Jump to content

JOSS

Members
  • Posts

    3,523
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by JOSS

  1. Τα κάνουν οι στοιχηματικες αυτά και στα σερβίρουν ως απόδοση σκορ, κατάκτησης κλπ. Για μένα το ζουμί των analytics ειναι στις μετρικες στο γηπεδο , στο scouting, στους χώρους κλπ.
  2. Αυτό είναι και το μόνο ποδοσφαιρικά λογικό σενάριο. Αλλά είναι τέτοια τα φράγκα και οι αγορές που στοχεύουν εμπορικά που έχουν γαμηθει τα πάντα. Μόνο πρωταθλητές , μόνο κυπελλούχοι (ή φιναλίστ), ούτε προκριματικά .
  3. Ισχύει, απο την άλλη δεν ξέρω κατα ποσο όλοι θέλουν να υπάρχουν ματς στο χέρι . Αν και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις ημερομηνίες.
  4. Μεταξύ τους πρέπει να πέσουν νομίζω . Σκεφτείτε μόνο να γίνει κανα κουλό και να περάσουν και οι 2 και να παίξουν πχ ημιτελικό μεταξύ τους όποτε να έχεις δεδομένα φιναλίστ . Μεταξύ τους να σκοτωθούν να γαμηθουν να αφήσουν το πρωτάθλημα και να καθαρίσει (τον γαύρο ιδανικά ) καμία Φιορεντινα , Βίλα στα ημιτελικά .
  5. Σε σύγκριση με τους δικούς μας τους θεωρω καλύτερους . Αν και ο Στάνκοβιτς έχει αρχίσει να βγάζει μια σταθερότητα τουλάχιστον .
  6. Φυσικα θα είχαν αποκλειστεί. Είναι χαωτικη η διαφορα μας στο τέρμα με τους άλλους 3
  7. Δεν μπορείς να πεις πως πήραν πρόκριση λόγω τερματοφύλακα. Για εμάς αντίστοιχα μπορείς να πεις ότι βγήκαμε τελευταίοι στον όμιλο λόγω αυτού
  8. Ε καλά μπορούσαν να βάλουν αλλά 2 στο πρώτο . Τώρα σε ματς που λήγει 5 1 να λες τους έσωσε ο τερματοφύλακας δεν είναι σοβαρό
  9. Εμείς πάντως ανεβήκαμε πολύ εδώ . Πέρσι τα γκολ μας ήταν λιγότερα από τα expected αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα βοήθησε πολύ από όταν άρχισε να παστελωνει ο Πόνσε. Καλό θα ήταν να είχε και αντίστοιχο δείκτη μόνο για τα παιχνίδια του top 5.
  10. Δεν έχει Ελλάδα φυσικά αλλά για όποιον ψήνεται να δει καλύτερα τι παίζει και να ασχοληθει μόνος του με ελεύθερα δεδομένα από statsbomb και wyscout παλαιοτερων σεζόν προτείνω εδώ . Έχει επίσης πολύ και απλό έτοιμο κώδικα που μπορείς απλά να τον μοντάρεις πχ κατά τα γούστα σου . https://soccermatics.readthedocs.io/en/latest/gettingstarted.html
  11. Όταν σκεφτομαι πανό ΑΕΚ πρώτα στο μυαλό μου έρχεται το λευκό της ορίτζιναλ , μετά Λαμπρινή, μετά Πειραιά . Αλλά νομίζω αυτό ήταν πολλα παραπάνω .
  12. Όλους τους έχουμε, ξεκολλάτε, τώρα αρχίζει. Ας φοβουνται οι γαυροι μην χρειαστει να πεταν παλι μπαλες μεσα.
  13. Φαντάσου να είχαμε χάσει και κάνα ντερμπυ τι θα διαβάζαμε. Ήρεμα μωρέ.
  14. Εντάξει εγώ το έπαθα με Πανσερραϊκό αυτό και λέω πάει τελείωσε φέτος το γαμήσαμε. Αποδείχθηκε πως το πρωτάθλημα έχει αλλάξει. Κανείς δεν κάνει μεγάλα σερί, κανείς δεν είναι σκάλες πάνω. Όλα θα πάνε ως το τέλος. Για αυτό υπομονή και στήριξη να το ξαναπάρουμε.
  15. Ε ναι , γενικά δεν ξέρω γιατί νομίζουμε ότι γίναμε Μάντσεστερ Σίτυ της χώρας και ότι έπρεπε να είμαστε 10 βαθμούς μπροστά κλπ. Και φέτος όπως και πέρσι θα ειναι αίμα και άμμος.
  16. Μαζέψαμε λοιπόν ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, χωρίς καμία ήττα σε ντερμπυ ενώ πέρσι είχες 3 ήττες
  17. Ποια ήταν η βαθμολογία πέρσι πριν τα πλευοφ την έχει κάποιος ;
  18. Ψυχραιμία συνιστώ και υπομονή για την κλήρωση. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα.
  19. Σιγά αντί για έναν βαθμό μπροστά είσαι έναν βαθμό πίσω . Εκεί που σου έκανε ένα Χ με βου τώρα πρέπει να τον πάρεις στα φιλαδελφεια . Οκ
  20. Η εικόνα μας ήταν φουλ φοβική στο τέλος για άλλη μια φορά. Δυστυχώς ο πάγκος δεν μπορεί να προσφέρει πολλα ή τουλάχιστον στον βαθμό που το έκανε πέρσι. Το 2ο σετ αλλαγών είναι ανεξήγητο και κόστισε το μάτς.
×