Jump to content

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ! Όταν γυρίσετε από την δουλειά στο σπίτι κάντε μια αγκαλιά τους ανθρώπους σας! Χανόμαστε στην καθημερινότητα. Ξεχνάμε τα αυτονόητα μερικές φορές.

Μπαίνω εδώ γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπορώ να συζητήσω ακόμα κι αν έχουμε διαφορετική άποψη σε ένα επίπεδο πάνω του μέσου όρου κατά πολύ για ένα φόρουμ μιας ομάδας.

Και ξαφνικά όλα μπορεί να αλλάξουν.

Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπά δυνατά και στο τμήμα Covid της παιδιατρικής του Αττικού!

Έτσι μάθαμε από κάποιον που αυτή την περίοδο έχει κι αυτός τις επισκέψεις του στα νοσοκομεία. Ότι oRiginal σημαίνει δεν απογοητεύομαι. Ότι ΑΕΚ σημαίνει να πολεμάς. Να πέφτεις και αμέσως να σηκώνεσαι. Να παίζεις με τις πιθανότητες εναντίον σου.

Τα φιλιά μου σε όλους. Συνεχίζουμε. Προχωράμε.

Ο μικρός είναι καλύτερα σήμερα.

 

(δεν έχω άλλα likes)

  • Δικεφαλάκι 33
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, mobster21 said:

Ο μικρός είναι καλύτερα σήμερα.

 

(δεν έχω άλλα likes)

Ο μικρός θα σαρώσει και πάλι. Θα γυρίσει σπίτι πιο δυνατός από πριν.

Μόλις πάτε σπίτι, κάντου δικό του λογαριασμό στο ΚΜ για να έχετε λάιξ κι από εκεί.

*Δύναμη Μομπ και γρήγορα περαστικά !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

https://www.aek365.org/a-882935/matia-almeida-uphrkse-kosmo-pou-pethane-perimenonta-to-neo-ghpedo-th-aek-pw-mporei-na-eisai-opado-sti-eksedre-tou-kai-na-mhn-tragouda-95-lepta-pw-mporei-ena-paikth-na-mhn-dinei-thn-psuxh-tou.htm

 

Καλά ρε μαλάκα δεν ήμασταν που είχαμε αρχίσει να βλέπαμε το ποδόσφαιρο περισσότερο λογικά? Τί ήρθες τώρα να μας μιλήσεις για ψυχές και οπαδούς και γήπεδα και για ανθρώπους που έφυγαν περιμένοντας?

ΚΑΥΛΩΣΕ ΜΑΣ ΡΕ 

ΚΙ ΑΛΛΟ

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ?

Και ξαφνικά λες και γύρισες έναν διακόπτη και βρέθηκα για μερικά δευτερόλεπτα μερικές δεκαετίες πίσω. Εκεί που η ΑΕΚ κατάφερε να μιλήσει σε ψυχές. Και όσο κι αν κάνουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν αυτό είναι που διαφοροποιεί τις ομάδες. Το να καταφέρουν να αγγίξουν τις ψυχές των οπαδών τους.

Όλο το μοντέρνο leadership χτυπιέται πάνω σε αυτό το μοντέλο. Να μιλάς στην ψυχή. Και αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο.

 

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

Όταν ανέλαβα τη Ρίβερ έβαλα να ντεμπουτάρει ένας παίκτης 16 χρονών. Όταν εγώ ήμουν τελευταία ως παίκτης, αυτός είχε έρθει για προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει δύο ποδιές κατευθείαν και επειδή είχα μεγαλώσει δεν τον έψαξα μετά για να τον... χτυπήσω. Πήγα να του δώσω συγχαρητήρια. Και του είπα: “Μακάρι όταν χρειαστεί να παίξεις στην πρώτη ομάδα, να μπορέσεις να κάνεις το ίδιο και μακάρι να είμαι εγώ ο προπονητής”. Στις 30 μέρες ήμουν εγώ ο προπονητής. Δεν θυμόμουν όμως το πρόσωπό του. Οπότε μιλήσαμε με τις Ακαδημίες και τους είπα να φέρουν τους παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά και θα είμαι πίσω από το παράθυρο για να μπορέσω να τον θυμηθώ. Κοίταξα και τον θυμήθηκα και του είπα ότι από αύριο ξεκινάει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Έκανε την προετοιμασία και ξεκίνησε να παίζει πάνω στη γραμμή. Αυτός ο παίκτης ήταν ο Λούκας Οκάμπος.

 

Αγαπαμε Ματιας .... 😂😂

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Έδρα, πάθος, τρέλα, ψυχή, το μάτι να γυαλίζει, η καρδιά να πάλλεται.

Ματίας θύμησέ μας ξανά το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι.

Θύμησέ μας εκείνα τα χρόνια της αθωότητας. Της ποδοσφαιρικής αθωότητας. Της αγάπης για την ομάδα που ξεπερνούσε το μίσος για τον αντίπαλο.

ΚΑΥΛΩΣΕ μας ΑΕΚ.

Το πήρα απόφαση. Ήθελα φέτος το πρωτάθλημα όσο τίποτα.

Φέτος θέλω την ΚΑΥΛΑ που αφήσαμε πίσω πριν δεκαετίες στην Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι το μεγαλύτερο Πρωτάθλημα που θα έχουμε πάρει. 

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Geologos said:

Άμα μελετούσα τόσο εντατικά όσο ο @Bluesman τον τελευταίο "ΔΙΚΕΦΑΛΟ", θα το χα βγάλει το Γεωλογικο με 9 ρε γαμωτο...

Θυμάμαι στην πρώτη λυκείου, είχαμε Γεωλογία. Καταργήθηκε το μάθημα κάμποσα χρόνια αργότερα. Δυσνόητο το βιβλίο, γράφαμε διαγώνισμα μία Τρίτη και την Δευτέρα έπαιζε Ηρακλης-ΑΕΚ. Διάβασα το σαββατοκύριακο και λίγο την Δευτέρα, ώστε να δω τον αγώνα που ήταν και σχετικά νωρίς. Κερδίσαμε 1-4 με μπαλάρα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

"Είμαι πάνω από 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που ζήσαμε σήμερα, θα το θυμάμαι για πάντα". Ασχετα από τις δηλώσεις αλλά εβλεπες τον Ματίας και τον Ροα χθες και ήταν σαν να έγιναν ΑΕΚτζηδες. 

Link to comment
Share on other sites

Είναι τυχερός που αντιλαμβάνεται ιδίοις όμμασι το μέγεθος του συλλόγου και που έχει αυτό το ισχυρό έρεισμα να αυτοβελτιωθεί και να μας φτιάξει ομάδα.

Μετά από αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια του, πρέπει να κατανοεί την ευθύνη που παίρνει και την ευκαιρία που του δίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×