Jump to content

In A.E.K We Trust

Members
  • Posts

    774
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by In A.E.K We Trust

  1. O Μασούρας είναι διαχρονικά εξαιρετικός. Μακάρι να τον φέρναμε.
  2. Στους τελευταίους 3 αγώνες: 10 γκολ βάλαμε, 6 γκολ φάγαμε.
  3. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Δεν έχουμε εικόνα από τις προπονήσεις και τα εργομετρικά. Τί σου είναι ο άνθρωπος! Τα πάντα ρει! Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο θεός γελάει. Δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στο μυαλό του Αλμέιδα. Κοίτα, όρκο δεν παίρνω, όλα είναι ανοιχτά. Τέλος ρεπορτάζ.
  4. https://www.facebook.com/watch/?v=376114835026259 Καύλα, ανατριχίλα. Λίγο έμεινε!
  5. Διαβάζω εδώ την περιγραφή της: https://www.sport-fm.gr/events/21978887 Δεν βλέπω κάτι ακραίο, πέρα από το "18:14: Απίθανα πράγματα, η ΑΕΚ ξετυλίγει τα δώρα του Τζουκάνοβιτς και καθαρίζει από ημίχρονο το παιχνίδι." Υπάρχει και άλλο που δεν πρόσεξα; Γενικά οκ έχει κάποιες περιγραφές θαυμασμού για τον αστέρα αλλά και ένα στυλ "ε καλά έβαλε κάτι γκολ εκεί πέρα η ΑΕΚ, τίποτα ιδιαίτερο".
  6. ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΡΕ, ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
  7. Ίσως έχει να κάνει με την κάθετη νοητή γραμμή, την "κάθετη σκιά" της μπάλας πάνω στη γραμμή.
  8. Αυτό μαζί με το άλλο του Πόνσε στο 1ο ημίχρονο, πρέπει να είναι 1 xGoal
  9. Τσώχο, θέλω ενημέρωση αύριο Δευτέρα για τον αν έπαθε θλάση ο λύρατζης
  10. Ναι, Τσώχο. Θέλω να μας ενημερώνεις κάθε 3-4 λεπτά, σε εντός έδρας της ΑΕΚ, για την πολύ κρίσιμη μάχη της 6ης θέσης. Πραγματικά φλέγον θέμα! Είναι σημαντικό να μάθουμε ποιος θα μπει ως 6ος και θα καταλήξει 6ος. Όπως επίσης είναι πολύ σημαντικό το ποιος θα είναι 7ος και θα καταλήξει 7ος ή 8ος στα play out.
  11. Ήθελε να πάρει αεροδυναμικό σχήμα το σώμα του. Ο μαλάκας.
  12. Πραγματικα. Τράβα μια σουτάρα να πάει σε κάποιο Γ. Και ας πάει να καρφωθεί στον ατσάλινο αετό
  13. Τζουκάνοβιτς (πέρσι) και Μπαρτόλο ΓτΜσας, κλαδευτήρια
  14. "ΣΚΑΣΜΟΣ, τώρα μιλάει ο Μάνταλος" ! 1 κατά λάθος ασίστ, 1 κουραδοσούτ ως τώρα και προχωράμε, φουλ επιδραστικός
  15. "δημιουργεί το χώρο για τον εαυτό του". 3 φορές ως τώρα. Δεν θα πρότεινα drinking game...
  16. Βάλε αγγλική περιγραφή στο cosmote tv, την ώρα που παίζει ο αγώνας, μέσα από το μενού που έχει ο player. Πέρσι που το έκανα έτσι, άκουγα μόνο φυσικό ήχο.
  17. Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις Μάνταλου και γνωρίζοντας ότι το παρακάτω μπορεί να επιφέρει BAN από το forum, το γήπεδο και ίσως την ίδια τη ζωή... ...έχοντας στο μυαλό μας ότι οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ πλέον, ειδικά μετά το άνοιγμα του Ναού, έχουμε συγχωρήσει (σχεδόν) τα πάντα στον Μελ (βλέπε τη σημερινή συζήτηση στο thread για τον Μελ. Θυμάμαι να διαβάζω εδώ μέσα σχόλια κλασικών κραχτών μετά τα εγκαίνια και τον 1ο αγώνα τα οποία τον αποθέωναν. Τύπου "έχεις κάνει μαλακίες αλλά αυτό που ζούμε στο γήπεδο δεν υπάρχει ρε γέρο, σε ευχαριστούμε") Θα έλεγε κανείς ότι είμαστε σε μια φάση "αναθεώρησης" της πολύ πρόσφατης ιστορίας μας, σε μια φάση άμβλυνσης των οξειών γωνιών μας. - Λοιπόν, είναι καιρός να χαρούμε με την προοπτική ο Μάνταλος να κλείσει την καριέρα του εδώ και να μπει σε ... κάτι σαν πάνθεον; Προσοχή, λέω ΚΑΤΙ ΣΑΝ πάνθεον. Αν σας ενοχλεί το "πάνθεον", ας πούμε να αναγνωριστεί η προσφορά του. Η προσφορά του Μάνταλου που δεν είναι αρχηγός, δεν είναι βασικός. Αναγνώρισε ότι δεν μπορεί να σηκώσει τέτοια βάρη. Είναι όμως ένας έμπειρος έλληνας διεθνής, που μπαίνει μέσα και θα αποδώσει 7 ή 8 για μισή ώρα. Προτίμησε την ομάδα μας σε δύσκολη εποχή και τελικά φαίνεται ότι δεσμεύτηκε ισόβια, περνώντας δύσκολες στιγμές με χιαστούς, αποτυχίες και όλα όσα παρακολουθούμε αυτά τα χρόνια. Στο κάτω κάτω, μήπως τελικά ψάχναμε και βρήκαμε ένα σάκο του μποξ για να του ρίξουμε όλα τα κακά της μοίρας μας; Μπορούμε να προχωρήσουμε σε έναν τέτοιο συμβιβασμό; Μπορεί το "Φύγε Μάνταλε" να μετονομαστεί σε σκέτο "Μάνταλε"; Με την προοπτική να φτάσει όχι κάπου πολύ μακριά, αλλά μέχρι το "οκ ρε Μάνταλε, ευχαριστούμε ξέρω γω για την όποια προσφορά σου". Υπογραφή: Ψυχοπονιάρης-Φλώρος21
  18. "μαγικά", "εξωγήινο ποδόσφαιρο", "το πνεύμα του γηπέδου". Τέτοια μεταφυσικά και παραφυσικά.
  19. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μου αρέσουν. Τους ανάβουν τα φώτα, βάζουν ύμνο κλπ, σαν να έχει μπει γκολ. Φαίνονται και οι δύο αληθινά ευτυχισμένοι. Ότι είναι όπως το φαντάζονταν και καλύτερο, ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή, ότι άξιζε τον κόπο. Αμέσως μετά τη φιλάει και είναι σαν να της λέει "τα καταφέραμε, όλα θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα, μπορούμε να ηρεμήσουμε επιτέλους".
  20. Παιχταράς είναι ο τύπος
×