Jump to content

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Hades said:

ε θα το δουμε. προς το παρον: TROY FALL OF A CITY, NETFLIX: 7/10 

Σοβαρα τωρα?

Posted
7 hours ago, SpiRos said:

3 body problem. 

Επιτέλους sci-fi στο Netflix, φυσικά μου άρεσε πολύ, ελπίζω να ολοκληρώσουν την τριλογία, αλλιώς τζάμπα...

Ακομα δε μου χει αρέσει πολύ, ειμαι στο 2ο, αλλά με κρατάει να δω κι άλλο.

Posted

Το The Gentlemen είδα, του γκαι Ρίτσι και μ άρεσε, αλλά ήταν και ψιλοαναμενομενο γιατί γενικά μου αρέσει το στυλάκι του.

• Δικεφαλάκι 4
Posted
15 minutes ago, aris2168 said:

Σοβαρα τωρα?

Βλέπεται ρε συ... Αλλά μη σποιλαρεις, εχω αγωνία 

• Hahaha 1
Posted
9 hours ago, aris2168 said:

Το The Gentlemen είδα, του γκαι Ρίτσι και μ άρεσε, αλλά ήταν και ψιλοαναμενομενο γιατί γενικά μου αρέσει το στυλάκι του.

Χθες το ολοκληρωσαμε Αρη μου . Να συμφωνησουμε στο 7 ή στο 7,5 ???

Posted

Αντε ... το ξυπνησατε επιτελους το τοπίκιον !!!

Ειδα HALO ston OTE . Αρκετα καλο 6,5

• Δικεφαλάκι 1
Posted
16 hours ago, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

Αντε ... το ξυπνησατε επιτελους το τοπίκιον !!!

Ειδα HALO ston OTE . Αρκετα καλο 6,5

Για μένα ήταν υποσχόμενο αλλά αρχίζει και κουράζει . 

Κάτι άλλο . Δεν είμαι κουλτουριαρης, το είχα πάρει απόφαση νωρίς στη ζωή μου πριν γίνω ενήλικας όταν είδα μια γαλλική ποιοτική  ταινία στο θρυλικό αννα Ντορ της Γλυφάδας . Ακόμα θυμάμαι το εφιαλτικό βράδυ και το τίτλο " la cite d'enfant perdu " .

Δύο φορές με το ντόρο είπα να δω ταινία του Λάνθιμου ( αστακός & ελάφι )  και στο 10λεπτο το σταμάτησα και στις δύο γιατί δεν άντεχα τον ρυθμό και κάτι κούλα αλλά πόσο γαμάτο τρέιλερ έβγαλε ο πουστης ο Δραπετσιωτης για τη νέα ταινία μέσα σε ένα χρόνο  με πρωταγωνίστρια κλασσικά την Στόουν . 

Δεν ξέρω αλλά ανυπομονώ να τη δω γιατί έχει και ηθοποιαρες  και μάλλον θα είναι blockbuster

Υγ από τη στιγμή που το ανέβασα το είδα άλλες 10φορες .  Τρέιλερ αριστούργημα και υποσχόμενη ταινία . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
16 hours ago, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

Χθες το ολοκληρωσαμε Αρη μου . Να συμφωνησουμε στο 7 ή στο 7,5 ???

Ε, 7, αν και παραδοσιακα η κλιμακα εδω μεσα ειναι με αριστα το 5.

• Hahaha 1
Posted
On 3/29/2024 at 11:27 PM, Hades said:

Βλέπεται ρε συ... Αλλά μη σποιλαρεις, εχω αγωνία 

Τη γαμησε στο τελος

• Hahaha 1
Posted
On 3/29/2024 at 6:50 PM, SpiRos said:

3 body problem. 

Επιτέλους sci-fi στο Netflix, φυσικά μου άρεσε πολύ, ελπίζω να ολοκληρώσουν την τριλογία, αλλιώς τζάμπα...

Λεγε ρε, εχω διαβασει τα βιβλια. Πολυ καλη. ( Στα βιβλια τουλαχιστον) 

• 2 weeks later...
Posted

Mr Inbetween δεν ξέρω αν ξαναέχει αναφερθεί εδώ πιο παλιά καθώς είναι του 2018. 3 σαιζόν 25λεπτα επεισόδια. Εκπληκτική απλά! 

• 2 weeks later...
Posted

The gentlemen

Palios kalos guy ritchie

Gamath

Posted
19 hours ago, CHⓇIS said:

The gentlemen

Palios kalos guy ritchie

Gamath

Καλο ναι.

Επισης ειδα  το baby reindeer , περιεργη σειρα, κακη δεν ηταν με τιποτα και πιστευω οτι θα κανει γκελ στον κοσμο του κμ και ιδιατερα στους αναγνωστες του πτψ, απο την στιγμη που -χωρις να σποιλαρω- οι κυριες σεξουαλικες επαφες του πρωταγωνιστη ειναι με εναν μεσηλικα κ8κκινοτριχη, μια κοπελια 150 κιλα κι ενα τραβε.

Αυτα.

Posted
8 hours ago, theo said:

Καλο ναι.

Επισης ειδα  το baby reindeer , περιεργη σειρα, κακη δεν ηταν με τιποτα και πιστευω οτι θα κανει γκελ στον κοσμο του κμ και ιδιατερα στους αναγνωστες του πτψ, απο την στιγμη που -χωρις να σποιλαρω- οι κυριες σεξουαλικες επαφες του πρωταγωνιστη ειναι με εναν μεσηλικα κ8κκινοτριχη, μια κοπελια 150 κιλα κι ενα τραβε.

Αυτα.

To eide o fotis h paizei?autos ftaiei...

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
Posted
7 hours ago, CHⓇIS said:

To eide o fotis h paizei?autos ftaiei...

Νομιζω το τριτο μονο, δεν βαζω κ το χερι μου στη φωτια

• Hahaha 1
Posted

The Gentlemen καλό. 💪

Άμεσα ξεκινώ Baby Reindeer. 

Posted
19 hours ago, theo said:

πιστευω οτι θα κανει γκελ στον κοσμο του κμ και ιδιατερα στους αναγνωστες του πτψ, απο την στιγμη που -χωρις να σποιλαρω- οι κυριες σεξουαλικες επαφες του πρωταγωνιστη ειναι με εναν μεσηλικα κ8κκινοτριχη, μια κοπελια 150 κιλα κι ενα τραβε.

Νορμάλ δλδ. Μια χαρά, ρε. 👀

• Μπομπίτσα 1
Posted
On 4/26/2024 at 5:05 PM, theo said:

Καλο ναι.

Αυτα.

Βαρεθηκα. Ισως επηρεαστηκα απ αυτα τα "Τι εβγαλες παλι ρε ντφλιξ" σχολια και αρθρα. Δεν το τελειωσα και δε μου κανει και καμια αισθητη να το τελειωσω. Δε λεεω οτι ειναι κακη, απλα βαρεθηκα. Αν νομιζε οτι θα μας σοκαρε με τη χοντρη, το τραβελι και τον κοκκινοτριχη απετυχε. Επρεπε να το κανει πιο κινκυ και ιδαιτερο. Αυτα πια ειναι μεινστριμ.

Ειδα το μισο Godeless, και θα δω οπωσδηποτε και το αλλο μισο. Ειναι γουεστερν, οχι ακριβως το αγαπημενο μου ειδος, γι αυτο και το προσπερνουσα, του 2017, αλλα ειναι εξαιρετικο. 

Ευχαριστω ΑΕΚαρα μου που κανεις και καμια χαζοηττα,  ξεκολλαω απ τα σαιτ και τα τικτοκ και τα γιουτιουμπ και ολα αυτα που ξεκοκκαλιζω  οταν σπερνεις και μπορω να δω καμια σειρα της προκοπης.

MV5BMTY0NzkxNDcxNF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTI5ODM5MzI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

• Δικεφαλάκι 1
Posted
9 hours ago, aris2168 said:

Βαρεθηκα. Ισως επηρεαστηκα απ αυτα τα "Τι εβγαλες παλι ρε ντφλιξ" σχολια και αρθρα. Δεν το τελειωσα και δε μου κανει και καμια αισθητη να το τελειωσω. Δε λεεω οτι ειναι κακη, απλα βαρεθηκα. Αν νομιζε οτι θα μας σοκαρε με τη χοντρη, το τραβελι και τον κοκκινοτριχη απετυχε. Επρεπε να το κανει πιο κινκυ και ιδαιτερο. Αυτα πια ειναι μεινστριμ.

Ειδα το μισο Godeless, και θα δω οπωσδηποτε και το αλλο μισο. Ειναι γουεστερν, οχι ακριβως το αγαπημενο μου ειδος, γι αυτο και το προσπερνουσα, του 2017, αλλα ειναι εξαιρετικο. 

Ευχαριστω ΑΕΚαρα μου που κανεις και καμια χαζοηττα,  ξεκολλαω απ τα σαιτ και τα τικτοκ και τα γιουτιουμπ και ολα αυτα που ξεκοκκαλιζω  οταν σπερνεις και μπορω να δω καμια σειρα της προκοπης.

MV5BMTY0NzkxNDcxNF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTI5ODM5MzI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Δεν νομιζω να προσπαθησε να σοκαρει με αυτα. Κλεινοντας επικεντρωθηκε στον μυαλο κ την ψυχολογια του κ γιατι δεν ξεκολλουσε, τελοςπαντων.

Καλο θυμαμαι το godless οπως κ τα πριν του yellowstone το 1883 και το 19κατι. Βλεπονται για κουλαρισμα, ισως θελει και λιγο fastf που και που

• 1 month later...
Posted

Επισης συνεχιζοντας στο ιδιο πνευμα, 4η σεζον για το The Boys, και ο Homelander βρισκει ασπρη τριχα στ αρχιδια του. Η συνεχεια αναμενεται συγκλονιστικη. Μην το χασετε. 

The-Boys-Season-4-Homelander-Gray-Hair.jpg

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
Posted
On 6/19/2024 at 1:52 AM, aris2168 said:

Επισης συνεχιζοντας στο ιδιο πνευμα, 4η σεζον για το The Boys, και ο Homelander βρισκει ασπρη τριχα στ αρχιδια του. Η συνεχεια αναμενεται συγκλονιστικη. Μην το χασετε. 

Πρέπει να την πιάσω και γω την τέταρτη σεζόν, απίστευτη σειρά.Γαμημενη εξεταστική μας έχεις φάει την ψυχή 

Posted
50 minutes ago, Micro21 said:

Πρέπει να την πιάσω και γω την τέταρτη σεζόν, απίστευτη σειρά.Γαμημενη εξεταστική μας έχεις φάει την ψυχή 

Εγω ευτυχως τελειωσα

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 3
Posted

Εβαλε το νετφλιξ Μονκ, δεν το χα δει περα απο κατι ακυρες φορες στο σταρ νομιζω στα παλια χρονια.

Καλη σειρουλα, βλεπεται εύκολα 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

The passengers

STAR TREK DISCOVERY S5

Posted
On 6/19/2024 at 1:52 AM, aris2168 said:

Άνεβηκε αρκετά από την τρίτη που έκανε κοιλίτσα.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now