μπατίρηδων και τα λοιπά και τα λοιπά.  Όμως, ο αποκλεισμός ήταν σοκαριστικός ακόμα και τη μούργα των αυλικών του.  Τι του σφύριξαν; Στην καλύτερη περίπτωση ομάδα που τη ξεβρακώνει βαλκανικό χωρίο με έδρα από Σουμπούτεο, είναι για play out. Και όταν τολμάει να στο πει  αυτό Γιουβαρλάκης, η βούρτσα του απόπατου σου, σε πιάνει μια ανησυχία να πούμε.  Τρεχάτε ποδαράκια μου. Εννοείται ότι έγιναν τα μισά από αυτά που θα έπρεπε να κάνουμε μετά τον αποκλεισμό και το 1/4 από αυτά που θα μπορούσαμε και επιβαλλόταν να κάνουμε πριν το καλοκαίρι. Ο Σέρβος είναι επιπέδου Βόλου, Αστέρα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. Τον κουβαλήσαμε γιατί οι απαιτήσεις του είναι να μπαίνουν τα μισθά στην τράπεζα. Και χαρτάκι θα λάβει και τον πισινό του αρχηγού θα φιλήσει (το έπραξε ήδη) και θα πει τις μπούρδες του για το πρωτάθλημα και τον υπέροχο κόσμο για να πάρουν καμιά διαφήμιση οι 2 από όλα. Αν επιμένεις όμως σε κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Οι πιθανότητες να τα κάνει μούτι είναι απείρως μεγαλύτερες από τα να πετύχει. Τραβάς τη χασούρα σου εγκαίρως και ποντάρεις σε κάποιον άλλον που θα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το ρόστερ που έχεις σιάξει, γιατί ο Σέρβος είναι κατώτερος και από το επίπεδο του περυσινού κοπαδιού. Λαστ μπατ νοτ λιστ, δεν έχεις καταφέρεις να απαλλαγείς από την αεκίλα του αρχηγού, του υπαρχηγού και των συν αυτώ. Η προσωποποιημένη ποδοσφαιρική κακομοιριά παραμένει και  επιμένει.

Link to comment
Share on other sites

Μουφα η είδηση για Λιβαι, σιγά που θα έδιναν 15μ και θα έλεγε όχι ο μπάρμπας, κορδέλα θα του έβαζε και θα τον πήγαινε ο ίδιος στο αεροδρόμιο.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και αν ίσχυε η πρόταση από Εβερτον τον είχε στείλει. 

Πάμε να κλείσουμε Ντσαμ και έναν κώνο αριστερά 

Link to comment
Share on other sites

Επίσημο 100% του Αλμπάνη. Υπήρχε η εκκρεμότητα με τα ιατρικά, ανακοινώθηκε πριν λίγο κ από τον Απόλλων Λεμεσού.

Link to comment
Share on other sites

Ολιβιε Εντσαμ παντως ακομα λευτερος ειναι.

Επισης υπαρχουν και καποια αξιολογα (βαση χρηματηστιριακης αξιας) αριστερα μπακ.

image.png.7d8a948cb47c29d529c2e7e9d244e85f.png

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Hoffman21 said:

Ολιβιε Εντσαμ παντως ακομα λευτερος ειναι.

Επισης υπαρχουν και καποια αξιολογα (βαση χρηματηστιριακης αξιας) αριστερα μπακ.

image.png.7d8a948cb47c29d529c2e7e9d244e85f.png

Εως το 2024 στην Σουόνσι.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, billy21 said:

Εως το 2024 στην Σουόνσι.

στο τρανσφερμαρκτ παντως ακομα ελευθερο τον εχει.

Ακυρο, τον ανακοινωσαν!!

Link to comment
Share on other sites

Επίσημα τέλος ο σιμάο και ούτε τόλμησαν να το ευχαριστήσουν για τα λεφτά που μας έφαγε . 

https://www.aekfc.gr/newsdetails/lysi-synergasias-me-ton-ntavint-simao-126856.htm?lang=el&path=1619267753

μετά απο δυο χρονια που φάνηκαν σαν αιώνας . Όταν υπογράφει με το γαμόγελο μέχρι πάνω του στίλ << Πόσο μαλάκας είναι ο τύπος με το περίεργο παντελόνι που μου πρόσφερε 400 χιλιάρικα το χρόνο >> 

 

Link to comment
Share on other sites

Φέρτε ακόμα ένα αμυντικό χαφ καλό και ένα αριστερό μπακ!! Άντε καθυστερουμε!!

Link to comment
Share on other sites

Στάνκοβιτς > 8/10

Πολλές οι πιθανότητες να είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.

Χατζισαφί > 2/10

Ερωτηματικό αν είναι καλύτερος ακόμα και του τραγικού Λόπες, σίγουρα μικρό ταβάνι.

Παρρας > 0/10

ok να είχαμε να λέγαμε, 2η ομάδα

Μισελέν > 7/10

Ερωτηματικό, αλλά για μένα σωστή κίνηση όπως και να 'χει. Θα έχει και άσχημες στιγμές, ελπίζω να μην κάνει πολλά μέτρια/κακά παιχνίδια μαζεμένα και τον πάρει από κάτω και αρχίσει η αμφισβήτηση. 

Βράνιες > 8+/10

Ακόμα και την τελευταία φορά που ήρθε (που δεν ήταν στα καλύτερά του) ήταν 1ος στις κερδισμένες εναέριες μονομαχίες στο πρωτάθλημα. Πέρυσι ως ομάδα είμασταν τελευταίοι στο πρωτάθλημα στην συγκεκριμένη κατηγορία. Δεδομένα θα βοηθήσει πολύ εκεί που έχουμε τεράστιο πρόβλημα. 

Τζαβέλλας > 5/10

Καταλαβαίνω την αμιγώς ποδοσφαιρική λογική αλλά ο παίκτης είναι λάσπη. Ερωτηματικό κι αν ταιριάζει με τον Βράνιες, αφού είναι κοντός και δεν είναι ball playing defender.

Μήτογλου > 6/10

ok μπορεί να βγεί. Από Σβάρνα καλύτερη προοπτική έχει.

Λε Ταλέκ > 7/10

Πρώτα δείγματα αρνητικά, αλλά εδώ αξιολογώ την λογική των κινήσεων και ελπίζω να έχει απόδοση ανάλογη με το αξιοπρεπές βιογραφικό του.

Γέβτιτς > 6.5+/10

Δεν με τρελαίνει το βιογραφικό του, είναι περίεργο, αλλά δεν το αποκλείω να είναι καλός. Αν μας βγεί θα είναι κομβική κίνηση γιατί πετάει εκτός τον καλικάντζαρο.

Αμραμπατ > 6/10

Ελπίζω να βοηθήσει σε αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα δηλαδή εμπειρία, σκληράδα, τσαμπουκά, αυτοπεποίθηση. Αγωνιστικά δεν περιμένω πολλά. Θεωρώ ότι δεν θα είναι από τους πιο βασικούς παίκτες κιόλας.

Τσούμπερ > 10/10

ok τί να λέμε, μεγάλο ταβάνι.

Αραούχο > 6-/10

Δυστυχώς δεν. Εικάζω ότι θα ήταν πιο χρήσιμος αν είχαμε έναν καλύτερο ή πιο ταιριαστό φορ από τον Ανσαριφάρντ για να τον τραβήξουμε λίγο πίσω και να τον χρησιμοποιήσουμε ως παρτενέρ του ή αν είχαμε ακραίους με στυλ περισσότερο εσωτερικού επιθετικού και όχι γραμμής. Δεν περιμένω τρελά πράγματα, σίγουρα λιγότερα από τις 2 πρώτες φορές που ήρθε, λογικά κάτι παραπάνω από την τελευταία φορά.

 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Έως 17/9 οι ελεύθεροι παίκτες μπορούν να πάρουν μεταγραφή, Τίγρη προκαταβολικά σε ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχω ευχάριστο νέο, θα πάρουμε μπακ που παίζει και τις δύο πλευρές.

  • Δικεφαλάκι 21
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×