Jump to content

ΑΕΚ Πόλο Γυναικών 2023-24


George_D
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία θα ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους από την Κική Λιόση.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ντιβίνα Νίγκρο. Η 24χρονη τερματοφύλακας, που θα αγωνίζεται ως Ελληνίδα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Ντιβίνα Νίγκρο ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2012 με το σκουφάκι της Κοσένζα, όπου αγωνίστηκε έως το 2016, κατακτώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Πεσκάρα, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από την ομάδα του Μιλάνο, επίσης ομάδες της Α1. Το 2018 μετακόμισε στη Βερόνα, όπου για 3 χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, κατακτώντας την έξοδο στη Euro League, λαμβάνοντας εμπειρίες και από τις διεθνείς διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ, με την οποία αγωνίστηκε και στη Euro League.

290526848_3304860839749366_5328732936276

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Έναρξη συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Καλαϊτζή

08/07/2022
48 Views
AEK_polo_women_2022_WELCOME_site_KALAITZ
 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αλεξάνδρα Καλαϊτζή. Η 19χρονη φουνταριστός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του ΝΟ Βουλιαγμένης, κατακτώντας πρωταθλήματα και μετάλλια σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα, λαμβάνοντας μεγάλες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Έναρξη συνεργασίας με την Λαλελέι Ματάφα

08/07/2022
69 Views
AEK_polo_women_2022_WELCOME_site_MATAAFA
 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαλελέι Ματάφα. Η 24χρονη (16/02/1998) φουνταριστός από τη Χαβάι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Λαλελέι Ματάφα σπούδαζε και αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις και κατακτώντας μετάλλια στα τοπικά Πρωταθλήματα. Αυτό θα είναι το πρώτο της ταξίδι εκτός χώρας και θα φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 15-8 από τη ΝΕ Πατρών για την 1η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

 

Link to comment
Share on other sites

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΕΚ 17-7

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της ΑΕΚ κόντρα στη Βουλιαγμένη, γνωρίζοντας την ήττα με …. για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-0, 5-1, 3-5
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 2, Τανκέεβα, Πάτρα Μαρία 2, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη 1, Μιμίδη 2, Αγγελίδη, Πάτρα Ειρήνη, Μαρκατσέλη, Κρασσά.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακ Κέντι, Λελελέι 2, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή, Γκίλλα 2, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 1, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου Φέλλα 1.

Link to comment
Share on other sites

3η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΕΚ - Πανιώνιος ΓΣΣ 7-15

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 10-6 του ΓΣ Περιστερίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της περιοχής για την 10η αγωνιστική.

Με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Μιχαηλίδου που σημείωσε πέντε τέρματα, η «Ένωση» σε ένα καθοριστικό παιχνίδι προηγήθηκε 5-3 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βρήκε το τρόπο και αύξησε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (8-4, 9-5) αλλά και στα πέντε (10-5) ενώ στη τελευταία περίοδο δεν σημειώθηκε τέρμα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΕΚ 6-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 3-5, 0-0

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2 , Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκίρη, Κάσσαρη, Γκότζια 2, Κοβάτεβιτς, Παπασηφάκη, Γκίκα.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 2, Λελελέι, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα, Φραγγελάκη 1, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 5, Φέλλα.

enwsi.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Με γκολ της Κατερίνας Λιαπάκη 15 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 12-11 επί του ΝΟ Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο των Χανίων στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Είναι η τρίτη νίκη για την Ένωση που έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ η κρητική ομάδα έμεινε στους τέσσερις. Το Ρέθυμνο προηγήθηκε 5-4 στο ημίχρονο και 6-4 στη συνέχεια αλλά η ΑΕΚ βρήκε το τρόπο και πέρασε μπροστά με 7-6. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 11-10 στο 1:35 από τη λήξη με την Μαρία Ντάσιου και ισοφάρισε (προσωρινά όπως αποδείχθηκε) στα 00:42 από τη λήξη η Μπερναντέτ Ντόιλ με το έβδομο προσωπικό τέρμα της. 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ωστόσο η Λιαπάκη σκόραρε και έδωσε την ομάδα της την πολύτιμη νίκη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΕΚ 11-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 7, Κυριακάκη, Μαρία Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Ζαφειράκη, Σάντσεζ 2, Στέλλα Λιμπιτάκη, Έλενα Φαρμάκη, Αννα Λιμπιτάκη, Ευαγ.Λιμπιτάκη..

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 2, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 2, Ντάσιου 3, Μιχαηλίδου 2, Φουντή, Μπινιάρη, Φελλά, Πετεινάτου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Μάρκοβιτς

  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • AG21 featured and unpinned this topic
  • 4 weeks later...
  • Stylianopoulos changed the title to ΑΕΚ Πόλο Γυναικών 2023-24
  • 1 month later...

Κάτι καλό γίνεται στο τμήμα βλέπω..

Πήραμε 3 από τις καλύτερες 17χρονες του αθλήματος (Παπαδοπούλου-Μαργαρίτη-Γαλανοπούλου).

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ ξεκίνησε με το …δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας με 15-8 του Ηλυσιακού στα Ιλίσια στη πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Ένωση προηγήθηκε από το ξεκίνημα, ο γηπεδούχος προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μέρος, πήρε και τη διαφορά ασφαλείας που ήθελε και εν τέλει το πρώτο τρίποντο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 8-15

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-4, 2-5

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράππα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Λαζάρου, Παναγιότι 1, Ξανθοπούλου 1, Κόκκινου 2, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 1, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Κακλή 2.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου 3, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Πάουλι 3, Καλαϊτζή 3, Γκίλλα 1, Παπαδοπούλου 3, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Μαργαρίτη.

Διαιτητές: Σπανούδης, Παντελής, Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Την ήττα με 9-20 γνώρισε η ΑΕΚ από την ομάδα του ΝΑΣ Αλίμου για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η «Ένωση» μπήκε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο, ανοίγοντας το σκορ με την Καλαϊτζη, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα είχε άμεση απάντηση και πήρε το προβάδισμα με 1-2. Για την ΑΕΚ ισοφάρισε η Λυκοθανάση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, με το σκορ του πρώτου οκταλέπτου να είναι 3-5.

Το δεύτερο οκτάλεπτο δεν ήταν καλό για τις «κιτρινόμαυρες» δεχόμενες 5 γκολ στα πρώτα εξίμηση λεπτά, ενώ πέτυχε μόνο ένα. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει στη συνέχεια και πήγε στο ημίχρονο με το σκορ 5-12 υπέρ του Αλίμου.

Και τα επόμενα δυο οκτάλεπτα ήταν παρόμοια με το δεύτερο, με την ΑΕΚ να θέλει, αλλά να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση, με τον Άλιμο να αυξάνει την διαφορά στο σκορ και να παίρνει τη νίκη με 9-20.

ΑΕΚ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 9-20
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-7, 2-3, 2-5
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου 1, Πάουλι, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 2, Παπαδοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου 1, Πολυλοπούλου, Γαλανοπούλου, Μαργαρίτη.
ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 5, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου 2, Ασημάκη 4, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Κούλχαας 2, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 2, Κύρκου.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Με 16-9 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του ΝΟ Χανίων για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας

Η Ένωση πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Κρήτης, σημειώνοντας τη 2η νίκη της σε 4 αγώνες.

Στο πρώτο μέρος, οι «κιτρινόμαυρες» με πίεση στην επίθεση και με ωραίες οργανωμένες επιθέσεις, προηγήθηκαν με 8-4, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Στο γ’ οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και μείωσαν σε 11-9. Ακόμα κι έτσι, η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς δεν επηρεάστηκε και με επιμέρους σκορ 5-0 στην τελευταία περίοδο διαμόρφωσε το τελικό 16-9.

ΑΕΚ – ΝΟ Χανίων 16-9
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 3-5, 5-0.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 3, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Πάουλι 1, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 3, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 3, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη 1.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 3, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι 2, Καραδάκη, Κουνδουράκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×