Jump to content

Janjanin

Members
  • Posts

    2,476
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
    Ντέμης Νικολαίδης

Recent Profile Visitors

3,210 profile views

Janjanin's Achievements

1990 - Λιγκ καπ μοναδική κάτοχος με τρεις διαφορετικούς τίτλους -

1990 - Λιγκ καπ μοναδική κάτοχος με τρεις διαφορετικούς τίτλους - (12/25)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Καλημέρα στην αιωνόβια αρρώστια μας με τον αιώνιο βυζαντινό αετό της. There's no limit to what I feel We climb higher and higher Am I dreaming, or is it all real?
  2. Πάντα χρειάζονται χρήματα για να αγοράσεις κάτι που θέλουν πολλοί. Ομοίως χρειάζονταν χρήματα για να αγοραστεί ο Λιβάι πριν χρόνια και να μην πωληθεί πέρσι το καλοκαίρι ο Λιβάι. Για το χρηματικό είπε πως υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης ΑΛΛΑ θεωρώ είμαστε όλοι σίγουροι πως αν ο Αλμέιδα εγκρίνει κάποιον ο ιδιοκτήτης θα προσπαθήσει να τον πάρει.
  3. Ο άνθρωπος φέρεται να δήλωσε πως: 1) Θέλει για πολλούς λόγους ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ παίχτες. 2) Λαμβάνει πλέον ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ υπόψη τον αριθμό των μη κοινοτικών στο ρόστερ 3) Θέλει να προσπαθήσει να αναβαθμίσει όσους είναι δεκτικοί από την Β ομάδα. Λέει ξεκάθαρα πως θέλει νεαρούς και καλούς παίχτες που θα αντέχουν την 90λεπτη ένταση, μέσα σε ένα σταθερό ρόστερ το πολύ 30 παιχτων λόγω του αυξημενου αριθμού αγώνων. Πιστεύει πως ανεβάζοντας την αξία των νέων θα κάνει την ΑΕΚ κλαμπ στο οποίο περισσότεροι νέοι θα έρχονται στο μέλλον. Οπότε Η ομάδα ψάχνει για νέους με μεγάλο Potential και Work Rate, Determination Physical Attribs. (Ό,τι ψάχνουν όλα τα σοβαρα κλαμπ στο κόσμο δλδ) Το να καθόμαστε και να λέμε εμεις "Φέρε τον 30αρη παιχταρά" προφανώς δεν αγγίζει καθόλου τις μελλοντικές εξελίξεις.
  4. Οκ μηδεν σοβαρότητα. Δεν ξανασχολουμαστε.
  5. Είναι σαφές πως δεν μπορείς να ζητάς από τον καλό κυριούλη να σου φτιάξει σύνολο όταν οι καλοί παίχτες ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν. Καλό σύνολο που φτιάχνεται με παίχτες που δεν θέλει κανείς, απλά δεν υπάρχει.
  6. Μια χαρά βίντεο έβγλε ο Αρναούτογλου και παραδέχθηκε κιόλας πως έκανε λάθος εκτίμηση και ο Ροδόλφος βγήκε πατάτα. Πολύ λίγοι παραδέχονται δημόσια τα λάθη τους. @Agent HAF Πολύχρονος
  7. Η ΑΕΚ όπως πάντα είναι επίφοβη. Σαν κάτι να μας ειδοποιεί πως πάλι οι αλληνοί θα πάρουν το ροζ και μεις θα μείνουμε με το π στο χ.
  8. Δεν τον κρίνουμε με βάση την κουλτούρα του. Είναι τόσο καλοζωισμένος εκατομμυριούχος, που δείχνει να απορεί με την ματαιότητα του τρεξίματος μέσα στο γήπεδο.
  9. Οι αντίπαλοι προσαρμόζουν ενεργητικά την άμυνα τους επειδή έχουν μελετήσει όσα έγιναν πέρσυ και εξακολουθούν να το κάνουν και φέτος. Είναι σαφές πως όσες αλλαγές έγιναν στον τρόπο παιχνιδιού μείωσαν το θέαμα αλλά κράτησαν την υπεροχή στα ίδια επίπεδα με το 22-23.
  10. Υπάρχει και πιο φυσιολογική εξήγηση. "Μίλησα με αρκετούς μετά το ματς, τους ρώτησα πως είναι, κάναμε προπόνηση με διαφορετικό τρόπο για να ήταν έτοιμοι σήμερα." δηλώσεις Αλμέιδα από κυβερνητικο
  11. Απάντησε ο ίδιος ο Αλμέιδα σήμερα πως έχει μείνει μία διοργάνωση και πως οι παίχτες είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία όταν αυτή τους δίνεται. Μίλησε και για τον Πήλιο.
  12. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην κρήτη αναβλήθηκε
  13. Να σημειωθεί πως είναι τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Γκατσίνοβιτς είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
  14. Έπαιξε καλά. Όπως θα έπρεπε να έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα μιας και δεν χρειάστηκε προσαρμογή. Μακάρι ο Αλμέιδα να τον boostαρε και να ξεχνάει τα ψυχολογικά του, αν δεν συνέλθει όμως, εξακολουθεί η σωστή λύση να είναι η πώληση.
×