Jump to content

Recommended Posts

6-11-2004. Μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο προπονητικό γήπεδο του Ρέντη με αντίπαλο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Νέων. Η ένωση επιβλήθηκε με 4-3 των ερυθρολεύκων, όμως ένα άλλο γεγονός προκάλεσε έκπληξη. Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη και του τεχνικού διευθυντή Ίλια Ίβιτς επικοινώνησαν με τον Πέτρο Κόκκαλη και εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα των νέων. Νικολαΐδης, Ίβιτς και Τάκης Κανελλόπουλος βρέθηκαν στο Ρέντη και παρακολούθησαν το παιχνίδι αυτό παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και τους δυο αντιπροέδρους, του Ολυμπιακού, Γιώργο Λούβαρη και Πέτρο Κόκκαλη, ο τελευταίος μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα ξενάγησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις. Στο τέλος ο Νικολαΐδης προσκάλεσε τον Σωκράτη Κόκκαλη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά αυτός αρνήθηκε αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Ντέμη ενώ την ίδια γραμμή ακολούθησε και ο Πέτρος Κόκκαλης.

 

254490082_1472685219793913_5765746737133

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Bluesman said:

 

 

 

254490082_1472685219793913_5765746737133

Ο Ντέμης νόμιζε ότι ο Θείος θα τον έπαιζε τίμια. Αγαθομαλάκας. Του στέρησε τίτλους ως ποδοσφιαριστής, το ίδιο του έκανε κ ως πρόεδρος. Μου θυμίζει τον Τροχανά που είχε βγει πριν το ματς στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο το 96 κ είχε πει μίλησα με τον Βαρδινογιάννη κ μου είπε ότι δεν θα ασχοληθεί με την διαιτησία. Και το κακό τρίτωσε στον Βόλο. Βέβαια εκεί υπήρξε ανταπόδοση γιατί ο Μελισσανίδης απλά δεν είναι αγαθομαλάκας.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Man Of Faith said:

Σ αυτόν είχε δώσει συνέντευξη κάποτε αν θυμασαι

Στον Τσιμα νομίζω είχε δώσει. Anyway.. δήθεν, λαμόγιο και διαφορετικούλης εκ του ασφαλούς όπως και ο προαναφερθείς.

Link to comment
Share on other sites

 Περίεργη χώρα η  Βοσνία , την μία κηρυτουν μέρα εθνικής γιορτής επειδή μας απέκλεισε μια ομάδα τους στα προκριματικά του Κονφερενς και τώρα κάνουν ντοκιμαντέρ την σχέση του Ογκιεν Βράνιες με την ΑΕΚ. 

https://www.aek1924.gr/2021/11/19/i-schesi-aek-vranies-ginetai-ntokimanter-stin-vosnia/

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Προβλεπω θεσεις κοσμοθεωρητου Ντεμη,

 

Για ΑΕΚ

"χαρισε καρτες στην ΑΕΚ ο διαιτητης, και ειναι αδικο για μια ομαδα οπως ο ΠΑΣ που προσπαθει πολυ, να μην παιζει το ματς με ιση αντιμετωπιση.

Απαραδεκτη η συμπεριφορα του Ροτα που δεν επρεπε να απαντησει στις προκλησεις λιγοστων ανεγκεφαλων."

 

Για Ολυμπιακο

"δειχνει το μεταλο του πρωταθλητη σε καθε αγωνιστικη, αν και ειχε να αντιμετωπισει καποια διαιτητικα λαθη και την γενικοτερη απειρια του διαιτητη."

 

Για ΠΑΟΚ-Αρης

"πρεπει να μαζευτουμε ολοι και να διορθωσουμε τα γηπεδα μας. Ειναι αδικο να δειχνουμε μια συγκεκριμενη ομαδα, ειναι γενικο το προβλημα.

Εγω να δειτε τι εχω δει απο οπαδους της ΑΕΚ που ειναι σε αλλο, πολυ χαμηλοτερο, επιπεδο αστε μη την ανοιξουμε αυτη την συζητηση."

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ούτε ο Μισελέν ούτε ο Ρότα έχουν αποδείξει έως τώρα ότι είναι ανώτεροι του Μπακάκη για να τον έχουν εξοστρακίσει από την ομάδα. Κάθε άλλο, θα λέγαμε. Ιδιαιτέρως αμυντικά, ο 30χρονος διεθνής είναι ξεκάθαρα πιο αξιόπιστος. Σεβαστή βέβαια η απόφαση της ΠΑΕ να μην πιστεύει άλλο στο πρότζεκτ του Μπακάκη και να θεωρεί ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει για το τέλος της συνεργασίας τους, αλλά οι παίκτες που ήρθαν για να τον αντικαταστήσουν δεν έχουν, τουλάχιστον προς το παρόν, αποδείξει ότι είναι καλύτεροί του… (LIVESPORT)

Link to comment
Share on other sites

Αμα έχει αγκιστρωθει τοσο πολύ ο Μπακακης,  φανταστέίτε τι τσιμπουρι στην ομάδα είναι ο μανταλος. Δε θα γλιτωσουμε ποτε.

Σε 5 χρόνια ετοιμαστείτε για πρωτοσέλιδα με την φατσα του και τιτλους "για παντα μαζι", "συμβολαιο καρδιάς" και αλλα τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

*Ηταν Σεπτέμβριος του 2020, όταν η ΑΕΚ άκουσε τον Μιχάλη Μπακάκη να αιτείται τον δανεισμό του στην ισπανική Λεγανές. Τον κοστολόγησε 1 εκατ. ευρώ κι έτσι το θέμα δεν προχώρησε, καθώς οι Ισπανοί δεν συζητούσαν για άμεση αγορά, παρά μόνο με οψιόν. Ίσως όμως να ήταν μια καλή ευκαιρία και για τους δύο που χάθηκε, καθώς ο παίκτης ήθελε να φύγει και θα προσπαθούσε πολύ για την μονιμότητα του στην Ισπανία. Τώρα η αναζήτηση νέας στέγης θα επικεντρωθεί τον Ιανουάριο, με την Ανόρθωση να μην επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον  για την απόκτησή του. (SPORTDAY)

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Απορία. Μπαίνοντας στο site του σπορεφεμ, βλέπετε, στο μπανερ με τα εμβλήματα ψηλά, το δικό μας; 

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana
Just now, George_D said:

 ναι πρωτο αριστερα

Οκ, tnx. Εμένα,στο ταμπλέτ βγαίνει πρώτο το έμβλημα του Αστερα. (εταιρικό είναι, θα το αλλάξουμε σύντομα). 😁

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×