Jump to content

Μεταγραφές / Σχεδιασμός: Καλοκαίρι 2020


Man Of Faith
 Share

Recommended Posts

Just now, Man Of Faith said:

Με παρακάλια ψωνιζει η Κοπενχαγη.Με μπονους πριμ και αν.

700 + εφικτά μπόνους, ούτε του παππα 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Το γήπεδο δεν είναι δικαιολογια για τίποτα.

Απλα δεν έχουμε άνθρωπο να μπορεί και τα 2 καρπούζια ή έναν δεύτερο να σηκώσει το ένα.

Αυτα δεν γινονται πουθενα.Ομαδα γηπεδο πανε πακετο.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, felman said:

Kai h Arsenal kai h Tottenham bhkane se kainouries ghpedares. Ta apotelesmata ta gnorizoume oloi.

Ας ερθουνε και σε μας Μουρινιο κτλ τοτε οταν φτιαξουμε το γηπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Άντε στο καλο να παει και καλη συνεχεια.
Δεν τα κατάφερε στην ΑΕΚ, δεν δημιούργησε και πρόβλημα παντως.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καλη συνεχεια, αλλα δεν θα ξεχασω ποτε τα νευρα που ειχα οταν τον εβλεπα να κανει συνεχομενες γιομες (χωρις πιεση απο τον αντιπαλο) απο την αμυνα με την μπαλα να πηγαινει σε σημειο που κανεις δικος μας δεν μπορουσε να την διεκδικησει.

Μπραβο Ιλια θα πω εγω.

Link to comment
Share on other sites

Να δούμε ποιοτική αναβάθμιση στη θέση με παίκτη βασικό

Να πάρει σειρα και ο Σιμάο για να δούμε και εκεί ποιοτική αναβάθμιση.

Και φυσικά να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στην επίθεση με τις ανανεώσεις, πωλήσεις, αγορές κτλ 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Την ικανοποίηση που υπάρχει στη διοίκηση της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Ίλια Ίβιτς, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης υποστήριξε πως υπάρχει εκτίμηση για το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει φέρει έσοδα στον σύλλογο από τις πωλήσεις των Μπάρκα, Γιακουμάκη, Οικονόμου. 

Την ίδια ώρα, Ίβιτς και Καρέρα εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με αυτή του Όγκνιεν Βράνιες να αποτελεί προτεραιότητα.

Παράλληλα, στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις εξτρέμ και αν αποφασίσουν πως πρέπει να ενισχυθούν και σε αυτή τη θέση, τότε θα προχωρήσουν. ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

θα αποφασίσουν ότι θελουμε εξτρέμ όταν θα έχουμε χάσει Ευρώπη κ κύπελλο. Μετά όμως δεν θα υπάρχουν λεφτά όποτε θα προχωρήσουμε όπως είμαστε μέχρι τον Δεκέμβριο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να λενε ότι αν δεν φύγει ο Βερντε δεν υπάρχουν χρηματα παρα αυτές τις παπαριες δλδ δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι ξεφτιλικια αυτά που λενε; 

Link to comment
Share on other sites

Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι η μη μεταγραφη Μανταλου μας πηγε πισω.Αν τον πουλουσαμε κατι θα παιρναμε, κατι θα γινοτανε με τις ανανεωσεις, θα καλυπταμε εντελως και την τρυπα.Τωρα μονο αντικατασταση οποιου πουλησουμε.Αυτα ειναι τα δεδομενα.Αν περασουμε ομιλους πιθανοτατα κατι θα παρουμε αλλιως μενουμε ως εχει εκτος ισως αν παρουμε Βρανιες αν μεινει ελευθερος.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα το έχουμε καταλάβει, οι Τσακιρηδες δεν ξερω σε ποιους νομιζουν ότι απευθύνονται.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, amd said:

ο παιχτης εχει σοβαρα θεματα και κανεις δεν ξερει αν τα εχει ξεπερασει 

4 δεν επαιρνε για καποιον αλλο θα θυμασαι 1,5 καθαρο επαιρνε στην Μπενφικα 

κατω απο 900 χιλιαρικα θα παριε τωρα αν ερθει 

δεν ξερω αν τον απορριψαμε για τα ρισκαδορικα 900 

τεραστιο ταλεντο μεχρι πριν 2 χρονια μετα γαμηθηκε ο Διας εχει να παιξει σχεδον απο τον Φλεβαρη του 2019

 

Μονο με χιαστο παιρνουμε παικτη. Αν δν εχει δν ταιριαζει στα θελω μας... 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, CHⓇIS said:

Μονο με χιαστο παιρνουμε παικτη. Αν δν εχει δν ταιριαζει στα θελω μας... 

Kevin Stoger τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Σαλάμ αλέκομ, ελάτε πίσω ή έστω τηλεφωνήστε....χανόμαστε...παρτε τον και με 3 μύρια,  καλά είναι....

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω Μάνταλο με εθνική και με πιάνει η καρδιά μου. Θα τρώμε στη μάπα αυτή τη μετριότητα μέχρι να αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, agelos said:

Βλέπω Μάνταλο με εθνική και με πιάνει η καρδιά μου. Θα τρώμε στη μάπα αυτή τη μετριότητα μέχρι να αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί.

Εκεί που τον έχει ο Ολλανδός τι να κάνει? Τοσα χρόνια με Χιμένεθ ουσουνιδη και σία δεν τον βλέπουμε ότι δεν κάνει για τα άκρα. Μόνο σε 3αδα στο κέντρο αλλά πογετ μάσιμο μπορεί να είναι ανεχτος.. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ο Μάνταλος είναι με 2 χιαστούς. Όχι ότι ήταν κάτι το τρομερό πριν, αλλά οπωσδήποτε χωρίς αυτούς θα είχε καλύτερη εξέλιξη. Τώρα, απλά δεν μπορεί, όπου και να τον βάλεις είναι από κακός έως μέτριος.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nikos said:

Το γήπεδο δεν είναι δικαιολογια για τίποτα.

Απλα δεν έχουμε άνθρωπο να μπορεί και τα 2 καρπούζια ή έναν δεύτερο να σηκώσει το ένα.

Το γήπεδο είναι δευτερεύον ζήτημα, το πρωτεύον είναι η αντίληψη Μελισσανίδη περί ποδοσφαίρου και αξιολόγησης αμοιβών. Μέχρι δε το 2018 όπως καταμαρτυρούσε και ο Τσατάλης, ο Μελισσανίδης ήθελε το 100-0 και αν τυχόν η μεριά ατζέντη και ποδοσφαιριστή έπαιρνε κάτι ψίχουλα να θεωρείτο επιτυχία-κατόρθωμα. Σταδιακά έκανε στροφή 90 μοιρών.

 

Ωστόσο η διαφορά με τον Μαρινάκη, να τονίσω πως την τετραετία 2012-16 που η ΑΕΚ δεν είχε ούτε θα είχε ευρωπαϊκά έσοδα, ο Ολυμπιακός εισέπρεξε 100 εκατομμύρια ευρώ και η ΑΕΚ 0 ευρώ. Να έβαζε ο Μελισσαν μία 20αρα; Να την κάνω 30αρα; Δεν θα φτουρούσε.

Βάλτε τώρα τα ποσά αντίθετα, ακόμα και με Μελισσανίδη θα είχαμε 5-6 συμβόλαια Ολιβέϊρα, Λιβάγια. Τι να κάνουμε, εδώ ο Μαρινάκης με μηδέν βαθμούς θα έπαιρνε φέτος σχεδόν τα διπλάσια από την ΑΕΚ προπερσι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και ο Καζαντζόγλου, μιας και λέμε για δημοσιογράφους, γράφει τα εξής:

Σαφώς και στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν με τον Ιταλό τεχνικό η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει πολλά σημαντικά βήματα προόδου και να πραγματοποιήσει μία πορεία που ήταν ευθέως ανταγωνιστική προς εκείνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Αλλά εδώ, η ΑΕΚ ψάχνει κάτι καλύτερο. Άρα τώρα είναι το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τώρα η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει, πέραν της ποσοτικής κάλυψης των θέσεων να μπορέσει να κάνει και την ποιοτική αναβάθμιση που απαιτείται για να γίνει η ομάδα που θέλουν όλοι. Αυτό σημαίνει πρακτικά, για να το κατανοήσουν άπαντες, πώς από δω και πέρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπο να αντικαταστήσει παίκτες που υπάρχουν τώρα στο έμψυχο δυναμικό της, με κάποιους που έχουν τις προδιαγραφές και τα στοιχεία για να γίνουν καλύτεροι και να είναι πολύ πιο χρήσιμοι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ να φύγει από την εμμονή σε λάθος επιλογές

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να συμβεί αυτό, είναι η ΑΕΚ να φύγει από την εμμονή σε λάθος επιλογές. Σέβομαι και ακούω κάθε σκέψη, κάθε κουβέντα που μπορεί να υπάρχει για ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, αλλά διατηρώ για τον εαυτό μου το δικαίωμα να κρίνω πως ορισμένοι παίκτες έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πλέον δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Το ποδόσφαιρο αλλάζει, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν σε μεγάλο χρονικό διάστημα έξι μηνών το λιγότερο ο καθένας και αποδείχθηκαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος τωn προσδοκιών που υπάρχουν για τΑΕΚ.

Κανείς δεν παίζει τζάμπα στην ΑΕΚ και όλοι προστίθενται στο συνολικό μπάτζετ που έχει η ομάδα για την επόμενη περίοδο. Το κρίσιμο είναι να αντικατασταθούν από παίκτες που θα έρθουν να δώσουν το κάτι διαφορετικό.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ πρέπει να βρει το συντομότερο λύσεις προκειμένου να καλύψει κάθε θέση που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται προβληματική. Τρανή απόδειξη, όσα συνέβησαν με τον Οικονόμου.

Η υπόθεση Οικονόμου δεν πήγαινε πουθενά

Τις προηγούμενες ημέρες, έβγαινε ρεπορταζιακά, ότι ο Καρέρα υπολόγιζε τον Οικονόμου. Η υπόθεση δεν πήγαινε πουθενά και αποτελεί τεράστια επιτυχία η παραχώρηση του με συνολικά ανταλλάγματα που υπερβαίνουν το εκατομμύριο. Πλέον, η γνώμη μου είναι πως η ΑΕΚ πρέπει να ψάξει να βρει πολύ ποιοτικότερο κεντρικό αμυντικό. Εναν παίκτη που θα μπορούσε να γίνει πραγματικό αφεντικό στην άμυνα και που θα μπορούσε να καθοδηγήσει τον Χνιντ και τον Σβάρνα, ακόμα και τον Λάτσι, προκειμένου να τους βελτιώσει και να τους κάνει ολοκληρωμένους αμυντικούς απαιτήσεων της ΑΕΚ.

Το ίδιο πρέπει να συμβεί και σε άλλες θεσεις. Για παράδειγμα, σέβομαι την άποψη ότι ο Καρέρα θέλει να δει ξανά τον Σιμάο, με δεδομένα και τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη μεσαία γραμμή. Αλλά από την άλλη, νομίζω πως η ΑΕΚ χρειάζεται έναν μέσο με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που κουβαλά ο Πορτογάλος, προκειμένου να μπορέσει να είναι πραγματικά ισχυρή στη μεσαία της γραμμή. Εκεί που υστερούσε χαρακτηριστικά την περσινή περίοδο έναντι του ανταγωνισμού.

Οπως συμβαίνει βέβαια και με τα άκρα της άμυνας. Υπήρξε ποιοτική αναβάθμιση στην αριστερή πλευρά με την απόκτηση του Ινσουά, αλλά νομίζω πως θα ήταν πολύ θετική κίνηση για την ΑΕΚ εάν έβρισκε κάποιον παίκτη από το εξωτερικό που θα μπορούσε να δώσει περισσότερα από όσα προσέφερε ο Παουλίνιο στη διάρκεια της σεζόν.

Ενας χρόνος για μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ είναι αιώνας

Ανάλογη κουβέντα δεν μπορεί παρά να γίνει και για τα άκρα της επίθεσης, όπου ο Βέρντε έχει μόνο ελάχιστες στιγμές να αφήσει μέσα στη σεζόν και να δείχνει, ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ενας χρόνος για μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ είναι αιώνας. Εχει ήδη δοθεί και πάρα πολύ μεγάλος χρόνος σε άλλους παίκτες προκειμένου να πείσουν. Νομίζω πως τώρα η ΑΕΚ να ψάξει τον τρόπο να γίνει ακόμα καλύτερη και αυτός ο τρόπος – για να είμαστε και πραγματιστές ρεαλιστές με όσα συμβαίνουν στην αγορά – μπορεί να έρθει με την πώληση κάποιων παικτών και την αντικατάστασή τους από κάποιους καλύτερους.

Ιερές αγελάδες δεν μπορεί να υπάρχουν στην ΑΕΚ. Κατά τη γνώμη μου κάνεις δεν είναι αναντικατάστατος. Δεν υπάρχουν εγκλωβισμοί στο ποδόσφαιρο και παίκτες που χωρίς αυτούς δεν υπάρχει μία ομάδα. Έφυγε ο Ρονάλντο από τη Ρεάλ και όλα βρήκαν το δρόμο τους, φεύγει τώρα ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα και δεν πιστεύω θα διαλυθούν. Άρα στην ίδια λογική κάνεις παίκτης που βρίσκεται τώρα στην ΑΕΚ δεν μπορεί να θεωρείται ως ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Απλά η ΑΕΚ πρέπει να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη και να ψάξει σωστά για να βρει την κατάλληλη επιλογή.

Η ΑΕΚ πέρσι έχασε πάρα πολλά από την ευρωπαϊκή αποτυχία

Ολα αυτά πρέπει να γίνουν με την ΑΕΚ να έχει σχετική χρονική άνεση ενός μήνα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και την πίεση που προκαλούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τα παιχνίδια που ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο είναι αρκούντως σημαντικά για την πορεία της ΑΕΚ. Δεν αναφέρομαι μόνο στο κύπελλο, που ο καθένας καταλαβαίνει εύκολα πως είναι ένα τρόπαιο και απαιτεί τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια από όλους για να φτάσουν στην κατάκτηση του, αλλά και στην υπόθεση της Ευρώπης. Η ΑΕΚ πέρσι έχασε πάρα πολλά από την ευρωπαϊκή αποτυχία: σε οικονομικό επίπεδο, στο πρεστίζ της, στη δυνατότητα να προσελκύσει φιρμάτους ποδοσφαιριστές. Τέτοια αποτυχία δεν θα μπορεί να γίνει εύκολα διαχειρίσιμη από το σύλλογο και θα αποτελέσει ζήτημα που θα χρειαστεί υπέρβαση για να κλείσει. Η κληρωτίδα έφερε έναν αντίπαλο που δεν είναι προφανώς φόβητρο, αλλά από την άλλη δεν είναι και ομάδες που είχαμε συνηθίσει κατά το παρελθόν να συναντά η ΑΕΚ σε προκριματικούς γύρους. Οπως και να χει, τα ευρωπαϊκά ματς ειδικά φέτος είναι κομβικά για την εξέλιξη της ΑΕΚ και για να μπορέσει να διατηρήσει την ισορροπία της χωρίς αναταράξεις και μεγαλύτερα προβλήματα.

 

https://www.enwsi.gr/tora-to-thema-gia-tin-aek-einai-i-poiotita/

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Kostas21 said:

Na balei 100ara tote. Alloiws ti hrthe na kanei? Ton Petro Pappa? 

Τα έβαλαν άλλοι. Αλλά αυτοί ΘΑ καταστραφούν κάποια στιγμή και μετά θα τους κοροϊδεύουμε.

Link to comment
Share on other sites

Σταμάτησα εκεί που είπε ότι πρέπει να βρούμε κάποιον που θα προσφέρει περισσότερα από τον Παουλινιο. Αυτόν βρήκε σε εκείνη τη θέση που έβγαλε και 2-3 σεντρες πάρε-βάλε. Ο άλλος δεξιος μπακ μήπως είναι ιερή αγελάδα; 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×