Jump to content

Σκάκι


Recommended Posts

  • 1 year later...

Την ώρα που η Διοίκηση (!) της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει τη δημιουργία 10 νέων τμημάτων στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το σκακιστικό της τμήμα, ένα από τα τμήματα στολίδια του σωματείου, σχεδόν, βάζει λουκέτο. Ένδεκα χρόνια μετά από την ίδρυσή του, με επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο, ατομικές και συλλογικές, δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στον ? ροκριματικό Όμιλο Αττικής 2016, με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική. Αιτία;

IMG_0042Η αποχώρηση αθλητών κλάσεως, που στελέχωναν την ομάδα, όλων των ηλικιών, οι οποίοι βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον σε αυτή. Και πως να έχουν, όταν το 2014, μέχρι το “και πέντε” δεν ήξεραν αν θα συμμετάσχουν στην Α΄Εθνική, πράγμα το οποίο έγινε αφού οι έφοροι και οι φίλαθλοι έκαναν έρανο για να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτούταν για ΔΙΑΜΟΝΗ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ (όχι μετακινήσεις), στο Ρίο ? ατρών, όπου διεξαγόντουσαν οι αγώνες. Και σα να μην έφτανε αυτό, το 2015, η Διοίκηση (δια της σιωπής της), άφαντη στις κλήσεις των εφόρων, αποφάσισε να μην συμμετάσχουμε στο αντίστοιχο ? ρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, μη δυνάμενη να καλύψει ΚΑΙ ? ΑΛΙ, το ποσό διαμονής-διατροφής της 12μελούς ομάδας.

 

Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν (και πάλι). Και είναι σίγουρο ότι (και πάλι) το τμήμα θα φτάσει στην κορυφή. Αλλά αυτό ΔΕΝ θα οφείλεται στη νυν Διοίκηση της ΑΕΚ, στην οποία κάθε φορά θα θυμίζουμε ότι είναι ανεπιθύμητη στις τάξεις του σκακιστικού τμήματος.

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ? ΑΝΤΑ!

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ειναι αηδιες. Κανεις δεν έχει το δικαίωμα να τρέχει οποιοδήποτε τμήμα χρησιμοποιώντας το όνομα ΑΕΚ αν δε μπορεί να εγγυηθεί την ελάχιστη αξιοπρεπή κατάσταση για το τμημα.

 

Να κλείσουν όσα τμήματα δεν μπορούν να τα συντηρουν αξιοπρεπώς. Βέβαια αυτοί δίνουν άδεια να ανοίξουν κι αλλα καθώς είπαμε ότι η ΑΕΚ πρέπει να ξεφτιλιστει σε όλο τον κοαμο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Επαναδραστηριοποίηση τμήματος Σκάκι!

Η διοίκηση της ΑΕΚ στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη του Συλλόγου και την καλλιέργεια όσο το δυνατόν περισσότερων αθλημάτων κάτω από τις φτερούγες του Δικέφαλου Αετού. Έτσι, ανακοινώνεται η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος Σκάκι που στο παρελθόν σημείωσε σημαντικές επιτυχίες και πλέον στοχεύει στην κορυφή.

Στα πλαίσια της επιστροφής του Συλλόγου στα σκακιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε εναρκτήριο εσωτερικό τουρνουά το τριήμερο 22-24/11 στο Εντευκτήριο της ομάδας, με Διευθύντρια Αγώνων την κ. Παναγιώτα Μαρτζάνη και με διαιτητή τον FA κ. Ιωάννη Λίτσα.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή 12 αθλητών σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης.

Νικητής αναδείχθηκε ο κ. Τάσος Φουφόπουλος με 4,5 β., δεύτερος στη γενική κατάταξη ο κ. Γιάννης Βραϊμάκης και τρίτος ο κ. Μιχάλης Πρεβενιός. Πρώτη γυναίκα ήταν η Σοφία Σωφρόνη.

Έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Πρεβενιός, Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και την Πληροφορική. Είναι ενεργός σκακιστής από το 1984, κάτοχος τίτλου Υποψήφιου Μαίτρ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.) και Διεθνής Διαιτητής FIDE (Fédération Internationale des Échecs – Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού), κάτοχος τίτλου FIDE IA – A’. Καθηγητής Διαιτησίας της FIDE και της Ε.Σ.Ο., μέλος της επιτροπής Fair Play της FIDE και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Σ.Ο και έχει διαιτητεύσει σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σκακιού, ενώ κατέχει και τους τίτλους Εκπαιδευτή σκακιού FIDE Instructor της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE) και Διεθνή Διοργανωτή σκακιού.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Ακαδημιών του τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Λίτσας, εκ των κορυφαίων ανθρώπων του σκακιστικού χώρου, Υποψήφιος Μαίτρ και κάτοχος τίτλου FIDE Arbiter.

Η αγωνιστική ομάδα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τον προσεχή Ιανουάριο.

Φυσικά, εκτός της αγωνιστικής ομάδας θα λειτουργήσει και Ακαδημία Σκάκι. Η ΑΕΚ καλεί όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το πνευματικό άθλημα του Σκάκι από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας και να φορέσουν την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, να εγγραφούν άμεσα στην Ακαδημία του Συλλόγου.

Το τμήμα θα λειτουργήσει σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Δεκελείας 125 & Σκρα 2, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα στεγαστούν και τα τμήματα Ακαδημιών και Υποδομών και Διδασκαλίας σε επίπεδα Αρχαρίων και Προχωρημένων.

Λειτουργικός για τέλεση αγώνων και τουρνουά, αλλά και για τμήματα εκμάθησης σκακιού, παραμένει και ο χώρος της οδού Θ. Σοφούλη & Στρ. Παπάγου 109, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τουρνουά, ο έφορος κ. Μιχάλης Πρεβενιός, μεταξύ άλλων δήλωσε στο aek.gr: “Μετά από μακρόχρονη απουσία της από τα σκακιστικά δρώμενα, η ΑΕΚ, επιστρέφει δυναμικά στον σκακιστικό χώρο. Τα εύσημα για την πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει να αποδοθούν στον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου, στον Γενικό Αρχηγό, κ. Νίκο Δευτεραίο, καθώς και σε ομάδα παλαιών και νέων σκακιστών της ΑΕΚ, που αποφάσισαν το νέο ξεκίνημα. Ευελπιστούμε σε μια νέα δυναμική αρχή, έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για την ΑΕΚ και το άθλημα του ερασιτεχνικού σκακιού, πάντα με την αρωγή της Μάνας ΑΕΚ“.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Γραφεία ΑΕΚ (Φωκών 9 Νέα Φιλαδέλφεια)
Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 20:00, Παρασκευή 09:00 – 18:00
Τηλέφωνο: 210-2584582
Mail: academies@aek.gr, info@aek.gr
Υπεύθυνη Γραμματείας Τμήματος: κ. Πία Μαρτζάνη
Έφορος Σκακιστικού Τμήματος: κ. Μιχάλης Πρεβενιός
Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Ακαδημιών: κ. Ιωάννης Λίτσας

Η ΑΕΚ επέστρεψε και στο Σκάκι! Εσύ θα λείπεις;

Link to comment
Share on other sites

Τουρνουά Ράπιντ Σκάκι εις μνήμην Νίκου Περγιαλή

Το τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ με την επιστροφή του στα δρώμενα του αθλήματος, ανακοινώνει τη διοργάνωση Τουρνουά Ράπιντ Σκάκι εις μνήμην του Νίκου Περγιαλή, την Κυριακή 15/12/2019 στις 18:00. Ένας ακόμα τρόπος για να αποδοθεί φόρος τιμής στο σπουδαίο σκακιστή και μέλος του τμήματος του Συλλόγου, που “έφυγε” από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ΑΕΚ, οδός Θεμ. Σοφούλη & Στρατηγού Παπάγου 100, Νέα Φιλαδέλφεια, ΤΚ 143 42. Την ημέρα του πρώτου γύρου οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων μέχρι τις 17:30, ώστε να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Διευθύντρια αγώνων ορίζεται η κα. Μαρτζάνη Παναγιώτα και επικεφαλής διαιτητής ο FA Λίτσας Ιωάννης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές/τριες εγγεγραμμένοι στο μητρώο αθλητών της Ε.Σ.Ο.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα υγείας αθλητή στο 1ο γύρο.
Ανώτατο όριο συμμετοχών: 20 άτομα – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5€.

Το σύστημα αγώνων θα είναι το Ελβετικό των 7 γύρων. Ο χρόνος σκέψης ορίζεται 10 λεπτά με προστιθέμενο χρόνο 2″ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Τα τελικά αποτελέσματα θα υποβληθούν στην FIDE για αξιολόγηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλέφωνo: 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ)
Mail: info@aek.gr, secr@aek.gr.

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το πρόγραμμα της ομάδας Σκάκι

Η ΑΕΚ επέστρεψε και στο Σκάκι, ένα άθλημα στο οποίο μεγαλούργησε στο παρελθόν. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι άλλος από το να κυριαρχήσουν σε ακόμα ένα άθλημα, βήμα-βήμα έχοντας βλέψεις στην κορυφή.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος, στη Β’ Κατηγορία Αττικής, ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (12/01) με την “Ένωση” να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΣ Πέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
1η αγωνιστική (12/01/2020-10:30): ΑΕΚ – ΑΣ Πέρα
2η αγωνιστική (19/01/2020-10:30): Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας – ΑΕΚ
3η αγωνιστική (26/01/2020-10:30): ΑΕΚ – ΣΟ Αγίας Βαρβάρας
4η αγωνιστική (02/02/2020-10:30): Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ – ΑΕΚ
5η αγωνιστική (09/02/2020-10:30): ΑΕΚ – ΔΚΠ Άνω Λιοσίων
6η αγωνιστική (16/02/2020-10:30): ΑΕΚ – ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά
7η αγωνιστική (23/02/2020-10:30): ΠΜΚ Σιδηροδρόμων Ν. Αττικής – ΑΕΚ
8η αγωνιστική (23/02/2020-ενδέχεται να γίνει αλλαγή): ΑΕΚ – ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς
9η αγωνιστική (23/02/2020-ενδέχεται να γίνει αλλαγή): Ο.Π.Α. Χολαργού – ΑΕΚ

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμη η νέα έδρα του Σκάκι!

Η ΑΕΚ, συνεχίζοντας να επενδύει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, παραδίδει στους αθλητές και προπονητές του Σκακιστικού Τμήματος προ της ενάρξεως των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τμήματος, τη νέα σύγχρονη αίθουσα αγώνων και προπονήσεων της οδού Δεκελείας 215 και Σκρά 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια (2ος όροφος), ενώ παράλληλα λειτουργικός για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Σκακιστικού Τμήματος παραμένει και ο χώρος της οδού Θ. Σοφούλη & Στρ. Παπάγου 109, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Δεκελείας 215 και Σκρα 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα παρέχονται μαθήματα Σκακιού και Μπριτζ στους νέους και τις νέες κάθε ηλικίας που θέλουν να διδαχθούν τα στρατηγική, τις τεχνικές και τα μυστικά αυτών των υπέροχων πνευματικών αθλημάτων, να ανάπτυξουν δημιουργικά τη σκέψη και την αυτοσυγκέντρωσή τους και να νιώσουν την ευχαρίστηση της δημιουργίας, της στρατηγικής, του ανταγωνισμού και της νίκης.

Πληροφορίες για εγγραφές:
Γραφεία ΑΕΚ, Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια.
Τηλέφωνο: 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ – κα. Μαρτζάνη)
Mail: chess@aek.gr, info@aek.gr, secr@aek.gr.

aek-skaki-aithousa0222-chess.jpg?resize=

81658376_527495187860285_566630590929122

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, George_D said:

Έτοιμη η νέα έδρα του Σκάκι!

Η ΑΕΚ, συνεχίζοντας να επενδύει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, παραδίδει στους αθλητές και προπονητές του Σκακιστικού Τμήματος προ της ενάρξεως των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τμήματος, τη νέα σύγχρονη αίθουσα αγώνων και προπονήσεων της οδού Δεκελείας 215 και Σκρά 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια (2ος όροφος), ενώ παράλληλα λειτουργικός για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Σκακιστικού Τμήματος παραμένει και ο χώρος της οδού Θ. Σοφούλη & Στρ. Παπάγου 109, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Δεκελείας 215 και Σκρα 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα παρέχονται μαθήματα Σκακιού και Μπριτζ στους νέους και τις νέες κάθε ηλικίας που θέλουν να διδαχθούν τα στρατηγική, τις τεχνικές και τα μυστικά αυτών των υπέροχων πνευματικών αθλημάτων, να ανάπτυξουν δημιουργικά τη σκέψη και την αυτοσυγκέντρωσή τους και να νιώσουν την ευχαρίστηση της δημιουργίας, της στρατηγικής, του ανταγωνισμού και της νίκης.

Πληροφορίες για εγγραφές:
Γραφεία ΑΕΚ, Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια.
Τηλέφωνο: 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ – κα. Μαρτζάνη)
Mail: chess@aek.gr, info@aek.gr, secr@aek.gr.

aek-skaki-aithousa0222-chess.jpg?resize=

81658376_527495187860285_566630590929122

 

Το σκάκι οκ. Αλλά και... μαθήματα Μπριτζ;; 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Άνοδος για την ΑΕΚ!

“Επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει”, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του κειμένου. Ο λόγος φυσικά για την ομάδα Σκάκι της ΑΕΚ που επικράτησε του ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς με 5.5-2.5 για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Αττικής Κατηγορίας και κατέκτησε μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Αττικής από την πρώτη κιόλας χρονιά επαναδραστηριοποίησης του τμήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τις 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μία αγωνιστική πριν το φινάλε πανηγυρίζουν για την επίτευξη ενός στόχου που στην αρχή βρισκόταν στο μυαλό όλων, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολος. Μάλιστα, η δυσκολία ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς επιλέχθηκε η συμμετοχή στον 2ο Όμιλο, όπου μόνο ο Πρωταθλητής ανεβαίνει κατηγορία και όχι στον 1ο, όπου ανεβαίνουν περισσότερες ομάδες.

Με σωστές κινήσεις από τη διοίκηση και τους ανθρώπους του τμήματος, στελεχώθηκε το τμήμα και έφτασε στην κορυφή και μάλιστα μέσα στην έδρα του, στο νέο πανέμορφο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με νίκες των Λίτσα, Σαγκριώτη, Μπαγατέλα, Φουφόπουλου, Τσαγκά και με μία ισοπαλία του Βραϊμάκη, η “Ένωση” έφτασε στη νίκη, χάνοντας μόλις 2 παιχνίδια.

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και Ανάπτυξης του τμήματος, Γιάννης Λίτσας, δήλωσε στο aek.gr: “Η ΑΕΚ μετά τη σημερινή νίκη επί της Στρατηγικής Υπεροχής Κηφισιάς, 8η σε ισάριθμους αγώνες, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Αττικής. Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο βήμα, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν πολλά ακόμα μικρά σταθερά βήματα, για να χτιστεί μια σκακιστική ΑΕΚ έτσι όπως την ονειρευόμαστε. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διοίκηση για τη στήριξή της και για όλα τα εχέγγυα που μας παρείχε για να φτάσουμε στην κορυφή. Συγχαρητήρια στους αθλητές και φίλους για την αγωνιστική και μη, βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας“.

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” σκακιστές, αναμένουν την τελευταία αγωνιστική που έχει οριστεί για τις 22/03 όταν και φιλοξενούνται από τον ΟΠΑ Χολαργού για την 9η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

ΑΕΚ – ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς 5.5.-2.5
Λίτσας – Παναγιωτόπουλος 1-0
Κοντσέττι – Πάλλης 0-1
Σαγκριώτης – Κωνσταντόπουος 1-0
Μπαγατέλας – Μπέτκος 1-0
Πρεβενιός – Εμμανουηλίδης 0-1
Φουφόπουλος – Θεοδόση-Λιάκου 1-0
Βραϊμάκης – Κούτρας 0.5-0.5
Τσαγκάς – Μπούρας 1-0

aek-skaki-chess-prevenios1.jpg?resize=64

aek-skaki-chess-play-1212111.jpg?resize=

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Οι “κιτρινόμαυρες” σκακιέρες είναι έτοιμες!

11/09/2020
36 Views
aek-skaki-chess-aithousa1-2.jpg?fit=650%
  • Share This!

Το Σκάκι της ΑΕΚ ξεκινάει στις 21/09 τις δραστηριότητές του, αρχής γενομένης από το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, μέσω διαδικτύου.

Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν κατά την περίοδο του lockdown, είχε τεράστια συμμετοχή από φίλους της ομάδας, αλλά και του αθλήματος από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Ανταποκρινόμενοι στο ενδιαφέρον όλων των φίλων της ομάδας, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν το Σκάκι, μέσα από τα μαθήματα και τις προπονήσεις του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ.

Έτσι μικροί και μεγάλοι, όλων των επιπέδων, θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο το πρόγραμμα, το οποίο θα πραγματοποιείται μέσω της γνωστής πλατφόρμας zoom.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων στο εντευκτήριο.

Εγγραφές:
Γραφεία ΑΕΚ – Φωκών 9 Νέα Φιλαδέλφεια: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00
Τηλέφωνο: 210-2584582.
e-mail: info@aek.gr, academies@aek.gr.

Πληροφορίες σχετικά με τη διδασκαλία των μαθημάτων και τις προπονήσεις και δηλώσεις συμμετοχής:
Εντευκτήριο ΑΕΚ – Δεκελείας 215 & Σκρα 2, 2ος Όροφος: Κάθε Τρίτη 19:00 – 21:00 και Σάββατο 12:00 – 14:00.
e-mail: chess@aek.gr.

https://www.aek.gr/oi-quot-kitrinomayres-quot-skakieres-einai-etoimes/?fbclid=IwAR0HSG9V_7QubveHdIornazg_11KDSvY10fhUZEH099iVjkXzJChq-FNZbU

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δραστηριότητες μέσω διαδικτύου για το Σκάκι της ΑΕΚ!

08/11/2020
11 Views
aek-skaki-chess-pera-tropaia-aithousa-tr
  • Share This!

Το Τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις τελευταίες οδηγίες της πολιτείας, έχει αναστείλει όλες τις σκακιστικές του δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα στο εντευκτήριο του Συλλόγου μας. Όλες οι δραστηριότητες συνεχίζονται αποκλειστικά διαδικτυακά.

Έτσι, συμπληρωματικά των 3 τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, προστίθεται και ένα τέταρτο, αυτό των προχωρημένων Ενηλίκων, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 το απόγευμα.

Τα τμήματα στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχουν ως εξής:

Δευτέρα 19:00 – 20:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ανηλίκων
Δευτέρα 19:00 – 21:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων
Τετάρτη 21:00 – 22:00 – Τμήμα Ενηλίκων
Σάββατο 13:00 – 14:00 – Τμήμα Αρχαρίων Ανηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με mail στο chess@aek.gr.

Πέραν όλων των παραπάνω, θα συνεχίσουμε με τουρνουά μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα lichess.org, όπου μπορείτε να φτιάξετε όλοι λογαριασμό δωρεάν και να παίξετε σκάκι. Την ομάδα μας θα την βρείτε στην διεύθυνση https://lichess.org/team/aek.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Με ανακοίνωση της η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής έκανε γνωστό ότι τα Ομαδικά Πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20 που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας θα επανεκκινήσουν και θα ολοκληρωθούν κανονικά.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17/10 και ώρα 10:30 στις έδρες των σωματείων τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πολιτείας.

Έτσι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην έδρα του ΟΠΑ Χολαργού στο πλαίσιο της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής, με την οποία και θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2019-20, με την ομάδα μας Πρωταθλήτρια, μιας και έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και την άνοδο από την 8η αγωνιστική (δείτε τη βαθμολογία εδώ).

 

https://www.aek.gr/oloklirosi-omadikon-protathlimaton-2020-essna/?fbclid=IwAR233GiFx8Fa8J9pqwKVv1cCQ2ab9Fuhp3nqbP-ezfitpP66G_dFsOpt_oA

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αήττητη άνοδος για την ΑΕΚ!

17/10/2021
1 Views
aek-skaki-chess-team-omada-omadiki123213

Με 7.5-0.5 επικράτησε η ΑΕΚ του ΟΠΑ Χολαργού εκτός έδρα για την 9η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας Αττικής και όχι μόνο κατέκτησε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, αλλά το πέτυχε μόνο με νίκες! Το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου που αναγεννήθηκε προ 2 ετών, πέτυχε τον πρώτο στόχο που έχει τεθεί από το ξεκίνημα, δείχνοντας ότι πορεύεται προς τον σωστό δρόμο, παράλληλα με τη συνεχή ανάπτυξη των Ακαδημιών.

https://www.aek.gr/aittiti-anodos-gia-tin-aek/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕΚ!

13/02/2022
30 Views
273551060_423246169556910_75824924160971

Με το… «δεξί» ξεκίνησε την πορεία της στην Α1 Τοπική Κατηγορία Αττικής η ομάδα Σκάκι της ΑΕΚ που επικράτησε εκτός έδρας του Λεύκιππου με σκορ 6-2.

Η «Ένωση» παρατάχθηκε με τους Λίτσα, Αλεξάκη, Καψωμενάκη, Πρεβενιό, Πέτσα, Γεωργίτση, Καρεκλά και Πιλάλη, σημειώνοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ έχει ρεπό.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×