Jump to content

mporat

Members
  • Posts

    6,433
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Everything posted by mporat

  1. Από την Πορτογαλία βγάζουν ότι ο πρόεδρος της Πόρτο ενημέρωσε πως ο χοντρός πληρώνει τη ρητρα του Καρμο. 17.5 εκατομμύρια λέει. Και μετά ξύπνησαν.
  2. Ρε σοβαρευτειτε ρε τι κάνετε εκεί, έτσι θα γαμησουμε τους γαυρους;
  3. Τελικά θα τον κρατήσουμε αυτόν; Είναι κι ευπαθης και έχει χασει 534 ματς.
  4. Ε ρε μυστική πουτσα που έχει να σας ρίξει ακόμα
  5. Ούτε ο Πογετ φταίει, ούτε το κακο ριζικο μας. Βάλε Σιμανσκι Πινεδα εκεί στο κέντρο σήμερα κι όλα αλλαζουν. Άκου Μανταλος Κουρμπελης.
  6. Η εθνική δεν έχει χαφ αλλά αν δείτε την αξία των χαφ της Γεωργίας θα κλαψετε. Οι μόνοι παίχτες τους που έχουν κάποιο value και μάλιστα υψηλό, είναι ο τερματοφυλακας τους που παίζει στη Βαλένθια κι ο Κβαρατσχελια. Όλοι οι υπόλοιποι είναι επιπέδου Σενγκελια στον Παναιτωλικό. Αυτούς δεν κατάφερε να αποκλείσει ο πολύς Τσιμικας, ο Φωταρας της πλάκας, ο Τάσος ο χοντροκωλης που παίρνει ενάμισι εκατομμύριο, ο Πέτρος ο Μανταλος. Πάλι καλά λέω εγώ γιατί αυτά τα τουρνουά τα απολαμβάνω περισσότερο χωρίς το θόρυβο της εθνικής παλιγγενεσιας. Θα πήγαινες δηλαδή να παίξεις 3 ματς στη Γερμανία με χαφ Μανταλο, Σιωπη και Κουρμπελη. Γελάνε ηχηρα κάπου ο Καραγκούνης με το Ζαγορακη, τον Κατσουρανη και το Μπασινα.
  7. Κάτσε να μπούμε λίγο στο νόημα γιατί με τη διακοπή έχω αποσυντονιστει
  8. Ας έχουμε στο νου μας βέβαια πως, αν σήμερα βάλει το Ροτα απέναντι στον Κβαραντονα ο Πογετ, θα έχουμε δράματα και ίσως χάσουμε εντελώς ένα δεξί μπακ λόγω της κόκκινης κάρτας μετά το πουτανιασμα που θα υποστεί.
  9. Τα σημαιακια και οι γιορτές φταινε μόνο σε όσους ζουν με γουρια και λαμπάδες στον Άγιο Γεράσιμο. Στην πραγματικότητα, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θέλει και τέτοια για να ξεσηκώσει όσους είναι μόνιμα καθιστοι κι αμιλητοι. Αν η ομάδα είναι καλά, θα κερδίσουμε. Αν όχι, ας μην κατηγορησουμε ένα σημαιακι μιας και εδώ συζητάμε για μπάλα.
  10. Και με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ με Σεζαρ σημαιουλες είχαμε πάντως.
  11. Αν το έβαζε, έπαιρνε +5 εκατομμύρια στη μεταγραφή. Τώρα μόνο με το ξεπεταγμα και το καλό πλασέ +3 σίγουρα. https://x.com/tigosports_cr/status/1771633253004325230?s=46
  12. Ο,τι κι αν είχε σιγά μην τον έβγαζε. Οι υπόλοιποι 10 της αρχικής ενδεκαδες του Τρινινταντ δεν φτάνουν το 1/10 της αξίας του Λιβαι.
  13. Πάμε πατρίδα, πάμε Καζακστάν!
  14. Δεν τον είδα σήμερα κι έψαχνα μήπως ήταν στην εθνική αλλά ούτε εκεί ήταν. Οπότε κατάλαβα πως θα μας αφησει λογικά το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να έχει άλλη υπομονή ο Ματίας.
  15. Μακάρι δε λες τίποτα, έχουμε διαβάσει όπως είπες κι εσύ χίλιες δύο ανοησίες για το Σερχιο, αλλά δεν έχει ανάγκη τα καλά λογια γιατί πάντα τα κερδίζει μόνος του με το πάθος του. Είναι η σημαία μας και πρέπει να μείνει εδώ πάση θυσία.
  16. Επίσης, μάλλον δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό και λέω να το πω, ο Γαλανοπουλος είναι για αποχώρηση ε;
  17. Ορισμένες διαπιστώσεις από το φιλικό: - Πόσο μου είχε λείψει η ποιότητα κι η απλότητα του Μουκουντι. Καλός κι ο Καλενς σε γενικές γραμμές αλλά οι κινήσεις του Μουκου δείχνουν ηρεμία και βοηθούν στο χτισιμο της ανάπτυξης από τις πίσω γραμμές. Δεν αντικαθισταται εύκολα. - Ο Λιουμπισιτς του χρόνου θα μας βγάλει τα μάτια. Σήμερα στο ημίχρονο τα είχε φτυσει σε ρυθμούς Αλμειδα, μετά από προετοιμασία θα είναι μαγικός. - Αραουχο, Γιονσον θετικοί με τον Σερχιο να δίνει ελπίδες για καλα πλειοφ. Με αυτόν καλά δεν το χάνουμε. Τέλος, ένα μπράβο στον κόσμο της Κύπρου που γέμισε το ένα πέταλο, εξαιρετική ατμόσφαιρα φάνηκε να έχει και τους χάρηκα. Αντε να έρθει η άλλη Κυριακή, καλή η τζουρα που πήραμε σήμερα αλλά πρέπει και να γαμησουμε τον πουστη τον Ολυμπιακό.
  18. Τώρα ψάχνεις κι εσύ λογική
  19. Στο ποστ του Τσουμπερ με τη φώτο από τη συνέντευξη.
  20. Όπου πάει η ομάδα, σταρ είναι ο Ματίας κι αυτό είναι υγεία για μένα. Αν είναι όνειρο ας μην ξυπνήσουμε ποτέ.
  21. Άραγε βλέπει ο υπουργός; https://www.facebook.com/share/r/y9LZM91RyYokxYQm/?mibextid=UalRPS
  22. Να σε πετύχει κανένας κεραυνός καημενε να κλαιμε. Αυτός σε λίγο θα μας βάλει και βίντεο να φτιάχνει ταραμοσαλατα.
×