Jump to content

Recommended Posts

5 minutes ago, Bluesman said:

 

 

Φάγαμε όσο χρόνο φάγαμε με τον Λουτσέσκου, μετά ήρθε του Ρεμπρόφ που κι εκεί αφιερώθηκε κάμποσος καιρός κι όταν ήρθε πια η ώρα της απόφασης χωρίς αυτούς τους δύο στο κάδρο, ο Γιαννίκης πάλι μέσα ήταν. Πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που γνωρίζω πως τη μέρα που έγινε το τελευταίο ραντεβού με τον Μιλόγεβιτς, ακόμη το αφεντικό της ΑΕΚ και μετά από αυτό, σκεφτόταν σοβαρά να πάει στον Γιαννίκη. Νομίζω το ξέρουν και πρόσωπα από την πλευρά Μιλόγεβιτς που έχουν εικόνα για τις εξελίξεις εκείνων των ημερών. Κέρδισε ο Μιλόγεβιτς.

Θαρρώ πως θα τα μπλέξω, απ την Κική και απ την Κοκο ποια να διαλεξω;Ποσους έρωτες έχει τελικά αυτός ο Τίγρης;

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθε το παλικάρι.

Δεν πρέπει να κριθεί πιο αυστηρά από οποιονδήποτε άλλο, αλλά ούτε και με επιείκεια.

Όπως όλοι οι πρωτάρηδες πρέπει να δείξει αν έχει άστρο ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Bukowski said:

Ο αλλος δειτε κλιση που χε δωσει στο μαντηλι milojevic.jpg.b93845d9c67b0fca040f323ab2c01fa7.jpg

Αμπαλε, τα μαντηλια πλεον ετσι μπαινουν δεν ειμαστε στα 80ς να τα κανεις παπαρουνακι.

Καλη τυχη στην ΑΕΚ πρωτα απο ολα και κατα συνεπεια στον Γιαννικη. Επειδη εχω κανει το λαθος να κραξω νωριτερα απο οτι πρεπει αλλα και -πιο συχνα- να αποθεωσω, δεν περιμενω τιποτα, μπας και εκπλαγω ευχαριστα.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, panther-21- said:

Αμπαλε, τα μαντηλια πλεον ετσι μπαινουν δεν ειμαστε στα 80ς να τα κανεις παπαρουνακι.

Καλη τυχη στην ΑΕΚ πρωτα απο ολα και κατα συνεπεια στον Γιαννικη. Επειδη εχω κανει το λαθος να κραξω νωριτερα απο οτι πρεπει αλλα και -πιο συχνα- να αποθεωσω, δεν περιμενω τιποτα, μπας και εκπλαγω ευχαριστα.

30-05-2017-15-38-592d67e1aaeb0.thumb.jpg.7994345579ce385aab95e1e038a26ad7.jpg

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Araujo21 said:

Μπορει να μην γουσταρουν τα μεξικανικα που τους πηγε ο Μιλο 

Είναι μαλάκες αν δεν γούσταραν τα μεξικάνικα.

4 hours ago, panther-21- said:

Καλη τυχη στην ΑΕΚ πρωτα απο ολα και κατα συνεπεια στον Γιαννικη. Επειδη εχω κανει το λαθος να κραξω νωριτερα απο οτι πρεπει αλλα και -πιο συχνα- να αποθεωσω, δεν περιμενω τιποτα, μπας και εκπλαγω ευχαριστα.

Σιγά, το 99% των οπαδών το ίδιο κάνει στο 99% των περιπτώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως η ομαδα που θα παιξει μπαλα ο Αργυρης εχει μετρια αμυνα και κακά εως μετρια και βραδυκινητα cdm ...

Aρα μην περιμενετε και πολλα...

Δυστυχως δεν υπαρχουν μαγικα ραβδιά που μεταλλάσσουν μυοσκελετικά  συστηματα..

Ασθένειες μυοσκελετικού συστήματος – Wikihealth.gr

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Το ξαναγράφω για να μην το πάμε γύρω γύρω. Ούτε υπομονή ούτε στήριξη ούτε καμένες γαιες ούτε τίποτα. 

Αν, όπως γράφεται, έχει μελετήσει την ομάδα και έχει δει μόνο τον αγώνα με Παναιτωλικό και οφη και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, βάλει τον Μάνταλο κεντρικό χαφ και Τσούμπερ στο άκρο, αντίο ζωή, ραντεβού όταν ο Πέτρος αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Araujo21 said:

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, ήταν έτοιμος για τη δουλειά από καιρό. Και αυτό ακριβώς μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας όταν προσέγγισαν.

Καθόλου εύκολο είναι για έναν προπονητή ο οποίος δεν έχει εργαστεί σε περιβάλλον μεγάλων ομάδων να εμφανιστεί σε interview εργασίας με τέτοια βεβαιότητα για τον εαυτό του και την ικανότητά του να φέρει εις πέρας τη δουλειά. Πριν από τις δηλώσεις κατά την επίσημη παρουσίασή του, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ είχε ήδη κερδίσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τη βεβαιότητά του ότι είναι ο ιδανικός για το ρόλο που αναλαμβάνει.

Από το καλοκαίρι ακόμα, όταν η ομάδα προχώρησε στην πρώτη προσέγγιση κι επέλεξε να οδηγηθεί σε κάτι που νόμιζε ότι θα ήταν πιο ασφαλές, εκείνος στόχευε ψηλά. Το επανέλαβε ακόμα πιο πειστικά, τώρα στα δύσκολα.

Ας μη μείνουμε στο τι θα μπορούσε να χάσει, αλλά σε αυτά που μπορεί να κερδίσει. Είναι ένας άνθρωπος που βγάζει σιγουριά για την προπονητική επάρκειά του και θα κριθεί γι' αυτό στην πορεία.

Όταν πάντως κλήθηκε ξανά προς συζήτηση με την ΑΕΚ, ήταν έτοιμος από καιρό. Και μετέφερε προς την πλευρά της πως, όχι απλώς δεν φοβάται, αλλά και ότι έχει τον τρόπο να διαχειριστεί το υπάρχον ρόστερ με τρόπο τέτοιο που θα φέρει στην ομάδα επιτυχίες και τίτλους.

Το δήλωσε αργότερα, κατά την επίσημη παρουσίασή του, νωρίτερα όμως το είχε ακριβώς έτσι μεταφέρει και προς την ομάδα: ''μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα''. Αυτοπεποίθηση στο φουλ!

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ένα ακόμα στοίχημα για την ΑΕΚ

Είχε τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί

Υπάρχει και προϊστορία: είναι αλήθεια ότι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ περίμενε πώς και πώς την ευκαιρία που θα παρουσιαζόταν για εκείνον σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Είχε στόχευση σε δύο συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ και στον Άρη.

Δούλευε παράλληλα τις δυο ομάδες στο μυαλό του και ήταν έτοιμος για τη στιγμή θα τον προσέγγιζαν, λες και είχε τη βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί. Σαν να έβλεπε μπροστά. Η επαφή που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ έπεισε εκείνους ότι είναι απόλυτα έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης και να επιβάλει τις γερμανικές αρχές του.

Δεν προχώρησαν μαζί του το περασμένο καλοκαίρι, όμως είχε ήδη εισπράξει από την επαφή που είχε με τους ανθρώπους της, ότι σε περίπτωση που κάτι στράβωνε με τον Μιλόγεβιτς, θα ήταν μία από τις πρώτες επιλογές. Αποδείχθηκε ότι ήταν η κορυφαία στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας.

Μάλιστα στο τελευταίο ραντεβού που είχε με τους παράγοντες που ηγούνται του μεταγραφικού σχεδιασμού, όχι απλώς δεν έδειξε ανησυχία για τη δουλειά, αλλά αντιθέτως είχε ξεκάθαρη τοποθέτηση ότι μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ πολύ ψηλά, ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί εδώ ότι όπως και ο Μιλόγεβιτς, ο Γιαννίκης είναι μια επιλογή του προέδρου της ομάδας.

Αρναουτογλου 

Το ότι ΑΡΔ της ομάδας μας και μάλιστα μακροχρόνιος, βάζει στην ίδια πρόταση την ΑΕΚ και τον ρούλη, φανερώνει την σήψη που επικρατεί στους κύκλους της ομάδας...

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Σουβλάκι με σφηνάκι και καρφάκι στον μπακακη, στο τέλος του πονηματος. 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 - 01:54
249abfed104f2e9cd7d109263b0b42b4.jpg

Καλώς ήρθες Αργυρή Γιαννίκη και καλή επιτυχία. Υγεία και τύχη να έχεις, τα άλλα είναι στο χέρι σου. Πάντα στο χέρι του καθενός προπονητή είναι η τύχη του. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι αστάθμητοι παράγοντες, χρειάζεται και λίγη τύχη ιδίως όταν ξεκινάς και όταν παίζεις στην πορεία κάποια κρίσιμα ματς που κρίνουν τίτλους. Επειδή μιλάμε για προπονητή της ΑΕΚ αναφέρομαι στους τίτλους. Αυτό θα κληθεί να κάνει στην ΑΕΚ ο νέος προπονητής όπως όλοι οι προπονητές που έχουν αναλάβει την τεχνική της ηγεσία διαχρονικά. Για να φτάσει όμως εκεί πρέπει πρώτα να φτιάξει ομάδα. Ο στόχος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν δεν μπορεί να είναι άλλος. Από εκεί και πέρα αν γίνει αυτό τότε τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα. Αυτό ξεκίνησε να κάνει ο Μιλόγεβιτς και δεν πίστεψε ούτε αυτός, ούτε η ομάδα ότι θα τα καταφέρει και αυτό θα κληθεί να κάνει ο Γιαννίκης. 

Η ΑΕΚ μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες ώρες είχε νέο προπονητή και σε λιγότερες από 48 τον είχε ανακοινώσει. Είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ καλείται να αντικαταστήσει προπονητή, πράγμα που γίνεται, δυστυχώς, όλες τις σεζόν εκτός από το 2017-2018 και καταλήγει τόσο γρήγορα. Είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ και προσωπικά ο Μελισσανίδης είναι τόσο αποφασιστικός και κάθετος στην επιλογή. Ο Γιαννίκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση. Η ΑΕΚ δεν ψάχτηκε για κανέναν άλλο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την πίστη της ομάδας στο πρόσωπο του. Δεν θα σήμαινε βέβαια τίποτα τρομερό αν κοίταζε κι άλλες 2-3 περιπτώσεις και κατέληγε στον Γιαννίκη αλλά αυτή η αποφασιστικότητα δεν περνάει απαρατήρητη. Κυρίως επειδή είναι γνήσια. Φάνηκε από την ταχύτητα των εξελίξεων και την χαρά που προκάλεσε εσωτερικά η συγκεκριμένη εξέλιξη. 

 

ΟΓιαννίκης μπαίνει λοιπόν κατευθείαν στα βαθιά. Η σεζόν τρέχει. Η ΑΕΚ δεν έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη πρόοδο και δεδομένα δεν έχει παίξει ούτε καν το 50% αυτό που μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο ρόστερ. Το χειρότερο είναι πως δεν έχει προοδεύσει καθόλου, δεν υπάρχει μία σταθερά να πατήσει κάποιος και να συνεχίσει από εκεί. Ο Γιαννίκης λοιπόν είναι στην ίδια θέση που ήταν ο Μιλόγεβιτς. Ξεκινάει με ένα πολύ καλό ρόστερ που πρέπει να γίνει ομάδα. Η ΑΕΚ τον εμπιστεύτηκε. Δεν ταιριάζει στην περίπτωση του να λέμε ότι είναι ένα νέο παιδί που πρώτη φορά αναλαμβάνει ομάδα πρωταθλητισμού και πρέπει να περιμένουμε για να τον κρίνουμε. Όταν η ΑΕΚ σε προσλαμβάνει χωρίς να συζητήσει με δεύτερο σημαίνει πως σε θεωρεί έτοιμο για αυτό που θέλει να πετύχει. Έτσι πιστεύω πως θα μπει κι αυτός από σήμερα στη δουλειά… 

 

Πάντα εκτιμώ τους ανθρώπους που ξεκινούν από πολύ χαμηλά και φτάνουν με υπομονή, μόρφωση και πολύ και ποιοτική δουλειά ψηλά. Γιατί πάνω από όλα θυμούνται και σέβονται τον δικό τους αγώνα. Τον κόπο τους. Τις ατελείωτες ώρες δουλειάς πολύ μακριά από τα φώτα σε πρότζεκτ μικρά που σιγά σιγά μεγάλωναν και μαζί τους κι αυτοί. Τέτοια περίπτωση είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Όλα αυτά λοιπόν είναι η κινητήριος δύναμη για να μπει σήμερα στα Σπάτα και να κάνει αυτό που πιστεύει. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η ποδοσφαιρική του κατάρτιση και οι σπουδές του στο πιο ψηλό επίπεδο αλλά κυρίως η πορεία του από κάτω προς τα πάνω αυτό επιτάσσουν. Από την πρώτη μέρα. Και προσωπικά περιμένω από τον πρώτο αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο να δούμε βελτίωση. Τουλάχιστον στα βασικά κυρίως της αμυντικής λειτουργίας που δεν γίνονταν αλλά και στις αποστάσεις των γραμμών. Και βέβαια ξεκάθαρους ρόλους. Για αρχή… 

 

Ονέος προπονητής της ΑΕΚ αφού συστήθηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την δουλειά του και μόνο περίμενε με υπομονή και αυτοπεποίθηση την μεγάλη ευκαιρία. Την έχει. Ακόμη κι αν την χάσει είμαι σίγουρος πως θα την χάσει με τον τρόπο του. Με τις ιδέες του. Χωρίς εκπτώσεις. Θα παλέψει με τις γνώσεις του. Με την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση που του δίνει η γνώση του αντικειμένου. Όσο για την ανησυχία ίσως και εύλογη πολλών για το αν θα μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια ιδίως με το συγκεκριμένο ρόστερ και για το αν θα “ψήσει” παίκτες με ποιότητα και εμπειρία… Πολλά θα παίξουν ρόλο. Ένα όμως είναι πάντα το βασικό. Αυτά που δείχνει ο προπονητής στο γήπεδο και στο πινακάκι να βγαίνουν στο γήπεδο. Και οι παίκτες να γίνονται καλύτεροι και να ανεβάζουν την αξία τους. Αυτό είναι. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και κάποια που φαίνονται σημαντικά είναι στην πραγματικότητα της πλάκας αν συμβεί το βασικό. Οι παίκτες πάντα όλα τα βλέπουν μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα. Από το αν θα γίνουν καλύτεροι ατομικά και μέσα από την ομαδική δουλειά και τις επιτυχίες, αν ανεβάσουν τις μετοχές τους και βέβαια την οικονομική τους αξία. Φυσικά πρέπει όλοι να αισθάνονται χρήσιμοι. Και οι παίκτες σε αυτά είναι πάντα γρήγοροι. Και το μεγάλο όνομα αν έρθει σε 15-20 μέρες θα καταλάβουν αν είναι μεγάλος μόνο στο… όνομα, όπως και με έναν προπονητή με μικρότερο όνομα και λιγότερο λαμπερό βιογραφικό πάλι σε λίγες μέρες θα καταλάβουν που μπορούν να φτάσουν μαζί του. Κι ας μην νικάνε από την πρώτη μέρα. Αν πιστέψουν θα πέσουν και στη φωτιά για αυτόν. Και θα εκτελούν χωρίς να… ρωτάνε. Και χωρίς να σκεφτούν πολλά. Κάποιοι άλλοι θα έχουν σκεφτεί για αυτούς και η δουλειά τους θα απλοποιηθεί. Θα κλείσω όπως άρχισα. Καλή αρχή. Καλή επιτυχία. Υγεία και τύχη

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, tony_montana said:

Όσο για την ανησυχία ίσως και εύλογη πολλών για το αν θα μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια ιδίως με το συγκεκριμένο ρόστερ και για το αν θα “ψήσει” παίκτες με ποιότητα και εμπειρία…

ή 

Φυσικά πρέπει όλοι να αισθάνονται χρήσιμοι

ή 

Και θα εκτελούν χωρίς να… ρωτάνε

ή και τα 3 ?

Και ισως δεν αφορουν μονο τον Μπακακη..

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να πάρει πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι όσο και να βελτιώθηκε το ροστερ, τουλάχιστον σύμφωνα με την "χρηματιστηριακη" του αξία, παραμένει τρίτο πίσω από αυτό των δύο γαυρων. Πιθανό σενάριο να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και στο τέλος ο Μελ. να φέρει άλλον το καλοκαίρι. 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν διώχνουμε προπονητές κάθε 2 μήνες δουλειά δεν γίνεται. Έχουμε φέρει κάθε λογής προπονητή εκτός από κάποιον πολύ ακριβό. Μόνο αυτό έμεινε. Είναι σαν να είσαι περικυκλωμένος απ τον εχθρό κ να λες οκ είμαστε έχω μια σφαίρα ακόμη κ αυτό το λες γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσεις κ εναντίον σου για να μην πέσεις στα χέρια τους. Αν δεν πιάσει ο Γιαννίκης λοιπόν ο επόμενος-αν προλάβεις- ΠΡΕΠΕΙ να πιάσει αλλιώς ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσεις. Γι αυτό μάζεψε τα παλληκάρια κ τους... συνεργάτες σου στα αποδυτήρια, δώσε στον προπονητή ότι θέλει, γιατί μόλις με τον Γιαννίκη, μάλλον, χρησιμοποίησες την τελευταία σου σφαίρα ουσιαστικά.-σιγά μην φέρεις ποτέ ακριβό προπονητή-.

Edited by billy21
Link to comment
Share on other sites

Τι λένε όμως οι παίκτες που συνεργάστηκαν με τον Αργύρη Γιαννίκη; Ένας από αυτούς είναι και ο νυν αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, ο οποίος μίλησε στο sportday.gr.

"Με τον Γιαννίκη γνώριζε ο κάθε ποδοσφαιριστής τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο προσόν ήταν ότι είχαμε δουλέψει στους αυτοματισμούς και ανά πάσα στιγμή ξέραμε πως να αντιμετωπίσουμε την κάθε κατάσταση. Δίνει πολύ μεγάλη βάση σε αυτόν τον τομέα και θεωρώ ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο στο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο συμπαίκτης του. Με αυτό το σκεπτικό, έχει και ο καθένας τον τομέα ευθύνης του και πράγματα που μπορεί να μην γίνονται αντιληπτά από την εξέδρα, εμείς τα δουλεύαμε στις προπονήσεις και τα εφαρμόζαμε στους αγώνες", είπε ο έμπειρος αμυντικός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Ο Γιαννίκης περίμενε ότι τον Οκτώβριο θα είχε προτάσεις»

Ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ο Αργύρης Γιαννίκης ήρθε κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, είναι και ο ιδιοκτήτης του τοπικού SportFM, Γιάννης Γιαννάκης.

-Γιάννη σε εξέπληξε το γεγονός ότι ο Γιαννίκης βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του;

-Όχι γιατί από το καλοκαίρι ακόμα περίμενε προτάσεις, ειδικά από τη Γερμανία. Από τη στιγμή όμως που δεν έγινε κάτι αμέσως, ο ίδιος έλεγε ότι περιμένει τον Οκτώβριο και αυτό γιατί περίμενε τις πρώτες αποχωρήσεις προπονητών, είτε από τη Γερμανία και ειδικά τη δεύτερη κατηγορία, είτε από την Ελλάδα. Τελικά του ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα.

-Πλέον τι πιστεύεις για τον ίδιο; Θα μπορέσει να τα καταφέρει; Πότε θα πρέπει να περιμένουν στην ΑΕΚ να δουν και αποτελέσματα;

-Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει αρκετά στο κομμάτι της τακτικής. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ ότι σε 2-3 εβδομάδες θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τα πρώτα αποτελέσματα στην ΑΕΚ. Είναι λάτρης της τακτικής, αλλά και της πειθαρχίας και αυτό θα φανεί. Επίσης δεν θέλει να μπλέκονται πολλά πρόσωπα στα πόδια του και ουσιαστικά προτιμάει να λειτουργούν τα αποδυτήρια με αυτόν, τους συνεργάτες του και τους παίκτες. Σαν προπονητής έχει δείξει ότι του αρέσει να πρεσάρει ψηλά η ομάδα του και να "σκάει" όπως λέμε τον αντίπαλο. Του αρέσει να εξηγεί σε κάθε παίκτη ξεχωριστά την κάθε άσκηση, αλλά και το λόγο για τον οποίο την εφαρμόζει. Στον ΠΑΣ εφάρμοσε αρχικά το 4-4-2, αλλά στη συνέχεια το προσάρμοσε σε 4-2-3-1. Κάπως έτσι κατάφερε να βγάλει παίκτες όπως ο Καρτάλης, αλλά και ο Παμλίδης, ο οποίος σημείωσε αρκετά γκολ. Στον ΠΑΣ έμαθε παίκτες να εφαρμόζουν τακτικές. Στην ΑΕΚ θα έχει ουσιαστικά ευκολότερο έργο σε αυτόν τον τομέα, καθώς θα συνεργαστεί με παίκτες που ήδη γνωρίζουν τι σημαίνει τακτική και είναι πειθαρχημένοι.

-Στα Γιάννενα, όταν έβγαινε στην πόλη πώς ήταν;

-Μιλούσε συνεχώς για ποδόσφαιρο. Του άρεσε πολύ να διαβάζει τον αντίπαλο και να ξέρει τι να περιμένει να δει από αυτόν στον αγώνα. Μεγάλο του πλεονέκτημα όμως ήταν ότι κανείς μας δεν ήξερε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της Κυριακής. Έφτανε Σάββατο και δεν είχε αφήσει να φανεί τίποτα. Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ ποτέ δεν κατάφερα να την μάθω ολόκληρη και πάντοτε ένας ή δύο παίκτες μου ξέφευγαν. Κι αυτό γιατί του άρεσε να κάνει rotation και να "μπερδεύει" ακόμα και τους παίκτες με τα φανελάκια που τους έδινε στην προπόνηση. Κανείς δεν ήξερε εάν ήταν βασικός ή όχι. Επίσης εάν έβλεπε στην εβδομάδα ότι κάποιος παίκτης, όποιος κι αν ήταν αυτός, δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν δίσταζε να τον αφήσει εκτός. Δεν υπολόγιζε τα ονόματα, αλλά την κατάσταση του καθενός.

 

https://www.sportday.gr/Article/20127/den-ypologizei-onomata-den-thelei-na-mplekontai-polloi-sta-podia-toy?fbclid=IwAR1ysWu2R9s3Jgu38UXFqkxVnEIYtqUB02uEjA9QRFxcoVJ3srfUiYiEKLM

Link to comment
Share on other sites

Τις παραμέτρους της επιλογής Γιαννίκη από την ΑΕΚ και τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε αγωνιστικό επίπεδο με την έλευσή του ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι πρώτη φορά η «Ένωση» μετά την αποχώρηση προπονητή, πήγε τόσο γρήγορα στον επόμενο.

Εξήγησε λοιπόν ότι η ταχύτητα που προσελήφθη από τους «κιτρινόμαυρους» (και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν ασχολήθηκαν με άλλον υποψήφιο) αποδεικνύει εμπράκτως την πίστη που υπάρχει στις δυνατότητές του.

Εξάλλου τόνισε ότι και ο ίδιος ο Γιαννίκης -υπογράφοντας ως τη λήξη της σεζόν χωρίς να ζητήσει επιπλέον εξασφάλιση- έδειξε την αυτοπεποίθησή του.

Αναφερόμενος, δε, στις βασικές επιλογές που αναμένονται (βάσει του πλάνου του) εκτίμησε ως σίγουρη την τετράδα Άμραμπατ-Γκαρσία-Τσούμπερ-Αραούχο στην επίθεση και πιθανή την οπισθοχώρηση του Λε Ταλέκ στα στόπερ.

Link to comment
Share on other sites

4-2-3-1 πιστεύω θα παίξει για αρχή . Θετικό να πάει τον λε ταλεκ στα στόπερ άλλωστε χρειάζονται ανάσες και δοκιμές στα παιχνίδια που έρχονται μην έχουμε τραυματισμούς στα επόμενα . 

Αρα μένουν οι δύο θέσεις στα αμυντικά χαφ η λογική λέει σιμόες σιμάνσκι σε κανονικές συνθήκες για τρεξίματα 

τώρα αν δούμε κάτι διαφορετικό θα έχει σχέση με την έλειψη παικτών , ροτέισον σε ματς λιγότερης έντασης ή να χωρέσει μάνταλο . 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, AG21 said:

4-2-3-1 πιστεύω θα παίξει για αρχή . Θετικό να πάει τον λε ταλεκ στα στόπερ άλλωστε χρειάζονται ανάσες και δοκιμές στα παιχνίδια που έρχονται μην έχουμε τραυματισμούς στα επόμενα . 

Αρα μένουν οι δύο θέσεις στα αμυντικά χαφ η λογική λέει σιμόες σιμάνσκι σε κανονικές συνθήκες για τρεξίματα 

τώρα αν δούμε κάτι διαφορετικό θα έχει σχέση με την έλειψη παικτών , ροτέισον σε ματς λιγότερης έντασης ή να χωρέσει μάνταλο . 

Τον Σιμανσκι τον έχεις για σιγουρο;

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D featured and pinned this topic
  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×