Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κι εγώ τα ίδια με το Manifest, πολλά υποχομένη σειρά, ως ένα σημείο γαμάτη, μετά το γαμήσανε και ψόφησε. Αν δεν ήμουν ψυχαναγκαστικός να τελειώνω όποια σειρα αρχίζω (με εξαίρεση μία που όλοι ξέρουμε), δεν θα την τελείωνα.

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
Posted
On 8/20/2024 at 9:37 PM, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

CLEO netflix 

Καμβάς σουρεάλ με ψυχροπολεμικές πινελιές.. 8/10

cc @Νονός

Λες την γερμανική σειρά με την πράκτορα από ανατολική Γερμανία ? Μόλις την τελείωσα, καλούτσικη σειρά, λογικά θα βγει και τρίτος κύκλος. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Kapetane21 said:

Λες την γερμανική σειρά

αυτη

Posted

Ξεκίνησα average Joe. Χαζοχαρούμενο που και που αλλά σε κρατάει, θυμίζει breaking bad. 

Posted

Ειδα την πρωτη σεζόν απο το Perry Mason. Καλό, τίμιο, είναι remake μια (αρκετα παλιας) σειρας

Perry_mason.jpg

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Ποσα αυθεντικα πραγματα κυκλοφορουν σε ταινίες/σειρες, τα τελευταία πολλα χρονια, που να ναι και κορυφαιο?

Το λέω αυτο γιατι εδώ και πολλα πολλα χρονια, η πλειοψηφια ταινιών/σειρών έιναι βασισμένη σε βιβλια/κομιξ/βιντεοπαιχνιδια/σπινοφ/ριμπουτ/ριμεικ και δεν συμμαζευεται.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Γάμα τα. Συν το ότι βγαίνει μια σειρά και πρέπει να περιμένεις 1-2 χρόνια να βγει η συνέχεια. Ε δεν αρχίζω καν.

Posted

Ευχάριστη είδηση η ανακοίνωση της επιστροφής του Ted Lasso 

FB_IMG_1726001654899.thumb.jpg.897877d2058b221aea8a9cd7fe652e8e.jpg

Η φώτο θα μπορούσε να αποτελεί και αναφορά στην ημερομηνία στο ΠτΨ 

CC @Ασμοδαίος

• Δικεφαλάκι 5
  • Μπομπίτσα 1
Posted

Τον παίζεις και με πυρετό με αυτήνανε. 

• Δικεφαλάκι 2
Posted
3 minutes ago, Zara said:

Τον παίζεις και με πυρετό με αυτήνανε. 

Ίσως ο @stavros 9-11βρει νέο πουλέν, μετά την Κελλυ 

Posted

Κέλλυ η μόνη γυναίκα που ανέχομαι να αλλάζει γκόμενους κι εγώ να είμαι εκεί πιστός. Δεν πουλάμε Κέλλυ για καμία.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Περιμένοντας τους ελευθερους αριστερους μπακ,

ZeroZeroZero

παλιότερο, καπου του 20, ειδα οτι παιζει στο νετφλιξ και δε θυμαμαι αν το χουμε αναφερει. Πολυ καλο. 1 σεζον, 8 επεισοδια.

71m3-plFSLL._AC_SL1200_.jpg

• Δικεφαλάκι 1
Posted

τελειωνω 1ο κυκλο του Manifest, με κραταει για καποιο λογο αν και εχει σημεια που δειχνει οτι θα κανει κοιλια και θα γινει τελειως βαρετο.

Posted

Είδα το KAOS αν και η υπόθεση φαινόταν και ήταν όντως μπούρδα με τους θεούς του Ολύμπου και ένα φανταστικό σύγχρονο μέρος με όνομα Κρήτη και μέσα όλους τους μύθους μιξ ( Προμηθέας , Μινώταυρος , μοίρες κτλ ) παραδοξος το διασκεύασα στα επίπεδα που διασκεδάζω με το thor η παλιότερα με των Ηρακλή και τη Ζίνα δλδ με αυτές τις παραποιήσεις των αρχαίων θρύλων και θεών . Στην αρχή φυσικά το θεωρείς παρωδία αλλά από τα μέσα και μετά κάπως βλέπεται . 

Θυμίζει σε πολλά το The good place αλλά νομίζω ότι είναι μια καλύτερη έκδοση του . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
15 hours ago, AG21 said:

Είδα το KAOS αν και η υπόθεση φαινόταν και ήταν όντως μπούρδα με τους θεούς του Ολύμπου και ένα φανταστικό σύγχρονο μέρος με όνομα Κρήτη και μέσα όλους τους μύθους μιξ ( Προμηθέας , Μινώταυρος , μοίρες κτλ ) παραδοξος το διασκεύασα στα επίπεδα που διασκεδάζω με το thor η παλιότερα με των Ηρακλή και τη Ζίνα δλδ με αυτές τις παραποιήσεις των αρχαίων θρύλων και θεών . Στην αρχή φυσικά το θεωρείς παρωδία αλλά από τα μέσα και μετά κάπως βλέπεται . 

Θυμίζει σε πολλά το The good place αλλά νομίζω ότι είναι μια καλύτερη έκδοση του . 

Θα ρίξω μια ματιά.

Εγώ μη βρίσκοντας εδώ και καιρό κάτι το σοβαρό που να σε κρατάει και να έχει επεισόδια, άρχισα το Dexter. Είχα μισοδεί πολλά επεισόδια κατά καιρούς στην τηλεόραση, αλλά ποτέ δεν το παρακολουθούσα. 

Posted
On 9/12/2024 at 11:12 PM, aris2168 said:

Περιμένοντας τους ελευθερους αριστερους μπακ,

ZeroZeroZero

παλιότερο, καπου του 20, ειδα οτι παιζει στο νετφλιξ και δε θυμαμαι αν το χουμε αναφερει. Πολυ καλο. 1 σεζον, 8 επεισοδια.

71m3-plFSLL._AC_SL1200_.jpg

Το είδα και εγώ επί covid, λίγο τρελό το σενάριο, επειδή είδα Γκομόρα που είναι επίσης από τον Ρομπέρτο Σαβιάνο περίμενα κάτι ποιο μαφιόζικο 

• Δικεφαλάκι 1
  • 3 weeks later...
Posted

Πολυ καλό φαίνεται το The Penguin.

MV5BYmU3MzYzOWEtOTdkZi00YzA1LTliMzQtNDdiZDBjY2FiNmFlXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Αγνώριστος Ο Κόλιν Φαρελ.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Απο πανω είσαι ρε @Geologos, περίμενες πότε θα ποστάρει κανείς καμια σειρα?

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Δεν ειδα κανντην ωρα, τωρα ανοιξα το φορουμ και πρωτο τοπικ βγηκε αυτο.

Και εχεις και δικιο, ειδα το 1ο επεισόδιο 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, aris2168 said:

Πολυ καλό φαίνεται το The Penguin.

MV5BYmU3MzYzOWEtOTdkZi00YzA1LTliMzQtNDdiZDBjY2FiNmFlXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Αγνώριστος Ο Κόλιν Φαρελ.

Το πως προσαρμόζεται σε ρόλους είναι αξιο συγχαρητηρίων

Σαν ηθοποιό δεν τον γουστάρω αλλά αυτο του το αναγνωρίζω 

Posted

Εμένα μου αρέσει ο Φάρελ και γενικά επιλέγει τις δουλειές του . 

• Δικεφαλάκι 1
  • 2 weeks later...
Posted

Βγηκε 2η σεζΛοΝγκ σρινκινγκ

Woof

• 4 weeks later...
Posted

Βλεπω το μην πεις λεξη.ira κτλ

Πολυ καλο

Posted
On 10/10/2024 at 7:10 PM, AG21 said:

Εμένα μου αρέσει ο Φάρελ και γενικά επιλέγει τις δουλειές του . 

Είδα τα πρώτα επεισόδια penguin . Κλασική σειρά που ένας ηθοποιός περνει ένα μέτριο σενάριο σκηνοθεσία και το κάνει αριστούργημα . Δεν υπάρχει πραγματικά ο τρόπος που παίζει τον πιγκουινο ο Φαρρελ και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αν δεν το ξέρεις  δεν υπάρχει περιπτώσει να τον αναγνωρίσεις ειδικά αν έχεις στο μυαλό σου άλλες δουλειές του . 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now