Jump to content

Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ


George_D
 Share

Recommended Posts

Καλή φάση ο Παγκύπριος. Ωραία μεζεκλικια και ποτάκια κοντά στο κέντρο της Λεμεσού στους αγώνες της ΑΕΚ. Ήπια και ξηγημενα άτομα. Πριν κάμποσο καιρό εκεί έπινε ζιβανιες ο Χατζηιωάννου.

Γιάννος υπεύθυνος σύνδεσμου, καλό παληκάρι!

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Ειχα παει για δουλεια Λεμεσο και ειδαμε στο συνδεσμο το ματς που σκοραρε ο Ενομπακαρε. Οντως πολυ καλα παιδια και ο Γιαννης και οι υπολοιποι, ομορφος χωρος, προτζεκτορες και τραπεζια στο πεζοδρομιο. 

Να ειναι καλα τα παιδια.

 

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Και ο σύνδεσμος της Λάρνακας έδωσε το παρών, βλέπω στις φώτο. ΜΟΝΟ ΑΕΚ κ στην Κύπρο!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Αδελφια Ενωσιτες -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 5/8 (αφορα μόνο οσους ΔΕΝ εχουν καρτα φιλαθλου ΚΟΑ)...ο ΚΟΑ εφερε σε γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ οτι η είσοδος θα επιτραπει μονο σε οσους εχουν καρτα φιλαθλου του. ΚΟΑ εφόσον αυτο προβλεπεται απο την κυπριακη αθλητικη νομοθεσια. Η λιστα εισοδου για οσους εχουν ελληνικη ταυτοτητα θα επιτραπει εφοσον αποσταλει κ ο αριθμος τηλεφωνου τους. Συνεπως ολοι οι κυπριοι οπαδοι μας που δεν κατεχουν καρτα φιλαθλου ΚΟΑ καλουνται να εκδώσουν αν επιθυμουν να εισέλθουν. Οι ελλαδιτες που εχουν αποστειλει στοιχεια ελληνικής ταυτοτητας να αποστειλουν ΑΜΕΣΑ τον αριθμο τηλεφώνου τους. Τονίστηκε οτι η Αστυνομια δεν θα επιτρεψει την εισοδο σε οποιοδηποτε δεν πληρει τα ανωτερω.

Από τον σύνδεσμο της Λάρνακας.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Αδέλφια Ενωσίτες, με την ευκαιρία της καθόδου της Ομάδας μας στη Κύπρο, ενημερωθήκαμε ότι την Πέμπτη στις 6.45-8.30 θα υπάρξει ανοικτή προπόνηση στο Στάδιο ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ στη Λευκωσία όπου οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να μαζευτούν και να χαρούν τους παίχτες σε προπονητική δράση. Από τις κερκίδες του σταδίου της ομάδας που φέρει ως έμβλημά της το Δικέφαλο Αετό και καταβολή την (σήμερα) προσφυγική πόλη της Κερύνειας, θα υποδεχτούμε τη Νέα ΑΕΚ που χτίζεται και θα χειροκροτήσουμε προπονητή και παίχτες στη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν για να βρεθούν έτοιμοι για την ανταγωνιστική νέα σεζόν που πλησιάζει. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6.45-8.30 μ.μ. ΠΡΟΣΟΧΗ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟΨΕ ΛΑΚΩΝΙΚΑ Η ΑΕΚ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 9 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×