Jump to content

greg_voo

Members
  • Posts

    701
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by greg_voo

  1. Βασικά αυτό είναι θέμα του τι "θέλει" το ΚΜ, αν προτιμάται η ανάγνωση από guests ή το μεγάλωμα της βάσης εγγεγραμμένων χρηστών.
  2. Ρε σεις, γιατί δεν φτιάχνουμε ένα sheets να τσοντάρει ο καθένας ό,τι μπορεί. Κι εγώ είχα καταπιαστεί κάποια στιγμή και με στατιστικά, και με την ψηφοφορία ΚΜ, αλλά με κάτι άλλο έμπλεξα, έχασαν την επικαιρότητα και κάηκαν. Μπορούν να βγουν πολλά ενδιαφέροντα γραφήματα. *Και να μπαίνουν σε members only τοπίκιο, ή να βάζουμε watermark KM, γιατί θα παέι ο κλέψας του κλέψαντος.
  3. https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/markus-peristrefomeni-karekla/70261150 Την έχω 5+ χρόνια. Μειονέκτημα τα σταθερά μπράτσα, και η έλλειψη πολλών ρυθμίσεων. Αν σου κάθεται σωστά το στήριγμα μέσης (το βασικό που δεν ρυθμίζεται), για μένα είναι απίστευτα vfm, (έχοντας κάνει και ενδελεχή μετέπειτα έρευνα αγοράς σε δρομέα, εντός κλπ, ξεκάθαρα ανώτερες μου φαίνονταν κάποιες που πλησίαζαν το χιλιάρικο, το οποίο δεν ήθελα να διαθέσω) Τώρα για την εγγύηση του ΙΚΕΑ (10 έτη) δεν ξέρω τι ισχύει.
  4. Πώς χάθηκε το κονβόι του θανάτου Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας με εντολή του επιχειρησιακού κέντρου πήγαν στα διόδια Ελευσίνας κλιμάκια ΟΠΚΕ και αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για προληπτικό έλεγχο οχημάτων με κροατικές πινακίδες. Ωστόσο, περίπου στις 20:15 κατόπιν εντολής ανώτατου αξιωματικού της ΓΑΔΑ το κέντρο διαβιβάζει να αποχωρήσουν όλες οι δυνάμεις από τα διόδια και να παραμείνει μόνο μία μηχανή της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας. www.ethnos.gr/greece/amp/274590/neafiladelfeiasokaristikaeyrhmatathselasapotontopotonepeisodionstyliariasoygiadeskaikapnogona
  5. Να σημειωθεί εδώ ότι: βιβλίο > τόμος > κεφάλαιο > σελίδα Οπότε αν δεν μας αρκεί το "αλλάξαμε βιβλίο" πρέπει να βρούμε ένα κατάλληλο υπερσύνολο, λ.χ. συγγραφέα, βιβλιοθήκη ή κάτι πιο κατάλληλο. psyhanagastikos21
  6. Κάτι αχνοθυμάμαι, από νωρίς, ευτυχώς βγάλαμε φωτό
  7. Φίλε@mobster21αυτό το Γιαννίκης / Αγαπητικός21 το κάνεις εσύ & μετά το προβάλλεις στους άλλους.
  8. Sport 24, ο πρώτος γύρος με στατιστική ανάλυση opta: https://longreads.sport24.gr/super-league-2023-1stRound/index.html?_gl=1*wrdt05*_ga*MjA1NTA1NjYzMy4xNjUyNTUxODMw*_ga_NTXG7V0NM2*MTY2ODYwNzg3My4xMzcuMS4xNjY4NjA3ODc2LjU3LjAuMA..
  9. Γκαρσία / Αραούχο είναι αντίστροφα, ο Τσινο πιέζει εδω,
  10. My two cents, από όσα είδα, έχασα τμήματα: Αρχικά, τι έχει γίνει ρε, λες και έχει έρθει από άλλη διάσταση είναι η ομάδα, δε γίνονται αυτά σε λίγους μήνες. Παίζει τόση μπάλα το γήπεδο? Μπετώστε τον άνθρωπΑ όπως και να έχει το πράγμα. Πώς να μη γινόμαστε προσωπολάτρες? Σιντιμπέ παικτούρ. Αθληταράς, μπαλάτος, δεξιά και αριστερά. Με τον Σέργιο εμείς τον βλέπουμε και έχουμε στο μυαλό μας τον παίκτη του 18 και τις γκολάρες του, και υπάρχει μια άρνηση να το δεχτούμε. Φέτος καλύπτει πολλαπλάσιους χώρους και κάνει τόσα άλλα πράγματα. Δε λέω ότι γαμάει, αλλά νομίζω αν στη θέση του ήταν κάποιος νέος παίκτης, με άλλο όνομα και παίζοντας ακριβώς το ίδιο, δεν θα είχαμε τόσα παράπονα. Άσχημα: Αθανασιάδης δεν καθαρίζει μια βαθιά μπαλιά που ξεκάθαρα ήλεγχε και γίνεται ευκαιρία. Άλλη μια παράλληλη που επίσης έγινε ευκαιρία μπορούσε να έχει καθαρίσει αν δεν ήταν κολλημένος στη γραμμή. Υποψήφιος Μάνταλος. Μάνταλος αρχίδι. Να κάνει τον τσαμπουκά πουτανιάρικα για να κερδίσει κόκκινη σε καυτό ματς να το καταλάβω. Εδώ απλά βγάζει εκνευρισμό κ στη συνέχεια γελοιοποιείται. Υποψήφιος Μάνταλος. Γκρεγκ σήμερα κυνηγώντας εισητήρια για να κατεβάσει φίλο με μπόμπιρα 6 χρόνων από Δράμα, ενημέρωσε το ΚΜ για κυκλοφορία εισητηρίων ~20λεπτά πριν το τουιτ που παρέθεσε ο Μπίλι. Συγχαρητήρια στον εαυτό μου, αλλά καλά, μόνο εγώ τελικά δεν πήρα διαρκείας φέτος και κυνηγάω εισητήρια εδώ μέσα? Να γίνει poll. ΕΔΩ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΛΑΨΕΣΚΟΥ Α, ΠκΟ ταμείο! Όλε!
  11. Το ματς πάει: -"Ω ρε πούστη, λες να χτύπησε? Ποιός είναι?" -"Εντάξει, ηρέμησε, ο Μάνταλος είναι."
  12. Στο test drive δεν το πρόσεξα να σου πω, αλλά δεν το είχα κατά νου και δεν πρόσεξα κάτι. Ελπίζω ότι ο θόρυβος θα καλύπτεται από τη μουσική που παίζει μόνιμα 🤘. Απίστευτο αυτό με το mazda, το ειχα δει πριν κανα μήνα. Είπαμε για ίδια πλαίσια κλπ, αυτοί εδω το ξέσκισαν, όντως το μόνο που αλλάζει είναι το σήμα. Πάω σε van εκδοση που δν νομίζω ότι βγάζει η mazda, και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- παραλαμβάνω Δεκέμβρη.
  13. Αδη είναι μεγάλη η διαφορά cvt me ecvt. Τείνει σε ηλεκτρικο. "The eCVT found on the Toyota Prius and other hybrids differs from CVTs found in other vehicles, because it does not use a belt or chain connected to a pair of variable pulleys. Instead, an eCVT uses electric motor/ generators to control the speeds of planetary gearset components. This allows the eCVT to continuously change the gear ratio, keeping the engine’s rpm in the sweet spot. Just like when driving other CVT-equipped vehicles, drivers of vehicles with eCVTs don’t feel the step change common to traditional automatic transmissions, yet the mechanisms (planetary gears) to achieve acceleration are largely the same."
  14. Λόγω επικείμενης απόκτησης υβριδικού yaris (αναμένεται), και διερεύνησης επί του θέματος, οι όροι "αυτόματο" και "υβριδικό" είναι πολύ γενικοί. Τα ecvt κιβώτια της toyota πάνε πακέτο με τις υβριδικές εκδόσεις, και σε αίσθηση νομίζω τείνουν περισσότερο σε διπλού συμπλέκτη/ηλεκτρικό παρά σε κλασσικό κινητήρα. Μου φάνηκε "άλλο πράμα" στο test drive. (cc @MITSAKLAS έχει ήδη επιβεβαιώσει). Τα κλασσικά παλιά αυτόματα είναι κάποιες φορές απάλευτα.
  15. Έρχονται αυτοί οι Μουκουντήδες και οι Πινέδες και δεν απολαμβάνουμε πια μάνταλους και σβάρνες.. Θα μάθουμε να ζούμε με αυτό... Πελαδο σε ευχαριστώ. Έκσταση, η εμπειρία φέρνει σε ψυχοτρόπα..
×