Jump to content

Μεταγραφές Αγιάς Σοφιάς Καλοκαίρι 2022


Araujo21
 Share

Recommended Posts

17 minutes ago, AlexKR21 said:

Με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια κανουμε μεταγραφες δηλαδη

Ευγε τιγρη

Καλά σε όποιον δεν πέρασε από το μυαλό ότι θα ήθελε να την σπάσει και στον Αλαφούζο, οκ τι να πω.

Το θέμα είναι αυτος να ήταν ένας από τους λογους και να ισχύουν τα υπολοιπα (ότι τον ήθελε πολύ ο προπονητης πχ).

Link to comment
Share on other sites

Καλως να ορισει ο Γκατσινοβιτς που τον πηρε ο Τιγρης γιατι στραβωσε με τον Αλαφουζο αλλα θα προτιμουσα τον αλλον εκ Γερμανιας τον Χρουστιτς 

Link to comment
Share on other sites

Καλά στο SDNA πρέπει να πάρουν μια απόφαση σύντομα. Είναι ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη ή όχι? Μετά, αν κ όταν αποφασίσουν, συζητάμε κ γιατί πήρε η ΑΕΚ τον  Γκατσίνοβιτς. Μέχρι τότε ξύδι.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, The Magician said:

Όλη η δουλειά όπως το βλέπω εγώ είναι να γίνει ο Πέτρος "παίκτης ροτέησον" και όχι βασικούρα και ηγέτης επτά θαλασσών και πέντε ηπείρων.

Τί 'χες ΑΕΚ, τί 'χα πάντα.

Οταν ο ιδιος βγαινει και ανακοινωνει ουσιαστικα οτι θελει να φυγει και μενει με βετο του προεδρου εσυ τι καταλαβαινεις; Οτι αναμενεται να περιοριστει ο ρολος του;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το ανθρωπάκι ο Μάνταλος δεν είπε θα δείτε σε λιγες μέρες πώς θα αναλαβω τις ευθύνες μου κλπ; 
 

Ουτε καν δηλωση επανατοποθέτησης δεν προκειται να κάνει ο πουθενας; Το άφησε έτσι; 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, nikos said:

Αυτό το ανθρωπάκι ο Μάνταλος δεν είπε θα δείτε σε λιγες μέρες πώς θα αναλαβω τις ευθύνες μου κλπ; 
 

Ουτε καν δηλωση επανατοποθέτησης δεν προκειται να κάνει ο πουθενας; Το άφησε έτσι; 

Ανθρωπάκι παντού, εντος και εκτός γηπέδου, παιδάκι 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλός παιχτης . Άλλαξε πολυ τον βαζελο τον γεναρη που ηρθε. Πολυ καλυτερος του σιμανσκι.

Χειρότερος του κριχοβιακ φυσικά (που οκ Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο.) 

Καλη μεταγραφή. Βασικός θα ναι και θα ξεχωρίσει. 

 

Link to comment
Share on other sites

Νικολογιάννης για Γκατσίνοβιτς σήμερα και τον περασμένο Ιανουάριο.

 

26/6/22

 

Στις εξελίξεις με τις υποθέσεις Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας πως ναι μεν Παναθηναϊκός χάνει δύο βασικούς παίκτες αλλά θα κοιτάξει να τους αντικαταστήσει με ισάξιους ή και καλύτερους.

«Να θυμίσω ότι πέρσι το καλοκαίρι ζούσαμε ανάλογες καταστάσεις και μάλιστα υπήρχε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή, όμως στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι έγιναν σωστά πράγματα και έκανε ένα βήμα παραπάνω η ομάδα», ήταν το σχόλιό του για τις αντιδράσεις στα social media μετά τις εξελίξεις με Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σέρβο άσο, υπογράμμισε: «Είχε γίνει μία συζήτηση μεταξύ διοίκησης και προπονητή, ο οποίος τον έχει φυσικά σε εκτίμηση, αλλά είχε τονίσει ότι είναι υπερβολικό η ομάδα να δώσει 2 εκατ. ευρώ και είπε ότι μπορεί να γίνει κίνηση για κάποιον άλλον καλύτερο, με τα χρήματα που ζητούν οι Γερμανοί».

«Προσωπικά, θεωρώ ότι (ο Γκατσίνοβιτς) είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, θα ήθελα να μείνει στην ομάδα και ήταν ένας παίκτης που από τον Δεκέμβριο και μετά βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου και να κάνει την πορεία στα πλέι οφ. Το θέμα πλέον είναι να δούμε ποιον θα πάρει στη θέση του…», υπογράμμισε.

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/to-thema-einai-o-panathinaikos-na-parei-kaluterous/4308486

 

31/1/22

Μπορεί να άργησε ο Παναθηναϊκός, αλλά άξιζε αυτή η αναμονή. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήρθε στην Ελλάδα. Είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς, για να του δώσει κάτι διαφορετικό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όσοι τον έχουν δει να παίζει τον 27χρονο μέσο μιλούν για έναν ηγέτη με πολύ καλή τεχνική, γρήγορο, με κάθετη πάσα, που μπορεί να παίξει και δέκα και οκτώ και στα άκρα.

Ο Γιοβάνοβιτς είδε ότι με τα… πούλμαν είναι δύσκολο το γκολ και βρήκε έναν παίκτη, που μπορεί να δώσει λύση και με πάσες και με τις προωθήσεις του είτε σαν εσωτερικός μέσος είτε σαν δεκάρι, που παίζει πιο πολύ, αλλά και στην άκρη. Ο Γκατσίνοβιτς είναι αυτό, που θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ήθελε έναν παίκτη απλά να έρθει χωρίς να ξεχωρίσει. Για αυτό και το καθυστέρησε, το έψαξε και βρήκε τον κατάλληλο.

 
 
 
 

Όσοι ξέρουν από γερμανικό πρωτάθλημα γνωρίζουν πόσο καλός παίκτης έρχεται. Ο Γκατσίνοβιτς είναι παίκτης από το πάνω ράφι, αυτό που έψαχνε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Το μεγάλο του κίνητρο είναι να πάει με την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ το καλοκαίρι, για αυτό και έρχεται για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό με τους «πράσινους». Όλα τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο, άμεσα. Ο Σέρβος μέσος δεν έπαιζε στην Χόφενχαϊμ φέτος τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν ο λόγος, που ήθελε να φύγει. Πιο πριν ήταν στην Αϊντραχτ με την οποία πήρε κύπελλο και μάλιστα στον τελικό σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν, ενώ με την γερμανική ομάδα έκανε και σπουδαία πορεία στο Europa League.

https://panathinaikos24.gr/2022/01/31/454853/paiktis-allou-epipedou-anagki-to-diplo-me-ofi/

 

 

Την έντονη πρόθεση του Παναθηναϊκού να κάνει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δικό του, είτε με μεταγραφή είτε μέσω υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς του από την Χόφενχαϊμ, η οποία ωστόσο αρνήθηκε, αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς τον έψαξε πολύ τον Γκατσίνοβιτς, ρώτησε αρκετούς ανθρώπους, μίλησε και μαζί και του ανέλυσε το πλάνο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε είτε να αγοράσει τώρα τον παίκτη είτε να βάλει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του η Χόφενχαϊμ το απέκλειε και στην περίπτωση να μην έρθει καθόλου ο παίκτης, επειδή ο Γιοβάνοβιτς ήθελε οπωσδήποτε να έρθει και επειδή υπάρχουν στόχοι για φέτος, ήρθε τελικά δανεικός.To καλοκαίρι θα γίνει εκ νέου συζήτηση», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/nikologiannis-o-pao-ithele-na-agorasei-ton-gkatsinobits/4254531

Link to comment
Share on other sites

15/6/2022

Ευάγγελος Μίχος

 

4/ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ: καθυστερεί η υπόθεση του στον Παναθηναϊκό. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τις απαιτήσεις της Χοφενχάιμ αλλά και με τις αποδοχές του διεθνή Σέρβου μέσου. Κυκλοφορεί πως θέλει 1.100.000 ευρώ ετησίως! Όπως στην ελληνική πιάτσα agents γνωρίζουν πολύ καλά πόσο ... συγκινεί η περίπτωση Γκατσίνοβιτς προπονητή άλλης ομάδας της ελληνικής Big 4. Και την παρακολουθεί... στενά, στέλνοντας τα σχετικά μηνύματα εκεί που  πρέπει. Σύμφωνα δε με την ίδια πηγή έχει πάρει και... τιμή από την Χοφενχάιμ: με 1.500.000 ευρώ τον πουλάει.

 

https://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/715045/gkatsinobits-se-allh-ellhnikh-omada-me-1-5-ekat-anatroph-ston-paok-me-feygato-apofash-razban

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τον ακουσα τον Νικολογιαννη. Φανηκε πολυ πονεμενος. Ειπε κιολας οτι στην ΑΕΚ δε θα πιασει επειδη ταιριαζει μονο στο στυλ Γιοβανοβιτς και οτι μονο αυτος μπορει να παρει το 100% του παιχτη.

Link to comment
Share on other sites

2/ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: στα νεότερα της υπόθεσης του κι ανεξάρτητα απο την δική του επιθυμία (να μην γυρίσει στην Ελλάδα), οι άνθρωποι της ΑΕΚ που... σκέφτηκαν την περίπτωσή του, τον πρότειναν πιο πρίν/ πρώτα στον Ματίας Αλμέϊδα. Με τον Αργεντινό κόουτς να μην ... ενθουσιάζεται/ να μην του κάνει. Θέλει οι στόπερ που θα αποκτηθούν να είναι ψηλοί, aggressive, γρήγοροι. Με το Χατζηδιάκο να είναι καλός στο build up, να είναι ψύχραιμός, με καλή λήψη απόφασης/τοποθετήσεις αλλά να κρίνεται απο τον Αλμέιδα αργός, soft και όχι πρώτο μπόι (1,84). Ένας νεότερος ...Τζαβέλας κάτα κάποιο τρόπο, στυλ στόπερ που δεν αρέσει στον κόουτς Ματίας...

 

Το παραπάνω ήδη το ξέρουμε, είναι ειρωνικό αλλά ο Βράνιες ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό και θα έπαιζε καλά με τον Αλμέϊδα. Αλλά οι παλινωδίες που κάνει εξωαγωνιστικά ορθώς τον θέτουν εκτός ομάδας. Όταν είναι έτοιμος να φύγει εκβιαστικά το 2018 και ενώ η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα και συνεχίζει στην ευρώπη, όταν  πλακώνει στο ξύλο τον Χιμένεθ, όταν επί Καρέρα φεύγει νωρίς, πριν τα πλει οφ περίπου και όταν φέτος κάνει πάλι τα δικά του, το να παίξει στρωτά κάποιο καιρό μετά πάλι θα αρχίσουν τα ίδια.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Brom21 said:

Τον ακουσα τον Νικολογιαννη. Φανηκε πολυ πονεμενος. Ειπε κιολας οτι στην ΑΕΚ δε θα πιασει επειδη ταιριαζει μονο στο στυλ Γιοβανοβιτς και οτι μονο αυτος μπορει να παρει το 100% του παιχτη.

Ο Γκατσίνοβιτς, σε αντίθεση με τον Βιγιαφάνες, ήθελαν τρελά να μείνει τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Περισσότερο από κάθε άλλον που αποχώρησε ή δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Τα γραπτά υπάρχουν και παρέθεσα και μερικά. Το να λέει μετά ότι είναι υπερβολικά τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ε τότε δείχνει μία αντίφαση.

 

Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: Περιορισμένος μεν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά τον Γκατσίνοβιτς, αυτός τον φέρνει

Με τόσα νέα πρόσωπα σε ρόλους πολύ κομβικούς για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, ο μέχρι πρότινος «κουμανταδόρος» των πάντων στο Μαρούσι, Γιάννης Παπαδόπουλος, έχει πλέον περιορισμένο ρόλο στις αποφάσεις για παίκτες. Άλλωστε πλέον μπροστά του βρίσκονται οι Ράντεκ Κουχάρσκι, Μπρούνο Άλβες κι ασφαλώς ο Ματίας Αλμέιδα που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Ωστόσο εκεί που μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμος και δίχως πια να μπλέκεται με το να προτείνει παίκτες ή να αποφασίζει ο ίδιος για προσθήκες, θα το κάνει. Έτσι λοιπόν, στην υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει σαφέστατη συμβολή καθώς ήταν αυτός που τη χειριζόταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τελικά δεν ευδοκίμησε για την Ένωση.

Η στενή σχέση του Παπαδόπουλου με τον μάνατζερ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς

Ο Παπαδόπουλος έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Στίβεν Τσούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους σε εστιατόριο της Γλυφάδας όταν έπεσαν οι υπογραφές για την αγορά του Ελβετού από την Άιντραχτ Φρακφούρτης. Ο ίδιος ήταν επίσης που προσπαθούσε πριν από 6 μήνες να πείσει τους Παπαδημητρίου και Κονέ για την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς, όταν εν τέλει ο διεθνής Σέρβος πήγε στον Παναθηναϊκό.

Όταν λοιπόν ο Ματίας Αλμέιδα άναψε το πράσινο φως για την προσθήκη του Σέρβου στο ρόστερ της ΑΕΚ, τότε ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο άνθρωπος που δούλεψε αυτή την ιστορία για να οδηγηθεί εκεί που βρίσκεται σήμερα. Δηλαδή σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και σε διαπραγματεύσεις με τη Χόφενχαϊμ για την αγορά του, με τους δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε deal, καθώς αμφότερες το επιθυμούν.

Για τον Γκατσίνοβιτς, ασφαλώς, στην ΑΕΚ απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για την απόκτησή του και μαζί επιπλέον σιγουριά ότι είναι παίκτης που θα μπορεί να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας, παρακολουθώντας τα εν Ελλάδι πεπραγμένα του με τη φανέλα του ΠΑΟ. Και φυσικά, μόνον όταν ο Αργεντινός τεχνικός συναίνεσε στην απόκτησή του, έγινε η κίνηση για την αγορά του. 

Ωστόσο, επί της ουσίας, το νερό είχε μπει στ' αυλάκι από τον περασμένο Γενάρη, με πρωταγωνιστή στις επαφές τον Παπαδόπουλο. Για να λέμε και τα καλά της παρουσίας του...

0

Sportday

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bluesman said:

Ο Γκατσίνοβιτς, σε αντίθεση με τον Βιγιαφάνες, ήθελαν τρελά να μείνει τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Περισσότερο από κάθε άλλον που αποχώρησε ή δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Τα γραπτά υπάρχουν και παρέθεσα και μερικά. Το να λέει μετά ότι είναι υπερβολικά τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ε τότε δείχνει μία αντίφαση.

 

Ακριβως, απλα δεν εχουν να τον πληρωσουν και προσπαθουν να χρυσωσουν το χαπι με διαφορες δικαιολογιες.

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, goku21 said:

Πολυ καλός παιχτης . Άλλαξε πολυ τον βαζελο τον γεναρη που ηρθε. Πολυ καλυτερος του σιμανσκι.

Χειρότερος του κριχοβιακ φυσικά (που οκ Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο.) 

Καλη μεταγραφή. Βασικός θα ναι και θα ξεχωρίσει. 

 

νομιζω παιζει πιο μπροστα, επιθετικος μέσος, ενω τον ειδαμε και στα ακρα σε καποια ματς

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Bluesman said:

2/ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: στα νεότερα της υπόθεσης του κι ανεξάρτητα απο την δική του επιθυμία (να μην γυρίσει στην Ελλάδα), οι άνθρωποι της ΑΕΚ που... σκέφτηκαν την περίπτωσή του, τον πρότειναν πιο πρίν/ πρώτα στον Ματίας Αλμέϊδα. Με τον Αργεντινό κόουτς να μην ... ενθουσιάζεται/ να μην του κάνει. Θέλει οι στόπερ που θα αποκτηθούν να είναι ψηλοί, aggressive, γρήγοροι. Με το Χατζηδιάκο να είναι καλός στο build up, να είναι ψύχραιμός, με καλή λήψη απόφασης/τοποθετήσεις αλλά να κρίνεται απο τον Αλμέιδα αργός, soft και όχι πρώτο μπόι (1,84). Ένας νεότερος ...Τζαβέλας κάτα κάποιο τρόπο, στυλ στόπερ που δεν αρέσει στον κόουτς Ματίας...

 

Το παραπάνω ήδη το ξέρουμε, είναι ειρωνικό αλλά ο Βράνιες ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό και θα έπαιζε καλά με τον Αλμέϊδα. Αλλά οι παλινωδίες που κάνει εξωαγωνιστικά ορθώς τον θέτουν εκτός ομάδας. Όταν είναι έτοιμος να φύγει εκβιαστικά το 2018 και ενώ η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα και συνεχίζει στην ευρώπη, όταν  πλακώνει στο ξύλο τον Χιμένεθ, όταν επί Καρέρα φεύγει νωρίς, πριν τα πλει οφ περίπου και όταν φέτος κάνει πάλι τα δικά του, το να παίξει στρωτά κάποιο καιρό μετά πάλι θα αρχίσουν τα ίδια.

 

 

Να τα αυτά που λέγαμε περί αξιοποίησης Ογκνιέν Μπουντάλοβιτς. 

 

Η ομάδα θέλει έναν ηγέτη για τα στόπερ και 2 επιπλέον καλές περιπτώσεις στα στόπερ.

Κάνεις πρόταση στον Πάτρικ της Λάτσιο που μένει ελεύθερος και πιστεύω ανεβάζει απευθείας την άμυνα σου. 

Φέρνεις Ροντριγκάο από Σότσι που έχει δικαίωμα και μένει το 23 ελεύθερος.

Και προσπαθείς να φέρεις αυτόν τον Ολλανδό τον Μπαζόρ η κάνεις πρόταση για Χάρολντ Μοκούντι της Σέντ Ετιέν (έπεσε κατηγορία + λήγει το συμβόλαιο το 23).

Κρατάς Μήτογλου

 

Ένα δεξί και ένα αριστερό μπάκ. 

Ιδανικά φέρνεις τον Λυκόγιαννη για αριστερά και τον Χουμπουλάνγκ Μέντες για δεξιά (και οι 2 ελεύθεροι).

Κρατάς Μισελέν και Μοχαμάντι 

 

Για το κέντρο φέρνεις Γιόνσον για 6αρι και τον Τζάκ Ρόθγουελ της Μπλάκμπερν ως 8αρι (και οι 2 ελεύθεροι). Ιδανικά ένα επιπλέον 6αρι (Στούλατς της Εμπολι). 

Κρατάς Σιμάνσκι, Γαλάνο και δυστυχώς Μάνταλο 

Δεκάρι η 8αρι ο Γκατσίνοβιτς 

 

Δύο εξτρέμ για δεξιά και αριστερά.

Κανείς υπέρβαση και φέρνεις Ντεσπόντοφ για δεξιά και Ελίασον για αριστερά.

Κρατάς Λίβαι και Τσούμπερ

 

Και βέβαια το πουλέν ο Μπερτεράμε για παρτεντέρ του Τσίνο. 

 

Εγώ προσωπικά θα εξέταζα Βράνιες και Τάνκοβιτς ( ίσως με Αλμέ να σου βγούν χρήσιμη)

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Araujo21 said:

ΑΕΚ: Περιορισμένος μεν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά τον Γκατσίνοβιτς, αυτός τον φέρνει

Με τόσα νέα πρόσωπα σε ρόλους πολύ κομβικούς για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, ο μέχρι πρότινος «κουμανταδόρος» των πάντων στο Μαρούσι, Γιάννης Παπαδόπουλος, έχει πλέον περιορισμένο ρόλο στις αποφάσεις για παίκτες. Άλλωστε πλέον μπροστά του βρίσκονται οι Ράντεκ Κουχάρσκι, Μπρούνο Άλβες κι ασφαλώς ο Ματίας Αλμέιδα που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Ωστόσο εκεί που μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμος και δίχως πια να μπλέκεται με το να προτείνει παίκτες ή να αποφασίζει ο ίδιος για προσθήκες, θα το κάνει. Έτσι λοιπόν, στην υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει σαφέστατη συμβολή καθώς ήταν αυτός που τη χειριζόταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τελικά δεν ευδοκίμησε για την Ένωση.

Η στενή σχέση του Παπαδόπουλου με τον μάνατζερ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς

Ο Παπαδόπουλος έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Στίβεν Τσούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους σε εστιατόριο της Γλυφάδας όταν έπεσαν οι υπογραφές για την αγορά του Ελβετού από την Άιντραχτ Φρακφούρτης. Ο ίδιος ήταν επίσης που προσπαθούσε πριν από 6 μήνες να πείσει τους Παπαδημητρίου και Κονέ για την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς, όταν εν τέλει ο διεθνής Σέρβος πήγε στον Παναθηναϊκό.

Όταν λοιπόν ο Ματίας Αλμέιδα άναψε το πράσινο φως για την προσθήκη του Σέρβου στο ρόστερ της ΑΕΚ, τότε ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο άνθρωπος που δούλεψε αυτή την ιστορία για να οδηγηθεί εκεί που βρίσκεται σήμερα. Δηλαδή σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και σε διαπραγματεύσεις με τη Χόφενχαϊμ για την αγορά του, με τους δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε deal, καθώς αμφότερες το επιθυμούν.

Για τον Γκατσίνοβιτς, ασφαλώς, στην ΑΕΚ απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για την απόκτησή του και μαζί επιπλέον σιγουριά ότι είναι παίκτης που θα μπορεί να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας, παρακολουθώντας τα εν Ελλάδι πεπραγμένα του με τη φανέλα του ΠΑΟ. Και φυσικά, μόνον όταν ο Αργεντινός τεχνικός συναίνεσε στην απόκτησή του, έγινε η κίνηση για την αγορά του. 

Ωστόσο, επί της ουσίας, το νερό είχε μπει στ' αυλάκι από τον περασμένο Γενάρη, με πρωταγωνιστή στις επαφές τον Παπαδόπουλο. Για να λέμε και τα καλά της παρουσίας του...

0

Sportday

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΓΠ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Kapetane21 said:

Να τα αυτά που λέγαμε περί αξιοποίησης Ογκνιέν Μπουντάλοβιτς. 

 

Η ομάδα θέλει έναν ηγέτη για τα στόπερ και 2 επιπλέον καλές περιπτώσεις στα στόπερ.

Κάνεις πρόταση στον Πάτρικ της Λάτσιο που μένει ελεύθερος και πιστεύω ανεβάζει απευθείας την άμυνα σου. 

Φέρνεις Ροντριγκάο από Σότσι που έχει δικαίωμα και μένει το 23 ελεύθερος.

Και προσπαθείς να φέρεις αυτόν τον Ολλανδό τον Μπαζόρ η κάνεις πρόταση για Χάρολντ Μοκούντι της Σέντ Ετιέν (έπεσε κατηγορία + λήγει το συμβόλαιο το 23).

Κρατάς Μήτογλου

 

Ένα δεξί και ένα αριστερό μπάκ. 

Ιδανικά φέρνεις τον Λυκόγιαννη για αριστερά και τον Χουμπουλάνγκ Μέντες για δεξιά (και οι 2 ελεύθεροι).

Κρατάς Μισελέν και Μοχαμάντι 

 

Για το κέντρο φέρνεις Γιόνσον για 6αρι και τον Τζάκ Ρόθγουελ της Μπλάκμπερν ως 8αρι (και οι 2 ελεύθεροι). Ιδανικά ένα επιπλέον 6αρι (Στούλατς της Εμπολι). 

Κρατάς Σιμάνσκι, Γαλάνο και δυστυχώς Μάνταλο 

Δεκάρι η 8αρι ο Γκατσίνοβιτς 

 

Δύο εξτρέμ για δεξιά και αριστερά.

Κανείς υπέρβαση και φέρνεις Ντεσπόντοφ για δεξιά και Ελίασον για αριστερά.

Κρατάς Λίβαι και Τσούμπερ

 

Και βέβαια το πουλέν ο Μπερτεράμε για παρτεντέρ του Τσίνο. 

 

Εγώ προσωπικά θα εξέταζα Βράνιες και Τάνκοβιτς ( ίσως με Αλμέ να σου βγούν χρήσιμη)

 

Τον στελνεις κατευθείαν εντατική με κάτι τέτοια τον παππού 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Skepastos said:

Τον στελνεις κατευθείαν εντατική με κάτι τέτοια τον παππού 

Oπως έστειλε εμάς με τα διαρκείας 

Link to comment
Share on other sites

Ο γκατσινοβιτς για τις βαζελες ηταν δανεισμος τυπου πονσε καλος αλλα πολυ δυσκολα θα τον αγοραζαν.

Τωρα εχουν παθει οτι θα παθαιναμε και μεις αν ο πονσε μετα απο μας αγοραζοταν απο το γαβρο.

Δε συυγκρινω σε καμια περιπτωση την αξια του πονσε με τον γκατσινοβιτς.

Μακαρι να μας βγει.

Link to comment
Share on other sites

Το έγραψα και πέρσι. 

Φέρε Γουιλσιρ που είναι ελεύθερος 3-4 χρόνια ξέρω γω και άσε τα υψηλής έντασης και να χαμε να λέγαμε. Του δίνεις τα μισά από όσα παίρνει ο σπυριαρης και τον έχεις ηγέτη στη μεσαία γραμμή 

Link to comment
Share on other sites

O aRχηγος θα θέλει αύξηση του χρόνου στην ανανέωση? Υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει ότι θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ? Δυστυχώς, αν δεν τον ερωτευτεί κάνας Βεδουινος να πάρει τον πουλο πάντα θα ψάχνουμε ποιος θα κάνει τα ρεπα του, όχι το αντίστροφο 

Link to comment
Share on other sites

Μια ερώτηση έχω, ο Γκατσινοβιτς είναι καλύτερος του Κριστισιτς;

Link to comment
Share on other sites

Οι βαζελοι πάντως πονάνε πολύ.

Τους έκατσε και στο ΣΚ που χάνουν και τον Βελεθ και λίγο το παραμύθι του ανεβάζουμε ποιότητα και θα σας γαμησουμε όλους, φρεναρε.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Λογικό, ο Αλαφου ασχολείται με τον Πουτιν. Πρώτα θα γαμησει τον κοντό και μετά όλους εμάς 

Link to comment
Share on other sites

  • nikos locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×