Jump to content

Μεταγραφές Αγιάς Σοφιάς Καλοκαίρι 2022


Recommended Posts

15 minutes ago, Bluesman said:

Στην ΑΕΚ έχουν κατασταλάξει σε τρεις στόπερ και εστιάζουν στη γαλλική αγορά, από όπου προέκυψε και ο Αλβαρο Γκονζάλες.

Στην αναμονή των εξελίξεων με τον Πλάνιτς – για τον οποίο στην ΑΕΚ εκτιμούν πως διατηρούν στον έλεγχο τους την κατάσταση, παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων από το Ισραήλ για αλλαγή στη στάση της Μακάμπι και του Σέρβου – η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει και τον έτερο κεντρικό αμυντικό που στοχεύει εδώ και ημέρες. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι η ΑΕΚ έχει κατασταλάξει πλέον στην τελική short list, στην οποία υπάρχουν τρία ονόματα και ένας εξ αυτών θα είναι ο εκλεκτός.

Ίσως προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και το ταξίδι που έκανε μυστικά ο Κουχάρσκι μεσοβδόμαδα, ώστε να έχει επαφές και να προχωρήσει κάποια από τις επιλογές του. Οπως και να έχει, υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες και οι σχετικές πληροφορίες, δείχνουν πως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει αποτέλεσμα και η ΑΕΚ να φτάσει σε ανακοίνωση απόκτησης παίκτη.

Ο Γκονζάλες και η γαλλική αγορά

Υπήρξαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με παίκτες που εμφανίζονται να βρίσκονται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Στις τελικές επιλογές των «κιτρινόμαυρων» πάντως, φαίνεται πως υπάρχει αρκετά έντονο ενδιαφέρον για τη γαλλική αγορά. Όχι κατ’ ανάγκη για Γάλλους ποδοσφαιριστές, καθώς μια από τις επιλογές που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ είναι και ο Αλβαρο Γκονζάλες, ο 32χρονις Ισπανός αμυντικός της Μαρσέιγ.

Ο Γκονζάλες μετακόμισε στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2019 ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ και τον επόμενο χρόνο οι Γάλλοι τον απέκτησαν αντί 4 εκατ. ευρώ από την ισπανική ομάδα. Αν και υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος επί χρόνια, από το Γενάρη υπήρξε ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών. Η Μαρσέιγ ήθελε να τον πουλήσει, αν και τον είχε ανανεώσει μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γκονζάλες είναι φευγάτος και είναι περίπτωση που αναμφίβολα ενδιαφέρει την ΑΕΚ. 

Είναι ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και έχει τα στοιχεία που ήθελαν οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ. Πάντως, για την απόκτηση του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τη μεξικάνικη Τίγκρες. Ο Γκονζάλες είναι μέσα στις επιλογές της ΑΕΚ και μένει να φανεί εάν είναι αυτός που αποτελεί τον «εκλεκτό» ή υπάρχει άλλος που έχουν προκρίνει ως καλύτερη λύση για την ομάδα.

Τιγρη φερε και Νειμαρ δανεικο να πλακωνονται στα οικογενειακα διπλα

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται μέσα για Vida, στην εθνική κροατίας ήταν σκυλί άγριο και ταιριάζει φουλ στα χαρακτηριστικά που μας λένε ότι ψάχνει ο αλμέιδα (σε συλλογικό επίπεδο δεν τον θυμάμαι).

Από εκεί και πέρα να πούμε ότι ο γέρος το έχει ρίξει στα dad jokes, μία με την τιγρέ εμφάνιση για την ομάδα του τίγρη, μία να μας φέρνει στην ομάδα τον Πινέζα και τον Βίδα, περιμένω και άγαλμα σεφερλή στην είσοδο δίπλα στον αετό

 

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει...

98 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας...

Τι να λέμε τώρα... παικταρας διαφοράς...

Μεγάλη μεταγραφή έστω και για 2 χρόνια...

Κάποιος να ειδοποιήσει...

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bluesman said:

Η ΑΕΚ πήρε θέση επί του θέματος. «Δεν έχουμε κάτι, δεν ξέρουμε κάτι», ήταν η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων».

AEK365

Με αφήνει αισιόδοξο αυτή η "διάψευση".

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • nikos locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×