Jump to content

DimiKVA

Members
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
    Ιγνάσιος Σκόκος

Recent Profile Visitors

663 profile views

DimiKVA's Achievements

1978/79 - Δεύτερο σερί πρωτάθλημα -

1978/79 - Δεύτερο σερί πρωτάθλημα - (9/25)

  • Very Popular
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

407

Reputation

  1. Τον ΠιΣαρο μαλλον τον εκανε ζυγοστάθμιση η κυρα ΠιΣαρενα στην Σαντορίνη, λες και εχει νέφτι στον κώλο παιζει .
  2. Είσαι τρελός ρε ? Το 99% των αρδ εδώ πάνω έχει φάει ψωμάκι από Ιβάν , δεν κουνιέται κάνεις αν δωθεί εντολή . Αντίθετα πριν κάνα μήνα που βγήκαν παίκτες του Άρη και τα είπαν ότι είναι απλήρωτοι έπαιζε παντού από το πρωί ως το βράδυ. Όχι ότι υπερασπίζομαι τα σκουλήκια αλλά να ξέρουμε τι λέμε . Ακόμα και απών ο Τσετσένος ελέγχει τα πάντα .
  3. Μάλλον η Νίκαιωτικη γλώσσα μετά τον Άρη έφερε τους παίκτες στις περσινές ρυθμίσεις.
  4. 36 καλοκαιριών, μεγάλοκοπελα . Καλός θα ταν για να συντροφεύει τον τσιλουλη στα εύκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας του χρόνου .
  5. Τι λοκντ ρε συ , έβαλα να τους χαζεψω λίγο πριν πάω να τσικνισω και οι άνθρωποι είναι τσίρκο . Διάβαζα ότι ο νέος προπονητής ανανέωσε την ομάδα και παίζουν υπερηχητικό ποδόσφαιρο κλπ και λέω νταξει 15 μύρια μπάτζετ είναι οι άλλοι θα τους πάρουν . Τους έχουν πηδήξει τα ράμματα , δεν βλέπονται οι άνθρωποι. Αν η ΑΕΚ ήταν σε περσινά στάνταρ έστω και στο 80% δεν θα τους βλέπαμε.
  6. Αποκλειστικές εικόνες από την φωτογράφιση της ομάδας πριν ξεκινήσει το ΑΕΚ Λαμία στο ματς της φιέστας.
  7. Είδα το πρόγραμμα και έχω μια ταπεινή απορία . Στον τσιλουλη στην φιέστα θα δώσουμε μετάλλιο ?
  8. γενικα παρακολουθω δευτερο αγγλιας για ψυχαγωγικους σκοπους, ειναι χαλαρα απο τις πιο χαρντκορ διοργανωσεις (αν οχι η πιο ) και τις πιο απροβλεπτες απο αποψη στοιχηματισμου και κατ επεκταση αποτελεσματων . Δεν μπορουμε να κρινουμε τον Γιαννουλη απο τους αριθμους του εκει. Δεν θα μου εκανε εντυπωση να κανει παπαδες στην ελλαδα αν ερθει . Αν παει κανας δικος μας (ελληνας) σε ομαδα Τσαμπιονσιπ ,τυπου Ιωαννιδιδες ,φορτουνιδες, μανταλους ,μπακασετες (γενικα σοφτ ) κλπ που παθαινουν ηλεκτροσοκ με άγγιγμα , σε εναν μηνα θα εχουν PTSD και θα κλαινε στο μπανιο. Και μονο που στέκεται εκει και παιζει συνεχόμενα οσο γίνεται για μενα ειναι μεγάλο συν.
  9. https://shop.aekfc.gr/products/αεκ-tech-fleece-ζακετα-qfb7921-063?variant=47092915994967 Αυτή είναι , απλά υπάρχει μόνο σε γκρι στην μπουτικ για κάποιο λόγο, και δε θύμαμαι να μπήκε σε μάυρο ποτε.
  10. ΕΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ΕΓΓΛΕΖΕΣ
×