Jump to content

Μοντέρνο Πένταθλο


Recommended Posts

aek-monterno-pentathlo-alexiou.jpg?resiz
 

 

ΑΕΚ και στο Μοντέρνο Πένταθλο!

 

Στο πλευρό του ερασιτεχνικού αθλητισμού βρίσκεται η ΑΕΚ και το αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε ευκαιρία. Η Ένωση ένα από τα ιστορικότερα και μεγαλύτερα σωματεία της χώρας δημιούργησε τμήμα Μοντέρνου Πεντάθλου. Η στενή συνεργασία που είχε η διοίκηση της ΑΕΚ με την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το νέο τμήμα που αναμένεται το Νοέμβριο να συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Εραστιτενχικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με αφορμή αυτήν την σημαντική εξέλιξη δήλωσε: “Η ανάπτυξη όλο και περισσότερων αθλημάτων, είναι πρωταρχικός στόχος για την ΑΕΚ. Σε συνεργασία με την ΕΟΜοΠ που θα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της, σκοπεύουμε να στηρίξουμε τους νέους αθλητές, ώστε σύντομα να έχουμε διακρίσεις και στο άθλημα που δημιούργησε ο Πιέρ ντε Κουπερντέν, το οποίο συνδυάζει διαφορετικές ικανότητες και δεξιότητες, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα των αθλητών“.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΕΟΜοΠ Τάσος Πανταζίδης, ευχήθηκε επιτυχίες στο νέο τμήμα της ΑΕΚ και τόνισε ότι “είναι σημαντική εξέλιξη η συσπείρωση ιστορικών σωματείων γύρω από το υπέροχο άθλημα του μοντέρνου πεντάθλου. Οι πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών μας στο εξωτερικό, είναι σημάδι αναγέννησης του αθλήματος στην Ελλάδα και είναι βέβαιο πως σωματεία όπως η ΑΕΚ, θα συμβάλουν στην προσπάθειά μας να εξαπλώσουμε το άθλημα και να διευρύνουμε τη βάση των αθλητών του“.

 

https://www.aek.gr/aek-kai-sto-monterno-pentathlo/

Link to comment
Share on other sites

  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×