Jump to content

Πρόγνωση για τη σεζόν 2021-22


George_D
 Share

Τι θέση θα πάρει η ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα  

51 members have voted

  1. 1. Τι θέση θα πάρει η ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα

    • 1η-ΑΕΚ γερά Πρωτάθλημα ξανά!
      9
    • 2η, ένα βήμα παραπάνω
      6
    • 3η, πάλι όπως τα τελευταία χρόνια
      13
    • 4η, και καταϊδρωμένοι
      17
    • Εκτός 4αδας-Ευρώπης
      6


Recommended Posts

3οι. Πρωτο γυρο ΓΤΠΚ, χρονια Μοράες, @stavros 9-11 θα έχει αφορμή για τουλάχιστον 3 ποστ αναλυση για το οως μπορούμε να πέσουμε, και θα κινουμαστε εκει γυρο στην 7ο8η θεση. Ε μετά απο πολλή μεγάλη γρίνια θα φέρει κανα δυο νορμάλ παίκτες τον Γενάρη ο άλλος, και με την φρεσκάδα ενός νέου προπονητη(φετος δεν νομιζω να ερθει το αβαταρ, του χρόνου ειναι η σειρά του), θα στρώσει η ομάδα στον δευτερο γύρο.

Ολοι οι αλλοι ειναι ή θα γινουν (σκουληκι) ανυπαρκτοι και θα τους περάσουμε, εκτός απο τους 2 γάβρους που ο κοκκινος ειναι ο μονοφθαλμος και τον γυφτογαβρο δεν εχουμε κινητρο να τον περασουμε (insert Βεγγος να λεει ελληνας να σκοτώνει ελληνα)

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Να πάνε να ψοφήσουν 

4 λέξεις, ιδού η θεση

Λες και έχει σημασία αν τον φας Ιουλιο η Αύγουστο από τις ευρωπαϊκές λουτροπόλεις

Link to comment
Share on other sites

Εκτός τετράδας. Όποιον και να φέρουν, που δεν θα φέρουν κάτι το ουσιαστικό. Είναι τόσο νοσηρή η κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

4η θεση λεω γιατι διοικηση τεχνικη ηγεσια και καποιοι παικτες βολευονται μεχρι εκει 

Link to comment
Share on other sites

3η θέση προβλέπω, μία θέση πάνω από πέρυσι. Θα κάνουμε κανένα ντεμαράζ στο τέλος την ώρα που θα καταρρέουν οι ανταγωνιστές.

Link to comment
Share on other sites

Xοντρικα με πιθανοτητες

1η 5%

2η 10%

3η 30%

4η 40%

5η 15%

και ενα 10% για το κυπελλο αρα 0.5% για νταμπλ.Δεν ειναι και ασχημα.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν δούμε τον χαφ δεν μπορείς να πεις τπτ. Επίσης όσο παραμένουν οι 3 κ παίζουν οι 2 από τους 3 μαζί κ ειδικά ο ένας στην άμυνα, θα χάνεις ματς. Αυτή την στιγμή κινούμαστε μεταξύ playoff πρωταθλήματος- Ευρώπης κ playout. Ένα επιπλέον λόγος -σοβαρός-, είναι ότι ο μοναδικός δημιουργικός χαφ σου, είναι πεπόνι κ μάλιστα βαρύ, επίσης ΠΡΕΠΕΙ να παίζει. Τέλος επειδή οι άλλοι δεν είναι χαζοί κ βλέπουν γενικότερα τι γίνεται δεν αποδίδουν όπως πρέπει κ φυσικά δεν θα καλύπτουν την ανυπαρξία της... καθαρής μαγνητικής. Αν έρθει σοβαρό χαφ που θα στείλει το πεπόνι στον πάγκο, να περιμένουμε μήπως φύγει κ κάποιος άλλος  κ ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές με μια κίνηση ακόμη θα δούμε.

Link to comment
Share on other sites

3η θέση μετά από ντέρμπυ με τον Άρη του αναμορφωτή Μάντζιου. 

Θα περάσουμε Βαζελο και Αστέρα.

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα είναι ψοφια, δεν υπάρχει καν θέληση για νίκη και εκτός των άλλων είναι και κακή ομάδα. Κόντρα με βαζελες για πεμπτοεκτη θέση, βου και σκουλήκι μας έχουν για πλάκα, δεν ξέρω καμία Τρίπολη ή κανας Ατρόμητος τι σκοπό έχουν για φέτος. Αλλά τα κυβικά μας για εκεί είναι

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ακόμα, δεν έχει καμία σημασία αν βγεις 2ος η 4ος. Με χωριά θα παίξεις του χρόνου και απο αυτά θα αποκλειστείς. Ούτε 5ος, 6ος η 7ος εδώ που τα λέμε. Μπορούμε να κάνουμε και την πατέντα με τους Ολυμπιονικες όπου δίνουμε τον τίτλο μέχρι και στον 8ο. 5η, 6η πανελληνιονικης, #aekfamily,  #αrχηγος, #χτιζωγηπεδο

Link to comment
Share on other sites

4η θέση μετά κόπων και βασάνων.... για πιο πάνω η πιο κάτω νομίζω ότι θα παίξουν ρόλο: α)οι τραυματισμοί που θα έχουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς β) αν θα γίνουν προσθήκες και σε ποιες θέσεις γ) η διαχείριση της ομάδας από μιλογεβιτς..... πάντως μέχρι τώρα η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή.... το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς τουλάχιστον εδώ μέσα θα έχουμε να πούμε πολλά....

Μόνο ΑΕΚ

Link to comment
Share on other sites

On 8/22/2021 at 10:35 PM, AG21 said:

Θα γράψω μετά τη 1η Σεπτεμβρίου και πάλι με ρίσκο .

Θα ψηφίσω τη πιο safe επιλογή που είναι η 3ή θέση και αυτό λόγο ότι δεν δείχνουμε ακόμα ομάδα και δεν ειμαι σίγουρος αν μπορούμε να φτάσουμε στη 2 θέση . Δεν θεωρώ ότι βάζελος και ρούλης θα μας καβαλήσουν .

Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά και θα διεκδικήσουμε τη 2ή θέση και ίσως τα καταφέρουμε . Για πρωτάθλημα δεν τρέφω αυταπάτες άλλα σαν οπαδός όπως και να το κάνουμε πάντα το έχω στο μυαλό μου ( να ευθυγραμμιστούν πάλι τα αστέρια ) . 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×