Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×

AG21

Members
 • Content Count

  8,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

AG21 last won the day on May 28 2020

AG21 had the most liked content!

About AG21

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 11/19/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Καραγιάννης

Recent Profile Visitors

1,586 profile views
 1. Και τι εναλλακτική έχεις? Τι θα αλλάξει αν είχαμε διαφορετική στάση? Σε αυτή τη φάση τη πίεση την έχει ο ίδιος που θέλει να φύγει από Ελλάδα και ο ερυθρός αστέρας που θέλει να το πάρει και όχι εμείς που έτσι και αλλιώς αν μείνει θα παίζει. Δεν είναι περίπτωση χνιντ σιμαο ινσουα που θέλουμε να απαλλαγούμε.
 2. Όσο για το Βράνιες ας μείνει ελεύθερος και μετά βλέπουμε γιατί το πιο πιθανό να είναι μια πάπαρολογια για να πουλάνε εφημερίδες στους λυομενους. Πραγματικά δεν ξέρω η ΑΕΚ αν θέλει να ασχοληθεί μαζι του ή αν τελικά αναγκαστεί λόγο μη εναλλακτικών λύσεων.
 3. Το λέω τώρα ότι αν τυχως και κάτσει - λέμε τώρα - μεταγραφή του στρατού στη φενερ και πάει καλά μην αρχίζουμε να κλαίμε για το παίκτη που χάσαμε τσάμπα.
 4. AG21

  Ν.Β.Α.

  Είχε οργανωσει ο Θανάσης ελληνική κερκίδα με μηνημα του εχθές ότι θα πλήρωνε το μισό εισητηριο οποίος Έλληνας από τους πολλούς στα πέριξ της νέας Υόρκης πήγαινε σε μια συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου (νομίζω στη θύρα 13) και μαζεύτηκαν αρκετοί όπου τους έδειξε αρκετες φορε στη τιβι και έγινε αναφορά στις στις εκπομπες που γίνονται μετά με σκοπό να στηριξουν τον Γιάννη και μπακς στη δύσκολη έδρα που αντιμετώπισαν. Γενικά ο Θανάσης κάνει τα πάντα για να στηρίξει και να βοηθήσει ψυχολογικα τον αδελφό του όπως στη φάση του αιρμπολ στις βολές που του φώναζε κάτι του στιλ γραψτους στα @@σου και τέτοια.
 5. Με τόσα εμπορικά σε μικρή απόσταση στο Κηφισό και με τα άλλα που ήδη γίνονται πάλι σε μικρή απόσταση δεν είμαι σίγουρος και εγώ ποια θα είναι η εμπορική τους αξία. Το ρέμα δεν το ήξερα αλλά όλη η Αθήνα ήταν ρεματα παλιά άρα καμία έκπληξη ( εμείς είχαμε έχουμε το ποδονυπτη). Η χρηματοδότηση είναι θέμα και συνδέεται με τα εμπορικά.
 6. Άσε να μην την ανοίξουμε αυτή τη κουβεντα καλύτερα. Πολλά έχουμε να ζήσουμε σαν χώρα, ήπειρο και πλανήτη ακόμα και αυτά που ζούμε τώρα είναι απλά το τρέιλερ.
 7. Το χειρότερο είναι ότι η Ελληνικά πεθερά - αλλά όπως φαίνεται όχι μόνο όπως στη περίπτωση καρολαιν- έχουν παθολογική αγάπη για το γαμπρό τους και παθολογική μίσος για τη νυφη τους. Το ζω το ίδιο σενάριο σαν ντεζαβου σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Ο γαμπρός είναι το καλό παιδί που προσέχει τη κόρη μου ακόμα και αν είναι Μπάμπης και πρέπει να τον έχουμε πάσα και πολλές φορές τον βάζουν και πάνω από τους γιους και η νύφη ότι και να κάνει ακόμα και η ίδια η παναγια να είναι ένα στραβό θα τις βρουν μόνο και μόνο επειδή <<τολμησε>> να πάρει το γιόκα τους και να το κάνει δικό της..Άλλωστε οι Ελληνικά πεθερά βλέπει τα σκοτεινά κίνητρα και γο θέατρο της νύφης... Μόνο για αναπαραγωγή θεωρούν είναι καλές και όχι πάντα. Αντίθετα οι Έλληνες πεθεροι είναι συνήθως αυτοί που υπερασπιζονται τις νυφες και βλέπουν με μισό μάτι το γαμπρό (μαζί με τους γιους συνήθως) που τολμαει να αγγίζει τη κόρη τους. Αυτά φυσικά έχουν αναλυθεί στην ψυχολογία απλά στην Ελλάδα γίνεται σε υπερθετικό βαθμό.
 8. Όχι δεν θα με ενοχλούσε. Οι λέξεις έχουν τη σημασία τους. Σίγουρα οι δικαστές δικάζουν και βγάζουν απόφαση κατόπιν προτάσεις του εισαγγελέα και με βάση τα ελαφρυντικα. Ας μην δώσουν καθόλου σε αυτές τις υποθέσεις που είναι και το λογικό και η ισοβια να είναι ισοβια ακόμα καλύτερα.
 9. Μπορεί να έχουν θέματα χρηματοδότησης αφού θέλει να εχει ωφελος ο ερασιτέχνης αλλά και η παε να το πάρει τσάμπα χωρίς όμως να βάλει λεφτά ούτε ο δήμος. Το ταμειο ανακάμψεις είναι η λύση αλλά δεν ξέρω αν τελικά χρηματοδότηση γήπεδο και με τη ποσοστό. Και γο υπόλοιπο από τράπεζες και ποιος θα πληρώνει τις δόσεις? Γενικά φαινετσι μπερδεμένο. Εκτός του οικονομικού δεν βλέπω πως θα σκαλώσει.
 10. Υποτιμάς τις γυναίκες νομίζω, είναι ικανές για πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που πολλοί από εμάς εχουμε εντύπωση . Τελοσπαντων πολλά αν έχει η υπόθεση της γυναικοκτονιας και γενικά αχρείαστος εντελώς όρος αφού μια δολοφονία δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από κάποια άλλη αφού για μένα όλες οι ζωές έχουν την ίδια ακρυβως αξία είτε άντρα είτε γυναίκα είτε Έλληνα είτε ξένου είτε οτιδήποτε. Τώρα αν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στη ζωή μια γυναίκας οκ κανένα πρόβλημα πραγματικά αλλά μετά μην γκρινιάζουν όταν άλλοι δίνουν μεγαλύτερη αξία στη ζωή ενός Έλληνα από ένα αλλοδαπού .
 11. Εγώ αντίθετα ότι οι Β θα έχουν θέματα ενώ οι ζελες στο βοτανικό όχι. Ο βοτανικός δεν έχει τπτ γύρο και όντως ένα γήπεδο είναι αναπτυξιακό για τη περιοχή και σύγχρονος δεν θέλει πολλά έργα αφού μέτρο είναι σε απόστασης μέτρων και οδικά έργα δεν χρειάζονται αφού υπάρχει η ιερά οδός που συνδέεται με εθνική, η Πολύκαρπου και η Αγίας Άννας που είναι λεωφόροι και στις ώρες αγώνων είναι αδιοι επειδή γεμίζουν το πρωί με τα πρακτορεία ( σκοπεύουν να τα μετακινήσουν) Δεν ξέρω καθολου τη περιοχή της Τούμπας αλλά όπως έχω καταλάβει είναι πικνοκατοικημενη χωρίς οδικο δίκτυο και ΜΜΕ και υπάρχουν και αρχαία κάτω. Τι άλλο θέλετε για να μην είναι τόσο εύκολη υποθεση. Η λύση της Τούμπας είναι το μοντέλο ΑΕΚ δλδ χωρίς πολλά εμπορικά και ένα γήπεδο που δεν είναι συμβατό με τη περιοχή συν κάποια υπόγειοποίηση αλλά όπως έχω καταλάβει θέλουν εμπορικά και ρισκάρουν να βρουν εμπόδια.
 12. Δλδ άμα γυναίκα σκοτώσει γυναίκα είναι ανθρωποκτονια αλλά αν άντρας σκοτώσει γυναίκα είναι γυναικοκτονια? Καλά κατάλαβα?
 13. Απόπειρα γυναικοκτονιας σε ανήλικα κορίτσια.
 14. Γυναίκες σατανικες, άντρες τέρας, δράκος. Επίθετα υπάρχουν και για τους δύο. Εγκλήματα πάθους κάνουν και οι δύο.
×