Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, AG21 said:

Είδα τα πρώτα επεισόδια penguin . Κλασική σειρά που ένας ηθοποιός περνει ένα μέτριο σενάριο σκηνοθεσία και το κάνει αριστούργημα . Δεν υπάρχει πραγματικά ο τρόπος που παίζει τον πιγκουινο ο Φαρρελ και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αν δεν το ξέρεις  δεν υπάρχει περιπτώσει να τον αναγνωρίσεις ειδικά αν έχεις στο μυαλό σου άλλες δουλειές του . 

Ειναι σειράρα, απο που προκύπτει οτι το σενάριο ειναι μέτριο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
44 minutes ago, Geologos said:

Ειναι σειράρα, απο που προκύπτει οτι το σενάριο ειναι μέτριο.

φαντάσου το με άλλους ηθοποιους . 

Posted
1 hour ago, AG21 said:

Είναι μια χαρά δυνατό σενάριο, έχει και καλογραμμένους χαρακτήρες και μορφές έκπληξη όπως η Σοφία. Παρά πολύ καλή σειρά. 

Δεν ξέρω κι ο Νονός ας πούμε πως θα ταν με άλλους ηθοποιούς.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
8 hours ago, AG21 said:

το φανταζομαι ακομα και με τον Πιγκουινο απο το Γκόθαμ πχ. το σενάριο σπέρνει. και οι ηθοποιοί φυσικα.

δεν ρίχνω το περφορμανς του Φαρελ, αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το "μέτριο σενάριο"

βασικά τελειώσε το πρώτα (είπες δεν το χεις δει όλο)

Posted

Δειτε το Silo. Οσοι γουσταρετε να διαβαζετε, διαβαστε και τα βιβλια. Thank me later.

Posted
6 hours ago, Geologos said:

το φανταζομαι ακομα και με τον Πιγκουινο απο το Γκόθαμ πχ. το σενάριο σπέρνει. και οι ηθοποιοί φυσικα.

δεν ρίχνω το περφορμανς του Φαρελ, αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το "μέτριο σενάριο"

βασικά τελειώσε το πρώτα (είπες δεν το χεις δει όλο)

Είμαι στο 6 . Θεωρώ ότι το σενάριο είναι οκ όχι σούπερ αλλά ο Φάρελ το απογειώνει . Γνώμη μου φυσικά που έχω δει τα πάντα σε Μάρβελ ντισι και όλα τα άλλα και τα περισσότερα τα θεωρώ χάσιμο χρόνου απλά καλύπτω την ανάγκη μου για φαντασια . 

• 3 weeks later...
Posted

Δεν είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει ακριβώς σε αυτό το topic( το μεταφέρετε στο κατάλληλο εάν δεν) αλλά τρέχει μια προσφορά η nova που δίνει 1 μήνα δωρεάν πρόσβαση από 10/12 έως 10/01 . 

Εάν θυμάμαι καλά  από πέρσυ που ειχε ξανατρεξει αυτή η προσφορα έχει μέσα και το sports κομμάτι. (Superleague, premier league κλπ)

Οδηγίες πώς το ενεργοποιούμε παρακάτω:

https://www.lagonika.gr/prosfores/dwrean-eon-tv-gia-30-hmeres/

Posted

Τραγικη επιλογη τοπικ. Λες και δεν υπαρχει το "Γαυροι του Βορρά" ή το "Matias Almeyda"

• Hahaha 4
Posted

Dune prophecy λοιπόν . 

Επιτέλους ξεφεύγουμε από τις ίδιες ιστορίες δλδ τα βασικά βιβλία του Χέρμπερτ που τα έχουμε δει σε 2-3 ταινίες και 5-6 σειρές  και φτιάχνεται μια σειρά βασισμένη σε κάποια βιβλία εννοείται  από τη HBO που πιάνει το παλμό των φαν του συγκεκριμένου σύμπαντος με τις δολοπλοκίες μεταξύ οίκων και την ανάμιξη των μπενε τζερεριτ δλδ δεν περιορίζεται στη κόντρα μεταξύ χαρκονεν και Ατρείδες αλλά έχει ανοίξει περισσότερο αν και έχουν σημαντικό ρόλο αυτοί οι δύο οίκοι δείχνοντας πως ξεκίνησε αυτή η έχθρα .  Είναι κάτι χιλιάδες χρόνια πριν τον Μουάντ’Ντιμπ και υπάρχει μονο σαν ιδέα / προφητεία αν και ουσιαστικά είναι περισσότερο ένα πείραμα . 

HBO σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτό που δεν μου έδωσε η τελευταία ταινία δλδ το βάθος του συμπάντων του dune . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Θα υπάρξει κάποια στιγμή, ίσως μέσα στις γιορτές. Αν και θέλω να ξεκινήσω και το τέταρτο βιβλίο.

• Μπομπίτσα 1
Posted

Ανυπομονώ ηδη για το επόμενο 5o επεισόδιο . Η Βάλια Χαρκόνεν που την παίζει η Εμιλυ Γουοτσον ειναι ο πιο δυνατός χαρακτήρας μέχρι τώρα σε οτι dune εχω δει διαβάσει . Ξεπερνάει κατα πολλή τον Βλαντιμιρ . Μπροστά της ολοι είναι γατάκια . Αυτό αποτυπώνεται οσο προχωράει η σειρά . Masterpiece . 

dune-prophecy-teaser-art-social-featured

• Δικεφαλάκι 1
  • 2 weeks later...
Posted

Καπου στην πρωτη/δεύτερη σελιδα πρέπει να ειναι. 

• 3 weeks later...
Posted
On 4/16/2024 at 11:13 AM, bladerunner21 said:

Mr Inbetween δεν ξέρω αν ξαναέχει αναφερθεί εδώ πιο παλιά καθώς είναι του 2018. 3 σαιζόν 25λεπτα επεισόδια. Εκπληκτική απλά! 

Είδα τις πρώτες δύο σεζόν ως τώρα. Πάρα πολύ δυνατό.

• Δικεφαλάκι 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now