Jump to content

Recommended Posts

Posted

images?q=tbn:ANd9GcTijfAMeuoTke0LuOdZ7Jd

Μαλακία η σειρά, ανασταίνει και πουλιά. 

• Δικεφαλάκι 1
  • Μπομπίτσα 4
Posted
5 hours ago, Melkonian said:

Καλοκαίρι 4η σεζόν Τεντ Λάσο 

Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από την 3η

Posted
2 hours ago, Rolled said:

Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από την 3η

Χλωμό,γυρίζει Ρίτσμοντ και προπονεί γυναικεία ομάδα λεει

Posted
1 hour ago, Melkonian said:

Χλωμό,γυρίζει Ρίτσμοντ και προπονεί γυναικεία ομάδα λεει

Πότε βγαίνει είπαμε; 😄

• Hahaha 1
Posted
On 1/29/2026 at 10:07 AM, Zara said:

images?q=tbn:ANd9GcTijfAMeuoTke0LuOdZ7Jd

Μαλακία η σειρά, ανασταίνει και πουλιά. 

Και κάστορες. 

• Hahaha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Είδα ενάμιση επεισόδιο Fallout, τί έπος ειναι τούτο. 

Στο πρώτο παίζει και ο @Bukowski σε σκηνή μόνο για μύστες. 

• Hahaha 1
Posted

A knight of seven kingdoms. Υποσχόμενο δείχνει πάντως σαφώς καλύτερο από τις τελευταίες σειρές του GoT και ειδικά από την άλλη τη μαλάκια που έβγαλαν από το ίδιο σύμπαν και δεν θυμάμαι ούτε το όνομα της . 

Posted

Eιναι το πιο τηλεοπτικο βιβλιο που εχει βγαλει ο Μαρτινς. Βεβαια ο γαμημενος εχει βγαλει μονο 4 νοβελες, και ειπε τις επομενες μετα το Winds of Winter.

Χοντροπουστα γραφε, μου υποσχεθηκες 7 βιβλια πριν πολλα χρονια και κοντευεις να πεθανεις απο το παχος, σιχαμα.

Posted
10 hours ago, Nuc1924 said:

Eιναι το πιο τηλεοπτικο βιβλιο που εχει βγαλει ο Μαρτινς. Βεβαια ο γαμημενος εχει βγαλει μονο 4 νοβελες, και ειπε τις επομενες μετα το Winds of Winter.

Χοντροπουστα γραφε, μου υποσχεθηκες 7 βιβλια πριν πολλα χρονια και κοντευεις να πεθανεις απο το παχος, σιχαμα.

Κλασικός Αμερικάνος φίλε, μπροστά στα φράγκα πάει περίπατο το βιβλίο. Παραγωγές, σενάρια, spin off, μόνο διαφήμιση για γιαούρτι και πάνες ακράτειας δεν έχει βγάλει. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
16 hours ago, Zara said:

Στο πρώτο παίζει και ο @Bukowski σε σκηνή μόνο για μύστες. 

Για δώσε πληροφοριες

Posted
8 hours ago, Steve Harris said:

Κλασικός Αμερικάνος φίλε, μπροστά στα φράγκα πάει περίπατο το βιβλίο. Παραγωγές, σενάρια, spin off, μόνο διαφήμιση για γιαούρτι και πάνες ακράτειας δεν έχει βγάλει. 

Το βιβλίο και καλά ήταν έτοιμο. Ας πει ότι δεν μπορεί, δεν του βγαίνει και ας δώσει τα σκήπτρα σε άλλον να το ολοκληρώσει

Posted

Να πω ότι καταλαβαίνω τι βλέπω θα πω ψέματα γιατί δεν τα ψάχνω τόσο πολλή απλά βλέπω τη νέα σειρά ( η προηγούμενη δεν βλέπεται) και είναι ότι πιο καλογραμμένο και καλό γυρισμένο ,εγώ θεωρώ, ότι έχω δει εδώ και καιρό και είμαι και ένας άνθρωπος που δεν είναι τόσο το στιλ μου αυτό δλδ προτιμώ sci-fi. 

images.jpeg

Υγ διάβασα ότι η σειρά μπορεί να πάει μέχρι και 15 κύκλους και τα γεγονότα του GoT 

• 4 weeks later...
Posted

Τι να δω μωρε μαλακες, πειτε καμια προταση.

Εχω κατεβασει το Godzilla Minus One, θα το δω το βραδυ μετα το ματς των γαυρων.

• 2 months later...
Posted

Κάστανανθρωπος Netflix 8/10

Legends Netflix 8/10

Posted

Θα αφησω 2-3 σειρες που εχω δει τελευταια και μου αρεσαν. Πολλές είναι αυτες που εχω αγαπησει αλλα θα δωσω καποιες 2-3 true story..

*Reign Supreme - Le Monde de Demain*

Αυτο το ειχα πετυχει στο νετφλιξ πριν κανα 2 χρονια ,δε θυμαμαι ακριβως.

Αυτή η σειρά παρακολουθεί τα πρώτα βήματα της γαλλικής χιπ χοπ σκηνής και την πορεία της μπάντας NTM  (Nique ta mère) , τεράστια μπάντα που άφησε το στίγμα της όχι μόνο στη γαλλική ραπ αλλά γενικότερα στη μουσική κουλτούρα της εποχής τότε. Ουσιαστικά αφηγείται τη γεννηση της χιπ χοπ στην Ευρωπη , breakdance και ολη την κουλτουρα ..Ενας απο τους πρωταγωνιστές ειναι ταλεντο στο ποδοσφαιρο και αν θυμαμαι τον ζηταει η Λανς..

*Vernon Subutex* 

Αυτό δεν είναι αληθινή ιστορία αλλά είναι χτισμένο πάνω σε ρεαλιστικές καταστάσεις. Παρίσι, μουσική σκηνή, κοινωνική παρακμή,πανκ ροκ κουλτούρα , αστεγοι..Φοβερη ατμοσφαιρα , 9 επεισοδια , τηλεταινια του Cinobo αν θυμαμαι καλα.

Είναι ένας τύπος ο οποίος είχε παλιά δισκοπωλείο και πλέον του έχει μείνει μια τεράστια συλλογή από βινύλια αντικομφορμιστής και τον δείχνει στο αληθινό και όχι τουριστικό Παρίσι να περιφέρεται.Σκοτεινος ρεαλισμος , και γαμω της ατμοσφαιρες η σειρα αυτη για όποιον γουσταρει μουσικες , κοινωνικη παρακμη και τετοια underground περιπετειώδη 

*Mixed by Erry*

Κι αυτο αληθινη ιστορια , νετφλιξ αν δε κανω λαθος και ειναι ταινιάκι ονειρο..

Η συγκεκριμένη ιστορία είναι αρρωστια!  Λεει για τρία αδέρφια από μία φτωχή περιοχή στο ναπολι στην Ιταλία οι οποίοι φτιάχνουν πειρατικά mix σε κασέτες κ καταφέρνουν να ξεφύγουν εντελώς από τα δεδομένα της εποχής , τοτε που δεν υπηρχε ιντερνετ κλπ. Πανε και δανειζονται λεφτα απο τη μαφια για να ξεκινησουνε το κολπο και καταληγουν να κανουν μπιζνα ασυλληπτη και τους κυνηγαει η guardia di finanza για πειρατια στη μουσικη.. Και γαμω τα ταινιάκια

• Δικεφαλάκι 2
  • 1 month later...
Posted

The Agency season 2 την ειδα ολη σε 2 μερες.

Βασισμενο στο γαλλικο Le bureau des Legendes.

Oποιος γουσταρει κατασκοπικα.

Posted

Mobland 

Netflix , Guy Ritchie 9/10.

Τα σπάει!

• Δικεφαλάκι 3
  • Μπομπίτσα 1
Posted
6 hours ago, Nestoridis21 said:

Mobland 

Τα σπάει!

Καλύτερο απ'ότι το περίμενα,έφυγε νεράκι η σεζόν, Σεπτέμβριο η δεύτερη..

• Δικεφαλάκι 1
Posted
On 7/11/2026 at 4:56 PM, Nestoridis21 said:

Mobland 

Τα σπάει!

Τρομερή σειρά, την είδα όταν την είχε στην COSMOTE TV. 18 Σεπτεμβρίου βγαίνει η δεύτερη σεζόν. Επίσης, βγαίνει και η δεύτερη σεζόν του Τhe Gentlemen τις 3 Σεπτεμβρίου. Υπογραφή Guy Ritchie κι εκεί. 

• 4 weeks later...
Posted

Mobland κλασικός Ρίτσι δεν απογοητεύει ποτέ ο τύπος.

Στα συν το σάουντρακ.

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Αν και υπήρξε μεγάλη απογοήτευση μετά το got ,αυτή η σεζόν του house of dragon ήταν πολύ καλή .Όχι στα επίπεδα του got αλλά βλέπετε ευχάριστα .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now