Jump to content

Στα Τούνελ της Ετζίαν και της ΟΠΑΠ αρίνα..


Recommended Posts

Guest tony_montana

Στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, έχω δει την ομάδα και όλα είναι τέλεια. Οπότε περιμένω να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με το γκρουπ.

Όταν μπήκε και είδα τον Καρίμ ήμουν πολύ χαρούμενος. Δύο αρχηγοί του Ιράν παίζουν στην ΑΕΚ. Για εμένα είναι πολύ καλό. Έχω δύο μεγάλους παίκτες του Ιράν, που είναι αρχηγοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ μαζί τους. Επίσης, ο Σιμάνσκι είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν μαζί του στην Αχμάτ Γκρόσνι, στη Ρωσία. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης.

Με αυτή τη φανέλα θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα τα δώσω όλα, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και ελπίζω επίσης οι οπαδοί να μας στηρίξουν, γιατί είναι πολύ σημαντικό»

 

Οι  πιο πληκτικες, ανούσιες, αδιάφορες δηλώσεις, των 14 μεταγραφών. Καλύτερη η αφωνια του Βρανιες. 

Link to comment
Share on other sites

Λέτε ?

Σταύρος Καζαντζόγλου

16 Σεπτεμβρίου 2021 18:52

https://www.sportday.gr/Article/15795/gera-gia-samarh---senaria-kai-gia-stoper

'' Επιπλέον, η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά επιλογές για το κέντρο της άμυνας, με δυο ονόματα που ακούστηκαν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να έρχονται εκ νέου στην επιφάνεια. Ο πρώτος είναι ο Μαϊκόν, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Νορντίν Άμραμπατ. Ο Βραζιλιάνος ήταν μεταξύ των στόχων που είχαν εξεταστεί πριν την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες όμως είχε κριθεί πως οι πολύ υψηλές απαιτήσεις του, δεν ταίριαζαν με τα πολλά ερωτηματικά για το αγωνιστικό του προφίλ σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Ο δεύτερος είναι ο Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Βαλένθια. Πρόκειται για ένα τεράστια όνομα που σίγουρα θα αποτελεί «βόμβα» η έλευσή του στην Ελλάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερή του αφού έκανε 10 συμμετοχές και η Βαλένθια δεν προτίθεται να τον ανανεώσει. Στις πλάτες του κουβαλά καριέρα σε Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Εβερτον, εκτός των «νυχτερίδων». Υπήρξε επίσης 8 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας. Η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε για μια περίοδο στην καριέρα του μέχρι και τα 28 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, επειδή πλέον μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της διορίας για τους ελεύθερους, κάθε ώρα που περνάει ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ την 15η μεταγραφή της. ''

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξυ παρακολουθοντας Ιωνικος-Σκουληκιαρης πληροφορηθηκα οτι στον αγωνα παρευρισκονται Παπαδημητριου-Ταυλαριδης !

Να υποθεσω για τους Τουράμ και Μυγα ισως και για κανα 2 αλλους ... εν οψει Δεκεμβρη.

(Ιωνικος αρκετα καλος με ακυρωθεν γκολ απο ασσιστ μαγεια του Τουραμ για 1-2 εκατοστα οφσαηντ)

Edited by ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ said:

Τελικά δεν ήταν τόσο κακή ομάδα ο Ιωνικός ? 

Νομίζω το έδειξε και με εμάς. Νικήσαμε γιατί μπήκε γρήγορο δουλεμενο γκολ από στημένο, δεν φάγαμε στη κόντρα και στις κλασσικές ευκαιρείς που είχε και τέλος ότι έμεινε με 10 παίκτες και με την ορμή / ποιότητα του τσουμπερ στο Β. 

Link to comment
Share on other sites

Είπαν ξεκαθαρα μεταγραφες τελος.

Για μένα ειδικά ένας στοπερ ακόμα ήταν απαραίτητος και θα το βρούμε πολύ γρήγορα μπροστά μας,  αλλά οκ, έγιναν παρα πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×