Jump to content

Τένις


SpiRos
 Share

Recommended Posts

? όσο καιρό έχω να φανώ ρε? 27 Ιαν γεννήθηκε η κόρη, Κυριακή 29 ήμουν μεθυσμένος σε καφενέ και πανηγύριζα για Ρότζερ,

πόσες πούτσες φάγαμε ρε Σπύρο για να δικαιωθούμε? Φιλιά σε όλους 

 

Να σου ζήσει παιχταρά! ? ήγαινέ την να μάθει τένις, πρέπει να επενδύσεις κάτι ψιλά (θα σου κάνει μαθήματα ο Μελ περί επένδυσης), αλλά μετά θα βγάζετε φράγκα με το τσουβάλι. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Η Γελένα Οσταπένκο ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το τρόπαιο του απλού γυναικών στο Ρολάν Γκαρός. 

Η 20χρονη Λετονή, η οποία πριν από το τουρνουά αυτό βρισκόταν στο Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είχε κατακτήσει ποτέ τίτλο σε μεγάλο τουρνουά και δεν είχε φτάσει ποτέ πέρα από τον 3ο γύρο σε τουρνουά γκραν σλαμ, κατάφερε να νικήσει το θεωρητικό φαβορί του τελικού, τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, παρότι βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο. 

Η Χάλεπ, η οποία αν νικούσε σήμερα θα ανέβαινε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε το πρώτο σετ και προηγήθηκε 3-0 στο δεύτερο, όμως η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στην Οσταπένκο. 

Η Λετονή πέτυχε μία εντυπωσιακή ανατροπή, πήρε 12 από τα επόμενα 19 γκέιμς και έφτασε στη νίκη με 4-6, 6-4, 6-3, υποχρεώνοντας τη Χάλεπ να φύγει με... σκυμμένο κεφάλι και από τη δεύτερη παρουσία της σε τελικό του Ρολάν Γκαρός (είχε ηττηθεί και το 2014 από τη Μαρία Σαράποβα)

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στον δεύτερο γύρο του Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη αφού νίκησε την τσέχα Σινιάκοβα. Θα αντιμετωπίσει την επίσης τσέχα Κριστίνα Πλίσκοβα (η "χειρότερη" των διδύμων Πλίσκοβα).

Αύριο στον πρώτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον σέρβο Ντούσαν Λάιοβιτς. Αν νικήσει πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ.

Edited by SpiRos
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε τελικά στον πρώτο γύρο, δεν έπαιξε άσχημα, αλλά ήταν ένα κλικ κάτω από τον σέρβο, ο οποίος είναι πιο έμπειρος, έχει μέλλον ο δικός μας.

Η Σάκκαρη (Sakkattack :D ) όμως είναι ήδη στον τρίτο γύρο, στους 32 δηλαδή, αφού νίκησε την Κριστίνα Πλίσκοβα, γυρνόντας το μετά το χαμένο πρώτο σετ. Είναι δυνατή, έχει καλά χτυπήματα, φαίνεται να της πηγαίνει το χόρτο που είναι γρήφορη επιφάνεια, ευνοεί τα δυνατά και γρήγορα χτυπήματα. Επόμενος αντίπαλος η Βρετανίδα (ουγγαρέζα βασικά) Γιοχάνα Κόντα, Νο. 6 του ταμπλό, δύκολος αντίπαλος πολύ, αλλά στο γυναικείο τένις όλα γίνονται.  ;) 

Ο Παγδατής στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον βούλγαρο Ντιμιτρόφ, δύσκολα τα πράματα.

Edited by SpiRos
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ξερουμε ποτε παιζει η σακκαρη με τη πουτανα τη τζοκοντα;

 

Αύριο. Πότε περίπου θα μάθουμε κατά το βράδυ όταν βγει το αυριανό πρόγραμμα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Φουλάρει πλέον για το "Αγιο Δισκοπότηρο" του Γουίμπλεντον ο Βασιλιάς...

 

3-0 πριν λίγο τον Λάγιοβιτς (τον Σέρβο που απέκλεισε χθες τον δικό μας, τον Τσιτσιπά)

 

WE BEL19VE

 

maxresdefault.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θα χάσει, αλλά παίζει πολύ ωραία η μικρή. Αν συνεχίσει έτσι και με σταθερό χαρακτήρα, θα έχει μέλλον. Πρόβλεψη, τοπ 20 του κόσμου κάποια στιγμή. :P

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Απίστευτα πράγματα απόψε στο Γουίμπλεντον με ένα μετριότατο παίκτη, τον 34χρονο Ζιλ Μούλερ από το Λουξεμβούργο Νο 24 στην παγκόσμια κατάταξη,

να πετάει έξω τον Ραφαελ Ναδάλ μετά από ένα επικό ματς περίπου 5 ωρών και 15-13 games στο 5ο σετ !!

 

Προχωράει ακάθεκτος εντωμεταξύ ο G.O.A.T.... χωρίς να εχει χάσει σετ, 3-0 χαλαρά και τον Ντιμιτρόφ.... και φουλ για το 19ο !

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

federer-wimbledon17-13_408.jpg

 

Είναι, και με τη βούλα πλέον, το τεράστιο φαβορί για το φετινό Wimbledon!

Ο Ρότζερ Φέντερερ οργίασε στα πρώτα δύο σετ και ξέφυγε από αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στο τρίτο για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς με 6-4, 6-2, 7-6(4), παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό του αποκλεισμό και δαπανώντας όσο λιγότερη ενέργεια γινόταν στο κορτ!

Ο χαρισματικός Ελβετός είδε τους Αντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς να αποκλείονται λίγο νωρίτερα και πλέον αγγίζει το 19ο τρόπαιο σε Grand Slam της ασύλληπτης καριέρας του, έχοντας αρχικά το εμπόδιο του Τόμας Μπέρντιχ στα ημιτελικά και έναν εκ των Τσίλιτς-Κουέρι στον τελικό!

 

WE BEL19VE 

Link to comment
Share on other sites

Παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας του στα 36 του. Καθαρά χτυπήματα, χαλαρός, με το βασιλικό του στυλ, δεν υπάρχει το άτομο. Οι 20άρηδες αντίπαλοί του μεγάλωσαν βλέποντάς τον, πολλοί απ' αυτούς φαν του.

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

ROGER FEDERER, ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 

 

Η ιστορία για ακόμη μια φορά έγραψε με τα πιο χρυσά της γράμματα το όνομα του Roger Federer!

O "Βασιλιάς" του τένις κάθισε για 8η φορά στον "θρόνο" του στο Wimbledon, σηκώνοντας παράλληλα τον 19ο Grand Slam τίτλο του!

Μετά από έναν μονόπλευρο τελικό, ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Marin Cilic και ολοκλήρωσε το τουρνουά χωρίς να χάσει σετ!

 

WE BEL20VE

 

19961312_445098742527635_75730767529733520136455_445113315859511_909463553_n.png19904971_10155071236093558_4900925812112

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×