Jump to content

Dali 21R

Members
  • Posts

    754
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dali 21R

  1. Το πιο κομβικό ματς των Playoffs . Η ομάδα όποτε έχει τεσταριστεί σε τέτοια ματς τα έχει βγάλει εις πέρας. Θα τους γαμήσουμε ξανά.
  2. Μετά από εκλογή ΓΑΠ έπρεπε και Κυριακή του Πάσχα να παίξουμε.
  3. Ας το κάνουν όποτε θέλουν , εκεί θα είμαστε να περιμένουμε να τους πελεκίσουμε. Τα εισιτήρια πότε θα βγουν όμως που ετοιμάζομαι για γηπεδικό reunion με τρελό παρεάκι
  4. Όπως ειπώθηκε ήδη είναι κομβικότατο ματς ψυχολογίας για τη συνέχεια. Εμείς φαίνεται έχουμε πάρει τα πάνω μας αλλά και στο μεταξύ μας ένας ποντένσε μας είχε κάνει τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί , χωρίς απουσίες και αθ τους πελεκίσουμε. Με νίκη τα θεμέλια είναι πολύ γερά. Πάμε μωρη ΑΕΚάρα . ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ 7... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ 8...
  5. Ξεκινάμε με νίκη και βάζουμε τα θεμέλια . Οτι έγινε στην κανονική διάρκεια , έγινε. Τα διαγράφουμε όλα και πάμε playoffs με τα όλα. Μαχαίρι στα δόντια για όλα τα ματς και να μην υπάρξει ο παραμικρός καθησυχασμός. Γάμησε τους όλους ΑΕΚΑΡΑ. Μη σταματήσεις πουθενά.
  6. Χαχαχααχχα ερχόντουσαν με ρωτάγανε που να φάνε κοντα στην Αγια Σοφια και πως θα μου φανεί να παίζουν τελικό κονφερανς. Δεν έχετε μάθει τόσα χρόνια 🤣😂💦💦
  7. Εμένα μου φαίνεται κακό με τα δύο δύσκολα εκτός στο τέλος. Και δεν ξέρω αν πάμε τάπα πρώτο γύρο.
  8. Δυσκολεύτηκα πολύ μεταξύ Πήλιου και Σιντιμπλέ αλλά επέλεξα τον Πήλιο. Κουτσάρισμα πολύ καλό μόνο και μόνο γιατι βγήκανε όλοι 100% , αλλιώς ήταν φυσιολογικό. Πόνσε Mvp.
  9. Υπερβολή να βγάλεις λιβάι ημίχρονο ενώ χάνεις.
  10. Βγάλε σιντιμπε και βάλε μια σαλιάρα.
  11. Ολα τελικά θα είναι κλειστά και αναμένουμε για τους ελεγκτές εναεριας κυκλοφορίας που έχουν επίσης κηρύξει απεργία αν θα την βγάλουν παράνομη ή οχι. Μέχρι τώρα πάντως απεργούν και αυτοί.
  12. Μάγκες δε βλέπονται αυτοί μετά τη φυγή της γριάς και όχι μόνο αυτό, το οτι πήρανε αποτελέσματα και περάσανε όπως περάσανε και στο κύπελλο έκρυψαν κατω απο το χαλάκι τις χάλια εμφανίσεις. Αλλά δε φταίει κανας άλλος. Εμείς φταίμε που δεν περάσαμε στο κύπελλο να τους πελατιάσουμε. Πάντως είναι χαλαρά μέσα στο παιχνίδι να το πάρει ο Άρης το κύπελλο.
  13. Επίσης Πήλιος όπως λέει και ο αρδ τους εχει κανει γιο γιο αλλά είναι τελείως αναποτελεσματικός.
  14. 2-0 αντί 5-0 . Η ομάδα με το ένα ματς τη βδομάδα φαίνεται αλλαγμένη και πιο ανάλαφρη. Γκατσινοβιτς συνεχίζει να ανεβαίνει τα τελευταία ματς. Μακάρι να έχει την αντίστροφη πορεία από περισυ που ήταν κακός στο 2ο μισό και καλός στο 1ο. Λιβάι θα βγει 1ος σκορερ με μιση σεζον.
  15. Αλλαγές άμεσα θέλει. Χάνουμε μέτρα και δεν έχουμε καθαρό μυαλό. Βασικά αρχίσαμε αυτή την κλασσική κοιλιά που κάνουμε και στη συνέχεια το ρουφάμε σε κομβικό σημείο.
  16. Δε μπήκαμε καλά, τώρα πήραμε μέτρα και ανεβήκαμε αλλά σάπιο ματς. Βίντα μου φαίνεται λές και σήμερα είναι ενα σκαλί πιο αργός από τους αντιπάλους.
  17. Δεν ισχύει οτι απαξ και η μπάλα παει προςς το τέρμα το χρεώνεται το φορ οτι και να γινει;
  18. Ελίασον ξενερώνει οταν δεν βγάζει ασσιστ και πρέπει να τελειώσει τη φάση.
×