Jump to content

Εισιτήρια Διαρκείας 2022-23:


Recommended Posts

Εισιτήρια διαρκείας 2022-23: ΟΛΟΙ στο ΝΑΟ! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  20/6/2022 eisitiria-diarkeias-2022-23-oloi-sto-nao
Η αναμονή τόσων ετών τελείωσε.

Η δική μας αλησμόνητη στιγμή έφτασε!

Η στιγμή να ζήσουμε το όνειρο της επιστροφής στο Σπίτι μας.

Να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη.

Εκεί όπου άρχισαν όλα: Στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι, έπειτα από 19 χρόνια ξεριζωμού, το σημείο αναφοράς της.

Η ομάδα μας μπαίνει στη νέα της εποχή.

ΟΛΟΙ στο ΝΑΟ!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ και ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η ιστορία μας γράφεται και πάλι στη φυσική μας έδρα και στο υπερσύγχρονο γήπεδό μας, την OPAP Arena!

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2022-23 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, τηρώντας τη δέσμευσή της, δίνει προτεραιότητα στην επιλογή και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας στους φίλους της ομάδας μας που έμειναν κοντά της στα δύσκολα, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας στις σεζόν της Γ’ και της Β’ Εθνικής, καθώς επίσης και σε όσους την ακολουθούν πιστά, όντας κάτοχοι διαρκείας σταθερά τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα τις σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22.

Σε δεύτερο χρόνο, δικαίωμα αγοράς διαρκείας θα δοθεί στους κατόχους καρτών την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2021-22), ενώ στη συνέχεια θα «ανοίξει» η διαδικασία πώλησης διαρκείας για όλους τους φιλάθλους.

Περίοδοι αγορών

Φίλαθλοι Γ’ και Β’ Εθνικής - Φίλαθλοι τελευταίας «3ετίας»

Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι παρακάτω δύο κατηγορίες:

• Κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (2013-14 και 2014-15) - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ

ή/και

• Φίλαθλοι 3ετίας (τα τελευταία 3 έτη στο ΟΑΚΑ – εξαίρεση η χρονιά 2020-21 που λόγω covid ήταν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι), δηλαδή όσοι είχαν αγοράσει τις χρονιές 2018-19, 2019-20 και 2021-22 – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ

Προσοχή: την Τετάρτη 6 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου το Τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό λόγω των συναυλιών (SCORPIONS και IRON MAIDEN αντίστοιχα).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τετάρτη 20 Ιουλίου και την Πέμπτη 21 Ιουλίου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών των προηγούμενων κατηγοριών.

Φίλαθλοι περσινής χρονιάς (2021-22)

Από την Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας (2021-22).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 2 Αυγούστου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών της προηγούμενης κατηγορίας.

Ελεύθερη αγορά

Από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα συνεχιστεί η αγορά όλων των διαθέσιμων-ελεύθερων θέσεων προς οποιοδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας.

ΚΛΕΙΣΤΑ το Σάββατο 13 Αυγούστου και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου διαρκείας. Εάν στους ελέγχους που θα δίνουν διαπιστωθεί οποιαδήποτε διπλο-εγγραφή και αγορά, θα ακυρωθούν αυτόματα τα διαρκείας.

Επιβεβαίωση προτεραιότητας

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι ανήκουν σε μια από τις δύο κατηγορίες για τις οποίες θα ανοίξει αρχικά η πώληση (κάτοχοι διαρκείας Β’ και Γ’ Εθνικής ή της τελευταίας «τριετίας»).

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα βρει ΕΔΩ και αν το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας επιβεβαιώσει πως ανήκει σε μια από τις δύο κατηγορίες, θα λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».

Τρόποι εξυπηρέτησης

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους με τρεις τρόπους:
* Με φυσική παρουσία στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ), Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

* Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aekfc.gr)

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-13:30.

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 είναι οι εξής:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:

ΑΕΚ F.C. MasterCard
για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP) έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP), έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 2118886068. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.
Link to comment
Share on other sites

Ντροπή στις εποχές που ζούμε και με την ομάδα-κωλοχανείο που δημιούργησε.

Μία λογική τιμή θα ήταν όλες να είναι στο 1/3 της αξίας τους.

........

Δηλαδή για χλέπα σε Μάνταλο, θα πρέπει κάποιος να δίνει 450-500ευρώ?

Link to comment
Share on other sites

Με διαφορα η μεγαλύτερη πατσαβούρα που έχει περάσει από αυτή τη θέση. Ξεκινάμε από την ασέβεια που δείχνει δε όσους βλάκες στήριξαν την παραμυθα της προτεραιότητας. Άκρως διχαστικός με το συνδεσμιακο διάρκειας, το οποίο είναι ούτως η αλλιώς ακριβό για ένα παιδί που αμείβεται όσο κάνει. Απο την άλλη οφείλω να το ευχαριστήσω που βγήκε το μπάτζετ για το dine in Athens.  Θα σκάσω 50ρι για έναν μόνο αγώνα για να κλείσει η φωνή από το μπινελίκι.  Ένα σωστό συνδεσμιακο κίνημα  θα του έλεγε να βάλει στον πάτο του το διάρκειας μαζί με τον αετο και τις δαδες. Ένας σωστός οπαδός θα πλησίαζε το γκισέ μόνο για Παναγίτσας. Να μείνει μόνο με τις σουίτες ο ξεφτίλας και με όσο τικετια,  μα τανε 500? 1000?  όσων ούτως η αλλιώς έχουν γραμμένη την κοινωνία στα αρχιδια τους  

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, The Magician said:

@Νονός ένα από τα προβλήματα είναι ότι δεν κάνει καλή ρίμα το "σκατά-σκατά στην τρία-πέντε-εννιά". 

Πρέπει να αιτηθούμε να αναθεωρήσει ο Πρόεδρος.

Ρε φίλε, πόσο "σύνδρομο της καρδάρας (με το ... γάλα)" αυτός ο άνθρωπος ....

Από τα γεννοφάσκια του ....

Link to comment
Share on other sites

Copy paste απο άλλου μεν ... Πολύ ενδιαφέρον δε ...
27.5.05

Περιμέναμε τον κ. Μελισσανίδη, όμως αυτός δεν ήρθε. Παρουσίασε το γήπεδο που θα παίζει η AEK και είπε ότι θα γίνει έτσι. Αυτό είναι τρελό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το σχέδιό του, όπως ότι πατά σε δάσος. Το πιο σημαντικό είναι ότι, με βάση το σχέδιό του, ο μέσος όρος των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι περίπου 800 ευρώ, τη στιγμή που τώρα είναι 310».
Link to comment
Share on other sites

Με κάθε τρόπο θα τα πουλήσει όλα. Θα παρουσιάσει η ομάδα τρελα έσοδα από διάρκειας, και αυτό θα ανεβάσει και την τιμή της ομάδας, κάνοντας παράλληλα μια τελευταία μπάζα με τα πραγματικά εσοδα των διάρκειας, που δεν θα είναι και λίγα.

Όλοι επιστρέφουν άλλωστε, ο Γιαννιώτας σε πηγάδι κατοχύρωσε?

Link to comment
Share on other sites

Όταν φύγει ο τσιπης , είτε για να προσέχει τον  Παντελο,  είτε για Ελβετία το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η εισαγωγή των 4, 7, 13 στην αρίθμηση των θυρών 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Duck_Season said:

Όταν φύγει ο τσιπης , είτε για να προσέχει τον  Παντελο,  είτε για Ελβετία το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η εισαγωγή των 4, 7, 13 στην αρίθμηση των θυρών 

Το δευτερο να παμε 2 χρονια ΟΑΚΑ και στο μεταξυ να πεσουν 10m ωστε να συμμορφωθει το γηπεδο εξωτερικα.

Link to comment
Share on other sites

13. Ο Κάτοχος Εισιτηρίου Διαρκείας δεσμεύεται να τηρεί τους ισχύοντες νόμους, τα πρωτόκολλα, τις οδηγίες, τις εγκυκλίους και αποφάσεις των δημοσίων φορέων, των υγειονομικών επιτροπών και των διοργανωτριών αρχών σχετικά με τους κανόνες διασφάλισης της ατομικής και δημόσιας υγείας.

14. Σε περίπτωση ματαίωσης/διακοπής/διεξαγωγής Αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών», ο Κάτοχος Εισιτηρίου Διαρκείας δεν διατηρεί δικαίωμα υπαναχώρησης ή/ και επιστροφή μέρους του αντιτίμου του Εισιτηρίου Διαρκείας ή/και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, baRon21 said:

13. Ο Κάτοχος Εισιτηρίου Διαρκείας δεσμεύεται να τηρεί τους ισχύοντες νόμους, τα πρωτόκολλα, τις οδηγίες, τις εγκυκλίους και αποφάσεις των δημοσίων φορέων, των υγειονομικών επιτροπών και των διοργανωτριών αρχών σχετικά με τους κανόνες διασφάλισης της ατομικής και δημόσιας υγείας.

14. Σε περίπτωση ματαίωσης/διακοπής/διεξαγωγής Αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών», ο Κάτοχος Εισιτηρίου Διαρκείας δεν διατηρεί δικαίωμα υπαναχώρησης ή/ και επιστροφή μέρους του αντιτίμου του Εισιτηρίου Διαρκείας ή/και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

 

δλδ και θα σκάσεις και ένα κάρο λεφτά και μετά αν δεν δείς αγώνα θα σε πεί και μαλάκα απο πάνω . 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, AG21 said:

δλδ και θα σκάσεις και ένα κάρο λεφτά και μετά αν δεν δείς αγώνα θα σε πεί και μαλάκα απο πάνω . 

Πιο πολύ για τον covid το έστειλα.

Link to comment
Share on other sites

Από σελίδα στο fb (football romantics):

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αποδεικνύουν για ακόμα μια χρονιά την πίστη τους στην ομάδα. 

Τα 55.000 εισιτήρια διαρκείας που διαθέτει κάθε χρόνο ο σύλλογος φαντάζουν λίγα, αφού μονάχα 200 άτομα δεν ανανέωσαν από πέρυσι (κάποιοι από αυτούς επειδή έφυγαν από τη ζωή), με την λίστα αναμονής για ένα διαρκείας να ξεπερνά τα 50.000 αιτήματα. 

Το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ χωρά λίγο πάνω από 81.000 θεατές και τα 2/3 του σταδίου έχουν καταληφθεί ήδη από τα διαρκείας. 

Φυσικά, ο σύλλογος δείχνει έμπρακτα ότι εκτιμά την στήριξη των φιλάθλων. Πριν δυο χρόνια ακύρωσε τα διαρκείας 500 ατόμων που πήγαν σε λιγότερα από 7 ματς τη σεζόν, ώστε να πάρουν τη θέση τους άνθρωποι που θα μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο συχνότερα. 

Επιπλέον, την ημέρα των αγώνων καθένας που διαθέτει εισιτήριο μπορεί να ταξιδέψει από και προς το γήπεδο σε μια ακτίνα 270 χλμ, δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! 

Κι όλα αυτά με τιμές εισιτηρίων διαρκείας που κυμαίνονται από 230€ στις όρθιες θέσεις στο «κίτρινο τείχος» ως και λίγο πάνω από 1.000€ για τις διακεκριμένες. 

Φυσικά μέσα σε όλα συμπεριλαμβάνονται ειδικές τιμές για παιδιά και ανθρώπους με προβλήματα αναπηρίας. 

ΠΟΥΣΤΗ Εθνάρχη 

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια η ρομαντική σελίδα στο φβ δεν αναφέρει πόσα πήρε με την πώληση Χάαλαντ στη Σίτι και γενικά με πωλήσεις, πόσα παίρνει από χορηγούς σε ένα δημοφιλές πρωτάθλημα και πόσο σημαντικό είναι που γεμίζει συνέχεια το γήπεδο της. Εμείς είμαστε μόνιμα 15 χιλιάδες σε ένα γήπεδο νταχάου και εκπέμπουμε θλίψη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×