Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ξεκίνησα στη απόγνωση μου για scifi και μου αρέσει η σειρά FOR ALL MANKIND . Είναι ότι καλύτερο σε τηλεοπτικό  scifi έχω δει από το expanse άντε και το χαβαλε Orville. Η διαφορετική πραγματικότητα με σημείο καμπής το ποιος πήγε πρώτος σε σελήνη το βρίσκω πρωτότυπο σενάριο και θεωρώ ότι είναι καλό γυρισμένη. 

• Δικεφαλάκι 2
Posted
7 hours ago, AG21 said:

Ξεκίνησα στη απόγνωση μου για scifi και μου αρέσει η σειρά FOR ALL MANKIND . Είναι ότι καλύτερο σε τηλεοπτικό  scifi έχω δει από το expanse άντε και το χαβαλε Orville. Η διαφορετική πραγματικότητα με σημείο καμπής το ποιος πήγε πρώτος σε σελήνη το βρίσκω πρωτότυπο σενάριο και θεωρώ ότι είναι καλό γυρισμένη. 

Εγω εχω καταπιεί τις τελευταίες 10 μερες ,2 σαιζόν 50 επεισόδια περίπου Εντερπραηζ του 2004 νετφληξ..

Posted
8 hours ago, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

Εγω εχω καταπιεί τις τελευταίες 10 μερες ,2 σαιζόν 50 επεισόδια περίπου Εντερπραηζ του 2004 νετφληξ..

Τα έχω δει όλα τα star trek παλιά νέα ταινίες σειρές άπειρες ώρες . Πεταμένες ωρες κυριολεκτικά ( μόνο οι καινούργιες ταινίες άξιζαν για μένα )  αλλά όπως έγραψα στην απόγνωση μου να δω sci fi βλέπω τα παντα . 

Ειδικά στα καινούργια προσπαθούν να δώσουν βάθος και συναίσθημα αλλά γαμωτο μιλάμε για το διάστημα  και διαστημικές αποστολές το κοινό θέλει να δει εφέ και δράση και όχι δράματα και κακό γυρισμένα  ψυχολογία και εξομολογήσεις  . Εν το μεταξύ η woke ατζέντα είναι παρούσα . 

Posted
15 hours ago, AG21 said:

Ειναι του Battlestar Galactica δημιουργού ρε. 

Εκεί που η μίλφα πάει με τον πιτσιρίκο, ρισπεκτ σε πολλά επίπεδα. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
2 hours ago, Zara said:

Ειναι του Battlestar Galactica δημιουργού ρε. 

Εκεί που η μίλφα πάει με τον πιτσιρίκο, ρισπεκτ σε πολλά επίπεδα. 

Όντως . Την είδα τη σκηνή πριν 10 λεπτά  . Φοβερή και η αλλαγή της μετά την απώλεια του γιου της και από την αυστηρή παρουσία όπως ο Εντ σαν σημείο των τότε καιρών .  Άλλωστε εκείνη τον μεγάλωσε με τους γονείς του αστροναύτες . 

Μεν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Γκορντο ο τυπάς είναι τόσο γνήσιος και απλός  . Ποτό σεξ αλλά και οικογένεια . 

Υγ την καταπίνω τη σειρά . Κόλλημα . 

Posted
3 hours ago, AG21 said:

Κόλλημα

Σε τι πλαφούνα το βλεπεις ?

Posted
4 hours ago, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

Σε τι πλαφούνα το βλεπεις ?

Πλατφόρμα ? On line to βλέπω . 

Αλλά είναι παραγωγή της apple με τη sony . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

@NIS 9-11 ξεκινησα το wu-tqng:an american saga.το χεις δει?καλο φαινεται

Posted
19 minutes ago, Zara said:

Είδα λίγο και είπα μεχ. 

Δες what we do in the shadows γ να πεθανεις στο γελιο

Posted
56 minutes ago, CHⓇIS said:

@NIS 9-11 ξεκινησα το wu-tqng:an american saga.το χεις δει?καλο φαινεται

Πηγα να το ξεκινησω και το παρατησα νομιζω.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Δε γαμιεται.θα το δω.τοσες κ τοσες μαχαιριες φαγαμε σε μλκς που ειδαμε.τουλαχιστον εχει ντισεντ μιουσικ

• Δικεφαλάκι 1
  • 2 weeks later...
Posted

3 body problem, netflix: 8,9/10

the gentlemen, netflix: 8,8/10

τωρα ξεκινησα το manifest, netflix. ενδιαφερον φαινεται 

Posted

eyJidWNrZXQiOiJvbS1wdWItc3RvcmFnZSIsImtl

Με Ομάρ στον πάγκο... 2/2 (νταμπλ) 

• Μπομπίτσα 4
Posted
4 hours ago, Hades said:

Είναι πολυ ωραία ιδέα το manifest, αλλά εμένα με κούρασε κάπου στην 3η σεζόν και δεν το τελείωσα ποτε. Μπορεί να το συνεχίσω κάποια στιγμή.

Posted
2 minutes ago, thodoris19 said:

Είναι πολυ ωραία ιδέα το manifest, αλλά εμένα με κούρασε κάπου στην 3η σεζόν και δεν το τελείωσα ποτε. Μπορεί να το συνεχίσω κάποια στιγμή.

Πολύ κρατησες

• Δικεφαλάκι 1
Posted
57 minutes ago, Zara said:

eyJidWNrZXQiOiJvbS1wdWItc3RvcmFnZSIsImtl

Με Ομάρ στον πάγκο... 2/2 (νταμπλ) 

double trouble

44e03cdfa629980c4180e0abb2f4851e.jpg

Posted

Βλέπω το broadchuch (ertflix) 8.4 αυτές τις ημέρες καθώς μου είχε ξεφύγει. Πολύ ωραία σειρά και νομίζω ήταν διαθέσιμη και στο νετφλιξ στο παρελθόν 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

The Wire

Μακράν η καλύτερη σειρά με διαφορά απο την 2η 

Φαντάζομαι θα συμφωνούν πολλοί μαζί μου.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Και το godless που είχε γράψει ο Άρης πιο πανω είναι καλό. 

Posted
3 hours ago, thodoris19 said:

Μια από τα ίδια, επαναλαμβάνεται κ δε βλέπεται μετα από κάποια φάση .

• Δικεφαλάκι 1
Posted
6 hours ago, Hades said:

3 body problem, netflix: 8,9/10

the gentlemen, netflix: 8,8/10

the gentlemen θα βγει κ νέα σεζόν.

Guy Ritchie εγγύηση 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

CLEO netflix 

Καμβάς σουρεάλ με ψυχροπολεμικές πινελιές.. 8/10

cc @Νονός

• Δικεφαλάκι 2
Posted
31 minutes ago, gybe21 said:

Μια από τα ίδια, επαναλαμβάνεται κ δε βλέπεται μέρα από κάποια φάση .

Επαναλαμβάνεται, οι πρωταγωνιστές κάνουν την μια μαλακια μετά την άλλη και κουράζει τον θεατή… Σαν την ΠΑΕ είναι το manifest τελικά. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
On 8/20/2024 at 8:11 PM, thodoris19 said:

Με το στανιο το τελείωσα.

• Δικεφαλάκι 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now