Jump to content

Μεταγραφές Αγιάς Σοφιάς Καλοκαίρι 2022


Recommended Posts

32 minutes ago, NIS 9-11 said:

1 μυριο τελικα και 30% μεταπωληση.

Αν ισχύει προσωπικά το θεωρώ κλοπή σε αντιδιαστολή με τα λεφτά που δόθηκαν για Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Σιμάνσκι κλπ κλπ κλπ

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Skepastos said:

 

Ο Αρναούτογλου ξέμεινε απο πηγές και ξεκίνησε τα λουλούδια με τον Πετράν;

Και ο κετσετζόγλου στο ίδιο μοτίβο κάνει το μαέστρο. 

 

 

SportFM: Κετσετζόγλου: «Για 8άρι στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/ketsetzoglou-stin-aek-gia-8ari-o-gkatsinobits/4308658

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έκαναν τον Αλμέιδα να εισηγηθεί την απόκτησή του ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τα οικονομικά και τους Γιόνσον, Βιτάο, Πινέδα.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ο Κετσε είπε για 4-3-3 πολλές φορές με Γιονσον, Γκατσινοβιτς, Πινεδα αν αποκτηθουν αυτοί. 

Για τον Μανταλο είπε πως είναι καλός...πασαδορος αλλά δεν πρεσαρει όπως ο Γκατσινοβιτς που τα έχει και τα δυο.

Link to comment
Share on other sites

Άρα  απ ότι φαίνεται 4-2-3-1 οριστικά τέλος , δεκάρια τέλος και πάμε για 4-3-3 με τα δύο 8άρια και εναλλακτικά -από τη στιγμή που πάμε για φορ περιοχής- θα παίξει και 4-4-1-1 με Αραούχο πίσω από το φορ. Οπότε Μάνταλος λογίζεται ως οχτάρι , ελπίζω τριτοτέταρτο και έτσι και γίνει το θαύμα και φύγει, οχτάρι θα ξαναπάρουμε.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, nikos said:

Άλλο 2 μυρια κι 1,2/χρόνο που αφήνει να εννοηθεί ο Κετσετζογλου 

κι άλλο 

1,5 μυριο κι 1/χρόνο πχ

να το πούμε κι αυτό 

Μεταφέρω με λίγη επιφύλαξη γιατί η πηγή είναι πολύ ασφαλής:

Στο 1,1 έπεσε η Χόφενχαϊμ για να πληρωθούν τα αυξημένα μανατζερικά

900 χιλιάδες φιξ αποδοχές στον παίκτη, ο οποίος αξιώνει κάτι παραπάνω (δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρουν 0,9 δίνει η ΑΕΚ - 1,1 ζητάει ο παίκτης)

500 χιλιάδες οι μεσάζοντες

Εν ολίγοις, 1,6 η αγορά - περίπου εκατομμύριο το συμβόλαιο.

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, vamos bien said:

Μια χαρά αντέχει. Είναι γνωστός παίκτης, διεθνής , έπαιξε μπουντεσλίγκα έχει βάλει γκολ σε τελικό κυπέλλου Γερμανίας σε Μπάγερν νομίζω, έπαιξε και σε ημιτελικό Γιουρόπα όπου η Άιντραχτ έφτασε με δικά του γκολ …. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή και είναι πανεύκολο να έχει άποψη ,άσε που δε μου φαίνεται καθόλου καραγκιοζάκος ο Αλμέιδα ώστε να αφήνεται στις «διαθέσεις» του ΓΠ για μια τόσο σημαντική μεταγραφή για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας που είναι βέβαιο ότι τα γνωρίζει…  και το πιθανότερο είναι να έχει και ενεργή συμμετοχή στη μεταγραφή ο Αλμέιδα και να έχει ψήσει και ο ίδιος τον παίκτη αν κρίνουμε από τη μη διαρροή στο βάζελο, το ότι τον έπιασες στον ύπνο και ο παίκτης έγραψε και το συμπατριώτη του προπονητή που τον έφερε … κι ας λένε οι νικολογιάννηδες τα δικά τους.

 Είναι διαφορετικό να τον ενέκρινε αφου του τον προτειναν κ διαφορετικό αυτό που λες.

Δεν υπάρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο ο άλλος που ήταν 10 χρόνια στην Αμερική να παρακολουθει Χόφενχαϊμ κ Σερβία σε επίπεδο να ξέρει τους τρίτης ταχυτητας παιχτες τους.

Αντίθετα, υπάρχει σοβαρή πιθανοτητα ο μάνατζερ του, που βγαίνει για ποταρες Γλυφάδα με τον δικό μας, να πασαρει τον παιχτη στον φιλαράκο του.

 

Link to comment
Share on other sites

Κατά τ'άλλα, πιστευω θα επιδιωχθεί πωληση Μάνταλου, κ απλώς μαζευτηκαν εκείνες οι κλαψιάρικες δηλώσεις του προκειμένου να μη μειωθεί η αξία του.

Μπας κ τσιμπήσει καμιά τουρκική ομάδα δλδ

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

O μάνατζερ των Τσούμπερ κ Γέφτιτς θα τον πρότεινε στην ομάδα, όπως έκανε κ τον Γενάρη. Από εκεί κ μετά ήταν δουλειά του Αλμέιδα να δει αν του κάνει κ γι αυτό μάλλον οι συνεργάτες έφερναν γύρα τα γήπεδα της Λίγκας για να τσεκάρουν κ από κοντά κάποιους παίκτες κ τον Γκατσίνοβιτς. Κάποιους τους απέρριψε. Το να βρει μετά επιπλέον παιχνίδια του κ να τα δει δεν το θεωρώ τόσο δύσκολο. Όπως κ να σηκώσει κ ένα τηλέφωνο να ρωτήσει κάποιους που γνωρίζουν το γερμανικό ποδόσφαιρο καλύτερα. Στην τελική μιλάμε για τον Αλμέιδα, όχι για τον Γιαννίκη. Πάντως ότι είναι ενεργή η λίστα Παπαδημητρίου προκαλεί έναν προβληματισμό για το τι ακριβώς κάνει ο Κουχάρσκι, στο θέμα των αγορών.

Αν βέβαια έσκασε η μεταγραφή χωρίς να ερωτηθεί ο Αλμέιδα, τότε θα μιλάμε για αυτοκτονικό λάθος. Δεν το πιστεύω, προσωπικά.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, NIS 9-11 said:

1 μυριο τελικα και 30% μεταπωληση.

 

3 hours ago, The Magician said:

Μεταφέρω με λίγη επιφύλαξη γιατί η πηγή είναι πολύ ασφαλής:

Στο 1,1 έπεσε η Χόφενχαϊμ για να πληρωθούν τα αυξημένα μανατζερικά

900 χιλιάδες φιξ αποδοχές στον παίκτη, ο οποίος αξιώνει κάτι παραπάνω (δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρουν 0,9 δίνει η ΑΕΚ - 1,1 ζητάει ο παίκτης)

500 χιλιάδες οι μεσάζοντες

Εν ολίγοις, 1,6 η αγορά - περίπου εκατομμύριο το συμβόλαιο.

https://www.sport24.gr/football/i-aek-apokta-to-70-ton-dikaiomaton-toy-gkatsinovits-anti-1-ekat-eyro-symfona-me-toys-servoys.9678877.html

Περίπου λοιπόν 1 μυριο για το 70%
500 χιλιάρικα μανατζερ 

και 1 μυριο/χρόνο ο ιδιος 

Link to comment
Share on other sites

Βαγγέλης Αρναουτογλου για Πινεδα

 

Από την πρώτη στιγμή της επιβεβαίωσης για την (επικείμενη) απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, η ΑΕΚ φρόντισε να επικοινωνήσει ότι η αγορά του Σέρβου μέσου από τη Χόφενχαϊμ δεν σχετίζεται με το ενδιαφέρον που εξακολουθεί να έχει για την προσθήκη και του Μεξικανού μέσου, Ορμπελίν Πινέδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Ισπανία, τα τελευταία 24ωρα κινήθηκε ακόμα πιο δυναμικά για να οδηγήσει την υπόθεση σε deal.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, η ΑΕΚ έχει προτείνει στη Θέλτα να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό για τα επόμενα δύο χρόνια με ετήσιο ενοίκιο 600.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ για να έχει τον παίκτη δικό της σε ορίζοντα διετίας. Και αμέσως μετά το πέρας αυτής, να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών -ίσως και αναγκαστική- οψιόν αγοράς του. Το ύψος αυτής, σύμφωνα με την πρόταση της 'Ενωσης, θα ανέρχεται κάπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο θα κληθούν να συναποφασίσουν οι δύο ομάδες, στην περίπτωση κατά την οποία ο ισπανικός σύλλογος κρίνει ότι πλέον δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθεί η υπόθεση σε deal. Ο παίκτης το θέλει πολύ, ενώ οι μεγάλες βλέψεις της Θέλτα για ακριβή πώληση, πολύ δύσκολα θα ευδοκιμήσουν.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ένωση έχει προτείνει και την περίπτωση συνιδιοκτησίας, καταβάλλοντας στη Θέλτα 1,5 εκατ. ευρώ από το τρέχον καλοκαίρι για το 60% των δικαιωμάτων του διεθνούς Μεξικανού χαφ. Είναι και αυτή μια προσπάθεια να έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στα θέλω της ισπανικής ομάδας για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ θέλει στην ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα.

Link to comment
Share on other sites

O Γκατσίνοβιτς ανέβασε το κέντρο του βάζελου, σε ταχύτητα κ πίεση, αρκετά. Επίσης έστησε πάνω του αρκετή από την δημιουργία στην επίθεση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Όσο κ να λένε ότι δεν του πόνεσε η απώλεια δεν ισχύει. Αρκεί να ακούσεις το πρώτο 20λεπτο του Τάσου-του βάζελου-, στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ ΦΜ. Πολλά νεύρα κ φουρτούνα. 

Link to comment
Share on other sites

Από το πρωί της Δευτέρας (27/6) έχει ξεκινήσει η διευθέτηση των λεπτομερειών μεταξύ της ΑΕΚ και της Χόφενχαϊμ, ενώ ο ο 27χρονος Σέρβος χαφ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και συνεχίζει με τα εργομετρικά τεστ. Ήδη έχει περάσει ένα κομμάτι των εργομετρικών στον Καρβουνίδη και θα συνεχίσει με το δεύτερο σκέλος στα Σπάτα.

Αν όλα πάνε καλά, η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ αναμένεται την Τρίτη (28/6) με τον Γκατσίνοβιτς να αποτελεί έτσι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης για το φετινό καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ «τρέχουν» και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την απάντηση του Γενς Γιόνσον, κάτι που εικάζεται πως θα συμβεί από τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και έπειτα, ενώ όπως τονίσαμε και χθες, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα καθώς η απόκτηση του Γκατσίνοβιτς δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Μεξικανού χαφ της Θέλτα.

gazzeta.gr

Link to comment
Share on other sites

  • nikos locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×