Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #4 ​​​🐅🦀🦀


Recommended Posts

Σιγά σιγά δεν κοιτάει να δεί την επόμενη ημέρα γιατί απο ότι φαίνεται ίσα που προλαβαίνει και ο ίδιος οριακά την Άγια Σοφιά και η φώτια αυτού θα ανάβει πάνω απο το κτήριο . 

Link to comment
Share on other sites

Προεδρε μια ζωη την εχουμε κι αν δεν την γλεντησουμε τι θα καταλαβαουμε τι θα καζαντισουμε.....Τα ελεγε και ο Δημητρακης ο Χορν . Τα σαβανα δεν εχουν τσεπες 

Γιαυτο φερε Χαμες και ολα καλα θα πανε. Θα βγαλεις και λεφτα 

Link to comment
Share on other sites

Συνέχεια στα καλοκαιρινά τόπικ μιας και ομάδα δεν έχουμε, υποχρεώσεις δεν έχουμε, αδερφάρα πρόεδρο έχουμε και κάποιοι μετράνε 50ευρα για να συμπληρώσουν για διαρκείας, ενώ άλλοι σκέφτονται αν πρέπει να υποκύψουν στον πειρασμό ή να δείξουν χαρακτήρα και μένουν όλη νύχτα ξάγρυπνοι (σοβαρά).

Ο τίτλος του τόπικ αναφέρεται στις 2 αυτές χρονιές και ό,τι εμπεριέχουν για την ΑΕΚ. Για τους πιο χαζούς αναγνώστες, ας διευκρινιστεί ότι το 2013 επιλέχθηκε γιατί ήταν η χρονιά του υποβιβασμού και το 2022 γιατί είναι (?) η χρονιά επιστροφής της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Στο μεσοδιάστημα η ΑΕΚ αγωνίστηκε 2 χρονιές σε χαμηλότερες κατηγορίες, κατέκτησε ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα, έκανε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη που αν δεν ήταν ο πουσταράς ο Μασούντ, θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Στον αντίποδα, κάθε άλλη σεζόν πλην της πρωταθληματικής ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και η κυπελλική μέσα σε αυτές. Χάσαμε 4 τελικούς κυπέλλου σερί, οι 3 από τον παοκ και εκτός αυτού, η ΑΕΚ έδωσε χώρο στον παοκ να φιγουράρει ως η δεύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα σε δυναμική, κάτι που κανένας νοήμων δεν μπορεί να αμφισβητήσει στα σοβαρά. Ειδικά όταν κατά περιπτώσεις η ΑΕΚ λειτούργησε ως παράρτημα του παοκ. Α, επίσης σε αυτό το μεσοδιάστημα η ΑΕΚ κατέστη ανίκανη να κερδίσει ντέρμπι. Ακόμα, η ΑΕΚ έχει γίνει το πουτανάκι ενός κακού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταφέρει να διατηρεί μόνο δικαιώματα απέναντι στην ΑΕΚ, αφού στις σπάνιες περιπτώσεις που θα κάνει μισή σωστή ενέργεια σε έναν αγώνα, κερδίζει ασυλία κριτικής για τα επόμενα 2 χρόνια. Όσο θυμάμαι αυτή την ομάδα, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που ένας τραγικός ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται μεγαλύτερο μέγεθος από την ομάδα και όλα αυτά γιατί έτσι έχουν διαταχθεί οι δημοσιογράφοι να τον παρουσιάζουν και γιατί η ΑΕΚ ως γνωστόν έχει τον πιο χαζό κόσμο στο σύμπαν.

Χωρίς καμία απολύτως ένδειξη ότι το αγωνιστικό πρόκειται να βελτιωθεί με τη νέα σεζόν, η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα κάτι σηματοδοτεί. Αυτό το κάτι θα το διαπιστώσουμε σε λίγους μήνες. Αν δηλαδή πρόκειται για μια απλή επιστροφή όπου θα αλλάξει μόνο ο τόπος που θα μας πηδάει όποιος θελήσει, αν δηλαδή πλέον θα στήνουμε κώλο στη ΝΦ αντί για το ΟΑΚΑ, ή αν πρόκειται να υπάρξει στοιχειωδώς ανταγωνιστική ομάδα, βάζοντας ένα τέλος στην αγωνιστική ανυποληψία του εξεταζόμενου διαστήματος (με την εξαίρεση μίας σεζόν).

Καλείστε επομένως να συνεισφέρετε τις απόψεις σας για το κατά πόσο η ΑΕΚ είναι ίδια σήμερα με τότε. Τι άλλαξε, αν έσπασε κόσμος και δεν γύρισε ποτέ, αν το κλίμα είναι καλύτερο ή χειρότερο, αν η ΑΕΚ σε τελική ανάλυση είναι το ίδιο μέγεθος με τότε.

 

Προσωπική άποψη: Η ΑΕΚ από το 2018 και μετά, έχει κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά. Χωρίς οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει επομένως το άλλοθι του νοικοκυρέματος και της ομάδας έκτακτης ανάγκης που καλό είναι να στηρίξουμε. Η ΑΕΚ έκανε βουτιά γιατί θέλησε να την κάνει. Και αυτό είναι το χειρότερο.

Ο υποβιβασμός, επειδή συνδυάστηκε με εξαγγελίες για γήπεδο και γαμήσια στον Μαρινάκη, περισσότερο συσπείρωσε κόσμο κατ' εμέ. Σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος της ΑΕΚ μας εξέπληξε με την στήριξη, την παρουσία και τη δίψα του. Πίστευα ότι με την προδοτική διοίκηση Μελισσανίδη, το μομέντουμ της επιστροφής χάθηκε. Δεν φαίνεται να δικαιώνομαι. Ο κόσμος εκεί είναι, λυσσασμένος να δει την ΑΕΚ στη ΝΦ. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου σήμερα είναι ότι το προηγούμενο διάστημα μας φλώρεψε πάρα πολύ. Μάθαμε στην ήττα και στην ξεφτίλα, ήρθε και η ΠΑΕ ΑΕΚ να ντύσει το γήπεδο με κλαψομούνικες παραστάσεις και όλο αυτό φοβάμαι ότι θα δημιουργήσει έναν αχταρμά στο μυαλό του κόσμου της ΑΕΚ. Νομίζω ότι η ΑΕΚ πλέον μετατρέπεται σε "μουσειακή" ομάδα. Εννοώ ότι οι απαιτήσεις μας έχουν εξαντληθεί στο να τη δούμε στη ΝΦ και ως εκεί. Έτσι, ένα 0-3 από τον γαύρο στο πρώτο ντέρμπι εκεί μέσα, φοβάμαι ότι θα αντιμετωπιστεί ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ήρθαμε, συγκινηθήκαμε, τραγουδήσαμε για το Αϊβαλί, φάγαμε και την τριάρα μας γιατί αυτό είμαστε και όλα καλά.

Πιο παλιά, κάποιες ομάδες που έπαιζαν στη Β εθνική και πήγαιναν για άνοδο, έπαιζαν σε κατάμεστα γήπεδα και μόλις ανέβαιναν, ο κόσμος έσπαγε γιατί οι στόχοι που μπορούσε να πιάσει αυτή η ομάδα, πιάστηκαν και τελείωσε. Δεν θα απέρριπτα ως αβάσιμο τον κίνδυνο του να εξαντληθούν οι στόχοι της ΑΕΚ με την επιστροφή στην έδρα της.

Και εκεί νομίζω ότι έγινε το μεγαλύτερο κακό την περίοδο 2013-2022. Η ομάδα πούστεψε και ο κόσμος της πούστεψε πολύ περισσότερο.

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί συνοπαδοι, μεχρι στιγμης εχω φτασει στο απολυτως ακριβές νούμερο 18.658, χωρίς να εχω συμπεριλάβει VVIP,PRESS και σουίτες, καθώς και τις παρακάτω θύρες:

17,47,16,48,18,46,45,19,39,25,40,24,38,26,27,37. 
Έχω επίσης θεωρήσει ότι:

18=46, 45=19, 39=25, 43+41=23+21, 46+45=18+19 για να μου βγει το 18.658, αλλα θα θεωρήσω και 18=46, 45=19 και 39=25.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί, αλλά έχω σκοπό να το κάνω και εγώ ο ίδιος αύριο πρωί.

edit: Σορρυ καταλαθος το εβαλα σε αυτο το τοπικ...

Edited by baRon21
  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνώ καπου στο ποστ του Σταύρου. 
 

Η συνεχεια θα δείξει. Αν δεν καταφέρει και φετος (που υποτιθεται είναι η χρονια που θα έμπαινε στο γήπεδο για κουπες και γαμησια κατα δηλωση του) να φτιάξει ομάδα πιθανως να χανεται το τρένο ως προς τις απαιτήσεις, ήδη εννοείται ότι έχεις πέσει ιδιαιτερα στο θέμα αυτό μετά τις 2 τελευταιες δεκαετιες.

Link to comment
Share on other sites

On 6/19/2022 at 1:31 PM, Janjanin said:

Έχεις ήδη κάνει μέτρια προς κακή επιλογή προπονητή και ο στιχουργός παίρνει δεξί μπακ 30ετων αξίας 5Μ.

H σημερινή αξία των ομάδων είναι 103Μ και 44Μ.

Περιμένουμε ως τις 01/09 για να δούμε κάτι που να θυμίζει ΑΕΚ εκτός από το γήπεδο.

Μια που μπήκαμε Ιούλιο τι έχεις κάνει έως τώρα:

128Μ και 37,6Μ είναι η τρέχουσα αξία των ρόστερ.

Τη μεγάλωσες λίγο τη διαφόρα!

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά η σημερινή αποστολή για προετοιμασία αφήνει μαλάκα τον οποιονδήποτε.

Αναμένεται πιο βιτσιόζικο καλοκαίρι από αυτό του Ουζουνίδη!

Ίσως να επανεκτίμησες τις καταστάσεις μετά την επέμβαση και να κατέληξες στο συμπέρασμα πως αξίζει να τεστάρεις όρια και αντοχές!

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ σε 10 χρονια απο την εισοδο της στο νεο γηπεδο θα ξαναυποβιβαστει. Αφου ουτε φετος αποτιναξε απο πανω της την μιζερια δεν υπαρχει σωτηρια. Και κανεις οργανισμος δεν εχει λογο υπαρξης αν μονινως μιζεριαζει.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν θα υποβιβαστει και παλι η ΑΕΚ, αλλα συμφωνω απολυτα οτι αυτη ειναι/ηταν η μοναδικη ευκαιρια που ειχαμε για το restart που ψαχναμε την τελευταια 10ετια.

Το πολυ πολυ να παλευουμε με τα αρειανα για μια θεση στο ιντερτοτο.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Aussie said:

Δεν ξερω αν θα υποβιβαστει και παλι η ΑΕΚ, αλλα συμφωνω απολυτα οτι αυτη ειναι/ηταν η μοναδικη ευκαιρια που ειχαμε για το restart που ψαχναμε την τελευταια 10ετια.

Το πολυ πολυ να παλευουμε με τα αρειανα για μια θεση στο ιντερτοτο.

Σαν να κάνεις reboot το laptop σου και να αναρωτιέσαι γιατί δεν άλλαξε μνήμη και επεξεργαστή . Μοναχός του, έτσι? 

Δεν υπαρχουν restart και τα ρέστα. Η ΑΕΚ έπεσε δολίως, να χωθεί ο τσιπης για να φτιαχθει το γήπεδο με τον γνωστό τρόπο, αλλά κυρίως για να λυθούν τα προβλήματα του με την δικαιοσυνη και με την ρευστότητα συνδυαστικά 

Link to comment
Share on other sites

εχω ξαναθεσει το ερωτημα αν αποτελει την χειροτερη διοικηση ολων των εποχων.

 

στην ΑΕΚ ειναι δυσκολο να παρεις αυτον τον τιτλο, ειδικα οταν επι των ημερων σου φτιαχτηκε γηπεδο, αλλα θεωρω οτι το παλευει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ καλα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×