Jump to content

Ολυμπιακοί Αγώνες "Τόκυο 2020"


Recommended Posts

Μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας των 9 χρυσών, την ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, η εθνική ομάδα πόλο, επικράτησε εύκολα με 14-5 των ΗΠΑ, τερμάτισε πρώτη και θα παίξει με Σερβία ή Μαυροβούνιο, στον προημιτελικό.

Link to comment
Share on other sites

τελος εποχης για Πο Γκασολ και τον αδερφο του Μαρκ για την εθνικη. Το ιδιο και για τον Σκολα

Στα ημιτελικα συνεχιζουν:

Γαλλία-Σλοβενία
ΗΠΑ-Αυστραλία

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή η Ελλάδα, πανάξια στον τελικό. Από τα ματς που αν δεν ήμουν στην δουλειά δεν θα το έβλεπα καν, win win υπόθεση για μένα. Πάμε γερά για το χρυσό, δύσκολος αντίπαλος (και κρίσιμο ματς σύμφωνα με τον @Abraham21r) είτε περάσει η Σερβία είτε η Ισπανία.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

Δυο φορές στο ίδιο τουρνουά και μάλιστα στο Ολυμπιακό την Ουγγαρία . Δεν το λές και λίγο . 

ετσι, η Ουγγαρια (αν και δεν εχει τα τελευταια χρονια τους μεγαλους παικτες που ειχε πριν καποια χρονια) ειναι παντα Ουγγαρια. Μιλαμε για τη Βραζιλια του ανδρικου πολο

Link to comment
Share on other sites

Ξενέρωτη διοργάνωση χωρίς κόσμο που δινουν άλλο χρώμα στους Ολυμπιακους , πολλά κρούσματα σε αθλητές, χωρίς λαμπαδιοδρομια που σε βάζει σε μια αναμονή , αντίθετες ώρες και δεν γινόταν να μπεις στο κλίμα σιγά σιγά ώστε να είσαι έτοιμος στο τέλος . Πρώτη φορά που αδιαφόρησα τόσο πολλή για Ολυμπιάδα ( στην Αθήνα είχα πάει παντού και στη τελετή έναρξης). Παρίσι θα είναι καλά πιστεύω. Δίνει και άλλο χρωμα η Γαλλία και φυσικά θα βολεύουν οι ώρες. 

Με αυτά και με αυτά έχει ξεκινήσει και η κουβέντα μήπως ήρθε και η ώρα για να αλλάξει η μορφή των ολυμπιακών λόγο μεγέθους, κόστους, δυσκολίας σε μια χώρα όσο μεγάλες είναι να τους διοργανωσει. Εντάξει κάποιοι γραφικοί συζητούν για μόνιμη φιλοξενία στην Ελλάδα ( εμείς χάσαμε την ευκαιρία με τους μεσολυμπιακους) αλλά ίσως δούμε μια μέρα το φορματ του τελευταίου Γιούρο. Δλδ κάποιες χώρες να αναλαμβάνουν κάποια αγωνίσματα δλδ Ελλάδα Αθήνα μαραθώνιος και κάποια άλλα ιστορικά , Αμερική μπάσκετ, Γαλλία κτλ εκεί θα υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ισοτιμία φυσικά ( γιαυτό και μπαίνει η κουβέντα η Ελλάδα). 

Εν το μεταξύ κρατήστε ότι μια από τις επόμενες χώρες που θα φιλοξενήσουν Ολυμπιακους θα είναι Αίγυπτο ( φτιάχνει μεγάλο ολυμπιακό κέντρο στη νέα πρωτεύουσα). 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ο ενας στους πεντε αθλητες μας πηρε μεταλλιο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×