Jump to content

bladerunner21

Members
  • Posts

    16,138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    58

bladerunner21 last won the day on March 23

bladerunner21 had the most liked content!

3 Followers

Converted

  • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
    Ντέμης Νικολαΐδης

Recent Profile Visitors

8,394 profile views

bladerunner21's Achievements

2022/23 - Η αγέλη του Αλμέιδα σκορπάει τρόμο και τα σηκώνει όλα -

2022/23 - Η αγέλη του Αλμέιδα σκορπάει τρόμο και τα σηκώνει όλα - (25/25)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Posting Machine

Recent Badges

11.1k

Reputation

  1. Έχει αρχίζει η ναζέλα να... σπέρνει αρθράκια για την ΚΕΔ κ την διαιτησία του monoballa στο πιο... μεγάλο κ...."εγκυρο" sportfm. Ένα site που τρέχει νάζελος ρεπόρτερ κ πιθανών ιδιοκτησίας Αλφζ κ αυτού. Με δήθεν εσωτερική κ έγκυρη πληροφόρηση κ ανυπόγραφα άρθρα για το συγκεκριμένο κομμάτι. Φυσικά στην ζωή τπτ δεν μένει κρυφό, ειδικά σε αυτό το επίπεδο.
  2. Έχει γράψει κ έπος ο ρεφ του ντέρμπι https://extra.ie/2021/09/02/sport/soccernews/referee-ireland-portugal
  3. Μεγάλη υπέρβαση του προέδρου το συγκεκριμένο, σε σημείο ανησυχίας.
  4. To πρώτο ban μετά το σβήσιμο των 5 ban κ.ο.κ.
  5. https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2319009/doykas-ehoyme-enan-marathonio-mprosta-mas-gia-ton-botaniko-den-eihe Δυσκολίες λέει...Μαραθώνιος λέει....
  6. https://www.transfermarkt.com/zanos-savva/leistungsdaten/spieler/928900 Πέτυχε κ μια γκολάρα χτες εναντίον της Αυστρίας U21.
  7. Τον κατάπιε ο Ρότα που πήρε την θέση του.
  8. Όταν δεν μπορείς να αποκλείσεις Καζακστάν κ Γεωργία για να πας Γιούρο τότε γμτο. Ξεκίνα το ξήλωμα, κάνε ριζική ανανέωση κ περίμενε να παίξεις με τον Γιβραλτάρ δεν ξέρω.
  9. Κάτι από τα παλιά. http://www.parakato.gr/2014/07/1200-186.html Εδώ είχαμε αποκάλυψη κ πλήρη περιγραφή το πως πληρωνόνταν το τότε παρακράτος του Κρόκους μέσω του κρατικού ΟΠΑΠ. Αλλά μαζί τα φάγαμε. Όλοι είναι έξω, κάποι μάλιστα είναι κ.... αντικειμενικοί στο... επάγγελμα. Edit: 186 δις ζεστές δραχμούλες.... κέρδισαν τα... παιδιά. Πάγκαλε φχαριστώ.
  10. Υπάρχουν φήμες ότι θέλει να αγοράσει την Ανόρθωση ο Βαγγέλας.
  11. 4 ομάδες είχε η Ελλάδα στο BCL φέτος οπότε αν δεν μας περάσει κ ο μπαοκ λογικά δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω ότι ο Κολοσσός είχε θέμα κ με το γήπεδο κ αν θέλει να παίξει στο BCL θα πρέπει να βρει γήπεδο στην Αθήνα. Να δούμε βέβαια μην έχουμε καμιά συγχώνευση Eurocup κ BCL γιατί ακούγονται διάφορα κ εκεί αλλάζουν οι συνθήκες.
  12. To πρόγραμμα που θα έχει η ΑΕΚ στα play out είναι το παρακάτω: ΑΕΚ-Μαρούσι Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ ΑΕΚ-Λαύριο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Καρδίτσα-ΑΕΚ
×