Jump to content

Σπορ- Ελλάδα


CHⓇIS
 Share

Recommended Posts

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Με 10 ομάδες το Πρωτάθλημα της Volleyleague

4da9f85f6844ff7e36fc54c0deef9c93.jpg

H EΣΑΠ ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα αγωνιστούν δέκα ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Αναλυτικά:

 

«H E.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά την εκπνοή της ημερομηνίας δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 τα Τ.Α.Α. που δήλωσαν συμμετοχή είναι:

1.Παναθηναϊκός Α.Ο.

2.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3.Π.Α.Ο.Κ.

4.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

5.Α.Ο.Π.Κηφισιάς

6.Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015

7.Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

8.Ο.Φ.Η.

9.Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

10.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων».

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
 
17:32

Άρση Βαρών: Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα αθλητή

 

AEK1924.gr team

arsi-varwn-670x377.jpg

Facebook Twitter

 
Advertisement
 

Η WADA ενημέρωσε την ΕΟΑΒ για την ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα αρσιβαρίστα.

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στην ελληνική Άρση Βαρών. Πρόκειται για αθλητή που σύμφωνα με την ομοσπονδία δεν είναι μέλος της εθνικής ομάδας και χαρακτηρίζεται “μεμονωμένος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΑΒ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με αίσθημα ευθύνης και μετά την γνωστοποίηση θετικού δείγματος σε αθλητή του αθλήματος, μετά από έλεγχο της WADA, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι πρόκειται για μεμονωμένο αθλητή και όχι μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Ο συγκεκριμένος αθλητής αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην προκαταρκτική ομάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών(Μόσχα – Απρίλιος /2020) αλλά δεν συμμετείχε με δική του ευθύνη σε προγραμματισμένο έλεγχο ντόπιγκ (Φεβρουάριος /2020) και αποκλείστηκε από όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Από τότε γυμνάζεται με ευθύνη του Σωματείου του και του Σωματειακού του Προπονητή.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β. καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, για να προστατεύσει και να διαφυλάξει το άθλημα, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία. Δίνει καθημερινά ένα σκληρό αγώνα και ζητά από όλους τους φορείς του αθλήματος, να συ στρατευτούν σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι άνθρωποι του αθλήματος(προπονητές- όψιμοι παράγοντες κ.α.), που αυτοαποκαλούνται και «διασώστες» της Άρσης Βαρών, συνεχίζουν να προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στο χώρο με τις πράξεις και τις επιλογές τους και να θέτουν σε κίνδυνο την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και των αθλητών, για συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Link to comment
Share on other sites

Προς «τέλος» η Volley League

Νίκος Κλεισαρχάκης

aek-volley-gynaikwn-670x447.jpg

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α1 κατηγορία συνεδρίασαν μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισαν την οριστική ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος. Σύμφωνη η ΑΕΚ με το «τέλος».

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ελέω πανδημίας, με την Volley League γυναικών να μην απέχει από αυτή την κατάσταση.

Η απουσία πλάνου αποζημίωσης αθλητριών και σωματείων έχει φτάσει την κατάσταση σε μη αναστρέψιμη φάση, καθώς το πρόβλημα δεν είναι είναι πρώτα οικονομικό και μετά αγωνιστικό.

Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των ομάδων της Α1 κατηγορίας, αποφασίστηκε η πρόταση για ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες και η ΑΕΚ, με τους Παναθηναϊκό, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες να ζητούν την συνέχισή του. Έτσι, έχει σταλεί το απαραίτητο αίτημα της ΕΟΠΕ προς τους Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Ως καταλυτική ημερομηνία έχει οριστεί η 28η Δεκεμβρίου, δίχως να υπάρχει φως στο τούνελ και όλα να δείχνουν πως οδεύουν προς το… κλείσιμο της αυλαίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
 

Αλλάζει ξανά το τοπίο στον αθλητισμό

 enwsi.gr
03/03/2021 | 22:58

Σε «λουκέτο» οδηγείται εκ νέου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη χώρα, μετά τα νέα μέτρα του lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, ενεργά θα παραμείνουν μόνο τα επαγγελματικά αθλήματα, δηλαδή το ποδόσφαιρο (Super League, Super League 2), η Α1 Ανδρών στο μπάσκετ (Basket League) και η Α1 Ανδρών του βόλεϊ (Volley League).

Σε αυτό το πλαίσιο, σταματούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που είχαν επαναρχίσει τις προηγούμενες εβδομάδες και περιμένουν μέχρι νεωτέρας όσα επρόκειτο να ξεκινήσουν προσεχώς. Τα πρωταθλήματα που είχαν ξεκινήσει πρόσφατα ήταν η Volley League Γυναικών, η Α1 πόλο Ανδρών, η Α΄ Εθνική πόλο γυναικών και το πρωτάθλημα Χάντμπολ.

«Εξαιρείται η χρησιμοποίηση εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών α) των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Super League 2, την Basket League και Volley League Και μόνο στις διεθνείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις των διεθνών Ομοσπονδιών. Όλα τα άλλα τα πρωταθλήματα αναστέλλονται για τις επόμενες ημέρες», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Πλέον, τις προσεχείς ώρες αναμένεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα αποσαφηνίσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Πρακτικά, πάντως, η σημερινή εξέλιξη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα αθλήματα που τελούσαν σε αναμονή, δηλαδή η Α1 μπάσκετ Γυναικών (είχε προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου), η Α2 μπάσκετ Ανδρών, ενώ το «τσουνάμι» της διασποράς ενδέχεται να παρασύρει και τη Football League, στην οποία είχαν επιτραπεί οι προπονήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Με ψήφους 111-91 η ομάδα Κυριάκου Γιαννόπουλου αναλαμβάνει νέα διοίκηση στην ΚΟΕ νικώντας την ομάδα του Σπύρου Γιαννιώτη που υποστηριζόταν από Διαθεσόπουλο και Ολυμπιακό. Ο Ξυλούρης στην ΕΟΕ αντί του Διαθεσόπουλου. Στους πρώτους ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Σε νέα εποχή μπαίνει η Κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, πρώην αθλητής του πόλο με συμμετοχή σε 4 διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για την προεδρία επικρατώντας της παράταξης του Σπύρου Γιαννιώτη που κατέβηκε στις αρχαιρεσίες με την υποστήριξη του μέχρι πρότινος προέδρου, Δημήτρη Διαθεσόπουλου και του Ολυμπιακού.

Στην ψηφοφορία είχαν δικαίωμα ψήφου 202 σωματεία και ψήφισαν όλα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έλαβε 111 ψήφους έναντι 91 του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο Νίκος Ξυλούρης εξελέγη εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ με 103 ψήφους έναντι 96 του Δημήτρη Διαθεσόπουλου. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Θέση στο νέο ΔΣ της ομοσπονδίας θα έχουν και ο Γιώργος Αφρουδάκης με τον Τζώνη Καλημέρη που ήταν υποψήφιοι με την παράταξη Γιαννόπουλου αλλά και ο Στέφανος Αυγουλέας πρώην αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Τρίτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕίσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

Τα μέλη που εξελέγησαν με την παράταξη Γιαννόπουλου:

Γιαννόπουλος 111
Ξυλούρης  104
Σκουντής 103
Αφρουδάκης 102
Νάτσιος 91
Καλημέρης 88
Δραμιτινού 87
Καράμπελα 86
Αυγουλέας 80
Αθανασιάδης 72
Φιλόπουλος 72
Σαραντίδου 70

Τα μέλη που εξελέγησαν με την παράταξη Γιαννιώτη: 

Γιαννιώτης 91
Μάλαμας 92
Νικολαϊδης 86
Ξιάρχος 81
Μωραϊτίδου 78
Σαββίδης 76
Παντής 75
Παυλογιάννης 73
Μαρκοπούλου 72

 

Link to comment
Share on other sites

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που συνεχίστηκε μετά από την αρχική διακοπή, εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου. Απείχε η πλευρά Βασιλακόπουλου.

Ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαΐου.

Εν τέλει, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αναδείχτηκε πρόεδρος από τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση, πλην της πλευράς Βασιλακόπουλου που είχε προτείνει αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης 6/4, επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, μολονότι στην πρώτη συνεδρίαση υπήρξε απαρτία.

Πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης θα κατατεθούν την Τρίτη 6/4 στο Πρωτοδικείο ώστε να προχωρήσει η προκήρυξή των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης
Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
 
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η ελληνική άρση βαρών μετά από 57 χρόνια
enwsi.gr
14/06/2021 | 15:44

Μετά από 57 ολόκληρα χρόνια, κατά 99% η ελληνική άρση βαρών θα απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχει ένα σενάριο για να εκπροσωπηθεί από τον Θόδωρο Ιακωβίδη.

Από το 1964 έχει να μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η ελληνική άρση βαρών. Και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί ξανά στο Τόκιο.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ μικρό «παραθυράκι» για να έχουμε μία και μοναδική ελληνική συμμετοχή, αυτή του Θόδωρου Ιακωβίδη στα 96 κιλά.

 

 

Για να πάει ωστόσο στο Τόκιο, θα πρέπει να τελεσιδικήσουν ορισμένες αποφάσεις, οι οποίες δεν αφορούν τον Ελληνα πρωταθλητή, αλλά όσους βρίσκονται από πάνω του στο ranking.

Το ερωτηματικό με την Κολομβία

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίνονται οι 8 πρώτοι της κατάταξης, συν τον καλύτερο αθλητή από κάθε ήπειρο. Στην κατηγορία των 96κ. δόθηκε και μία wild card αλλά σε αθλητή που θα ενταχθεί στην ομάδα των προσφύγων. Αρα ήδη από εκεί έχει χαθεί το ενδεχόμενο να πάει με κάρτα στο Τόκιο ο Ιακωβίδης.

Ωστόσο, στην πρώτη οκτάδα του ranking υπάρχουν δύο αθλητές οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί ή κινδυνεύουν με αποκλεισμό για παραβιάσεις του κανονισμού περί ντόπινγκ.

Στο Νο2 της κατάταξης βρίσκεται ο Κολομβιανός Τζόναθαν Ρίβας, με την ομοσπονδία της χώρας του να αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού σύμφωνα με απόφαση του CAS, καθώς τρεις αθλητές κατά την προολυμπιακή περίοδο είχαν βρεθεί θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες και σύμφωνα με τον κανονισμό, με τρία κρούσματα μέσα στην ίδια χρονιά προβλέπεται αποκλεισμός για την εθνική ομάδα.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η απόφαση είναι οι τρεις που τιμωρήθηκαν να προσφύγουν στο CAS (όπως και θα κάνουν σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ) και να δικαιωθούν, για να μπορέσει να στείλει ομάδα η Κολομβία. Επίσης, ακόμη κι αν δικαιωθούν, από τους 9 αθλητές που έχουν κερδίσει δικαίωμα συμμετοχής στο Τόκιο, θα πρέπει να κοπεί ένας, αλλά αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο για το αν θα είναι ο αντίπαλος του Ιακωβίδη.

Για παραβίαση των κανονισμών περί ντόπινγκ θα μείνει εκτός και ο 7ος της κατάταξης, ο Βενεζουελάνος Σάντσεθ. Αυτό σημαίνει πως αν απουσιάσει και αυτός, στην 8αδα θα μπουν ο Κουβανός Σάεθ και ο Καζάκος Ρασουμπέλκοφ.

Τα σενάρια για τα υπόλοιπα εισιτήρια

Μετά την οκτάδα μένουν τα εισιτήρια από τον κορυφαίο κάθε ηπείρου. Με τις δύο αλλαγές στην κατάταξη, ο Πολωνός Αντάμους θα πάει στο Νο9 και ο Ιακωβίδης στο Νο10. Οπότε το ευρωπαϊκό εισιτήριο πάει στον Πολωνό. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι στην κατάταξη ξανά και μπει στην οκτάδα (δεν έχουν ανακοινωθεί τα δείγματα από το Παγκόσμιο, ενώ εκκρεμούν αποφάσεις παρόμοιες με αυτή της Κολομβίας, για άλλες χώρες), με αποτέλεσμα ο Ιακωβίδης ως ένατος να κερδίσει το εισιτήριο για το Τόκιο.

Με τον Πολωνό όμως υπάρχει επίσης ένα ζήτημα, καθώς αγωνίστηκε σε διοργάνωση που δεν είχε θεωρητικά δικαίωμα συμμετοχής (σε πρωτάθλημα Νέων), με αποτέλεσμα να πάρει βαθμούς στο ranking και να περάσει τον Ιακωβίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, εξετάζεται το ενδεχόμενο ένστασης και συγκεκριμένα το αν μπορεί να γίνει και αν θα έχει τύχη για την ελληνική πλευρά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ελπίδες να μπει στις προκρίσεις ο Ιακωβίδης είναι απειροελάχιστες και στις αρχές Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το αν όντως, η ελληνική άρση βαρών για πρώτη φορά μετά το 1964 δεν θα έχει παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Γκάλης: «Αποδέχομαι την πρόταση του Φασούλα και τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ»

24-08-2021 12:06

Ο Νίκος Γκάλης ανέφερε πως σκοπεύει να αποδεχτεί την πρόταση του Παναγιώτου Φασούλα και να αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ, σε περίπτωση που ο δεύτερος εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ λίγο μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Φασούλα, τόνισε πως αποδέχεται την πρότασή του και σκοπεύει να αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ.

Για να συμβεί αυτό και να πάρει ο Γκάλης την τιμητική θέση, θα πρέπει πρώτα να κερδίσει η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ τις επικείμενες εκλογές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκάλης:

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ο γαυρος Λιολιος του μισητου προμηθεα εκλεχτηκε νεος προεδρος της ΕΟΚ...και ανετα μαλιστα

https://www.sdna.gr/mpasket/877662_nea-epohi-me-liolio-stin-proedria-tis-eok

Συγκεκριμένα, ο Λιόλιος έλαβε 335 ψήφους, δηλαδή πάνω από το 50% και βγήκε με ποσοστά... αυτοδυναμίας. Τη 2η θέση πήρε η παράταξη του Φασούλα (180 ψήφοι), ο οποίος θα μπει στο ΔΣ της ΕΟΚ, με τον Παπανικολάου να έρχεται 3ος (90 ψήφοι) και να μένει εκτός.

Έτσι λοιπόν, η σύνθεση του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας θα έχει 13 μέλη της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου, 4 από αυτή του Παναγιώτη Φασούλα, ενώ θα υπάρχει και ένας ανεξάρτητος, ο οποίος θα είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Επί της ουσίας, μιλάμε για μια νέα εποχή συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα: από τη διοίκηση της ομοσπονδίας, την Εθνική Ομάδα, τη διαιτησία και όχι μόνο.

Οι εκλεγμένοι στο ΔΣ & οι ψήφοι που έλαβαν:

Δήμος Ντικούδης (Λιόλιος) - 337 ψήφοι

Βασίλης Ντάκουρης (Λιόλιος) - 302 ψήφοι

Άννυ Κωνσταντινίδου (Λιόλιος) - 281 ψήφοι

Ευθύμης Ρεντζιάς (Φασούλας) - 263 ψήφοι

Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος (Λιόλιος) - 260 ψήφοι

Γιάννης Ηλιόπουλος (Λιόλιος) - 239 ψήφοι

Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας (Λιόλιος) - 222 ψήφοι

Νίκος Ζεϊμπέκης (Λιόλιος) - 221 ψήφοι

Χρήστος Βασιλειάδης (Λιόλιος) - 215 ψήφοι

Φάνης Χριστοδούλου (Φασούλας) - 215 ψήφοι

Τρύφωνας Δίτσιος (Λιόλιος) - 211 ψήφοι

Λάμπρος Τάκης (Λιόλιος) - 209 ψήφοι

Τάσος Δελημπαλταδάκης (Ανεξάρτητος) - 198 ψήφοι

Νίκος Νικολόπουλος (Λιόλιος) - 197 ψήφοι

Δημήτρης Ευαγγέλου (Λιόλιος) - 191 ψήφοι

Γιάννης Πεταλωτής (Λιόλιος) - 178 ψήφοι

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×