Jump to content

ΤΙΓΡΗΣ Ο ΤΖΑΜΠΟΜΑΓΚΑΣ


nikos
 Share

Recommended Posts

Ανοιγω αυτο το τοπικ μονο και μονο για να εχουμε συγκεντρωμενα εδω 

1) δηλωσεις του ιδιου 

και

2) πρωτοσελιδα ή αρθρα-απολαυσεις αρδ απο το παρελθον ή κι απο το παρον, παντα για τον τιγρη της καρδιας τους.

 

Παροτι σταδιακα εχουν μπει σχεδον ολα, καλο ειναι πιστεω να τα εχουμε συγκεντρωμενα για οποιον  εχει ορεξη να ριχνει ενα βλεφαρο πού και πού.

 

Γιατι εδω στο ΚΜ σανοφαγοι δεν ειμαστε, ουτε εχουμε κοντη μνημη. Παρακαλω οτιδηποτε αλλο για τον Μελισσανιδη στο τοπικ Μελισσανιδης, εδω μονο τετοια  

 

 

Ξεκιναω απο την αγαπημενη μου γραπτη ανακοινωση του 2009 για τους τοτε ιδιοκτητες

Διαπίστωσα διαφορά στη μεταξύ μας φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, που έγκειται στο ότι εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμη και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της,όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τοπικιαρα!!!

Στα ποσα καζα θα αλλαξουμε τεχνικο διευθυντη; σε ενα 24ωρο μετραμε Σωκρατη-Βρανιες-Λιβαγια..

Παμε γερα!

 

ora7.jpg

24618314_193.jpg?itok=Ts_d0S00img687.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΧΑΜΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΛΕΙΠΕΙΣ - ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Link to comment
Share on other sites

Το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την επόμενη εβδομάδα. Ο ισχυρός επιχειρηματίας δεν θέλει να επιστρέψει άμεσα, αλλά τον Μάιο, αφού θεωρεί ότι οι μέτοχοι πρέπει να καλύψουν το «άνοιγμα» της φετινής σεζόν (14-15 εκατ. ευρώ).

Ο "Τίγρης" ανησυχεί μήπως με τη στάση του αυτή αλλάξουν τα δεδομένα και αυτό το συζητάει ενδεχόμενο με τους συνεργάτες του.

Στο πλευρό του πρώην ιδιοκτήτη της "Ένωσης" έχουν ταχθεί οι Βίκτωρας Ρέστης, Πητ Γεωργιόπουλος και Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που είναι μαζί από το καλοκαίρι.

Ο Μελισσανίδης έχει την άποψη ότι "ενώ μιλούσαν για εξυγίανση και δεν τους έκανα για την ΑΕΚ δύο φορές τα τελευταία χρόνια, έρχονται τώρα να μου ζητήσουν να πληρώσω εγώ".

Ο ισχυρός επιχειρηματίας θεωρεί πως για να κάνει την ΑΕΚ πραγματικά ανταγωνιστική πρέπει να δαπανήσει περίπου 40 εκατ. ευρώ με τους συνεργάτες του. Ο "τίγρης" θέλει να είναι σίγουρος για τις κινήσεις του και αιφνιδιάστηκε από την απόφαση των μετόχων.


Πηγή: https://www.skai.gr/news/sports/perimenontas-ton-tigri
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Link to comment
Share on other sites

Το "είστε αδερφές στις μεταγραφές" για τους Μελισσανιδη-Καρρα είχε βγει, αλλα τότε είχαν βρει έτοιμη ομάδα που απλά συνέχισε το σερί που είχε σρχισει. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

«Ακούω συνέχεια ακόμα και τώρα για τις μεταγραφές που δεν έγιναν το καλοκαίρι. Για τον κεντρικό χαφ. Εχουμε κάνει λάθη. Δεν λέω ότι δεν εχουμε κάνει. Ναι, εντάξει μαλ... μας που δεν πήραμε χαφ το καλοκαίρι. Αλλά τι μαλ...; Δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε και δεν πήραμε. Τέλος. Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε απλά και να λέμε ό,τι πήραμε. Και να σας πω και κάτι άλλο; Και τον Γενάρη αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε ούτε και τότε θα πάρουμε. Κάτι θα γίνει πιστεύω όμως. Δεν θα πάρουμε όμως απλά για να πούμε ό,τι πήραμε... Για τον Μπογέ και τον Πόνσε θα τα ζυγίσουμε όλα και θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε αν θα τους κρατήσουμε. Aν θέλουμε θα τους κρατήσουμε. Τα χρήματα που θα πρέπει να δώσουμε είναι σε βάθος χρόνου».

Link to comment
Share on other sites

"Τι γαμιέστε με τον Λυμπερόπουλο ρε; Τι σας έχει κάνει; Ρε μαλάκα είναι καλό παιδί ο Λυμπερόπουλος. Τίμιος, εργατικός, νοικοκύρης. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ρε. Πήγαμε σε 4 τελικούς, πήραμε τον ένα. Παίξαμε τσουλου, παίξαμε γουλου. Είναι λίγα αυτά ρε πεπόνια; Φτιάχνουμε γήπεδο, πήρα 100 στρέμματα στο Σπάτο και φτιάχνω άλλα δυο γήπεδα, η ομάδα δε χρωστάει μια. Τι γαμιέστε συνέχεια ρε;"

"Καμία ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για τον Αραούχο. Για γιαούρτια είναι όποιος τα γράφει αυτά. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Ασχολείται ρε η ΑΕΚ με τον Αραούχο; Δεν ξέρετε τι γράφετε. Πού τον είδατε τον Αραούχο; Εγώ δε τσιμπάω μ αυτές τις μαλακίες που γράφετε. Δεν θα μου πείτε εσείς πόσες μεταγραφές θα κάνω."

Link to comment
Share on other sites

«Ειλικρινά εγώ δεν θα φτάσω ποτέ να υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ με τα λάθη που έγιναν. Θα στηριχτώ στο Financial Fair Play..»

«Η ΑΕΚ κάθε σεζόν θα κάνει πρωταθλητισμό. Θα γίνονται έξυπνες κινήσεις. Δεν θέλω να κάνω επίδειξη πλούτου».

Link to comment
Share on other sites

Για Ουζουνίδη:
Ο Ουζουνίδης είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα.

Για τα χρήματα του τσαμπιονλι:

Είναι χρήματα που κέρδισε η ΑΕΚ και θα πάνε στην ΑΕΚ. Μπορεί και να τα χρησιμοποιήσουμε για μεταγραφές το επόμενο διάστημα

Για τον Μανταλο:

Στον Μάνταλο έδωσα τόσα (σ.σ. 600.000 ευρώ) γιατί έφερε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ και την απέρριψα. Και τώρα έχω πρόταση.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×