Jump to content

Aussie

Members
  • Posts

    4,638
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aussie

  1. Άρα όντως τους πλάκωσε στα κλωτσομπούνια ο Μάρκος από το Σπλιτ. Ωραία πράγματα...
  2. Εξαιρετικό ταλέντο πριν δύο χρόνια που είχα ρωτήσει γνωστό μου Κύπριο. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται αλλά μιλάμε για 20χρονο παίκτη. Οπότε καλώς να ορίσει.
  3. Τελικά δεν χάθηκε το πρωτάθλημα μετά το Χ στο Χαριλάου, ούτε φυσικά το σηκώσαμε σήμερα. Έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά σαφέστατα βρισκόμενοι στο +2, σε συνδυασμό με το ότι έχουμε υπέρ μας όλες τις ισοβαθμίες, είμαστε το φαβορί. Δύσκολα το χάνουμε... Σε 2 μήνες πάλι με έναν πυρσό στο χέρι θα είναι ο Μαθιός και θα κάνει τον γύρο του γηπέδου σαν ψυχάκιας.
  4. Τέτοια κάνει ο Λιβάι και δεν θα τον πουλήσει ποτέ ο προχθεσινός εορτάζοντας.
  5. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το ματς και οι γνωστοί/άγνωστοι opinion makers έπιασαν δουλειά. Όποιος δεν θέλει να πατήσει το λινκ μπορεί πολύ εύκολα από τον τίτλο να καταλάβει που αποσκοπούν τα συγκεκριμένα άρθρα. https://www.sdna.gr/podosfairo/1178455_megalo-lathos-o-koselef-kai-1-0-i-aek-me-ton-kalens-vid https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/lamia-aek-to-faoul-pou-edwse-o-manouxos-prin-to-0-1/4969670 Αυτά από δήθεν αντικειμενικές σελίδες, δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω τα πιο «οπαδικά» σάιτ.
  6. Νομίζω ο @Stylianopoulos έγραψε χθες για πρεμιέρα στη Λαμία... έτυχε ή «πέτυχε»;
  7. Μάλλον εξαιτίας του τρόπου και του χρονικού σημείου που ισοφαρίστηκες. Ακόμη μια φορά που τρως γκολ στο 90+ και σου κοστίζει βαθμούς όπως ανέφερε κι ένα παλικάρι πιο πάνω μετά από Σέρρες, Τούμπα κλπ.
  8. @Captain21Έλα πες την αλήθεια, δεν έβγαλες βόλτα τον σκύλο σήμερα...
  9. Αν ανταγωνιζόσουν μονάχα τον ΠΑΟΚ, τότε ναι, θα ίσχυε αυτό που λες. Στην εξίσωση για το πρωτάθλημα όμως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχει δρόμο ακόμα αλλά έχασες σημαντικό προβάδισμα σήμερα.
  10. Δεν είχα θέμα με τον Κάλλενς πριν λίγο καιρό αλλά σαν πολλά αχρείαστα φάουλ δεν μαζεύονται τα οποία έχουν στοιχίσει κιόλας; Μαλάκας ολκής και αν το 3ο στόπερ χρειάζεται να παίζει τόσα λεπτά μέσα στην σεζόν, τότε θες κάτι πολύ καλύτερο. Τραγικές αλλαγές ο Αλμέιδα, απαγορεύεται να είναι μέσα Αραούχο και Πισάρο ταυτόγχρονα μη έχοντας αγωνιστικό ρυθμό. Από 5 πουλήματα της μπάλας είχε ο καθένας. PS: Ακόμη μια φορά που ο τερματοφύλακας δεν βγάζει πέναλτι. Στάνκοβιτς-Αθανασιάδης πρέπει αν έχουν φάει καμιά 30αρια πέναλτι τα δυο τελευταία χρόνια. Άντε τρέχα να βγάζεις διπλά σε Τούμπα, Καραΐσκάκη & Λεωφόρο πάλι.
  11. Μιας και φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας, γνωρίζει κανείς τι ισχύει με τις κάρτες και αν οι παίκτες τις κουβαλάνε στα πλέι-οφφ;
  12. Εμετικός ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος»...το περίεργο είναι ότι κάτι τέτοιοι αποκτούν και κοινό. Το πιο αστείο βέβαια είναι ότι τον έχουν βάλει να σχολιάζει κατά τη διάρκεια αγώνων και να μας επισημαίνει πράγματα τα οποία διακρίνει, χωρίς υπερβολή, κι ένα παιδάκι δημοτικού, έχοντας το ύφος του ξερόλα λες και είπε κάτι σπουδαίο. Κάτι τέτοιοι δεν θα έπρεπε να πατάνε στην Αγιά Σοφιά.
  13. Σωστός. Αυτά παθαίνεις καμιά φορά όταν γράφεις απο κινητό. Διορθώθηκαν.
  14. Έχει φιλήσει το δαχτυλίδι ο Πανουργιάς, πάμε για σβηστό διπλό. Ψιλοαδιάφορη αγωνιστική βέβαια μιας και ο Ολυμπιακός παίζει με τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ μέσα στον Παναιτωλικό (μετρά 10 σερί διπλά εκεί) και ο ΠΑΟ με Κηφισιά. Εννοείται οποιαδήποτε απώλεια βαθμών καλοδεχούμενη αλλά δύσκολα να πετάξει βαθμούς κάποιος αυτήν την αγωνιστική. Παραθέτω και το πρόγραμμα των μεγάλων ως την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. 24η Αγωνιστική Λαμία - ΑΕΚ Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ ΠΑΟ - Κηφισιά 25η Αγωνιστική ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ ΠΑΟ - Άρης 26η Αγωνιστική Άρης - ΑΕΚ Ολυμπιακός - Βόλος Λαμία - ΠΑΟΚ ΟΦΗ - ΠΑΟ Με μια γρήγορη ματιά τα υποψήφια παιχνίδια για στραβοπάτημα είναι το ΠΑΟ - Άρης, το Λαμία - ΠΑΟΚ και ίσως το ΟΦΗ - ΠΑΟ λόγω παράδοσης κυρίως. Κρατάμε πάση θυσία το +1, το οποίο είναι σαν +2 λόγω της ισοβαθμίας και γκαζώνουμε στα play off όπως πέρυσι.
  15. Τόσες φορές που τον έχει πετύχει στο πάρκο εγώ περίμενα να έχει για lock screen τον @agelos
  16. Καμία σχέση με το χθεσινό πάντως. Ο Μπίσεσβαρ είχε χώσει το χέρι του 2-3 φορές στα μούτρα του Μπακασέτα τότε. Σε αντίθεση με τον Τάισον που οριακά τον ακουμπάει (;). Στο 4:16 το στιγμιότυπο.
  17. Έτσι πρόχειρα ΑΕΚ-ΠΑΟ-Αρης-Λαμια θα πουν όχι. Τώρα το να συμφωνήσουν όλες οι υπόλοιπες (10) ομάδες για αναβολή μου φαίνεται κάπως δύσκολο.
  18. Έπρεπε κάπως να δοθεί απάντηση στο χουνέρι που μας έκαναν με τον Μπακασέτα. Πέρα από την πλάκα ευχαριστούμε όποιον είναι σε θέση να γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω και αποφασίζει να τα μοιραστεί μαζί μας, δεχόμενος καμιά 10αρια quotes σε κάθε του ποστ.
  19. Καλά και τώρα το έχεις αν είναι όλοι υγιείς. Σκοπός είναι επιτέλους μια δυνατή πορεία στην Ευρώπη του χρόνου.
  20. Όχι. Έχει γραφτεί νομίζω πως ο Κορεάτης αν έρθει τώρα θα είναι ως δανεικός και η αγορά θα πάει για καλοκαίρι. Οπότε πρακτικά τα λεφτά θα δοθούν αργότερα.
  21. Υπάρχει χρόνος και για Χουάνγκ λέτε;;; Η συνέχεια επί της οθόνης....
  22. Υπό κανονικές συνθήκες δεν έπρεπε να ασχοληθείς ποτέ ξανά με το συγκεκριμένο κλαμπ. Αποφάσισες να το κάνεις και μάλιστα να τους πληρώσεις χοντρά. Είτε η μεταγραφή ολοκληρωθεί είτε όχι το πρώτο κακό έγινε και αυτό δεν αλλάζει. Θα μπορούσες κάλλιστα να προσφέρεις το ίδιο ποσό στον Αστέρα για τον Χουάνγκ και να μην υπήρχε τώρα αυτός ο διχασμός στις τάξεις των οπαδών. Το δεύτερο κακό θα είναι να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να φανεί ότι σου έριξαν χυλόπιτα οι ναζί. Το θέμα είναι πως το ενδιαφέρον για τον Λούμπισιτς έγινε γνωστό πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο παίκτης και τώρα κινδυνεύεις να βρεθείς αρκετά εκτεθειμένος. Αφού αποφάσισες να κινηθείς για παίκτη της Ντιναμό με αγορά θα έπρεπε να είναι δεμένο από όλες τις πλευρές ότι θα καταλήξει σε εμάς.
  23. Έχε χάρη που είναι καψούρα του Αλμέιδα ο Χουάνγκ και το παλεύουμε. Θέλει να του κάνει το χατήρι ο Μελ και δικαίως. Θυμίζω πως όταν πρωτοήλθε ο Αλμέιδα προτεραιότητα ήταν ο Κορεάτης, κατέληξε στον Ολυμπιακό και μετά στραφήκαμε στον Πινέδα.
  24. Ποιο πάτημα ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα... Όταν κάποιος σε πατάει το πόδι σου μένει στο έδαφος. Στη συγκεκριμένη φάση ο αχώνευτος συνεχίζει κανονικά τον βηματισμό του, σηκώνει το πόδι από το χορτάρι και όταν αντιλαμβάνεται το χάδι του Τάισον αποφασίζει να πέσει λες και τον πυροβόλισαν. Αλλά κατάλαβε από day 1 που έχει έρθει και σου λέει άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Παγκοσμίως δεν έχει υπάρξει ομάδα που να πήρε πρωτάθλημα μόνο με πέναλτι (με εξαίρεση ξέρετε ποιον) και ούτε θα υπάρξει. Με τα ψέματα κρατιούνται στην κορυφή, αλλά όχι για πολύ.
×