Jump to content

Μεταγραφές / Σχεδιασμός: Καλοκαίρι 2020


Man Of Faith
 Share

Recommended Posts

9 minutes ago, MITSAKLAS said:

Πάντως και τις δύο φορές που μπήκες ομίλους, το έκανες κόντρα σε κάθε αγωνιστική και οικονομική λογική.

Μόνο οργανωτικά κινήθηκες σε λογικά πλαίσια. 

Δλδ, πιασ' τ΄ αυγό και κούρεφ'  το.  

Παράνοια σκέτη. 

Σωστός. Ειδικά τη χρονιά του cl, οι πιθανότητες βάσει ρόστερ ήταν εναντίον μας. Αλλά δεν μπορούμε να κινούμαστε με την λογική του "μου έκατσε τότε, γιατί όχι και τώρα".

Επίσης, μια σημαντική παράμετρος είναι ότι θεωρητικά του χρόνου μπαίνουμε σπίτι μας, όπου τα έσοδα, λογικά, θα είναι αρκετά περισσότερα.

Αντέχουμε οικονομικά να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές ρόστερ και να κάνουμε compensate από την επόμενη χρονιά;

Πάνω στο τελευταίο να γράψω ότι επιτυχημένες εταιρείες, ακόμα κι αν κάποια χρονιά δουν τον τζίρο τους να μειώνεται, δεν παγώνουν τα πάντα, αλλά συνεχίζουν να αναπτύσσονται, καθώς σε βάθος χρόνου κι αν οργανωτικά λειτουργούν σωστά, θα βγουν κερδισμένες.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, AG21 said:

Να τα βάλει αυτός που έλεγε να μην γαμιωμαστε με το Νικόλα και έφερε το Πορτογάλος τσαρλατανο. Δεν γίνεται στα κέρδη να κοκορευεται και στις ζημιές να εξαφανίζεται. Διοίκηση άλλωστε είναι και οι δικές του επιλογές κρίνουν τα έσοδα και έξοδα. 

Δεν υπάρχουν αυτά, πάμε παρακάτω. 

Έβαλε κάποτε να καλύψει ζημιές, τα πήρε πίσω, δε νομίζω να το ξανακάνει. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, amd said:

δεν ξερω γιατι ειναι τοσο απιστευτο αυτο που εγραψα, το οτι μαθαινοντια καποια πραγματα ειναι δεδομενο, δεν τα εμαθα μονο εγω ολοι οι αρδ τα ξερουν απλα αυτοι δεν μπορουν να τα γραψουν γιατι διαφορους λογους και θα βγαινουν σιγα σιγα. εγω που δεν ειμαι αρδ και δεν το εχω επαγγελμα (αν και εχουν βρεθει και χοχλιοι να πουν την μαλακια τους και εδω μεσα) μπορω και τα γραφω ανετα.

εμενα δεν με νοιαζει τι εγινε περσι προπερσι και πριν 3 χρονια εμενα με νοιαζει να βλεπω την πραγματικοτητα και νουμερα η ΑΕΚ ειχε χοντρικα 5Μ ζημια φετος (ειναι απροσδιοριστη γιατι δεν εχει κλεισει ακομα η χρονια) και απο τα εσοδα της επομενης χρονιας (δηλαδη διαρκειας - απλα εισητηρια - τηλεοπτικα - χορηγιες) ειναι ηδη σε αμφισβήτηση περιπου 5Μ (ουτε καν το τηλεοπτικο δεν ειναι 100% σιγουρο αφου εφτασε φιρμανι απο τους νεους ιδιοκτητες της νοβα οτι το τιμημα ειναι υψηλο και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε).

για τον σιμανσκι τα εξηγησα χθες οσο πιο απλα γινοταν οι 2 ομαδες ειναι κοντα, πλεον δεν υπαρχει κανενας δεσμευτικος ορος απο την στιγμη που η διορια εξπνευσε εισαι αποκλειστικα στο ελεος των ρωσων που φυσικα πεφτουν και θελουν να τον δωσουν αλλα ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ πλεον. οσο η ΑΕΚ εχει με το μερος της τον παιχτη θα ειναι μεσα στην υποθεση αν εμφανιστει τωρα καμια ομαδα απο Γερμανια ξερω γω τοτε θα σφιξουν οι κωλοι.

αραουχο τα 2.7 δεν υπαρχουν οχι για τον αραουχο για κανενα σημερα ποσο μαλλον για εναν παιχτη που φαινεται οτι ειναι μακρια απο τον καλο του ευατο και θελει πολλη δουλεια, η λας παλμας καιγεται για λεφτα, πραγματικα ειναι κοντα να βαρεσει κανονι ο νεος δανεισμος θα την βοηθουσε αν ειχε τροπο να επιβιωσει την επομενη χρονια αλλα πιθανον δεν εχει. Επισης το συμβολαιο αραουχο σε περιπτωση δανεισμου ειναι 1.2Μ στην λας παλμας θα το πληρωσει ολο η ΑΕΚ? πολυ αμφιβαλω και προσωπικα το θεωρω απιθανο αυτα τα συμβολαια θα εκλειψουν για 2-3 χρονια στο ελλαδισταν. αρα λοιπον ναι η λας παλμας δεν τον θελει πισω γιατι δεν μπορει να τον πληρωσει ουτε η ΑΕΚ μπορει να πληρωσει 1.2 συνεπως δυσκολα τα πραγματα.

Ολιβειρα, αυτην την στιγμη ειναι ο πιο ακριβος φορ στην Ελλαδα με συμβολαιο 1.2Μ καθαρα ο αραμπι παιρνει 1Μ ο τσουπα ακπομ 700 χιλιαρικα και ο σβιντερσκι 600, για το 1.2 δεν γινεται να παιζεις μιση σεζον οσο καλος και να εισαι δεν αντεχει η ΑΕΚ να δινει 1.2 σε παιχτη που παιζει μιση σεζον, του προταθηκε να υπογραψει νεο συμβολαιο με ισχυ απο του χρονου που θα παιρνει 900 δεν το δεχτηκε, οπως εγινε μανουρα και για την μειωση που δεχτηκε και εγινε αρκετη φασαρια στα σπατα. Υπαρχει περιπτωση αν πωληθει? οχι οσοσ ο ολιβειρα δεν κανει χειρουργειο να απαλλαγει απο το προβλημα στους κοιλιακους δεν θα βρεθει καμια ομαδα να προσφερει λεφτα γι αυτον οχι 4Μ ουτε μισο, αρα λοιπον εχεις 2 δρομους η μενει και συμφωνεις να πληρωσεις 1.2 και του χρονου για εναν παιχτη που ξερεις οτι εχει προβλημα και θα βγαλει παλι μιση χρονια η τον αποδεσμευεις (δεν εχει προβλημα ο πορτογαλος) και χρησιμοποιεις αυτα τα 1.2Μ καπου αλλου

Λιβαγια ο κροατης μπαινει στν τελευταιο χρονο συμβολαιου του, θες να τον κρατησεις και του εκανες προταση για ενα νεο 3ετες με 800-900-1Μ απολαβες φαινεται να υπαρχει μια διαφορα 300 χιλιαρικα τον χρονο δηλαδη να ζηταει 1.1-.1.2-1.3, δυσκολο λεω εγω να καλυφθει με την λογικη οτι οπως ειπα δεν βλεπω στην Ελλαδα συμβολαια εκατομμυριου πλεον, αρα λοιπον τι θα κανεις 2 δρομους εχεις η θα μεινει και του χρονου και θα φυγει ελευθερος η θα πουληθει φετος με ενα ποσο 5-7Μ που εχεις βαλει σαν τιμη εκκινησης 

δεν ξερω που ειναι τα παραλογα σε αυτα που γραφω τωρα οσον αφορα τον γιακουμακη που ειπα, ο γιακουμακης το πιο πιθανο ειναι να μην αγοραστει απο τους πολωνους σε αντιθεση με τον βασιλαντωνοπουλο που μαλλον θα τα βρουμε εστω και σε μικροτερο ποσο (οπως φαινεται να τα βρισκουμε πιθανον και για σιμαο), ο γιακουμακης λοιπον θα γυρισει στην ΑΕΚ, η θα μεινει ελευθερος δηλαδη θα του δωσεις ενα μερος του συμβολαιου του η θα ξεκινησει προετοιμασια, ε εγω σου λεω οτι θα ξεκινησει προετοιμασια.

παμε να δουμε λιγο τωρα τους αλλους που αναφερθηκε καπου καποιες σελιδες πισω, ο γαυρος εχει ενα μαξιλαρι φετινο γυρω στα 50Μ με τις επιπτωσεις του κορονοιου να εχει μια μειωση 5-10Μ το πολυ συνεπως εχει λιπος να καψει ακομα, παμε να δουμε πως κινειται στην αγορα, αυτην την στιγμη τα συμβολαια που προσφερει δεν ξεπερνανε τα 800.000 χιλιαρικα για κανεναν παιχτη. Ο ομαρ ζητησε 1Μ η προσφορα ειναι 750.000 χιλιαδες, ο γκιγιερμε ειχε σχεδον συμφωνησει στο 1Μ με 1.1 τον χρονο και η συμφωνια παγωσε και χαλασε γιατι δεν θελει να ξεπερασει το 1Μ σε καμια περιπτωση, ο βαλμπουενα που φετος πηρε 1Μ του χρονου θα πεσει κοντα στις 900.000. ουσιαστικα συμβολαια πανω του μυρριου ειναι ο φορτουνης (που πολυ θα θελανε να ξεοφρτωθουνε), ο αραμπι και ο σα (που κατα 99% θα φυγει με την ρητρα)

μπουγατσα η μπουγατσα θα κανει κειωσεη μπατζετ 40% ισως και 45% τελικα δηλαδη απο τα 15Μ καθαρα θα πεσει κατω απο τα 10 με εναν κορμο 17-18 επαγγελματιων με ταβανι στα νεα ασυμβολαια τα 600.000 και με διαθεση να ξεφορτωθει οτιδηποτε ειναι παραπανω, ηδη ο βιερινια υπεγραψε με 600 χιλιαρικα απο 1.2 που επαιρνε ο μαουρισιο που επισης ηταν πανω απο 1 η προταση ειναι για 550 χιλιαρικα και δυσκολα θα μεινει, ο αιωνιος τουριστας βερνμπλουμ με το 1.3 θα παρει κανα 500 αρι να μεινει ελευθερος γιατι δεν σηκωνεται το συμβολαιο του και ο στοχ με τα 800.000 θα παει στην ευχη της παναγιας, ουσιαστικα μενουν 3 συμβολαια ο βαρελα που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο αλλα δεν μπορουν να τον ξεφορτωθουν, ο καντουρις που θα πουληθει με οτι προταση ερθει και ο ινγκασον που και αυτος θα βγει στην βιτρινα. υπαρχει και ο Ματος με την προταησ της μπουγατσας αυτην την στιγμη αν ειναι στα 500.000 απο τα 900 που επαιρνε σημερα

τελος.

06:30 γαμημενο κουνουπι με ξυπνησες και βγηκε σεντονακι

To kounoupi to legan scocco mhpos? 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, MITSAKLAS said:

Πάντως και τις δύο φορές που μπήκες ομίλους, το έκανες κόντρα σε κάθε αγωνιστική και οικονομική λογική.

Μόνο οργανωτικά κινήθηκες σε λογικά πλαίσια. 

Δλδ, πιασ' τ΄ αυγό και κούρεφ'  το.  

Παράνοια σκέτη. 

Το καλοκαίρι του '17 ήταν το μόνο που χες κάνει μεταγραφές και μάλιστα νωρίς (πλην του Αραούχο)

Η ποιότητα του ρόστερ μάλιστα φάνηκε ακόμη περισσότερο μέσα στη χρονιά

Για το καλοκαίρι του '18 σε γενικές γραμμές οκ, συμφωνώ αν και ήσουν ακόμη στα μέλια μετά το πρωτάθλημα και αυτό έπαιξε πιθανό ρόλο στην ψυχολογία

Τώρα λέμε να ξεφορτωθούμε πάντως ό,τι καλύτερο έχει το ρόστερ και να αλλάξουμε όλο τον κορμό. Αν συμβεί θα πρόκειται για αυτοκτονια

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, agelos said:

Σωστός. Ειδικά τη χρονιά του cl, οι πιθανότητες βάσει ρόστερ ήταν εναντίον μας. Αλλά δεν μπορούμε να κινούμαστε με την λογική του "μου έκατσε τότε, γιατί όχι και τώρα".

Επίσης, μια σημαντική παράμετρος είναι ότι θεωρητικά του χρόνου μπαίνουμε σπίτι μας, όπου τα έσοδα, λογικά, θα είναι αρκετά περισσότερα.

Αντέχουμε οικονομικά να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές ρόστερ και να κάνουμε compensate από την επόμενη χρονιά;

Θέλω να πω πως, δεν έχεις λειτουργήσει σε καμιά από τις επιτυχίες που είχες (Γιουρόπα, Τσουλού, Πρωτάθλημα) συνολικά σωστά, άρα πραγματικά αν το σκεφτείς σαν οργανισμός δεν ξέρεις πως είναι αυτό το πράγμα. 

Έννοια επένδυσης δεν υπάρχει. 

Ξέπλυμα δεν γίνεται. 

Τη χρονιά που πήρες το πρωτάθλημα ξεκίνησες 4ο !!! μπάτζετ πίσω και από τον κύριο Γιάννη. 

Σε είδε ο Ιβάν και ο Βαγγέλης να κερδίζεις 30Μ+ με τον Ντόριαν τον Κλωναρίδη. 

Μπήκες Τσουλού με ένα σούργελο στον πάγκο μόνο και μόνο από τις αναθυμιάσεις του Μανόλο. 

Μετά το πρωτάθλημα αύξησες το μπάτζετ δυο χρονιές σερί (όχι θεαματικά) και τερμάτισες πίσω από τον πρώτο με περισσότερους βαθμούς κι από τις χρονιές που δεν έπαιξες Α΄Εθνική... ?

Το τι θα γίνει στην Αγιά-Σοφιά δεν το ξέρει κανείς. Αν του χρόνου τέτοιο καιρό δεν έχει λυθεί το θέμα κορονοϊός και συνεχίσει το 20% πληρότητα στα γήπεδα, θα γίνει δουλειά με 6000 νοματαίους στη Φιλαδέλφεια; 

Μόνη ελπίδα ο Ίβιτς, αν αποτύχει κι αυτός...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην εγω δεν ειπα οτι εφυγε κανενας ουτε ειπα οτι θα φυγουν ολοι μαζι, εγω εγραψα πως εχουν τα πραγματα στην ΑΕΚ μετα τον κορονοιο και στις αλλες ομαδες παρομοια κατασταση 

Επισης να εχουμε κατανου οτι η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει 5/10 δηλαδη την στιγμη που μιλαμε ηταν σαν να ειμασταν περσι τον Αρπιλιο ξερω γω 

εγω τσιτατα κλισε τα ακουω βερεσε αυτην την στιγμη η ΑΕΚ εχει εγγυημενα εσοδα γυρω στα 6Μ απο χορηγους (παμε στοιχημα και λοιποι χορηγοι) ενα συμβολαιο που αγγιζει τα 6Μ το οποιο πιθανον να μπει σε διαπραγματευση (θα το δουμε αυτο) και τιποτα αλλο.

και εχει ενα μπατζετ συμβολαιων 10,5Μ καθαρα (χωρις εφοριες ΙΚΑ) και εχει αλλα 10Μ σχεδον λειτουργικα εξοδα για μισθους υπαλληλων- προπονητικο σταφ - γραφεια - σπατα - μεταφορικα - ακαδημιες - οακα - εξοδα αγωνων- κτλπ κτλπ

υπαρχει τρυπα στα εσοδα 7-8 μυρριων 

 

- η θα ανοιξουν τα γηπεδα οποτε θα μαζευτει η τρυπα γιατι θα μπορεσει να πουλησει διαρκειας και απλα εισητηρια

-η θα κανει πωληση / πωλησεις 

- η θα ριξει τα εξοδα (λειτουργικα και αγωνιστικα)

Αλλος δρομος για την τωρινη ΑΕΚ δεν υπαρχει 

 

τι δεν αποκλειω επειδη οπως ειπα η μεταγραφικη περιοδος κραταει μεχρι 5/10 ειναι πολυ πιθανον αν η ΑΕΚ εξασφαλισει εισοδο σε ομιλους ευρωπαικης διοργανωσης (δηλαδη μεσω προκριματικου τσαμπιο λι και προκρισης απο τον 2ο στον 3ο γυρο που σε βαζει σε ομιλους γιουροπα) δηλαδη εξασφαλισει αλλα 5-6Μ μινιμουμ τοτε θα ειναι πολυ πιο ανετη να κρατησει το ιδιο αγωνιστικο μπατζετ ισως και να το αυξησει απο τα 10,5 στα 11,5 η 12

 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, AlexKR21 said:

Το καλοκαίρι του '17 ήταν το μόνο που χες κάνει μεταγραφές και μάλιστα νωρίς (πλην του Αραούχο)

Η ποιότητα του ρόστερ μάλιστα φάνηκε ακόμη περισσότερο μέσα στη χρονιά

 

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό το θέμα και όταν κοιτάζω την 11αδα του επαναληπτικού με την Μπρυζ, ψάχνω στο φαρμακείο του σπιτιού για ληγμένα:

Quote

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες (60’ Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (67’ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο)

 

Δλδ αν έχεις τον Θεό σου, πέρασες με αυτή την 11αδα την Μπρυζ. 

Δλδ δεν υπήρχε ψυχή να πιστεύει ότι θα περάσεις. Είχες πάρει 0-0 στο Βέλγιο, έπαιζες το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ σου ευρωπαϊκό παιχνίδι ΕΒΕΡ, αυτό που θα σε ξανάβαζε στον Ευρωπαϊκό Χάρτη και με το στανιό είχες 25.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. 

Εγώ προσωπικά δεν βγάζω άκρη. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, MITSAKLAS said:

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό το θέμα και όταν κοιτάζω την 11αδα του επαναληπτικού με την Μπρυζ, ψάχνω στο φαρμακείο του σπιτιού για ληγμένα:

 

Δλδ αν έχεις τον Θεό σου, πέρασες με αυτή την 11αδα την Μπρυζ. 

Δλδ δεν υπήρχε ψυχή να πιστεύει ότι θα περάσεις. Είχες πάρει 0-0 στο Βέλγιο, έπαιζες το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ σου ευρωπαϊκό παιχνίδι ΕΒΕΡ, αυτό που θα σε ξανάβαζε στον Ευρωπαϊκό Χάρτι και με το στανιό είχες 25.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. 

 Εγώ προσωπικά δεν βγάζω άκρη. 

Εγώ μόνο στο φορ βλέπω πρόβλημα πάντως

Αμυντικά ήσουν μπετόν, με τους παίκτες που κάνανε πανελλήνιο ρεκόρ την ίδια σεζόν. Κάτι το οποίο είναι το no1 στα προκριματικά. Επίσης Τσιγκρι-Βράνιες είχαν ήδη 6 μηνες χημείας μαζί, τώρα να δούμε πως θα ναι τα πράγματα στην άμυνα, μετά την αποχώρηση του καλύτερου αμυντικού σου

Στα χαφ επίσης ήσουν στιβαρός και μπροστά παρότι δεν είχες κλασσικό επιθετικό είχες τον Λάζαρο που έκανε τη σεζόν της ζωής του, ξεκινώντας αυτό το παιχνίδι

Οκ δεν το βλέπω τόσο τρελό όσο λες

Για τον κόσμο δεν διαφωνώ, αλλά εγώ σου μιλάω για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, AlexKR21 said:

Εγώ μόνο στο φορ βλέπω πρόβλημα πάντως

Αμυντικά ήσουν μπετόν, με τους παίκτες που κάνανε πανελλήνιο ρεκόρ την ίδια σεζόν. Κάτι το οποίο είναι το no1 στα προκριματικά. Επίσης Τσιγκρι-Βράνιες είχαν ήδη 6 μηνες χημείας μαζί, τώρα να δούμε πως θα ναι τα πράγματα στην άμυνα, μετά την αποχώρηση του καλύτερου αμυντικού σου

Στα χαφ επίσης ήσουν στιβαρός και μπροστά παρότι δεν είχες κλασσικό επιθετικό είχες τον Λάζαρο που έκανε τη σεζόν της ζωής του, ξεκινώντας αυτό το παιχνίδι

Οκ δεν το βλέπω τόσο τρελό όσο λες

 

Ρε συ έβαλες 3 γκολ με Σιμόες και Γαλανόπουλο μαζί, που όταν παίζουν η μπάλα ΑΝ φτάσει από το ημικύκλιο της περιοχής στο κέντρο, χρειάζεται 3 λεπτά και 23 πάσες με το καλάμι. Για ποια στιβαρότητα στα χαφ μιλάμε; Τα χαφ εκείνη τη χρονιά έστρωσαν το Δεκέμβρη που μπήκε ο Κονέ στην 11αδα. 

Ο Τσόσιτς μετά από 2 μήνες τραυματίστηκε και επανεμφανίστηκε μετά από ένα εξάμηνο. 

Ο Αλμέιδα έφυγε μετά από 2 μέρες. 

Ο Μπο είχε μπει σαν αλλαγή. 

Αμυντικά που λες ότι ήσουν μπετόν, η ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι δεν απειλήθηκε καθόλου. 

Δλδ ψάχνω λογική σ' αυτό το παιχνίδι και δε βρίσκω. 

 

Link to comment
Share on other sites

επειδη μπορει να χαθηκαν μεσα στον κυκεωνα 

 

2019-2020 η ΑΕΚ θα γραψει ζημιες 5+ ( το ποσο + θα φανει στο τελος της σεζον)

2020-2021 η ΑΕΚ ξεκιναει με ενα ελειμμα εσοδων 7-8Μ τα οποια αναμενουμε την εξελιξη του κορονοιου να δουμε αν καλυπτονται εν μερη απο τα εισητηρια

 

επειδη διαβασα για το παρελθον να κανουμε μια αναδρομη σε νουμερα αγωνιστικου μπατζετ

 

2015-2016 το αγωνιστικο μπατζετ ηταν στα 3,5 μυρρια και η ΑΕΚ ξοδεψε για μεταγραφες μεσω αγορων 200.000 ευρω

2016-2017 το αγωνιστικο μπατζετ ανεβαινει στα 4,5- 5Μ με την ΑΕΚ να ξοδευει 1,5Μ για μεταγραφρες και να εισπρατει 500.000

2017-2018 το αγωνιστικο μπατζετ ανεβαινει στα 6,5- 7Μ με την ΑΕΚ να ξοδευει 2Μ για μεταγραφες και να εισπρατει 250.000  

2018 -2019 το αγωνιστικο μπαζτετ ανεβαινει στα 8Μ με την ΑΕΚ να ξοδευει 4.7Μ για μεταγραφες και να εισπρατει 3.2

2019-20 το αγωνιστικο μπαζτετ ανεβαινει στα 10,5Μ με την ΑΕΚ να ξοδευει 2.6Μ για μεταγραφες και να εισπρατει 700.000 

 

προ κορονοιου ο στοχος ηταν το αγωνιστικο μπατζετ να ανεβει στα 12Μ τωρα ειναι ολα ρευστα

διαφωνει στα ποσα πολυ ευχαριστως να μου στειλει ενα μυνημα να του τα αναλυσω μεχρι τελευταιου ευρω

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, MITSAKLAS said:

Ρε συ έβαλες 3 γκολ με Σιμόες και Γαλανόπουλο μαζί, που όταν παίζουν η μπάλα ΑΝ φτάσει από το ημικύκλιο της περιοχής στο κέντρο, χρειάζεται 3 λεπτά και 23 πάσες με το καλάμι. Για ποια στιβαρότητα στα χαφ μιλάμε; Τα χαφ εκείνη τη χρονιά έστρωσαν το Δεκέμβρη που μπήκε ο Κονέ στην 11αδα. 

Ο Τσόσιτς μετά από 2 μήνες τραυματίστηκε και επανεμφανίστηκε μετά από ένα εξάμηνο. 

Ο Αλμέιδα έφυγε μετά από 2 μέρες. 

Ο Μπο είχε μπει σαν αλλαγή. 

Αμυντικά που λες ότι ήσουν μπετόν, η ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι δεν απειλήθηκε καθόλου. 

Δλδ ψάχνω λογική σ' αυτό το παιχνίδι και δε βρίσκω. 

 

Η ομαδα δεν απειληθηκε καθολου ακριβως επειδη ηταν μπετον. Και το μπετον αρχισε απο τα χαφ. Το 3-5-2 ειχε κλεισει ολους τους διαδρομους.

Ο Σιμοες μπορει να μην εχει τεχνικη αλλα εχει (η τουλαχιστον ειχε τοτε) αλλα παρα πολυ καλα στοιχεια. Μην ξεχναμε καποια πραγματα, μεχρι το καλοκαιρι του '18 ολοι χυναμε με τον Σιμοες. Απλως σε καποιο σημειο εφτασε το ταβανι του και αρχισε η πτωση, συν το οτι τον καψαμε μια με τα σερι παιχνιδια, μια με τους λαθος ρολους που του διναμε, μια με το θεμα του συμβολαιου κτλπ. Τοτε ομως ηταν στα πολυ καλα του. Τα χαφ ηταν στρωμμενα και πριν τον Κονε, ειδικα οσο ειχαμε τον Γιοχανσον απλα ο Κονε ηρθε ακριβως την ωρα που τον θελαμε (οταν χασαμε τον Μπο) ενω εφερε και εξτρα πραγματα

Το οτι ο Μπο μπηκε σαν αλλαγη σε τοσο κρισιμο ματς, δειχνει οτι η ομαδα ειχε και ποιοτητα και λυσεις στον παγκο

Ο Αλμειδα μπηκε οταν το ματς ειχε κριθει

Οκ, η 3αρα χωρις να χουμε κλασσικο φορ ηταν οντως λιγο παραξενη και κανεις δεν την περιμενε. Αλλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν ποιοτητα μια χαρα κοιταζαμε ομαδες τυπου Μπριζ

 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, AlexKR21 said:

Αλλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν ποιοτητα μια χαρα κοιταζαμε ομαδες τυπου Μπριζ

Μετράω 8 παίκτες από εκείνη την 11αδα, συν το Λιβαγια 9, που είναι ακόμα στο ρόστερ και δύο χρόνια τώρα δε μπορούν να ξαναδούν άσπρη μέρα.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, MITSAKLAS said:

Μετράω 8 παίκτες από εκείνη την 11αδα, συν το Λιβαγια 9, που είναι ακόμα στο ρόστερ και δύο χρόνια τώρα δε μπορούν να ξαναδούν άσπρη μέρα.

1ον ειναι θεμα προπονητη (τον εχεις πλεον). Μετα τον Χιμενεθ ακοκουθησαν καραγκιοζηδες

2ον ειναι θεμα οτι καποιοι παικτες φτασαν το ταβανι τους/εχουν μεγαλωσει και δεν μπορουν να προσφερουν το ιδιο πλεον (Τσιγκρινσκι, Μπακακης, Σιμοες, θα δουμε για Αραουχο). Πλας οτι ο MVP σου εκεινη τη σεζον (Λαζαρος) καλως η κακως χαιρετησε

3ον ειναι θεμα χημειας, προγραμματισμου και σταθερων που δινουν το κατι παραπανω. Το καλοκαιρι του '17 ηταν ισως το μονο που ειχες ενα χτισιμο απο το προηγουμενο 6μηνο με ιδιο προπονητη (εμεις αλλαζουμε 2-3 ανα σεζον), ιδιο κορμο +οτι προσεθεσες νεες σταθερες που δωσαν το κατι παραπανω (Τσοσιτς μεχρι να τραυματιστει), Λοπες στην αρχη και μετα Αραουχο-Κονε που μπηκαν αργοτερα. Του χρονου με ιδιο προπονητη, ιδιο κορμο και 3-4 νεες σταθερες που θα δωσουν κατι παραπανω (στοπερ-εξτρεμ-μπακ) μια χαρα μπορεις να χτυπησεις πρωταθλημα και ευρωπαικη πορεια.

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουμε και τη μείωση της φορολογίας φέτος πριν 2-3 μήνες απο το 40% στα 22%?  Στην ΑΕΚ είναι λιγότερα έξοδα στα 2εκ κάπου . Έχουμε και τη μείωση των συμβολαίων . Πόσο ζημιά έχουν φέτος απο το κορονοιό που δεν κάλυψε το κορονοιό αυτή η μείωση ? Προφανώς η ζημιά ήταν γνωστη απο σεπτέμβριο και ωφείλετε σε λύμπε καρντόσο και σε αυτόν που τους έβαλε ( δεν λέμε όνομα προσέχουμε)  και τα πέρι κορονοιού για φέτος είναι δικαιολογίες . Για του χρόνου χωρίς διαρκείας είναι λογικό ότι θέλει αναπροσαρμογή του μπάτζετ. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, AG21 said:

Δεν έχουμε και τη μείωση της φορολογίας φέτος πριν 2-3 μήνες απο το 40% στα 22%?  Στην ΑΕΚ είναι λιγότερα έξοδα στα 2εκ κάπου . Έχουμε και τη μείωση των συμβολαίων . Πόσο ζημιά έχουν φέτος απο το κορονοιό που δεν κάλυψε το κορονοιό αυτή η μείωση ? Προφανώς η ζημιά ήταν γνωστη απο σεπτέμβριο και ωφείλετε σε λύμπε καρντόσο και σε αυτόν που τους έβαλε ( δεν λέμε όνομα προσέχουμε)  και τα πέρι κορονοιού για φέτος είναι δικαιολογίες . Για του χρόνου χωρίς διαρκείας είναι λογικό ότι θέλει αναπροσαρμογή του μπάτζετ. 

φυσικα και υπαρχει η ζημια προ κορονοιου ειναι 5Μ (απο την μη ευρωπαικη παρουσια) με αυτα τα δεδομενα το ψαλιδι απο τον κορονοιο ειναι λιγοτερο απο 1Μ απο το οποιο τα 800.000 ευρω θα πανε ως πριμ αν επιτευχθουν οι 2 στοχοι (κατακτηση 2ης θεση και κυπελλου) η 400.000 αν επιτευχθει το ενα απο τα 2.

για την φορολογια ειναι αστειο να το συζηταμε στην Ελλαδα οταν θα αποδειξει καποιος που φορολογουνται οι παιχτες θα μιλησουμε και για φορολογια επισημα δηλωμενα ειναι αγνωστο τι συμβολαια εχουν δηλωθει γι αυτο και χρονια εδω μεσα γραφουμε μονο ΚΑΘΑΡΑ ποσα και οχι μεικτα. σιγουρα πληρωνεται καποιος φορος αλλα ποσο ακριβως ειναι αδυνατον να μαθεις οχι μονο στην ΑΕΚ (που πληρωνει την μεγαλυτερη φορολογια ισως αλλα σε γαυρο μπουγατσα και παντου τελος παντων)

Φυσικα και η ζημια ηταν γνωστη απο τον Σεπτεμβριο και ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ απο τα προηγουμενα εσοδα γι αυτο και τον Γεναρη η ΑΕΚ αποφασισε να αυξησει και αλλο το μπαζτετ της επειδη ακριβως μπορουσε να καλυψει την ζημια την μεχρι τοτε γνωστη, ηρθε ο κορονοιος και σου εβαλε και αλλη ζημια αλλα ακομα και αυτη θα καλυφθει δεν υπαρχει θεμα για φετος.

υπαρχει θεμα με την επομενη χρονια ειδικα αν δεν βγουν διαρκειας και αν δεν υπαρχουν δεδομενα για τον κοσμο στις κερκιδες + να δουμε τι θα γινει με την Νοβα

 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, AG21 said:

Δεν έχουμε και τη μείωση της φορολογίας φέτος πριν 2-3 μήνες απο το 40% στα 22%?  Στην ΑΕΚ είναι λιγότερα έξοδα στα 2εκ κάπου . Έχουμε και τη μείωση των συμβολαίων . Πόσο ζημιά έχουν φέτος απο το κορονοιό που δεν κάλυψε το κορονοιό αυτή η μείωση ? Προφανώς η ζημιά ήταν γνωστη απο σεπτέμβριο και ωφείλετε σε λύμπε καρντόσο και σε αυτόν που τους έβαλε ( δεν λέμε όνομα προσέχουμε)  και τα πέρι κορονοιού για φέτος είναι δικαιολογίες . Για του χρόνου χωρίς διαρκείας είναι λογικό ότι θέλει αναπροσαρμογή του μπάτζετ. 

Μην ξεχνάς πέρα από τις ζημιές την ανάγκη ρευστού για προκαταβολές σε μεταγραφές, συμβόλαια κτλ. 

Αυτή τη στιγμή δεν εισπράττεις τίποτα, ενώ θα είχε ήδη ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας και σε χρονιά μάλιστα πριν μπεις στην Αγιά-Σοφιά και ίσως και σε χρονιά που να έπαιζες με ελπίδες για Τσουλί. 

Θα είχες επικαιροποιήσει τις χορηγίες σου ή θα δούλευες κι άλλες και θα έπεφταν τα πρώτα τσεκ. 

Ίσως θα είχες δουλέψει τις πωλήσεις σου σε ποσά που τώρα μοιάζουν άπιαστα. 

Και αντ' αυτών, βρίσκεσαι να παίζεις το τελευταίο 1/3 της σεζόν μέχρι τον Αύγουστο και ήδη είδαμε τα όσα περίεργα θα ακολουθήσουν, με την περίπτωση του Βράνιες, άσχετα με τον προβληματικό εγκέφαλο του συγκεκριμένου. 

Link to comment
Share on other sites

καλα κανετε και αναλυετε, αλλα βασικα δεν βλεπω και ιδιαιτερο νοημα στις οικονομικες αναλυσεις.

 

ο τυπος κανει διαχειριση χωρις να επενδυει λεφτα και με οσο του κοβει απο μπαλα (που δεν του κοβει και πολυ, ειδικα σε αυτην την ηλικια που εχει φτασει).

την χρονια που πηγαν ολα τελεια, τα επιπλεον λεφτα τα εβαλε στο γηπεδο.

ουτε κλεβει κανεναν, ουτε του κοβει και πολυ απο μπαλα, αρα γενικα θα ειμαστε σε σχετικη φτωχεια και με προβληματα.

 

ΚΑΘΕ χρονο υπαρχει μια ελπιδα απο πολλους οτι μπορει και να το παρει πανω του να επενδυσει καποιο χρημα, ειδικα για φετος που ισως ειναι η τελευταια σεζον πριν το γηπεδο, ε, προφανως ουτε φετος θα αλλαξει τιποτα.  απλα και ομορφα. Επομενως θα πληρωσεις τωρα τον λογαριασμο του Λυμπε, του Καρντοσο, του Covid κλπ. Για πολλα φταει ο ιδιος ο διαχειριστης, αλλα τοσο του κοβει απο μπαλα ξαναλεω.

 

αρα θα φτιαξεις παλι ομαδα μιας χρησης, με δανεικους και σια, θα παρακαλεσεις απο εδω κι απο εκει (πχ να σου αφησουν παλι τον Αραουχο), θα ελπιζεις μπας και πουληθει κανας Μπαρκας ή μπας και ο Ιβιτς αλλαξει καποια πραγματα. Ως εκει. Ως εκει εισαι γενικα, τι να κανουμε, δεν υπαρχει ιδιοκτητης που να επενδυει μαρουλακι.

Α, και του χρονου μαλλον θα τερματισεις 3ος.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μηχάνημα που θα επενδύσεις 1Μ και θα σου φέρει πίσω 5Μ γιατί ξέρω γω, θα εμφιαλώνεις με το καινούργιο μαραφέτι 5 φορές περισσότερο πελτέ. 

Αυτό σημαίνει ότι δε θα επενδύσεις; Όχι, σαφέστατα όχι, 

Αφήνω το ROI της ποδοσφαιρικής επένδυσης στα έμπειρα χέρια του @Zara και συνεχίζω. 

Ο Ολιβέιρα π.χ. μπορεί να σου πετύχει το καθοριστικό γκολ που θα σε στείλει στα προκριματικά του Τσουλού και αν μπεις ομίλους αυθαίρετα μπορείς να πεις ότι σου έφερε πίσω 20 φορές το συμβόλαιο του, αυτά που έλεγε κι ο Λάζαρος δλδ, μπορεί και να μη στο πετύχει και να αναρωτιέσαι αξίζανε τόσα λεφτά; 

Στην πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο η επένδυση είναι περισσότερο μείωση ρίσκου της αποτυχίας ενός στόχου, παρά βεβαιότητα ότι θα πετύχεις τον στόχο. 

Η ΑΕΚ σε αυτή την επταετία με το Μίμη αποφάσισε, δλδ το αφεντικό αποφάσισε, να επενδύσει σε κάτι περισσότερο χειροπιαστό και σίγουρο όπως το γήπεδο. 

Προτίμησε να το πούμε απλά να ρίξει τα λεφτά στο τσιμέντο και στο πόμολο, από τους κοιλιακούς του Ολιβέιρα, την ψυχοσύνθεση του Βράνιες ή την διανοητική κατάσταση του Λιβάγια. 

Πιστεύει ότι τα λεφτά αυτά θα τα πάρει με το παραπάνω και μένει να αποδειχτεί. 

Συνεπώς επένδυση έχει γίνει, αλλά προφανώς όχι εκεί που θα ήθελε ο μέσος φίλος της ομάδας. 

Υπάρχει και μια ακόμα παράμετρος. 

Η ομάδα, η κάθε ομάδα, μπορεί να επενδύσει, να βγει 3η και να είναι σούπερ κερδισμένη γιατί στο τέλος η σούμα θα λέει ότι με τα 3€ που έβαλες, έπαιξες Γιουρόπα π.χ. και πήρες πίσω 10€, αλλά στο ενδιάμεσο ο ανταγωνισμός εντός τους γηπέδου να σε έχει γλεντήσει.  Είμαστε ως οπαδοί έτοιμοι για κάτι τέτοιο; 

Νομίζω ότι η θητεία Μελ δε μπορεί να κριθεί σωστά αν δεν δούμε πως θα λειτουργήσει στην Αγιά-Σοφιά και με τα έσοδα που θα αποκομίσει η ομάδα από εκεί. 

Αν αυτά τα λεφτά, αυτή η επένδυση εκτοξεύσουν την ομάδα θα μιλάμε για έναν οραματιστή.

Αν συνεχίσει στα λίγα, ενώ θα βγάζει πολλά, θα μιλάμε για έναν εργολάβο. 

Υπενθυμίζω κάπου εδώ για να έχουμε μια αίσθηση της πραγματικότητας, ότι ακόμα δεν έχει πει τι θα κάνει με την ομάδα στην Αγιά-Σοφιά. Έχει πει για αυτάρκη ΑΕΚ, για ΑΕΚ χωρίς ανάγκη μεγάλων πορτοφολιών, ΑΛΛΑ δεν έχει πει αν βγάζει 10€ στο νέο γήπεδο πόσα από αυτά θα τα βλέπουμε στο χορτάρι. 

Αντιστοίχως και ο Μάκης στο μπάσκετ που κοπανιέται για την Ευρωλίγκα και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτή, δεν έχει πει ποτέ ότι ξέρετε έχω κάπου παρκαρισμένα 10Μ για ετήσιο μπάτζετ, αλλά θέλω να τα ρίξω εκεί όταν θα το έχω πετύχει μέσω του πρωταθλήματος. 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Update για αραουχο

υπαρχει θετικο κλιμα για νεο δανεισμο με την προυποθεση οτι η ΑΕΚ θα πληρωσει το πεναλντι των 200.000 που δεν ενεργοποιησε την ρητρα και θα πληρωθει η οψιον του χρονου το καλοκαιρι (τα 2.7) 

η ΑΕΚ ειναι θετικη σε αυτο και μοναδικη εκκρεμοτητα ειναι τα 1.2 του συμβολαιου του 

 

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, amd said:

Update για αραουχο

υπαρχει θετικο κλιμα για νεο δανεισμο με την προυποθεση οτι η ΑΕΚ θα πληρωσει το πεναλντι των 200.000 που δεν ενεργοποιησε την ρητρα και θα πληρωθει η οψιον του χρονου το καλοκαιρι (τα 2.7) 

η ΑΕΚ ειναι θετικη σε αυτο και μοναδικη εκκρεμοτητα ειναι τα 1.2 του συμβολαιου του 

 

Θα βγει καΝιά ώρα ο ήλιος από το Δαφνί, θα μας μείνουν και οι 3 μπροστά και δε θα έχουμε τι να τους κάνουμε όπως ο Ντούγιαν την ντριπλέτα Μπλάνκο, @CHⓇIS, Τζιμπούρ. 

 

Το 1,2 πάντως δεν το λες εκκρεμότητα...

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, MITSAKLAS said:

Θα βγει καΝιά ώρα ο ήλιος από το Δαφνί, θα μας μείνουν και οι 3 μπροστά και δε θα έχουμε τι να τους κάνουμε όπως ο Ντούγιαν την ντριπλέτα Μπλάνκο, @CHⓇIS, Τζιμπούρ. 

 

Το 1,2 πάντως δεν το λες εκκρεμότητα...

ΤΟ 1.2 ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, amd said:

Update για αραουχο

υπαρχει θετικο κλιμα για νεο δανεισμο με την προυποθεση οτι η ΑΕΚ θα πληρωσει το πεναλντι των 200.000 που δεν ενεργοποιησε την ρητρα και θα πληρωθει η οψιον του χρονου το καλοκαιρι (τα 2.7) 

η ΑΕΚ ειναι θετικη σε αυτο και μοναδικη εκκρεμοτητα ειναι τα 1.2 του συμβολαιου του 

 

Μπορεί να πω βλακεία, αλλά υποτίθεται το πλάνο ήταν να πληρωθεί η ρήτρα αυτό το καλοκαίρι και ο ουχο ειχε υπογραψει συμβολαιο 800 χιλιαρικα νομιζω.

Άρα ποιο το πρόβλημα να πάρει τόσα και του χρόνου και τα υπόλοιπα να τα "χαρίσει"; Κατά κάποιον τρόπο είχε ήδη συμφωνηθεί αυτό

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω πως θα τα χαρισει ? εχει υπογεγραμμενο συμβολαιο με την λας παλμας 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι τόσο απελπιστικά τα θέματα οσο τα βγάζουν εδώ τα παιδιά . Υπάρχει μεγάλη χασούρα ναι αλλά δε θα φύγει το μισό ρόστερ ουτε θα διαλυθεί η ομαδα ,ουτε θα δούμε του χρονου Φετση,Πεταυράκη, Τσούπρο πάλι να πρωταγωνιστούν στο ΟΑΚΑ που ρωτάτε.

Ολιβειρα , Σιμόες , Βέρντε έκαναν θέμα για τη μείωση αλλα και για του χρόνου που έγινε νύξη.Σε πρώτη φάση δε δεχονται τη φετινή μείωση. Είναι σε συζητήσεις ακόμα εσχάτως ενεπλάκησαν και οι μανατζερ ,με καλη θέληση λύνεται και φεύγει η δυσμένεια.

Τσιγκρινσκι δέχεται να μείνει και με μειωση για του χρόνου . Σιμάνσκι θα μείνει λέει ο άνθρωπος,συζητούν τις δοσεις . Υπάρχει καλη θέληση και απο τις 3πλευρες να μείνει.

Σε γενικες γραμμές ολοι πωλουνται εδω και χρόνια με τα καταλληλα χρήματα όπως αυτα τα ορίζει ο μεγάλος. Δηλαδή υψηλό τίμημα.

Μπάρκας, Γαλανόπουλος,Λιβάγια, εδω και 2 χρόνια ειναι προς πώληση , όχι τώρα. Βέρντε , Σιμόες , Ολιβέιρα θα μπουν και αυτοι στο ράφι α λα Λαμπρόπουλος αν δε βρεθεί λύση με τη μείωση . Αν βρεθεί κάποιος και τα σκάσει ανεξαρτήτως μειωσης & τελικής συμφωνιας θα φύγουν έτσι κ αλλιώς, είναι δόγμα αυτό του μεγάλου εδω κ χρόνια. Όλοι με τα καταλληλα χρήματα , φεύγουν.

Για την ωρα πάντως δεν υπάρχει θέμα Μάρκο και Ολιβέιρα βρείτε ομάδα τέλος, πούλο ,γεια σας.

Υπάρχει και ένα αλλο εσωτερικό θέμα που καίει την ομάδα πολύ πιο άμεσα και έχει αναλάβει ο μεγάλος να το λύσει . 

 

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, amd said:

δεν ξερω πως θα τα χαρισει ? εχει υπογεγραμμενο συμβολαιο με την λας παλμας 

Ναι αλλά δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ 800 χιλιάρικα που θα ερχοταν σε ισχύ με την πληρωμη της ρήτρας; οκ στην ΑΕΚ θα παίζει, ας παρει τα 800 χιλιάρικα που ήταν να πάρει

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×