Jump to content

Recommended Posts

Just now, chris manousopoulos said:

Αν δε  του παρουν 3 χαφ επιπεδου τσουμπερ και 2 σεντερ μπακ του ιδιου επιπεδου, χαιρι δε θα δουμε

Εναν CB θες αντι Τζαβελλα που να χει πασα και εναν χαφ τυπου Εντσαμ/Ζουκουλινι. Δυο παιχτες, αρκει να μην φυγει καποιος.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ βλέπω 4 μήνες χαρά κ παπαρολογία για τους σουβλακοφάγους- ειδικά αν δεν έχει κ ευρώπας- κ μετά θα αρχίσει ο Καζαντζίδης. Εκτός κ αν ο Μελισσανίδης επενδύσει στο αγωνιστικό τμήμα κ στον άνθρωπο που φέρνει. Προσωπικά δεν μπορώ να δω τέτοια προοπτική. Ειδικά όσο υπάρχουν 3-4 μέσα κ γύρω απ την ομάδα που πρέπει να φύγουν κ θα μείνουν.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Bukowski said:

Εγω και μονο που για να μπει στο αεροπλανο ξεκαθαρισε πως θελει ολο το τημ του, το θεωρω σημαδι σοβαροτητας.

Ρε Μπούκο σαν άτομο μπορεί να είναι σοβαρό και να ζητάει τα λογικά. Με το που θα έρθει εδώ ψημένος και θα νομίσει οτι όλα είναι εντάξει θα ξεκινήσει ο κυρ Δημήτρης τα καραγκιοζιλίκια με τα ψαλίδια σε βοηθούς και λεφτά και ή θα κόψει λάσπη ή απαιτήσεις αναλόγως την κάψα του να έρθει Ευρώπη. Εσύ γιατί λες οτι θέλει να τον δει ο Μέλ; Για να τον κόψει πόσο μπορεί να τον πιέσει στις διαπραγματεύσεις πάει....

Δηλαδή πραγματικά έτσι μου έρχεται να ψάξω να βρώ τρόπους επικοινωνίας με τον τύπο και να του πω οτι όταν σε ρωτησει για τους βοηθούς να του πεις οτι θέλεις 10 βοηθούς επειδή ερχεσαι σε ξένη χώρα, ώστε με τα ψαλίδια να πέσεις στους 7 που θες πραγματικά. Αφού ο άνθρωπος ζει για το σκόντο. Ε ας νομίσει οτι έκοψε να είναι win win η φάση

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ειναι αδουλευτη. Και ψιλοΟΚ υλικο εχει. Αν φερει εναν CB, εναν CM και κοπουν οι μαλακιες μια χαρα ομαδα θα χει αν στηρίχτει ο προπονητης.

Link to comment
Share on other sites

Φρέσκος Κιοφτες 

 

 

Το Αγιον Πάσχα πάει καλύτερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Έχουμε πάθει βέβαια μεγάλες νίλες Μεγάλη εβδομάδα αλλά έχουμε κάνει και μεγάλες νίκες όπως την μεγαλύτερη της ιστορίας μας εκείνο το μεσημέρι Μεγάλης Τετάρτης στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι. Η Μεγάλη Δευτέρα πήγε καλά. Μπορεί το γκολ στο 90 να μας χάλασε λίγο την διάθεση όμως η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έκανε σημαντική νίκη και τουλάχιστον μεσοεπιθετικά λειτούργησε πολύ καλύτερα δείχνοντας σημαντική πρόοδο.  Στην άμυνα το μόνο… θετικό είναι πως και τα τρία γκολ, δύο αλλά αυτό που δεν μέτρησε ήταν ολοκληρωμένη φάση χωρίς να πάρει πλεονέκτημα ο ΠΑΣ από το οφσάιντ, μπήκαν από αδράνεια της άμυνας και δεν είδαμε κωμικές επεμβάσεις, τσαφ, τακουνάκι, απόπειρα κάθετης ανάμεσα σε 3 αντιπάλους και 3 να πάνε να βγάλουν έναν οφσάιντ αντί απλά να τον κόψουν. Κάτι είναι κι αυτό. Αν μπροστά υπήρχε κάτι αρνητικό ήταν η… ανορεξία του Αραούχο. Έχασε ευκαιρία για εύκολο χατ τρικ και η ΑΕΚ την ευκαιρία να βάλει πέντε γκολ σε μια ομάδα που στα προηγούμενα 4 ματς είχε φάει σύνολο 3. Ο τρόπος που… δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε έδειξε πως το θέμα του είναι περισσότερο ψυχολογικό. Δυστυχώς με την φετινή ΑΕΚ όλοι όσοι νοιάζονται με ψυχολογικά είναι. Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ψηλά και να ηγηθεί στα τελευταία πέντε ματς. Όλα καλά θα πάνε…

Στην άμυνα έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Με… Ultrex λούστηκες θα ρωτήσετε; Όχι. Και δυστυχώς για τα επόμενα ματς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να παίζουν τα τέσσερα πιο υπεύθυνα παιδιά με τον Στάνκοβιτς τέρμα ακόμη και με ένα πόδι, όπως χθες, και να ευχηθούμε να κόβεται και καμιά σέντρα, να παίζει από πιο κοντά ο Χατζισαφί ή ο Μοχαμάντι (που είναι υπεύθυνος αλλά ντεφορμέ) τον επιτιθέμενο στην πλευρά του και να παίζει από λίγο πιο… μακριά ο Ρότα τον δικό του από την άλλη πλευρά. 

Το μυστικό της πολύ καλής δημιουργίας απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος ήταν όπως φάνηκε με γυμνό μάτι η συνύπαρξη Κριχόβιακ - Μάνταλου στο κέντρο και ψηλά. Το 4-3-3 δεν έφερε την άνοιξη ανασταλτικά όπως περίμεναν πολλοί αλλά οι δύο αυτοί μαζί κένταγαν. Σκεφτείτε να ήταν καλά και ο Αραούχο με την Γκαρσία τι θα γινόταν αφού υπήρχε αυτή την φορά η δυνατότητα πάσας αλλά δεν υπήρχαν οι σωστές κινήσεις. Δεν πειράζει την επόμενη φορά. Στην Τούμπα αυτό το σχήμα θα είναι μεγάλο ρίσκο όμως από την άλλη πλευρά όταν κάτι πάει καλά ίσως το ρίσκο είναι μεγαλύτερο να το αλλάξεις. Έχει καιρό να το σκεφτεί ο Σωκράτης αλλά αυτό που ίσως μετράει περισσότερο πλέον είναι τα πρόσωπα που θα παίξουν παρά ο σχηματισμός. 

Μέχρι τότε θα έχει σκεφτεί και πιθανότατα θα έχει αποφασίσει η ΑΕΚ ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τον Ματίας Αλμέιδα. Έχω αγαπήσει όλους τους παίκτες που φόρεσαν αυτή την φανέλα εκτός από τον ακατονόμαστο που έστησε την ιστορία τρεις φορές σε ισάριθμα ραντεβού. Αλλά εκτός από τον ΘΕΟ και τους μεγάλους παικταράδες από τον Παμπλίτο Αϊμάρ μέχρι τον Κάρλος Τέβες, υπήρχαν τρεις παίκτες που για μένα είναι το πρόσωπο, η καρδιά και τα… ξέρετε ποια της Εθνικής Αργεντινής. Ρομπέρτο Αγιάλα, Ματίας Αλμέιδα και Χουάν Πάμπλο Σορίν… Ο Αγιάλα ήταν από τους τύπους που μπορεί να τον πλησιάζει το ηλεκτρικό πριόνι και η έκφραση του να είναι όπως του Αλ Πατσίνο στον “Σημαδεμένο” αλλά στην αληθινή ζωή… Ο Αλμέιδα και ο Σορίν είναι οι δύο τύποι που μαζί τους πας κάτω από το μπαλκόνι του Μάικ Τάισον και φωνάζεις “κατέβα κάτω ρε αν έχεις…”. Ε είναι υποψήφιος προπονητής στην ΑΕΚ ένας από τους τρεις. Τι να πω λοιπόν εγώ…

Ολες τις προηγούμενες μέρες μαζεύοντας πληροφορίες μπορώ να πω ότι και ο Αλμέιδα όπως και όλοι οι άλλοι που έχουν αποκαλυφθεί είναι καλές περιπτώσεις για την ΑΕΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Προσωπικά θα έκλεινα τον Αλμέιδα αν δεν γινόταν το μπαμ με τον Ρούντι Γκαρσία γιατί πιστεύω πως ταιριάζει περισσότερο με την ομάδα. Κι αν δεν έχει δουλέψει στην Ευρώπη ως προπονητής είναι δεδομένο πως ξέρει απ’ έξω το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχοντας παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Επίσης με εξαίρεση την Β Εθνική Αργεντινής που κι αυτή όμως είναι ζόρικη θεωρώ ξεκάθαρα καλύτερα σε όλους τους τομείς το Μεξικάνικο πρωτάθλημα και το ΜLS από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης το ότι κέρδισε Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής μπορεί να μην είναι εφάμιλλο του Ευρωπαϊκού αλλά δεν είναι και της πλάκας.

Έχει πολλά θετικά με κυριότερο το ότι μένει δύο, τρία ακόμη και τέσσερα χρόνια σε ομάδες οπότε όλα αυτά τα τέρατα που διαβάζω με αφορμή την πράγματι αποτυχημένη τελευταία χρονιά στις ΗΠΑ δεν ισχύουν αφού θα είχε φύγει σε τρεις μήνες. Eχει φτιάξει μετά από 10 χρόνια ένα τιμ μπετόν αρμέ με 7 άτομα συνολικά με ξεκάθαρους ρόλους και αδιατάρακτη ενότητα. Και για μένα αυτό ότι πιο σημαντικό λετσι όπως ζω την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και η αποδοχή των οπαδών όταν πρόκειται για προπονητή μετράει πολύ. Στην Τσίβας όποτε έφευγε ένας από τους… εφτά προπονητές που απολύθηκαν μετά το 18 που έφυγε ο Αλμέιδα, ο άνθρωπος που τους έφερε την χαρά ήταν η πρώτη σκέψη. Χθες έγινε χαμός με την ελπίδα ότι μπορεί να ξαναπάει στην Γκουαδαλαχάρα ενώ σε ποσοστό 90% τον αποχαιρέτησαν με αγάπη και στεναχώρια και οι οπαδοί της Σαν Χοσέ κάτω από τα ποστ των ανακοινώσεων.  

Σε κάθε περίπτωση είναι ρίσκο. Όχι μεγαλύτερο για μένα από τους υπόλοιπους πλην Σάντος που είναι ειδική περίπτωση και Γκαρσία που είναι όνειρο. Ακόμη και αυτό που μετράει για πάρα πολλούς, όχι τόσο πολύ για μένα, το να έχει κάνει πρωταθλητισμό και να έχει νιώσει την πίεση της κορυφής ο Αλμέιδα το έκανε σε όλες τις ομάδες πλην ΗΠΑ. Και πήρε και κάτι ε; Σε ότι αφορά τώρα το αν έχει το ειδικό βάρος να επιβληθεί στα αποδυτήρια… Είναι 10 χρόνια πρώτος προπονητής σε τρεις διαφορετικές χώρες και ως ποδοσφαιριστή όλοι όσοι παίζουν σήμερα στην ΑΕΚ τον έχουν δει στην τηλεόραση. Και όχι μια φορά επειδή έτυχε. Επίσης καλά να είναι τα παιδιά αλλά κανείς δεν έχει και δεν θα έχει την καριέρα του. Οπότε κάπου έλεος. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι…

Δεν είναι όμως η μοναδική επιλογή οπότε ας περιμένουμε την τελική απόφαση της ΑΕΚ. Έχει όμως ραντεβού με τον Μελισσανίδη και είναι βασικός υποψήφιος. Διψάει. Θέλει και το δείχνει. Χθες ήταν στην Αμερική και αύριο πρώτα ο Θεός ο Matias Jesus Almeida θα είναι στην Αθήνα. Καλώς να έρθεις Pelado. Soy Argentino, Es un sentimiento,No puedo parar...…

Link to comment
Share on other sites

Α επισης θετικο θεωρω και οτι δεν εχει καμια επαφη με τον πλανητη ΑΕΚ, δεν ειναι επιστροφη, πρωην παιχτης μας κλπ. Μακαρι να ερθουν και οι 7 στα Σπατα μπας και..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Duck_Season said:

Έχουμε Αγγελαρα και Χατζάρα πέριξ  αν θέλουμε κάποιον να ρίχνει χαστούκια στον Πετράκη. Και θα μας βγουν και φθηνότεροι.
Διαβάζω ότι ο Τσίπης θα συναντηθεί μαζί του για να τον σκανάρει, οπότε ...όλα καλά θα πάνε . Είτε υπογράψει, είτε όχι 

Ότι αποφασίσει ο τίγρης θα είναι το σωστο

Link to comment
Share on other sites

Τραγικα χαφ εχουμε.

2 χαφ παιχτουρες + κριχοβιακ θελουμε για να χουμε ελπιδες

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, MITSAKLAS said:

Με Πετράκη στο Σπατο, ούτε 15Αυγουστο δε βγάζει.

Ναι μωρε οι λατινοι ειναι οσιες Παρθενες θα τους κανει ωπα ο Πετρακης.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Bukowski said:

Ναι μωρε οι λατινοι ειναι οσιες Παρθενες θα τους κανει ωπα ο Πετρακης.

Τον καρερα και τον ιβιτς τους καταφερε παντως

Link to comment
Share on other sites

Just now, Bukowski said:

Ναι μωρε οι λατινοι ειναι οσιες Παρθενες θα τους κανει ωπα ο Πετρακης.

Πουτα μαδρε θα τους πει και θα κλασουν ...Ειδικα αυτος εδω..

Screenshot_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Bukowski said:

Α επισης θετικο θεωρω και οτι δεν εχει καμια επαφη με τον πλανητη ΑΕΚ, δεν ειναι επιστροφη, πρωην παιχτης μας κλπ. Μακαρι να ερθουν και οι 7 στα Σπατα μπας και..

Ναι αλλά είναι πρώην συμπαίκτης μας

Link to comment
Share on other sites

Αν θελουμε σωνει και ντε να βρουμε θετικα που δεν εχουν να κανουν με τη δουλεια για την οποια πληρωνεται,θα βρουμε.Ο γιαννικης ειχε περασει με υποτροφια στην κολωνια,ο μιλογιεβιτς ηταν μετρ των προκριματικων,ο καρερα φορουσε ωραια κουστουμια,ο παναγιωταρας ειχε βαλει νυχτερινο στα σπατα κτλ.

Οσο θυμαμαι την ΑΕΚ οι προπονητες που εκαναν διαφορα ηταν Μπαγιεβιτς/σαντος/φερερ/χιμενεθ.Πιο παλια ο Φαντροκ.Ο μπαγιεβιτς μπορει ευκολα να εξαιρεθει για διαφορους λογους,τοσο αξιας οσο και εποχης.Αντιστοιχα στον οσφπ τελευταια εχουμε βαλβερδε μαρτινς.Δηλαδη οκ υπαρχει κατι κοινο σε ολους αυτους και ο αλμειδα δεν ειναι σε αυτη την κατηγορια.

Δεν εχουμε την εξειδικευση να κρινουμε,ειδικα στην ΑΕΚ που αποφασιζουν κατι καφενοβιοι και ακομα και ο λυσανδρου προτιμα να εργαστει στον ΟΦΗ.Πηγαινε και παρε καποιον που επελεξαν σοβαροι ανθρωποι πριν απο εσενα και αφησε καποιο εργο.Αν δεν σου κατσει προσπαθησε ξανα με τα ιδια κριτηρια.Ο Αλμειδα ειναι τραγικη επιλογη για αυτον και μονο το λογο χωρις να εξεταζω καν βιογραφικο.Περασε απο χωρες με ποδοσφαιρικη παιδεια και κανεις δεν σκεφτηκε να τον δοκιμασει μεχρι να τον ανακαλυψει το φοβερο σκαουτινγκ τιμ της ΑΕΚ.

Ο μονος λογος που ασχολουμαι ειναι η ΝΦ,υποτιθεται θα εφτιαχνε ομαδαρα κτλ.Η επιλογη ειναι 100% κλασσικη μελισσανιδικη,ενας ανυπαρκτος φτηνος πουθενας προπονητης,πρωην μεγαλος ποδοσφαιριστης.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Η Β' εθνική Αργεντινής που μας ψιλοχαλαει, πρέπει να μας ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις από τον Μπλάνκο.

Ο οποίος Μπλάνκο βγήκε πρώτος σκόρερ σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που ήταν τότε τουλάχιστον 3-4 σκάλες παραπάνω από το σημερινό.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Araujo21 said:

Πουτα μαδρε θα τους πει και θα κλασουν ...Ειδικα αυτος εδω..

Screenshot_2.jpg

20220419_204751.thumb.jpg.3d608aaf590ba1df15b8899bd839360e.jpg

Να τον δεις βραδυ Ομονοια να σου ζητησει αναπτηρα να αναψει τσιγαρο, να του δωσεις προκαταβολικα και κινητο και πορτοφολι.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Bukowski said:

Ναι μωρε οι λατινοι ειναι οσιες Παρθενες θα τους κανει ωπα ο Πετρακης.

Δεν είναι, αλλά ο ηγέτης μας έχει φάει ότι βλέπει το μάτι του και τον χαλάει.

Link to comment
Share on other sites

Just now, MITSAKLAS said:

Δεν είναι, αλλά ο ηγέτης μας έχει φάει ότι βλέπει το μάτι του και τον χαλάει.

Τον εχουν παρει πρεφα τον Πετρακη ολοι. Φετος τον εδωσαν κιολας ο ΤΤ και ο ΚΚ, δεν ειναι οπως πριν 3-4 χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Bukowski said:

Τον εχουν παρει πρεφα τον Πετρακη ολοι. Φετος τον εδωσαν κιολας ο ΤΤ και ο ΚΚ, δεν ειναι οπως πριν 3-4 χρονια.

Χθες όμως ματσαρα, αποθεωσαρα και τι ωραία που κολλάει με τον Κριχοβιακ. 😁

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

22.00 έχει τον Τάσο της καρδιάς μου. Αν κ νηστεία ψήνομαι να δω το.... μενού. Γιατί όσο πιο πολύ φορτώνεις τόσο πιο εύκολα ξεφορτώνεις όταν έρθει η ώρα.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, MITSAKLAS said:

Χθες όμως ματσαρα, αποθεωσαρα και τι ωραία που κολλάει με τον Κριχοβιακ. 😁

Όντως με πιρουέτες κατεβαζε τη μπαλα

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, billy21 said:

22.00 έχει τον Τάσο της καρδιάς μου. Αν κ νηστεία ψήνομαι να δω το.... μενού. Γιατί όσο πιο πολύ φορτώνεις τόσο πιο εύκολα ξεφορτώνεις όταν έρθει η ώρα.

Εξοχικό ή κλέφτικο θα έχει λογικά.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, MITSAKLAS said:

@Bukowski τώρα που σε βρήκα εύκαιρο.

Για πες, πως θα πάει το Αλμέιδα-Γλυφάδα στορι;

😁

Αυτος ρε συ ειναι παντρεμενος 23 χρονια τωρα με την πιτσιρικα που χε παει ως δημοσιογραφος το 98 στην Γαλλια για ρεπορταζ και καλα και εψαχνε αυτον και οπου τον πετυχαινε τον κυνηγουσε γιατι ηταν ερωτευμενη μαζι του (απ οταν επαιζε στην River). Ανεβασα βιντεο πριν.

Παντοφλακιας ειναι σαν τον Αδη και τον Παρακουμη.luciana_garcia_pena_esposa_matxas_almeyda_crop1608690591837.jpg_1902800913.thumb.jpg.c76515a4883e3fcc0b6da32793e6ec1b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×