Jump to content

Μεταγραφές-Σχεδιασμός Vol.VII


Abraham21r
 Share

Recommended Posts

Μόλις τώρα παρατήρησα οτι είναι το πρώτο σχόλιό μου, μετά απο καιρό, μιλώντας σοβαρά και χωρίς να ρίξω έναν μοτοκριστος ή το κατιτίς τελοσπαντων.

Δεν ξαναγραφω.

Link to comment
Share on other sites

Σε καλώ να αναρωτηθείς αν το Βέλγιο έχει καλύτερους παίχτες εν γένει σε σχέση με την Ελλάδα. Αν το θέαμα που προσφέρεται είναι έτη φωτός καλύτερο και αν η διαφορά 4 θέσεων ειναι σημαντική. Εξηγούμαι. Πάμε πάλι μαθηματικά. Αφαίρεσε τη Νίκη Βόλου και κάνε το σύνολο της αξίας δια τον αριθμό των ομάδων οπότε βρες πρακτικά την μέση αξία μίας ομάδας του Βελγίου και της Ελλάδας. Τώρα βρες τη διασπορά. Πόσες ομάδες είναι πάνω από τον μέσο στην μία και στην άλλη περίπτωση και πόσο μεγάλη είναι η διακύμανση. Το βασικό πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι το μεγάλο ψάρι δεν αφήνει καν το μικρό ψάρι να μεγαλώσει και προτιμάει ή να το κατασπαράξει ή να το εκμηδενίσει κάνοντάς το παράρτημα. Στην Ελλάδα μόνο 4 από τις 17 ομάδες τις Superleague είναι πάνω από τον μέσο όρο (δλδ το 23,5% ούτε καν το 1/4, ενώ στο Βέλγιο είναι 6 στις 16, δηλαδή το 37,5%, η Γάνδη είναι μέσα σε αυτές). Καταλαβαίνεις για πόσο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μιλάμε μετά άρα και πιο ενδιαφέρον. Εδώ από την αρχή ξέρεις πως θα καταλήξει η βαθμολογία. Άρα η κλάση έγκειται στην ανταγωνιστικότητα και στο contribution των μικρών ομάδων στην συνολική αξία του.

 

Πάντως εγώ μια φορά θυμάμαι ότι την Γκενκ και την Άντερλεχτ της πηδάγαμε εύκολα αν δεν είχαμε μαλακιστεί δις. Εδώ ο σκατόγαυρος πρόπερσι τους ψώλιασε με τον πίου πίου. Οι μεγάλες ομάδες του Βελγίου δεν είναι καλύτερες από τις ελληνικές ίσα ίσα. Γενικά όμως συμφωνώ ότι το Βέλγιο έχει καλύτερο πρωτάθημα από το ελληνικό. Πιο ενδιαφέρον αν θες.

 

τελευταιο ποστ για το συγκεκριμμενο θεμα

 

δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα αδερφε οσα μαθηματικα και θεωριες να μου αναλυσεις, περαν της εγχωριας ανταγωνιστηκοτητας που μετραμε οτι τα τελευταια 20 χρονια ειχαμε 2 πρωταθλητες με 17 ο ενας και 3 ο αλλος (στο βελγιο σε 20 χρονια πηρανε 6 διαφορετικες ομαδες πρωταθλημα, 15 φορες ο τιτλος αλλαξε χερια την επομενη σεζον)

να δουμε τον καθρεφτη την ευρωπη? ειμαστε 14οι τωρα κατω απο τσεχια, ρουμανια και ελβετια και θα αρχισει να μας απειλει η αυστρια αυτα ειναι καθρεφτης και της ανταγωνιστηκοτητας και της ποιοτητας. εμεις πουτσα απο αντερλεχτ, ο βαζελος πουτσα απο στανταρ το ιδιο και ο γαυρος σε ομιλους η μοναδικη χρονια που κερδισε ευκολα ελληνικη ομαδα μια βελγικη ειναι ο γαυρος περσυ που κοιμηθηκε ο μοτοκριστος

 

παμε στο προκειμενο τωρα, κανεις δεν ειπε οτι ο παιχτης ειναι καλος και οτι δεν ειναι σαπακι η οτι θα βγει γκαμαρα και δεν το ξερουμε αυτα ειναι γι αυτους που πιστευουν στα παραμυθια. η ολη κουβεντα απο μενα ξεκινησε επειδη ειπε ο αγγλος αν ο σιοβας ειναι καλυτερος και εγραψα εγω οτι ο σιοβας εχει χειροτερο βιογραφικο

 

ιστοριες συγκριναμε οχι παιχτηκες αξιες σημερα αλλα εκτος απο κανα δυο δεν το εχει αντιληφθει κανενας αλλος, και συνεχιστηκε η κουβεντα αν ειναι καλος η οχι ενω το μονο που γραφτηκε ειναι οτι δεν ειναι πουθενας εχει παιξει εκει που εχει παιξει

 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχει πτωτικη πορεια, φυσικα προκειτε για στοιχημα, το λογικο ειναι οτι δεν θα ενθουσιασει κανεναν, ειναι ξεκαθαροοτι αποκτηθηκε επειδη ειναι φθηνος.

 

ΑΛΛΑ δεν ειναι παντελως αγνωστος και πουθενας, μπορει να αποδεχθει οτι ειναι ο χειροτερος αμυντικος που περασε απο την ελλαδα ποτε αλλα δεν συγκριναμε αυτο.

Link to comment
Share on other sites

O ketse grafei twra simera gia endiaferon AeK gia Vellio.

5 meres meta ton km.

Na diavazei laiko na enimerwnetai peite tou

Εχω δικαιωσει τον Πανο το Στυλιανοπουλο εδω και μερες. Να τα λεμε να τα γραφουμε.

 

Ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Ξενάκη που είναι ίσως ο μόνος δημοσιογράφος σε θέματα ΑΕΚ που ασκεί και κριτική στον Μελισσανίδη.

http://idreamteam.gr/cms/11384/oti-plironis-pernis/

Οι πραγματικοι "μελισσανιδικοι" ασκουν την κκριτικη που ασκει ο Ξενακης. Οι οψιμοι και οι γεσμεν τα βρισκουν ολα τελεια και καλως καμωμενα. Και υπαρχει και η κατηγορια Καζαμπουμπου που ειναι αντιστοιχη με τον Κοσμα του 2005.

 

Το ζητημα ειναι οτι ο πηχυς ειναι ακομη πιο κατω απο εκει που υπολογιζαμε το Μαιο. Δεν ειναι καν στα 350αρια που ελεγε ο Μελισσανιδης, ειναι κατα απο τα μισα. Διαβαζω οτι "ηρθε για αλλαγη". Για βασικος ηρθε. Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι ολοι ερχονται για βασικοι; Τα ιδια προσπαθησαν να περασουν οι αρδ για το Βαργκας (ηρθε να κανει τα ρεπα του Μανταλου - χαχα) τα ιδια για το Ραφικ (ερχεται ονομα-οδοστρωτηρας μπροστα) τα ιδια τωρα ξαναδιαβαζω για τον Αρθο. Βασικοι θα ειναι ολοι αυτοι, σε μια ομαδα με μπατζετ και επιλογες Παναιτωλικου ΑΛΛΑ φανελα και ειδικο βαρος ΑΕΚ. Ο σχεδιασμος ειναι ομαδας που εχει τρομερα βαρη και οχι μιας ομαδας που δε χρωσταει. Αν η διοικηση ειχε σωσει την ΑΕΚ και δεν ειχες πεσει στη Γ να σβησεις τα χρεη, πιστευω οτι ολοι τωρα θα χειροκροτουσαν και θα εκαναν υπομονη. Στην παρουσα φαση ειναι αξιον αποριας για ποιο λογο γινεται ολο αυτο το πραγμα και για ποιο λογο εφαγες τη λεζα απο τη στιγμη που πας με συνταγη Κιντη 2004.

 

Πιθανον ο ιδρυτης της Aegean να ξερει κατι περισσοτερο ή να εχει κατι αλλο στο μυαλο του (το οποιο ομως δεν μας εχει επικοινωνησει κανεις) και η ομαδα παει με οικονομικα δεδομενα Παναιτωλικου ενω τα εσοδα της ειναι επιπεδου ΑΕΚ και μαλιστα μιας ελευθερης βαρων ΑΕΚ. Προσωπικα δεν τα βαζω με το Μιλοβανοβιτς διοτι κι εμενα αν μου λεγανε να φερω κεντρικο αμυντικο με 100 χιλιαδες ευρω, σε καποιον σαν τον Αρθο θα κατεληγα. Συνεπως πρεπει να κριθει ο Μιλο με βαση και τα οικονομικα δεδομενα. Οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση του, πανω-κατω τα ιδια θα εκανε και τους ιδιους θα εφερνε. Και ναι, εχει δικιο ο Ξενακης που επιμενει οτι κοιταζουμε παντα την εξαιρεση και οχι τον κανονα. Ειμαστε επαναλαμβανω πανω απο σφιχτοι, μοιαζει η ΠΑΕ σαν να εχει χρεη στο σβερκο ή μεγαλο (τεραστιο μην πω) προβλημα ρευστοτητας, χειροτερο της εποχης Θανοπουλου. Εντυπωσιακο κι αυτο που εγραψε ο Σεπι, οτι καποτε οι ιδιοι ανθρωποι βριζανε και ειρωνευοντουσαν που ειχες τα βασικα στοπερ της εθνικης Ελλαδος και της εθνικης Σουηδιας και σημερα αποθεωνουν τον Αρθο και το Λαμπροπουλο.

 

Δεν ξερω που το παμε το καραβι, δεν ξερω αν ο κοσμος περιμενε ετσι το "ερχομαστε". Εγω νομιζω οτι ειναι λαθος το "ερχομαστε" και επρεπε να περασει στον κοσμο κατι σαν "ποτέ ξανα στην ανυποληψια και τα χρεη", διοτι αυτο κανουμε. Να πιστευεις οτι εισαι ο πιο εξυπνος απ ολους και να πηγαινεις να χτυπησεις τα 30 εκατομμυρια με ομαδα που κοστιζει 3, με ξεπερναει. Κι αν το πετυχεις, θα ειναι η εξαιρεση. Εμενα προσωπικα η συγκεκριμενη ΑΕΚ που οικοδομειται, μου δινει την αισθηση οτι θα παει σιγα-σιγα (πραγμα που υπο αλλο πρισμα ειναι σωστο) και δεν εχει στοχο το πρωταθλημα απεναντι σε Ολυμπιακο και Παναθηναϊκο. Δεν πιστευω οτι με τους συγκεκριμενους παικτες και εναν προπονητη οπως ο Δελλας μπορει αυτη η ομαδα να καθαριζει τα εκτος εδρας ματς ακομα και με την Καλλονη. Βαζουμε το χερι στη φωτια οτι η συγκεκριμενη ομαδα επειδη εχει το εμβλημα της ΑΕΚ θα παει στο Περιστερι και θα κερδισει τον Ατρομητο ας πουμε;

 

Δεν τα βλεπω και πολυ αισιοδοξα τα πραγματα, αλλα επαναλαμβανω οτι μπορει ο Μελισσανιδης να ξερει κατι περισσοτερο απο εμας. Τα νουμερα παντως ειναι αμειλικτα και λενε το απλο: η ΑΕΚ θα εχει το 5ο wage budget στην Ελλαδα και επικοινωνει οτι παει για το πρωταθλημα. Προσωπικα θεωρω οτι θα ειναι τεραστια επιτυχια εαν βγει δευτερη, επιτυχια εαν βγει τριτη και αποτυχια απο τεταρτη και κατω. Πρωταθλημα παντως με το συγκεκριμενο υλικο και το συγκεκριμενο προπονητη, δεν πιστευω οτι παιρνεις γιατι ακομη κι ο γαυρος να φυγει απο τη μεση, υπαρχει ενας Παναθηναικος με ετοιμο κορμο, πολυ ανωτερο υλικο και ενα πλανο που δουλευεται εδω και μια τριετια. Εαν πιασει και το πειραμα Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ, τοτε θα γινει πολυ μεγαλη μαχη με τον ΠΑΟΚ. Μακαρι να ξερουν καλυτερα απο μας και να μας βουλωσουν το στομα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest ziopeppe

Πετανε το τυρακι οτι τα χωνουμε για σκοκο γιανα μην γκρινιαζουμε με τους μετριους που φερνουν.

Φερτε τομ πρωτα κ μετα μιλαμε

Link to comment
Share on other sites

Ρε θα ακούτε Αδαμίδης και θα κλαίτε νοσταλγικά. Τους παιχταράδες που είδαμε με Αδαμίδη, ο πόντιος ούτε με τηλεσκόπιο. Καλα για τον κοντό να μη μιλήσουμε, η δικιά του ΑΕΚ ήταν διαστημική σε σχέση με αυτή του πόντιου. Απλά του κοντού ήταν η πιο φλωρικη ομάδα που εμφανίστηκε ποτέ σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.

Natalemeola21

Link to comment
Share on other sites

e7d5a4bc476c1d6000de0eb102fcca94_403589.jpg

 

Αυτοί καυχιούνται ότι ήταν η μοναδική εφημερίδα που υποδέχτηκε τον Άρθο. Καθόλου δεν τους προβληματίζει ας πούμε.

Link to comment
Share on other sites

γιατι να προβληματιστουνε ? και να χαλασουν τις σχεσεις με τον ποντιο

Link to comment
Share on other sites

Οι πραγματικοι "μελισσανιδικοι" ασκουν την κριτικη που ασκει ο Ξενακης. Οι οψιμοι και οι γεσμεν τα βρισκουν ολα τελεια και καλως καμωμενα. Και υπαρχει και η κατηγορια Καζαμπουμπου που ειναι αντιστοιχη με τον Κοσμα του 2005.

 

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΦΙΣΑ.

 

ενας Ζαστρο να τον πινεις στο ποτηρι.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

και για να αναλυσω και ορισμενα πραγματα απο πλευρας μου.

 

εχω πει επανειλημμενα οτι το "ο,τι πληρωνεις παιρνεις" δεν ισχυει μεν 100% στην μπαλα, αλλα ισχυει σε μεγαλο ποσοστο.

 

το να δινεις συμβολαια 200κ ενω ο αλλος δινει 1 μυριο και να το γινεται αυτο επι 6 ή 7 παικτες, καταλαβαινει οποιοσδηποτε εχει σωας τας φρενας και δεν κοιταζει με κιτρινα γυαλια οτι δεν προκειται να σε κανει ανταγωνιστικο στον αλλον. ειδικα οταν δεν εχεις στο τεχνικο τημ τον Μουρινιο αλλα κατι τυχαρπαστους. τα λεγαμε επι Κουληδων, τα λεμε και σημερα που δειχνουν ακομα χειροτερα τα πραγματα δυστυχως (απο πλευρας ροστερ και μπατζετ ομαδας).

 

το να λεμε τωρα οτι αυτο το παιχτακι ο Ισπανος ειναι μια χαρα κλπ επειδη ερχεται στο Ελλαδισταν ειναι να' χαμε να λεγαμε. ενα παιχτακι ειναι ελπιζω καλυτερο του Κολοβετσιου. και λεω "ελπιζω" γιατι η μεταγραφη Κρισαντους του Μιλοβανοβιτς ειναι προσφατη.

 

 

εχω παρατηρησει οτι περιπου καταλαβαινω τι γινεται με καποιους παικτες απο την τιμη τους στο transfermarkt. αν εξαιρεσεις τους ηλικιακα κατω των 22 ή πανω των 31 (οπου υπαρχει και το ηλικιακο στην μεση), για τους υπολοιπους ειναι συνηθως η τιμη ενδεικτικη της αξιας τους.

σοβαροι παιχτες ειναι συνηθως αυτοι που τους εχει πανω απο 2 μυρια. απο 1,5 εως 2 μυρια ειναι συνηθως επισης καλοι. και απο 1 εως 1,5 ειναι στοιχηματα (μιλαμε για ΑΕΚ). κατω απο 1 ειναι συνηθως της πλακας.

προσοχη, ΔΕΝ ΛΕΩ οτι δεν υπαρχουν και χοντρα λαθη, αλλα πανω-κατω ετσι ειναι. ο Ισπανος πχ ειναι στο 1,3 μυρια, δλδ ανηκει στην κατηγορια "στοιχημα".

 

2 αλλες πηγες ειναι πχ το FM που μας βγαζεις τις καρτελιτσες ο αμιντι (και τον ευχαριστουμε) και τα παιχνιδια τυπου pro και fifa.

 

για να καταληξω, ειμαστε στο 2015 και περαν των αρδ υπαρχουν σοβαρες πηγες οπως το ιντερνετ και τα βιντεο και ουδεν κρυπτον.

 

επομενως και οι αξιες της αγορας ειναι πανω-κατω τακτοποιημενες (με τοσους μανατζερ που υπαρχουν πλεον κιολας).

 

Ε, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ με μπατζετ 4-5 μυρια να ανταγωνιστεις τον αλλον που εχει 17. εκτος αν ο αλλος ειναι κοπανος.

και ειναι δυσκολο να ανταγωνιστεις και τους αλλους αν αυτοι εχουν μπατζετ 7 ή 8 ή 10 μυρια.

 

 

για να κλεισω. ή ανεβαινει το μπατζετ με 2 ή 3 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ή δεν συζηταμε για πρωταθλημα εκτος αν γινει απο σποντα οπως το '89.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

συμφωνουμε μεσες ακρες ετσι ειναι τα πραγματα, αν δεν εχει ανακαλυψει ο μελισσανιδης τον peter brand του ποδοσφαιρου δεν γινεται να παρεις πρωταθλημα.

 

προσωπικα οι απαιτησεις ειναι οι εξης

 

αγωνιστηκα να διεκδικησει το πρωταθλημα και στην χειροτερη να ειναι 1ος στα πλειοφ

εξωαγωνιστηκα να δω να σηκωνεται γηπεδο και να μην τραβαω τα μαλια μου με αυτα που μουσ φυριζουν δεξια / αριστερα

 

αυτος εχει το μαχαιρι εχει και το φρουτακι αν δεν τα κανει να παει να γ....ει, ας τα κανει οπως αυτος νομιζει ΑΡΚΕΙ να τα κανει

Link to comment
Share on other sites

Guest ziopeppe

Συμφωνω απολυτα με τον niko.

Αν θες φερει 2-3 απτο πανω ραφι δν υπαρχει καμια ελπιδα.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν γίνει 5 μεταγραφές. Σιμόες, Γκάλο, Άρθο, Παπαφλέσσας και Βάργκας. Το γουέιτζ μπάτζετ τους σκάρτα να είναι 700κ. Υπολείπεται ακόμα 1.5 εκ για μεταγραφές σε συμβόλαια. Ε αν δεν φέρει 2 παίχτες του .5 εκ τότε ναι έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Του ριστάρτ και 7 εκ έσοδα 7 εκ γουέιτζες κτλ. Αυτό για μένα όταν μια ομάδα ξεκινά από το 0 θα δημιουργήσει υπεραξίες. Ο Πόντιος τους βγάζει το λάδι. Αυτή η ομάδα πριν 5 χρόνια θα είχε μπάτζετ 10 εκ. Ο Μάνταλος παίρνει 90κ όταν ο Λαγός και ο Πλιάτσικας πέρνανε 300κ.

Η άλλη άποψη είναι αυτή που ακολουθεί ο Πόντιος. Η Α.Ε.Κ δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα του χρόνου αλλά με ένα ικανοποιτηικό κορμό παλέυεις για 2η θέση. Στόχος είναι να σε βρει στον τελευταίο επαναληπτικό του Ουέφα. Το μόνο λάθος που του βρίσκω και συμφωνώ μαζί σας είναι το επικοινωνιακό ερχόμαστε. Εκεί τα έχει κάνει σκατά. Ας βγει να το πει και να εξηγήσει την κατάσταση με την Ελίτ. Τη μουρμούρα Οκτώβρη Νιόβρη όταν θα είμαστε -5 δεν τη γλυτώνει και θα το βαραίνει. Και στο κάτω κάτω αν η κατάσταση δεν θα τραβήξει, τουλάχιστον θα καταλάβει ότι με τους σύμβουλους που έχει δίπλα του aka Πρίγκηπες η λίμνη δεν μεγαλώνει αλλά τα νερά μένουν στάσίμα και δημιουργούνται έλη όπου θα γεμίζουν κακεντρεχείς και ανθρώπους που έχουν στόχο την αρπαχτή. Τεσπα υπομονή και ο χρόνος γαρ εγγυς

Edited by yiannis_21
Link to comment
Share on other sites

Guest ALati

Κυριοι αρδ που διαβαζεται ΚΜ αλλη φορα να μην εμπιστευεστε απολυτα.

Δουλεια σας ειναι να ψαχνεται πρωτα και μετα να πιανετε στασιδια.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ενοειτε ότι θα κραζαμε αν έφερνε αυτούς αλλά φέρνει χειρότερους.κάνει συμβόλαια από 100 μέχρι 200 χιλιάρικα.ντοπη.ο Μαρτίνεζ και ο μπεν είναι της πλάκας αλλά είναι παιχτηκα καλύτερη από πλατεία και μπρεσεβιτς.

Έχετε σκεφτει το ρόστερ ΑΕΚ σε σχέση με της άλλες ομάδες μόνο με παοκ μπορεί να συγκριθει. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αρκετά μπροστά.και ο βαζελος με χρέη και αλαφου και ο γκευ με υποδικο. Και εμείς με δισεκατομμυριούχος να έχουμε μπάτζετ αστερα. Αν αυτο δεν είναι ντροπή για τον μελισαν. Τι είναι??

Link to comment
Share on other sites

«Για εμένα η ΑΕΚ αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου και δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, όταν εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για εμένα» δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Θέσαρ Αρθο στο aekfc.gr.

 

«Όταν ήμουν στο Ισραήλ και στην Μπεϊτάρ δεν ήταν εύκολο για μένα και για τη συγκεκριμένη ομάδα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ή να σταθούμε με αξιώσεις στην Ευρώπη. Ακόμα και στην Ισπανία όταν αγωνιζόμουν και στη Σαραγόσα και στις ομάδες πριν από τη Σαραγόσα δεν είχα αυτές τις πιθανότητες. Τώρα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήρθα εδώ γιατί θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και γιατί έχουμε όλα τα εχέγγυα για πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία» είπε ακόμα ο Θέσαρ Αρθο.

 

-Ικανοποιημένος λοιπόν για τη συμφωνία με την ΑΕΚ;

-«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και αυτό δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Όταν ο Μπράνκο επικοινώνησε μαζί μου το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είμαι τυχερός, ότι έχω τη δική μου ευκαιρία. Είχα πολλές προσφορές ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής και από το Ισραήλ και από την Κύπρο, αλλά και από την Ισπανία, προτάσεις και από ομάδες της Πριμέρα. Από την πρώτη στιγμή όμως αυτό που σκέφτηκα είναι ότι η ΑΕΚ αποτελεί την προτεραιότητά μου. Και αυτό γιατί για μένα η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο λιοντάρι, που αυτή τη στιγμή κοιμάται»

 

-Μίλησες με τον Μιγκέλ Κορδέρο όταν δέχτηκες πρόταση;

-«Μίλησα και με τον Κορδέρο και με πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Ελλάδα όπως ο Χοσέ Μαρία Κάσες, ο Χόρχε Λόπες, αλλά και με τον Μίτσελ, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος επίσης μου μίλησε με πολύ καλά λόγια και για την ΑΕΚ και για την Αθήνα. Μόνο καλά λόγια άκουσα απ’ όλους και από τον Κορδέρο, αλλά ήδη τα γνώριζα. Δεν είχα αμφιβολίες για την επιλογή μου»…

Link to comment
Share on other sites

Είχε προτάσεις από την πριμέρα αλλά επέλεξε το κοιμισμένο λιοντάρι.xDxD

Link to comment
Share on other sites

Θελει πρωταθλημα...για αυτο μας επελεξε xD

 

Και πορεία στην ευρώπη.xD

Link to comment
Share on other sites

καλα του μαλακα δεν του ειπανε οτι ειμεις προτιμουμε τις τιγρεις?

Link to comment
Share on other sites

Τριτη βελτιωμενη προταση ο Αλαφου σε Σαντσεθ στα 750 χιλιαρικα,χωρις τα μπονους.

Link to comment
Share on other sites

Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι αυτός ο Άρθο πως τον λένε, είναι μια περίπτωση λευκού Κρισάντους απλά επειδή δεν παίζει επίθεση, δεν δύναται να προσφέρει τόσο γέλιο παρά μόνο τρόμο και αίμα.

 

Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βάζουν μυαλό και ότι συνεχίζουν να φέρνουν καρτούν στην ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×