Jump to content

Nea makri neo afm

Members
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nea makri neo afm

  1. αδελφέ εμείς ξυπνάγαμε με μπύρα και τώρα κοντεύουμε να φτάσουμε τα τρία παιδιά και τα δύο διαζύγια
  2. εδώ που τα λέμε είναι ντροπή για τη νορβηγία
  3. Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν, μπάλντροκ με κάτι ποδαράκια παιδικά δεν κάνει, μπήκε ο ρότα και από συνήθεια με τον άμραμπατ πάτησε δέκα φορές περιοχή.
  4. βρήκα δύο κολλητά οκ,δεν ξέρετε να χειρίζεστε τα συστήματα ρε
  5. μία απίθανη ιδέα σε 5-6 χρόνια θα ήταν ματίας σε ρόλο έντουαρντς και κόουτς κάποιος νέος δικός του, οκ τα όνειρα είναι τζάμπα. Χρόνια πολλά ΚΜ!
  6. Η ΑΕΚ του Ματίας αυτήν την Εθνική με κέντρο Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Πέλκα θα την έκανε να χρειάζεται 10 αλλαγές στο 60. Παρόλα αυτά η Εθνική δείχνει ένα σοβαρότατο πρόσωπο και κάθε πορεία προς διοργάνωση που είναι αξιοπρεπής μας ανεβάζει επίπεδο και ρίχνει και κάμποσο την τοξικότητα, το ματς με Γεωργία θα είναι σαφώς ντέρμπι.
  7. μόνος μου αεκ οφη 3-0 με ντέμη, με πατέρα πρώτη φορά οακα βάζελος ΑΕΚ 3-0 σαν να θυμάμαι εθνική εορτή (25 Μαρτίου, έχει γίνει τίποτα τέτοιο?) με τερατώδη κόσμο και από τις δύο πλευρές, νομίζω ήταν περίοδος που και οι δύο είχαν ομαδάρες.
  8. γενικά με βόρειους στο στυλ είμαστε μακριά θα μπορούσε να γίνει, με γάβρους με βαγγέλη και με βάζελους να πανηγυρίζουν για νεκρό αντίπαλο οπαδό , σε ιστορία που οργάνωσαν αυτοί, ποια ακριβώς συνεννόηση θα γίνει?
  9. μάρτυρες κατηγορίες, έγγραφα, μάρτυρες υπεράσπισης, κατηγορούμενοι, αγόρευση εισαγγελέα, αγόρευση δικηγόρων και βλέπουμε, ποινική διαδικασία πρέπει να έχεις πάνω από όλα γερά πόδια και μέση, δεν στέκεσαι αν δεν είσαι fit.
  10. Γυναίκες καλές με άντρες συνηγόρους και κατηγορούμενους.
  11. μην ανάψει κανά καπνογόνο από τη χαρά του ο Μίχος γιατί την γάμησε
  12. όλα βοηθάνε μην ανησυχείς, τα πράγματα θα πάνε καλά.
  13. μπράβο σε όλους, μη στέλνετε άλλα μπας και γίνει η πιο δύσκολη νομική δουλειά που υπάρχει δηλαδή ξεκαθάρισμα και εκτύπωση
  14. μια χαρά είναι μπράβο, μιλάμε πάμε για το θαύμα, νόμος τέρας
  15. όποιος έχει φωτογραφίες από παρόμοια πρόσφατα σκηνικά σε ταράτσες , υποδοχές , αναχωρήσεις αποστολών με καπνογόνα να μου στείλει γρήγορα
  16. Από ματς που ήμουν μέσα , το 4-3 με τον γάβρο και το 0-1 τούμπα με τον Ναλιτζή(αν και ματς αδιάφορο). Το 4-3 είχε την προσμονή δεκαετίας και τι δεκαετίας μέσα του, ήμασταν σίγουροι ότι θα μας το δώσει ο Θεός τουλάχιστον για τον Ντέμη, να ολοκληρωθεί ένα όνειρο. Δεν έχει νόημα να πω τι έγινε πριν, πορεία περισσό , οακα κτλ, η βραδιά έκλεισε με εμένα και φίλο στο Α.Τ. Κηφισιάς δήθεν για εξακρίβωση, είχα πει μία εξυπνάδα σε έναν τροχαίο , τέλος πάντων ασήμαντο. Το 0-1 με Ναλιτζή επειδή οκ είναι τεράστια χαρά να καρφώνεις τέτοια γκολάρα στο 90, ειδικά για όσους ζούσαμε τότε Θεσσαλονίκη, με όλα τα ωραία της , πιο πριν πούλμαν, περιφερειακός, δήθεν φόβος για πέτρες κτλ, τελικά οκ ποτέ δεν γινόταν τίποτα, την επόμενη μέρα μετρόπολις, πετρουλάκης, πρέπει να ζούσε τότε και παρασίδης, όλος ο χαβαλές. Από ματς που δεν ήμουν μέσα , πέρσι όταν τελείωσε το ματς με τον Άρη, έβαλα τα κλάμματα για αρκετή ώρα, μετά αεροδρόμιο, χαρά, ταλαιπωρία κτλ. Αναπολώντας τα παραπάνω, σκέφτομαι ότι είναι αδύνατο να περιγράψεις σε κάποιον τώρα 20-25 χρονών που έχει δει δύο πρωταθλήματα και κανονική ομάδα, γηπεδάρα κτλ, την 20ετία της ερήμου 1998-2018.
  17. πιστεύω ειλικρινά ότι θα συνέλθω από τα νεύρα και την πίεση την πέμπτη ξέρω γω,δεν μπορώ να πιστέψω τα φετινά εγκλήματα.
  18. Αυτοί στηρίζανε μέχρι και Μαρινάκη ρε για να χάσει ο Κλοπ
  19. Άδη έκανες καμιά βόλτα έξω? Είδες καμιά συρροή σαλιγκαριών να γυρνάνε πάλι στο καβούκι τους?
  20. Για όσους λίγους βρίσκονται κοντά στην εθνική σύνταξη και ανέβαιναν εκείνη την αποφράδα μέρα προς την Ειρήνη το σύνθημα ήταν "ΑΕΚΑΡΑ, ΑΕΚΑΡΑ,ΑΕΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ., ΓΑΒΡΟΙ, ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 89 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΜΙΑ ΨΩΛΑΡΑ ΝΑ"
  21. αυτά είναι για τα αρδάκια και τους χαχόλους ένθεν κακείθεν, ας μην μιλήσουμε για την αρκούδα του ποντένσε που γύρισε το 0-1 στο 80 αλλά να μιλήσουμε για το χέρι(?) του πόνσε που έκανε το 3-2 4-2
×