Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, aris2168 said:

220px-Toxic_Town_poster.jpg

Οκ, το χουμε δει πολλες φορες, μολυνση, επιπτωσεις στους ανθρώπους, συγκαληψη, διεκδίκηση.

Αλλα, είναι τίμιο, είναι εγγλέζικο και έχει εξαιρετικό καστ.

4 επεισοδιακια ειναι, αληθινή ιστορια.

Remake του Dark Waters;

https://m.imdb.com/title/tt9071322/?ref_=tt_mv_close

Posted
On 3/3/2025 at 11:47 PM, aris2168 said:

220px-Toxic_Town_poster.jpg

Οκ, το χουμε δει πολλες φορες, μολυνση, επιπτωσεις στους ανθρώπους, συγκαληψη, διεκδίκηση.

Αλλα, είναι τίμιο, είναι εγγλέζικο και έχει εξαιρετικό καστ.

4 επεισοδιακια ειναι, αληθινή ιστορια.

8 στις 10 φορές με τις αγγλικές σειρές δεν πέφτεις έξω.

• Δικεφαλάκι 2
  • 2 weeks later...
Posted

Adolescence

Μια εξαιρετική μινι σειρά, 4 ωριαια επεισοδια, κάθε ώρα ένα μονοπλάνο.

Βρεττανική, σπουδαίος Stephen Graham, αποκάλυψη ο πιτσιρικάς.

Οτι καλύτερο είδα φέτος.

p29642074_b_v8_aa.jpg

• Δικεφαλάκι 8
Posted

Για τη σειρα που εβαλα απο πάνω, να ξερετε, δεν θα διασκεδασετε.

Posted

MANHUNT: OJ SIMPSON, νετφλιξ. δεν την ηξερα την ιστορια, πολυ ωραιο ντοκιμαντερ. 1000% ενοχος 

ξεκινησαμε με τη συμβια το KASSANDRA, νετφλιξ επισης. 2 επεισοδια, φαινεται ενδιαφερον. φερνει λιγο και σε black mirror για το οποιο περιμενουμε σε λιγες ημερες και τον 7ο κυκλο!

Posted
54 minutes ago, Hades said:

MANHUNT: OJ SIMPSON, νετφλιξ. δεν την ηξερα την ιστορια, πολυ ωραιο ντοκιμαντερ. 1000% ενοχος 

karl-urban-as-judge-dredd.jpg

• Hahaha 2
Posted
On 3/17/2025 at 1:37 PM, aris2168 said:

Εύκολα το ψυλλιαζόταν κάποιος αλλά υπάρχει ΤΥΦΛΗ εμπιστοσύνη πλέον στις προτάσεις σου.

Το είδα. 

Το φινάλε σε αρρωσταίνει.

Έφαγα τεράστιο κόλλημα με τις προφορές. Δεν ήξερα από που μου ερχόντουσαν. Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω το Ηνωμένο Βασίλειο σαν την ... παλάμη μου αλλά. διάολε, πέντε πράματα τα σκαμπάζουμε. Κι όμως εδώ κώλωσα. Χάος.

Μέχρι που βρήκα αυτό

https://thetab.com/2025/03/17/the-accents-are-a-mix-of-everything-but-where-is-adolescence-on-netflix-actually-set

Έμαθα, κατάλαβα και ηρέμησα ...

• Δικεφαλάκι 2
Posted
27 minutes ago, Νονός said:

Εύκολα το ψυλλιαζόταν κάποιος αλλά υπάρχει ΤΥΦΛΗ εμπιστοσύνη πλέον στις προτάσεις σου.

Το είδα. 

Το φινάλε σε αρρωσταίνει.

Έφαγα τεράστιο κόλλημα με τις προφορές. Δεν ήξερα από που μου ερχόντουσαν. Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω το Ηνωμένο Βασίλειο σαν την ... παλάμη μου αλλά. διάολε, πέντε πράματα τα σκαμπάζουμε. Κι όμως εδώ κώλωσα. Χάος.

Μέχρι που βρήκα αυτό

https://thetab.com/2025/03/17/the-accents-are-a-mix-of-everything-but-where-is-adolescence-on-netflix-actually-set

Έμαθα, κατάλαβα και ηρέμησα ...

Πολύ σωστός φιλε. Κι εγώ έψαξα στο χάρτη να δω που στο πουτσο ήταν αυτή η πολη και γιατί μιλάνε έτσι, κάτι δε μου κόλλαγε.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Τελείωσα και το 3ο επεισόδιο της σειράς adolescence. Πολύ κακό για το τίποτα. 

Πέφτουν ολοι δηλαδή απο τα σύννεφα για το πως συμπεριφέρονται οι σημερινοί 13χρονοι. Δε χρειάζεται να δεις καμία σειρά, πόσο μαλλον αγγλική. Τα ίδια μπορεί και χειρότερα γίνονται και εδώ. Onlyfans απο 13χρονες, επιθέσεις με μαχαίρια, γκάνγκστερ νοοτροπία λόγω καμένης μουσικής.. 

Θα περιμένω και το τελευταίο επεισόδιο για να βάλω το 6/10 βαθμολογία 

• Hahaha 1
Posted
32 minutes ago, Hades said:

Πέφτουν ολοι δηλαδή απο τα σύννεφα για το πως συμπεριφέρονται οι σημερινοί 13χρονοι. Δε χρειάζεται να δεις καμία σειρά, πόσο μαλλον αγγλική. Τα ίδια μπορεί και χειρότερα γίνονται και εδώ. Onlyfans απο 13χρονες, επιθέσεις με μαχαίρια, γκάνγκστερ νοοτροπία λόγω καμένης μουσικής.. 

Το είδα και εγώ όντως δεν τρελαθηκαμε ούτε είδα που θα με σόκαρε εκτός της δολοφονίας φυσικά . Έχω παιδί στην ίδια ηλικία άρα το ξεκίνησα και κάπως προσωπικά . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Hades said:

Κι εγώ το είδα, έχω παιδί στην ηλικία αυτή. 

Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονιστηκα. Καλό γυρισμένη σειρά. 7/10

Posted

Ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό, 10/10

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Τελική βαθμολογία adolescence 6.5/10, για όσους αντιδράτε αντε ενα 7αρι. Ενδιαφέρον το μονοκαμερο. Και αγάπη για τον ηθοποιό που τον έμαθα στο boardwalk empire 

Επόμενη σειρά που ξεκινάμε: Yellowstone 

Posted
On 3/17/2025 at 1:37 PM, aris2168 said:

μας γαμησες

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Hades said:

Τελική βαθμολογία adolescence 6.5/10, για όσους αντιδράτε αντε ενα 7αρι. Ενδιαφέρον το μονοκαμερο. Και αγάπη για τον ηθοποιό που τον έμαθα στο boardwalk empire 

ξεκινα πρωτα με 1883, μετα 1923 και μπες μετα στο yellowstone.

Posted
15 minutes ago, panther-21- said:

ξεκινα πρωτα με 1883, μετα 1923 και μπες μετα στο yellowstone.

Χρονικά δε βγήκε πρώτα το Yellowstone? Οπότε μήπως να το πάρω με τη σειρά που κυκλοφόρησαν?

Πχ ξεκινάς πρώτα better call saul ή breaking bad?

Posted
35 minutes ago, Hades said:

Χρονικά δε βγήκε πρώτα το Yellowstone? Οπότε μήπως να το πάρω με τη σειρά που κυκλοφόρησαν?

Οι τελευταίες είναι οι αγαπημένες μου σειρές. Τις είδα όπως βγήκαν. Πρώτα το breaking bad, πιο λογικό το βρίσκω και χρονολογικά και νοηματικά ακομα. 

Το adolescence προσωπικά ούτε εμένα με τρέλανε πάντως. Σίγουρα καλή σειρά και ναι το μήνυμα βαθύτατο και οι ερμηνείες ωραίες αλλά τον τόσο ντόρο δεν τον κατάλαβα και δεν τον συμμερίζομαι σε καμιά περίπτωση.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
43 minutes ago, Hades said:

ναι αλλα η χρονολογικη συνεχεια μου αρεσε περισσοτερο.

Posted
11 hours ago, Hades said:

10 hours ago, AG21 said:

Το είδα και εγώ όντως δεν τρελαθηκαμε ούτε είδα που θα με σόκαρε εκτός της δολοφονίας φυσικά . Έχω παιδί στην ίδια ηλικία άρα το ξεκίνησα και κάπως προσωπικά . 

10 hours ago, Nestoridis21 said:

Κι εγώ το είδα, έχω παιδί στην ηλικία αυτή. 

Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονιστηκα. Καλό γυρισμένη σειρά. 7/10

3 hours ago, Hades said:

Είχα την τύχη να δω τη σειρα πριν το χαμό που προκάλεσε και όλη αυτή την υπερβολή που ακολούθησε σε σοσιαλ και λοιπα μεσα που εκπληκτα ανακάλυψαν αμερικές.

Δε ξερω εσεις πως ακριβώς σοκάρεστε. Δεν ειχε να κανει με την εικόνα ή με ττο συμβαν, εχουμε δει χειρότερα και πιο σοκαριστικα. Δεν μας έδειξε τι μπορει να κανουν οι 13χρονοι. Είναι ότι με τα παιδιά έχουμε πια πολυ μεγάλη απόσταση. Άλλη γλώσσα, άλλος κόσμος. 

Παντα προφανως υπήρχε χάσμα, μεγαλο και στη τελική φυσιολογικό. Αλλά εδω μιλάμε ότι το χασμα δεν είναι μόνο ανάμεσα σε μενα και στον 17χρονο γιο μου, ειναι και ανάμεσα σ ενα 17χρονο και σ ενα 13χρονο. Τοσο δραματικά αλλάζουν τα πράγματα. 

Τραγικός ο κοσμος που μπαινουν οι τελευταίες γενιές. Μπορεί οι επόμενες να είναι πιο εκπαιδευμένες, αφού εμείς, οι πατεράδες τους, είμαστε αμπαλοι, ασχετοι και το χειρότερο, δεν το ξέρουμε οτι είμαστε. Τα παιδιά των σημερινών 13-15-17 μπορεί να εχουν αναπτύξει άλλες αμυνες και δεξιοτητες, αφού και οι γονεις τους θα εχουν περάσει απο παρόμοιες καταστάσεις.

Κινηματογραφικά, ερμηνευτικά το έργακι τα σπάει.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Zastro2168. 

Μην βγάζει και Απείδια αλλοθρήσκων σε λίγο καιρό... 

• Δικεφαλάκι 3
  • Hahaha 5
Posted

Severence ειδα πρωτη σεζόν. Αρκετά ενδιαφέρον, μπαίνω για 2η ωσονούπο.

Εχω παρατηρησει πως οταν βλέπω με μεγαλύτερη παρατηριτικοτητα σειρες, καταλαβαινω πιο εύκολα σεναριακα κενά, λογικα κενα, fillers, μαλακιες, αδιεξοδα, λαθη, σεναριακες διευκολύνσεις, fan service. Τα καταλαβαινω, αλλα δεν απολαμβάνω αυτο που βλέπω. Επισης αν δω κατι που έχει χαιο, ψαχνω να δω αν ισχύει οτι διαβασα και αν ο ντορος αξιζει.

Οταν ομως βλέπω ελαφρώς πιο χαλαρος, μπορω πραγματικά να απολαυσω ακόμα και μαλακιάρες ολκής, όπως το casa de papel πχ ή το Supernatural, που εντάξει οι τύποι γαμήσαν καθε λογική και παραλογικη μεσα σε 15 σεζόν.

Το καλύτερο που έχει να κανει κανεις οταν ανοιγει την τηλεόραση ειναι να δει κατι οσο πιο μακρυα απο το ονλαιν χαιπ (πχ μην δειτε τωρα adolescence), και με όσο το δυνατόν πιο χαλαρό ματι μπορεις. Για να το ευχαριστιέσαι, ότι και να ναι αυτο που βλέπεις.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
2 hours ago, aris2168 said:

Είχα την τύχη να δω τη σειρα πριν το χαμό που προκάλεσε και όλη αυτή την υπερβολή που ακολούθησε σε σοσιαλ και λοιπα μεσα που εκπληκτα ανακάλυψαν αμερικές.

Δε ξερω εσεις πως ακριβώς σοκάρεστε. Δεν ειχε να κανει με την εικόνα ή με ττο συμβαν, εχουμε δει χειρότερα και πιο σοκαριστικα. Δεν μας έδειξε τι μπορει να κανουν οι 13χρονοι. Είναι ότι με τα παιδιά έχουμε πια πολυ μεγάλη απόσταση. Άλλη γλώσσα, άλλος κόσμος. 

Παντα προφανως υπήρχε χάσμα, μεγαλο και στη τελική φυσιολογικό. Αλλά εδω μιλάμε ότι το χασμα δεν είναι μόνο ανάμεσα σε μενα και στον 17χρονο γιο μου, ειναι και ανάμεσα σ ενα 17χρονο και σ ενα 13χρονο. Τοσο δραματικά αλλάζουν τα πράγματα. 

Τραγικός ο κοσμος που μπαινουν οι τελευταίες γενιές. Μπορεί οι επόμενες να είναι πιο εκπαιδευμένες, αφού εμείς, οι πατεράδες τους, είμαστε αμπαλοι, ασχετοι και το χειρότερο, δεν το ξέρουμε οτι είμαστε. Τα παιδιά των σημερινών 13-15-17 μπορεί να εχουν αναπτύξει άλλες αμυνες και δεξιοτητες, αφού και οι γονεις τους θα εχουν περάσει απο παρόμοιες καταστάσεις.

Κινηματογραφικά, ερμηνευτικά το έργακι τα σπάει.

Διαφωνώ δεν βλέπω τόσο τεράστιο χάσμα  όσο παρουσιάζεται. Έτσι το βλέπω με τα παιδια εφήβους που συναναστρέφομαι..Υπάρχει αρκετή υπερβολή σε όλο αυτό . Αυτό που όντως ισχύει και το δείχνει και η σειρά είναι ότι τα παιδιά όντως είναι πολλή πιο έξυπνα καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα νομίζουμε εμείς , εκεί υπάρχει χάσμα , από εμάς στην ηλικία τους και πολλές φορές πιο ώριμα που πάλι το δείχνει η σειρά με τη μεγαλύτερη αδελφή. 

Όλα έρχονται πιο νωρίς και ηλικιακά ( πάλι το δείχνει η σειρά ) δλδ ένας 13χρονος είναι ο αντίστοιχος 16-18χρονος νοηματικά/συναισθηματικά  της εποχής μας όπως αντίστοιχα το ίδιο γινόταν και στην εποχή μας με τους γονείς μας και εκεί είναι το λάθος πολλών που προσπαθούν να συμπεριφερθούν σε ένα παιδί αντίστοιχα με τα δικά τους βιώματα στην αντίστοιχη ηλικία και φυσικά προετοιμασία από μικρά για το κόσμο . 

Λογικό φυσικά με τα ερεθίσματα , ενημέρωση  και τη πληροφόρηση που έχουν όπως αντίστοιχα με την δική μας εποχή σε σύγκριση με των γονιών μας ..

Posted
On 3/25/2025 at 11:00 AM, Hades said:

Σκηνοθετικά, η σειρά είναι από άλλον πλανήτη. Ο τύπος περπατάει πάνω σε πρόκες, καταπίνει φωτιές κλπ. Αυτά που κάνει, τα είδαμε στο birdman και δεν ξέρω αν τα είδαμε ακόμη κι εκεί όλα. Κι η ερμηνεία του πρωτοεμφανιζόμενου πιτσιρικά στο τρίτο επεισόδιο, σε αφήνει μαλάκα. Μένεις να αναρωτιέσαι, πόση δουλειά, πόσες ώρες προβαρίσματος χρειάστηκαν για να βγει αυτό το επεισόδιο σε μονοπλάνο. 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Ειστε υπερβολικοι, γνωμη μου.

Ενδιαφερουσα , απλα, σειρα. Ο μικρος τασπαει.

Σ ενα μηνα θα το χω ξεχασει.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now