Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ Ανδρών 2023-24


Recommended Posts

Με τον Άκη Χατζηαντωνίου στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr.

Η διοίκηση έχει συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή και έχουν δώσει τα χέρια προκειμένου να πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» εκτιμούν την δουλειά που έγινε φέτος στο βόλεϊ τόσο στο ανδρικό όσο και σε επίπεδο ακαδημιών με την ΑΕΚ να αναδιοργανώνεται από την αρχή. Μπορεί η ομάδα να μην πέτυχε τον στόχο της ανόδου ωστόσο με την παρουσία της μετά από δύο χρόνια απραξίας δημιούργησε δυνατές βάσεις «χτίζοντας» έναν κορμό δικών της παικτών στους οποίους θα στηριχτεί και θα «χτίσει» το μέλλον της. Επιπλέον πετυχημένη κρίνεται και η δουλειά του στις ακαδημίες όπου έχει την γενική επίβλεψη με τους προπονητές που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ να δείχνουν με αποτελέσματα την πολύ καλή δουλειά τους. Ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τόσο όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι όσο και για τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Νίκο Παλέντζα, Λυκούργο Ρούσση και Σπύρο Μπαρμπούνη, ενώ ανακοινώνει και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο. Τους αθλητές στα γραφεία μας, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, αλλά και ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν.

Ο 32χρονος (06/05/91), Νίκος Παλέντζας είναι διαγώνιος, με ύψος 2 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στους Γαλαξία, Άρη, Μέγα Αλέξανδρο, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκό, ΑΟΠ Κηφισιάς και στις Νίκη Αιγινίου και Καλαμάτα, με την οποία ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά. Επίσης, έχει γράψει 21 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ο 35χρονος (09/11/88), Λυκούργος Ρούσσης είναι πασαδόρος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαρκόπουλο. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στους Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Παναθηναϊκό, Κέρκη Σάμου και στις Νίκαια, Κερατέα, Μεσσηνία, Κηφισιά και Παλλήνη. Με την Εθνική ομάδα έχει γράψει 10 συμμετοχές.

Ο 22χρονος (01/08/00), Σπύρος Μπαρμπούνης είναι ακραίος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κυζικό Νέας Περάμου. Έχει αγωνιστεί, επίσης, και στους Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό και Κέρκη Σάμου.

Ο 33χρονος (26/06/1989), Γιάννης Αχιλλεόπουλος είναι λίμπερο, με ύψος 1,84 μ. και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου για τρίτη διαδοχική χρονιά και 6η συνολικά στη μεγάλη του καριέρα.  Με την «Ένωση» έχει κατακτήσει το League Cup «Νίκος Σαμαράς», αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι αθλητές μίλησαν στο aek.gr και έδωσαν τα δικά τους, ξεχωριστά, μηνύματα για τη νέα σεζόν:

Νίκος Παλέντζας: «Ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Είναι η άνοδος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Θέληση υπάρχει, οι προοπτικές υπάρχουν και από ‘κει και πέρα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το στόχο μας».

Λυκούργος Ρούσσης: «Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ δυνατοί και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί αθλητές, ενώ έχουμε και εξαιρετική χημεία».

Σπύρος Μπαρμπούνης: «Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία. Θεωρώ πως υπάρχουν και οι προοπτικές και οι δυνατότητες για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην ομάδα της ΑΕΚ. Τα χρόνια είναι πάρα πολλά. Οι στόχοι της ομάδας φέτος πολύ υψηλοί και είναι δεδομένο πως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό θα το αποδείξουμε, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο και καθημερινά με σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Χαίρομαι που θα έχω συμπαίκτες, οι οποίοι είναι και φίλοι μου. Θα προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να βγάλουμε εις πέρας το στόχο μας».

aek.gr

Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: Απόφαση για άνοδο, «αγώνας» για τα παλιά χρέη!

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι αποφασισμένη να στηρίξει την ανδρική ομάδα βόλεϊ για την άνοδο και ξεκινάει παράλληλα τις επαφές για διακανονισμούς

Κάθε φορά που η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ παίρνει την απόφαση για να διεκδικήσει την άνοδο στην Volleyleague, παράλληλα ξεκινάει και έναν μεγάλο «αγώνα» διακανονισμού των παλιών χρεών που «κυνηγούν» το τμήμα.

Αυτή την στιγμή η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει πάρει την απόφαση να στηρίξει έμπρακτα το τμήμα όπως φάνηκε και με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Παράλληλα με αυτό ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου έχει μπροστά του αρκετούς δύσκολους μήνες για να φέρει εις πέρας το κομμάτι των διακανονισμών, να έρθει σε συμφωνία με παλιούς αθλητές και προπονητές έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στη Volleyleague. Το γεγονός ωστόσο πως υπάρχει η πρόθεση για να δοθεί αυτή η «μάχη» δείχνει πως το τμήμα μπαίνει σταδιακά σε μια νέα τροχιά.

https://www.enwsi.gr/1163370/aek/volley/aek-apofasi-gia-anodo-agonas-gia-ta-palia-chrei.html?utm_source=internal&utm_medium=feed

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: Πάει για το μεγάλο «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο Ενρίκ Μπατατζίμ!

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον κορυφαίο 29χρονο ακραίο

Γιολάντα Ζύκα
02/06/2022 | 12:41
 

Η ΑΕΚ φτιάχνει ομάδα για άνοδο και το αποδεικνύει μέχρι τώρα με τις κινήσεις που έχει κάνει στην μεταγραφική περίοδο.

Η «Ένωση» είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή που θα ανεβάσει αισθητά τον πήχη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ θέτοντας την ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Volleyleague τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, Ενρίκ Μπατατζίμ.

Ο 29χρονος ακραίος είναι γνώριμος στο ελληνικό από την παλιότερη θητεία του σε Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Α.Ο.Π Κηφισιάς και ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Vedacit Vôlei Guarulhos με την οποία κατέκτησε την 4η θέση. Πρόκειται για έναν αθλητή επιπέδου Volleyleague ενώ έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ η οποία με τις μέχρι τώρα κινήσεις της δείχνει την πρόθεση της για να επιστρέψει δυναμικά στα μεγάλα σαλόνια. Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι Ρούσσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης ενώ ανανέωσε και ο Αχιλλεόπουλος.

 
Link to comment
Share on other sites

Βόλεϊ Ανδρών: «Κλείνει» τον Ντος Σάντος η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης

dos-santos-aek1924-1-670x353.jpg
 

Σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή προχωρά η διοίκηση της ΑΕΚ για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, φέρνοντας στην Ελλάδα τον 32χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Νέο όνομα αποκαλύπτει το ΑΕΚ1924 που είναι έτοιμο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Μετά τον Ενρίκ Μπατατζίμ, οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζουν άλλη μία μεταγραφική… βόμβα, με άρωμα Βραζιλίας αυτή την φορά.

Ο λόγος για τον Κάρλος Αντόνιο Ντος Σάντος! Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο κεντρικό – ύψους 2μέτρων – με μεγάλη εμπειρία από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην CDV Textil Santanderina.

Το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924 αναφέρει πως ο παίκτης είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και με προσωπικές ενέργειες του Αλέξη Αλεξίου, να δυναμώσει κατά πολύ την ομάδα στην προσπάθεια επιστροφής στην VolleyLeague.

Από την άλλη, για τον Εντουάρντο Ράμος – κεντρικός που αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα – δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την παραμονή του ή όχι στο ρόστερ της Ένωσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Πρεμιέρα με το δεξί για τους Άνδρες, 3-2 τον Ηρακλή!

05/11/2022
2 Views
5723857.jpg?fit=990%2C660&ssl=1

 

H ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του Ηρακλή στο κατάμεστο «Απ. Κόντος» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Pre League και ξεκίνησε με το… δεξί.

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να το κατακτήσει, κάτι όμως που δεν συνέβη στο δεύτερο. Ο Ηρακλής στο δεύτερο, έδειξε πιο ψύχραιμος προς το τέλος (23-23) και με ένα 2-0 σερί, το πήρε και ισοφάρισε τον «Δικέφαλο». Το τρίτο σετ, ήταν μονόλογος για την «Ένωση», που απ’ την αρχή δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (25-16). Ωστόσο, στο τέταρτο, η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου ενώ είχε τον έλεγχο, στο τέλος με κάποια λάθη, έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να μπει μπροστά και να κάνει το 2-2. Όμως, το πέμπτο και τελευταίο σετ άνηκε στην ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 15-12 και πήρε 2 πολύτιμους βαθμούς.

ΑΕΚ – Ηρακλής 3-2
Τα σετ: 25-22, 23-25, 25-15, 26-28, 15-12.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ασταμάτητη η ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΟΠΑΘ Περσέα για την 3η αγωνιστική της Pre League στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που στήριξε την ομάδα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η «Ένωση» δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και έφτασε έτσι στο «3X3» παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο σετ, μετά τους αναγνωριστικούς πόντους (2-0, 2-4, 5-5), οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές και πήραν κεφάλι στο σκορ με 11-9. Με «όπλο» τους το καλό σερβίς και το δυναμικό μπλοκ, οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου ανέβασαν τη διαφορά στους 4 πόντους (18-14). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 22-20, όμως ο Μπατατζίμ παίρνοντας συνεχόμενες επιθέσεις διαμόρφωσε το 25-21.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς. Το αρχικό 4-4 μετατράπηκε σε 11-7, ενώ με τον Μπαρμπούνη να «εκτελεί» με κάθε τρόπο η ΑΕΚ έφτασε στο 25-19 και το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ, ο τεχνικός της ΑΕΚ προχώρησε και σε διάφορες αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ καλό μπλοκ που «έσπαγε» συνεχώς τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων, προηγήθηκαν αρχικά με 8-3 και 15-8. Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ξαναμπούν στο σετ, η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κατακτώντας με σχετική άνεση το σετ με 25-15 και τη νίκη με 3-0.

ΑΕΚ – ΟΠΑΘ Περσέας 3-0
Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-15.

5736236.jpg?w=1000&ssl=1

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Stylianopoulos changed the title to ΑΕΚ Βόλλεϋ Ανδρών 2023-24
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×