Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #3 ​​​🐅🦀🦀


Araujo21
 Share

Recommended Posts

Ποτε θα ειδοποιησεις οτι ηρθαμε? Στον 5ο χαμενο τελικο?

χαιδευεις παιδακια και νομιζεις οτι κανεις κολπακια. Σου τα τρωνε οι μισοπλεμονοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι που εχεις μαζεψει στην ομαδα 

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από το χαλί της ομάδα χθες εγώ νιώθω και απογοητευμένος σε προσωπικό επίπεδο και πολύ μαλακας που έχω τοποθετηθεί υπέρ του Μελ εδώ μέσα και που είχα στραβωσει με την κριτική συμφορουμητων στο πρόσωπο του.. πραγματικά με έχει κάνει να νιώθω πολύ Μαλακας.. με Μ κεφάλαιο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι λίγο ότι χτίζεται γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Από την άλλη η ομάδα έπεσε στην Γ Εθνική. Πήρε πρωτάθλημα. Έπαιξε Ομίλους ChL. Πήρε κύπελλο. Έχασε τέσσερις σερί τελικούς. Τερματίζει 20+ βαθμούς κάτω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα.

Η σούμα είναι στην κρίση του καθενός.

Για εμένα στο κομμάτι γηπέδου θα είναι ΠΑΝΤΑ ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι δεν το έχει. Και μάλιστα έχει κολλήματα. Έχει κάνει ΣΟΒΑΡΑ λάθη με πιο σοβαρό ότι δεν ανανέωσε τον προπονητή που πήρε πρωτάθλημα και δεν στήριξε εκείνη την ομάδα αλλά προτίμησε να κρατήσει αυτά τα 3-4 μύρια που θα σε δυνάμωναν πολύ για να τελειώσει το γήπεδο ένα μήνα νωρίτερα.

Ωραία τα γήπεδα αλλά ο κόσμος θέλει ΝΙΚΕΣ.

Και δεν χρειάζεται να γίνει Ολυμπιακός για να θέλει να κερδίζει κάποιος.

Ο οπαδός θέλει τίτλους.

Η ΑΕΚ θέλει τίτλους.

Η ΑΕΚ που της αρκούσε η ηθική συμμετοχή και το πάθος τελείωσε με την πεσάδα.

Αν δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το τρίτο μπάτζετ της κατηγορίας ας δώσει την διαχείριση της ομάδας στον Λυσάνδρου και ας κάθεται στην Βέρα να βλέπει Nova και AEKTV.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×